|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:52:27 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:52:27 GMT 1
Takie analizy pod tezę jak ta na mnie to kurwa rok temu mafiozi pisali, mógłbyś chociaż zadbać żeby parę rzeczy na mój plus tam zawrzeć xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:52:35 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 19:52:35 GMT 1
WEŹCIE SIĘ USPOKOJCIE
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:52:42 GMT 1
Kaku jest w dużej mierze uniewinniany za wczoraj, wejście z przytupem i wzięcie reszty za mordę, za drążenie. Argumenty, że ktoś tam z kimś gadał jak kumpel, czy zapytał o pierdołę są z dupy, w grze jest 20 osób, ja nie mam nastawienia, że każdą interakcją muszę coś osiągnąć, czasem sobie popiszę dla bzdur albo bo coś mnie ciekawi. No ale to nie tajemnica była, że ja też się trochę za rączkę trzymałem z Braunem i Wróżbitą. A tamten post o Goku, do Brauna, no co ja poradzę, wyglądało mi to na mafijną wpadkę Goku i się podjarałem Ale on nie drąży, tylko daje tabelki. No i ma dwóch mafiozów najprawdopodobniej na swojej liście. Z czego jeden z tych mafiozów był spalony - NIE JEGO STARANIAMI. A drugi z tych mafiozów to jego dzisiejsze 50/50. Nie ma tu żadnej zasługi Misio Kaku, jest Dyzmą. Tyle mam do niego szacunku, że potrafił wyjść z wiecznej mimozy i tupnął nogą, ale moim zdaniem tupnął nogą w sposób, który jeśli będzie traktowany za wytyczne - przegra nam rozgrywkę. Powtarzam, Misio Kaku zrobił BARDZO niewiele, żeby zlinczować Brauna oraz zrobił tyle ile musiał, żeby zlinczować Dużysza, bo ma 1:1. Więc powinien zostać prześwietlony od stóp do głów. Natomiast uważam, że powinno to zostać zrobione dopiero po moim linczu, więc mój lincz NIE MOŻE BYĆ przeprowadzony w meczówce, skoro zostałem wrzucony do kolejki, a Wróżbita jako wielki ochotnik to przyklepuje - jeśli jest w mieście jest to dramatyczna decyzja, szczególnie, że przecież on w ocenie mojej winy bazuje właśnie na tym, co Kaku pisał, a Kaku orłem nie jest. Muszę zostać zlinczowany przed meczówką. I mogę nawet zostać zlinczowany przed Wróżbitą, jeśli dostanę obietnicę, że Misio Kaku zostanie przemaglowany od stóp do głów, jak wspomniałem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:54:04 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:54:04 GMT 1
Kaku jest w dużej mierze uniewinniany za wczoraj, wejście z przytupem i wzięcie reszty za mordę, za drążenie. Argumenty, że ktoś tam z kimś gadał jak kumpel, czy zapytał o pierdołę są z dupy, w grze jest 20 osób, ja nie mam nastawienia, że każdą interakcją muszę coś osiągnąć, czasem sobie popiszę dla bzdur albo bo coś mnie ciekawi. No ale to nie tajemnica była, że ja też się trochę za rączkę trzymałem z Braunem i Wróżbitą. A tamten post o Goku, do Brauna, no co ja poradzę, wyglądało mi to na mafijną wpadkę Goku i się podjarałem Ale on nie drąży, tylko daje tabelki. No i ma dwóch mafiozów najprawdopodobniej na swojej liście. Z czego jeden z tych mafiozów był spalony - NIE JEGO STARANIAMI. A drugi z tych mafiozów to jego dzisiejsze 50/50. Nie ma tu żadnej zasługi Misio Kaku, jest Dyzmą. Tyle mam do niego szacunku, że potrafił wyjść z wiecznej mimozy i tupnął nogą, ale moim zdaniem tupnął nogą w sposób, który jeśli będzie traktowany za wytyczne - przegra nam rozgrywkę. Powtarzam, Misio Kaku zrobił BARDZO niewiele, żeby zlinczować Brauna oraz zrobił tyle ile musiał, żeby zlinczować Dużysza, bo ma 1:1. Więc powinien zostać prześwietlony od stóp do głów. Natomiast uważam, że powinno to zostać zrobione dopiero po moim linczu, więc mój lincz NIE MOŻE BYĆ przeprowadzony w meczówce, skoro zostałem wrzucony do kolejki, a Wróżbita jako wielki ochotnik to przyklepuje - jeśli jest w mieście jest to dramatyczna decyzja, szczególnie, że przecież on w ocenie mojej winy bazuje właśnie na tym, co Kaku pisał, a Kaku orłem nie jest. Muszę zostać zlinczowany przed meczówką. I mogę nawet zostać zlinczowany przed Wróżbitą, jeśli dostanę obietnicę, że Misio Kaku zostanie przemaglowany od stóp do głów, jak wspomniałem. W ocenie twojej winy bazuje na tym co sam pisałem, ja nawet nie wiem co Kaku o tobie pisał Co ty pierdolisz xD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:54:23 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 19:54:23 GMT 1
VOLDI TY TEŻ GŁOWĘ POD TOPÓR DAJESZ? CO WY ROBICIE?
JA PISAŁEM ŻE KAKU MOŻE BYĆ DALEJ W MAFII POMIMO EWENTUALNEJ WINY DUZYSZA, ALE MOJ MOZG CHYBA ODRZUCIŁ TE OPCJE JUŻ
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 19:56:40 GMT 1
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 19:56:53 GMT 1
Ech, no dobra, to jutro jednak Voldemort
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:57:10 GMT 1
Jesteś parodysta albo w mafii Ale stawiam dolary przeciw orzechom ze to drugie Chłopie. Mam Ciebie dość. Tyle Ci powiem. I uważam, że grasz chujowo. Nie dałeś tej rozgrywce nic. Zdarza się. Ale nie darłbyś japy przez całą grę o innych jako niewinny, ale jeśli darłbyś, to mam kolejną osobę, z którą nie chce mi się grać. Generalnie ta rozgrywka skutecznie obrzydziła mi mafię i jest to moja ostatnia rozgrywka. Dlatego ja proponuję - jutro lincz na mnie, bo nie przynosi mi już żadnego szczęścia pisanie tu postów, ani szukanie mafii. Nie, z Twojej mety nie wychodzi, że jesteś miastowy, z Twojej mety wychodzi, że jesteś mafijny. Wieczne lżenie innych za oskarżenia to nie jest miastowa meta. Moim zdaniem kolejka Wróżbita -> Warmianin -> Statua powinna być wygrywająca. Nie jestem tego pewien, bo uważam, że mało kogo da się uniewinnić na tym etapie na sto procent. Uważam natomiast, że wiosłujemy już w każdą stronę, każdy inaczej, więc tak czy siak jest przesrane. Jeśli jesteś niewinny, to kolejkując na takiej kanwie przyklepałeś losy tej rozgrywki. Dlatego powtarzam, powinienem zostać zlinczowany pierwszy, poświęciłem dużo czasu na grę, poświęciłem dużo czasu na kminy, uważam, że ich ostateczne wersje poza Papież - Grubol obaj w mafii nie są takie złe.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:57:17 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:57:17 GMT 1
Ech, no dobra, to jutro jednak Voldemort Kurwa nie mieszaj statua
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 19:57:42 GMT 1
Mietek lub Grubollo lub Statua lub Andrzej = 1 mafia Grubdemort lub Wróżbita = 1 mafia
Lincz 2: Wróżbita lub Warmianin = 1 mafia Statua lub Andrzej lub Grubdemort lub Mietek = 1 mafia
Lincz 3: Grubdemort lub Andrzej lub Warmianin = 1 mafia Grubdemort lub Grubollo lub Mietek lub Statua = 1 mafia * strzał w bok Wróżbity wydaje się mniej mafijny od reszty
Lincz 4:Wróżbita lub Warmianin lub Mietek lub Andrzej lub Grubdemort = 1-2 mafie * Statua potencjalnie mafia, bo rozproszony strzał w bok
Lincz 5: Grubdemort lub Statua = 1 mafia Grubollo lub Warmianin = 0-1 mafia Andrzej lub Wróżbita lub Mietek = 0-1 mafia
1. Lord Grubdemort 0.5 0.25 0.33 0.4 0.5 = 1.93 5. Potężny Warmianin 0.5 0.33 0.4 0.5 = 1.73 7. Wróżbita Grubciej 0.5 0.5 0.2 0.4 = 1.6 8. Giuseppe Grubollo 0.25 0.5 = 0.75 12. Andrzej Grubbol 0.25 0.33 0.4 = 0.93 13. Mietek Baryła 0.25 0.25 0.4 = 0.9 14. Statua Grubości 0.25 0.25 0.4 0.5 = 1.4
Wychodzi z matematyki Grubdemort z Warmianinem lub Wróżbitą, ewentualnie Statuą. Grubollo, Andrzej i Mietek są niewinni. Z logiki boolowskiej wychodzi Grubdemort z Wróżbitą lub Statuą
PS. Tak, jestem pojebany. PS2. Jutro Voldemort!
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 19:58:30 GMT 1
Ech, no dobra, to jutro jednak Voldemort Kurwa nie mieszaj statua Ty będziesz pojutrze, luzik
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 19:59:28 GMT 1
No tak czysto indywidualnie:
Wróżbita 60% szans na winę, Statua 40% szans na winę (właśnie skoczył), Warmianin chuj wie, nie może być w meczówce, Kaku 20% szans na winę,
Lepper niewinny, Grubollo myślę niewinny, Mietek to niewiadomo, ale już chuj, zdecydowanie więcej tu jest na niego, niż na powyższych.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 19:59:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 19:59:32 GMT 1
Jesteś parodysta albo w mafii Ale stawiam dolary przeciw orzechom ze to drugie Chłopie. Mam Ciebie dość. Tyle Ci powiem. I uważam, że grasz chujowo. Nie dałeś tej rozgrywce nic. Zdarza się. Ale nie darłbyś japy przez całą grę o innych jako niewinny, ale jeśli darłbyś, to mam kolejną osobę, z którą nie chce mi się grać. Generalnie ta rozgrywka skutecznie obrzydziła mi mafię i jest to moja ostatnia rozgrywka. Dlatego ja proponuję - jutro lincz na mnie, bo nie przynosi mi już żadnego szczęścia pisanie tu postów, ani szukanie mafii. Nie, z Twojej mety nie wychodzi, że jesteś miastowy, z Twojej mety wychodzi, że jesteś mafijny. Wieczne lżenie innych za oskarżenia to nie jest miastowa meta. Moim zdaniem kolejka Wróżbita -> Warmianin -> Statua powinna być wygrywająca. Nie jestem tego pewien, bo uważam, że mało kogo da się uniewinnić na tym etapie na sto procent. Uważam natomiast, że wiosłujemy już w każdą stronę, każdy inaczej, więc tak czy siak jest przesrane. Jeśli jesteś niewinny, to kolejkując na takiej kanwie przyklepałeś losy tej rozgrywki. Dlatego powtarzam, powinienem zostać zlinczowany pierwszy, poświęciłem dużo czasu na grę, poświęciłem dużo czasu na kminy, uważam, że ich ostateczne wersje poza Papież - Grubol obaj w mafii nie są takie złe. lżę tylko ciebie kolego, nie rozpedzaj się Dokładnie napisałem dzisiaj za co ciebie podejrzewam, ty albo moje oskarżenia zlałeś, albo sprowadziłes do absurdu, zrobiłeś wszystko żebym czasem się z tego nie wygrzebał, a teraz wspaniałomyślnie ofiarujesz swój żywot Props
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 6, 2024 20:00:01 GMT 1
Siódmy Lincz:
Adam Dużysz - Mafia, GRUBOL MAFIJNY
Adam Dużysz [7] – Giuseppe Grubollo, Lord Grubdemort, Misio Kaku, Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Mietek Baryła, Statua Grubości, Andrzej Grubbol [1] – Potężny Warmianin Misio Kaku [1] – Adam Dużysz
Zamknięcie tematu o 21:10.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 20:00:38 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 20:00:38 GMT 1
No i łatwo
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 20:00:39 GMT 1
Lincz 1: Mietek lub Grubollo lub Statua lub Andrzej = 1 mafia Grubdemort lub Wróżbita = 1 mafia Lincz 2: Wróżbita lub Warmianin = 1 mafia Statua lub Andrzej lub Grubdemort lub Mietek = 1 mafia Lincz 3: Grubdemort lub Andrzej lub Warmianin = 1 mafia Grubdemort lub Grubollo lub Mietek lub Statua = 1 mafia * strzał w bok Wróżbity wydaje się mniej mafijny od reszty Lincz 4:Wróżbita lub Warmianin lub Mietek lub Andrzej lub Grubdemort = 1-2 mafie * Statua potencjalnie mafia, bo rozproszony strzał w bok Lincz 5: Grubdemort lub Statua = 1 mafia Grubollo lub Warmianin = 0-1 mafia Andrzej lub Wróżbita lub Mietek = 0-1 mafia Wnioski zaraz O CO W TYM CHODZI? Wnioski wynikają stąd, że mafia rozpraszała głosy przez całą grę, więc śmiem przypuszczać, że brakujące kafelki to również rozproszone głosy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 20:00:39 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 20:00:39 GMT 1
VOLDEMORT IMO NIEWINNY I TERA KRĘCI NA NIEGO BICZA MAFIA
TO MOJ TESTAMENT
JA BYM LINCZOWAŁ WRÓŻBITĘ A PÓŹNIEJ TO GENERALNIE NIE WIEM
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 20:00:56 GMT 1
Siódmy Lincz:
Adam Dużysz - Mafia, GRUBOL MAFIJNYAdam Dużysz [7] – Giuseppe Grubollo, Lord Grubdemort, Misio Kaku, Andrzej Grubbol, Wróżbita Grubciej, Mietek Baryła, Statua Grubości, Andrzej Grubbol [1] – Potężny Warmianin Misio Kaku [1] – Adam Dużysz Zamknięcie tematu o 21:10. EZ
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 20:00:59 GMT 1
Janne Grubonen na następnych zawodach Cię pokonam.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 20:01:17 GMT 1
VOLDI TY TEŻ GŁOWĘ POD TOPÓR DAJESZ? CO WY ROBICIE?JA PISAŁEM ŻE KAKU MOŻE BYĆ DALEJ W MAFII POMIMO EWENTUALNEJ WINY DUZYSZA, ALE MOJ MOZG CHYBA ODRZUCIŁ TE OPCJE JUŻ Muszę to zrobić w momencie, gdy w mieście być może jest pożyteczny szkodnik Misio Kaku, w grze jest Warmianin, a Wróżbita zrobił 1:1. Moja obecność w grze, w przypadku tych niewielkich szans na niewinność Wróżbity powoduje, że gra jest przegrana. Jeśli dwa lincze zielone z rzędu nie oznaczają meczówki, nie liczę tego, to daje to jeszcze szanse. Czysto z tego, co się właśnie wydarzyło, to nasuwa mi się Statua - Misio Kaku jako opcja back-upowa.
|
|