|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 20:01:54 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 20:01:54 GMT 1
Ale złe to mafiacorner
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 20:02:01 GMT 1
Ja idę za Kononem, to jedyny uczciwy i kulturalny człowiek tutaj
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 20:02:17 GMT 1
JUTRO VOLDEMORT NA MOJĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ
|
|
|
Rozgrywka
Oct 6, 2024 20:02:55 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 6, 2024 20:02:55 GMT 1
Nie sądzę że pozwolę na lincz na voldemorcie
Miłego poniedziałku piję piwo w lesie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 20:03:08 GMT 1
Ja stawiam na Grubollo z Warmianinem.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 20:03:27 GMT 1
VOLDI TY TEŻ GŁOWĘ POD TOPÓR DAJESZ? CO WY ROBICIE?JA PISAŁEM ŻE KAKU MOŻE BYĆ DALEJ W MAFII POMIMO EWENTUALNEJ WINY DUZYSZA, ALE MOJ MOZG CHYBA ODRZUCIŁ TE OPCJE JUŻ Muszę to zrobić w momencie, gdy w mieście być może jest pożyteczny szkodnik Misio Kaku, w grze jest Warmianin, a Wróżbita zrobił 1:1. Moja obecność w grze, w przypadku tych niewielkich szans na niewinność Wróżbity powoduje, że gra jest przegrana. Jeśli dwa lincze zielone z rzędu nie oznaczają meczówki, nie liczę tego, to daje to jeszcze szanse. Czysto z tego, co się właśnie wydarzyło, to nasuwa mi się Statua - Misio Kaku jako opcja back-upowa. Wszystko się rozchodzi o to, czy zdąży być sprawdzony Wróżbita razem z nimi, czy nie. Myślę, że moja niewinność jest bardzo widoczna. Problem z Kaku jest taki, że skutecznie to omija tabelkami i tym, że jest po prostu słaby. Wróżbita złapał się z Kaku. A Statua... Problem jest taki, że z Warmianinem w grze, nie mam szans przebić linczu. Więc ktokolwiek jest niewinny z tego grona, kończy grę tak czy siak, a JEDYNA opcja, żeby grać dalej to jest mój lincz na starcie. Także Wróżbita, jesteś kolejną osobą, której po tej rozgrywce nie podam ręki jeśli jesteś w mieście i lżyj tylko mnie dalej.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 20:04:13 GMT 1
kurwa no rzygać mi się chce jak to czytam chłopie
opanuj się
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 20:04:17 GMT 1
W ogóle jeśli któreś z was w tak chujowy sposób gra w mafii, to polecam poprzednią edycję na tym forum, tamten mvp to było coś, pełna kulturka.
I dopiero teraz zajarzyłem, że Vateusz to był Łuczyk xd
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 20:04:17 GMT 1
VOLDEMORT IMO NIEWINNY I TERA KRĘCI NA NIEGO BICZA MAFIA TO MOJ TESTAMENT JA BYM LINCZOWAŁ WRÓŻBITĘ A PÓŹNIEJ TO GENERALNIE NIE WIEM Nie sądzę że pozwolę na lincz na voldemorcie Miłego poniedziałku piję piwo w lesie Aha, no to mafia już wygrała, gratuluję Voldi, ale i tak chuj ci w dupe za te wyzwiska wcześniejsze.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 20:04:28 GMT 1
Ja stawiam na Grubollo z Warmianinem. Grubollo imo niewinny, naprawdę, te interakcje z Grubraunem i Wróżbitą ma mocno wykluczające. Dość dziwny roster swoją drogą. Myślisz, że Wróżbita jest niewinny? I Statua? Statua bardzo łatwo teraz zmienił.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 20:04:35 GMT 1
Ja stawiam na Grubollo z Warmianinem. Mietek może mieć rację
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 20:05:06 GMT 1
siedzimy tu kurwa i się napierdalamy, kto się przygląda z boku?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 20:05:36 GMT 1
siedzimy tu kurwa i się napierdalamy, kto się przygląda z boku? Statua, którego mówisz, żeby nie tykać.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 6, 2024 20:06:33 GMT 1
VOLDEMORT IMO NIEWINNY I TERA KRĘCI NA NIEGO BICZA MAFIA TO MOJ TESTAMENT JA BYM LINCZOWAŁ WRÓŻBITĘ A PÓŹNIEJ TO GENERALNIE NIE WIEM Nie sądzę że pozwolę na lincz na voldemorcie Miłego poniedziałku piję piwo w lesie Kurwa, nie sabotujcie gierki: Problem jest taki, że z Warmianinem w grze, nie mam szans przebić linczu. Więc ktokolwiek jest niewinny z tego grona, kończy grę tak czy siak, a JEDYNA opcja, żeby grać dalej to jest mój lincz na starcie.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 6, 2024 20:06:50 GMT 1
Ja stawiam na Grubollo z Warmianinem. Grubollo imo niewinny, naprawdę, te interakcje z Grubraunem i Wróżbitą ma mocno wykluczające. Dość dziwny roster swoją drogą. Myślisz, że Wróżbita jest niewinny? I Statua? Statua bardzo łatwo teraz zmienił. Kurwa nie wiem stary. Myślę, że Misio Kaku jest niewinny i to jest mój główny statement. Warmianina podejrzewam tylko ze względu na ten głos o 21:59 i w sumie za to jak i na kogo głosuje.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 6, 2024 20:06:53 GMT 1
Voldemort z Wróżbitą to będzie. Jak coś z tego nie pyknie to Statua. Oto kolejka Boża.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 6, 2024 20:06:59 GMT 1
PŁATKI ŚNIEGU JESTEŚCIE GORZEJ NIŻ NA MU
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 20:07:17 GMT 1
moim zdaniem statua ma za dużo luzu w tym co pisze jak na mafiozę
on nawet w poprzedniej edycji był taki trochę zahukany i na tym sporo przejechał, potem już siłą rozpędu
jak byłem z nim w mafii w kociokwiczej, był dużo bardziej ugodowy, było go dużo mniej
nwm, musiałby trzeci raz w przeciągu trzech rozgrywek zmienić metę
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 6, 2024 20:08:24 GMT 1
Voldemort z Wróżbitą to będzie. Jak coś z tego nie pyknie to Statua. Oto kolejka Boża. kaku jak ty mnie jeszcze podejrzewasz to nie ma nadziei dla tego miasta
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 6, 2024 20:08:34 GMT 1
No ja się zgadzam, ze on gra dobrą rozgrywkę, jesli jest mafią.
Ale nie bardzo widzę inne opcje.
Może ten Misio Kaku z kimś, ale on też wleciał na miarę swoich możliwości oczywiście, ale z klapkami na oczach.
Najlżejsza gierka to Grubollo i Warmianin faktycznie, ale nie wiem czy to wyznacznik, jak mafia musi teraz kręcić.
|
|