|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:06:51 GMT 1
O, i w sumie pierwszy mordu wjechał, to by znaczyła, że mafia to pizdy, że do tej pory żadnego nie wrzucali
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 7, 2024 20:07:30 GMT 1
Kurwa nie wierzę w tą abstrakcję, ale czy ktoś serio mnie ma za mafię po takiej grze? ZOBACZYMY ZOBACZYMY CELNOŚĆ DZIAŁA NA TWOJĄ KORZYŚĆ ALE JA NIGDY NIE KUPUJE LUDZI KTÓRZY ROBIĄ KOLOROWANKI ZAMIAST DRĄŻYĆ W EMOCJACH I SŁOWACH
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:07:33 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:07:33 GMT 1
mi też się spodobał Wróżbita na finiszu
generalnie w momencie jak zaproponował 1:1 to już było przejebane wg mnie
więc trzeba było wywrócić stolik
można mnie zlinczować, aczkolwiek cały ten plan powstał dlatego, że Statua bardzo łatwo na niego poszedł i Statua potem przyklepał też zmianę jako pierwszy, pisząc potem do Grubollo, że throwuje rozgrywkę
moim zdaniem w mafii są Statua i Misio/Warmianin
fakt, że jestem uważany za mafię w tym momencie to jest robienie z logiki dziwki
i na tym się będę opierał, najgorzej wypada tu Statua bo aktywnie, najlepiej Misio, bo on po prostu może nie być najmądrzejszy
tak czy siak pewnie skończycie z meczówka z Warmianinem
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:08:29 GMT 1
Kurwa nie wierzę w tą abstrakcję, ale czy ktoś serio mnie ma za mafię po takiej grze? Po prostu mi chodzi po głowie, że jeślibyśmy zlinczowali Voldiego i okazał się mafią, to potem już nie będę miał jaj, żeby o tobie pomyśleć jak o mafii
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:08:33 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:08:33 GMT 1
Kurwa nie wierzę w tą abstrakcję, ale czy ktoś serio mnie ma za mafię po takiej grze? zagrales gówno, zrobiłeś parę kolorowanek i możesz być głównym winowajcą przegranej więc paradoksalnie to świadczy bardziej na twoją korzyść ale w mafii możesz być jak najbardziej
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:09:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:09:01 GMT 1
Czy będę turbo debilem jak uniewinnię i Mietka, i Voldemorta? NAIWNY TROCHĘ JESTEŚ UWAŻAJĄC ŻE WEŹMIESZ ICH POD CHUJA NA TAKIM ETAPIE ROZGRYWKI ja mu uwierzyłem na tym finiszu w każdym razie Statua musi być w mafii
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:09:12 GMT 1
Czy będę turbo debilem jak uniewinnię i Mietka, i Voldemorta? NAIWNY TROCHĘ JESTEŚ UWAŻAJĄC ŻE WEŹMIESZ ICH POD CHUJA NA TAKIM ETAPIE ROZGRYWKI nie mam zamiaru nikogo brać pod chuja, ale jak nie chcesz normalnie rozmawiać to chociaż zamknij mordę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:09:43 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:09:43 GMT 1
NAIWNY TROCHĘ JESTEŚ UWAŻAJĄC ŻE WEŹMIESZ ICH POD CHUJA NA TAKIM ETAPIE ROZGRYWKI nie mam zamiaru nikogo brać pod chuja, ale jak nie chcesz normalnie rozmawiać to chociaż zamknij mordę ale po co to
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:10:04 GMT 1
Kurwa nie wierzę w tą abstrakcję, ale czy ktoś serio mnie ma za mafię po takiej grze? zagrales gówno, zrobiłeś parę kolorowanek i możesz być głównym winowajcą przegranej więc paradoksalnie to świadczy bardziej na twoją korzyść ale w mafii możesz być jak najbardziej Zlinczowanie dwóch mafiozów i próba ratowanie dwóch pudłowatych linczów to więcej niż gówno, bardziej by pasowało jakbyś się dojebał zbyt dużej mojej celności, ale paradoksalnie taki chujowy argument też działa na twoją korzyść.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:10:53 GMT 1
Kurwa nie wierzę w tą abstrakcję, ale czy ktoś serio mnie ma za mafię po takiej grze? Po prostu mi chodzi po głowie, że jeślibyśmy zlinczowali Voldiego i okazał się mafią, to potem już nie będę miał jaj, żeby o tobie pomyśleć jak o mafii No ale gdzie wada bo nie rozumiem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:10:55 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:10:55 GMT 1
ja mam wrażenie że zrobiłeś grubolla, ale naprawdę, na chuj inwestować kilkanaście godzin w rozgrywkę gdzie ludzie po tym jak dostają, całkiem racjonalne, podejrzenia, to właściwie 90% gry wokół tego to jest obrzucanie gównem
tego nigdy nie zrozumiem
obrzucajcie gównem w ataku nie w defensywie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 20:11:04 GMT 1
mi też się spodobał Wróżbita na finiszu generalnie w momencie jak zaproponował 1:1 to już było przejebane wg mnie więc trzeba było wywrócić stolik można mnie zlinczować, aczkolwiek cały ten plan powstał dlatego, że Statua bardzo łatwo na niego poszedł i Statua potem przyklepał też zmianę jako pierwszy, pisząc potem do Grubollo, że throwuje rozgrywkę moim zdaniem w mafii są Statua i Misio/Warmianin fakt, że jestem uważany za mafię w tym momencie to jest robienie z logiki dziwki i na tym się będę opierał, najgorzej wypada tu Statua bo aktywnie, najlepiej Misio, bo on po prostu może nie być najmądrzejszy tak czy siak pewnie skończycie z meczówka z Warmianinem Robiłeś ISO Grubrauna i Dużysza? Bo chyba robiłeś.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:11:19 GMT 1
Beka z tego Voldiego, zacząłem sobie kolejkować typów i zmieniać raz na Wróżbitę, raz na Voldemorta, na 48 godzin przed następnym linczem, a on nawet nie pomyśli, o co mi mogło chodzić xd Więc chyba faktycznie w tej mafii będzie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:11:27 GMT 1
natomiast ja o tym Voldim dużo myślałem i po prostu dylemat jest taki
że strasznie mnie wczoraj wkurwiał, uważam że traktował mnie wybiórczo, nieuczciwie i wybierał sobie z mojej gry tylko wyrywki, które mu pasowały
ale jeżeli wygra edycję w mafii na szantażach emocjonalnych typu ostatnia edycja, niepodawanie ręki itp, to ja tę edycję po prostu wypierdalam ze statystyk, bo to by było zwycięstwo antyhonorowe
no manipulant z niego jak skurwysyn ale chyba do tego by się nie posunął
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:12:43 GMT 1
nie mam zamiaru nikogo brać pod chuja, ale jak nie chcesz normalnie rozmawiać to chociaż zamknij mordę ale po co to bo ja dalej mówię, że jestem gotowy do bycia wypierdolonym, o ile to cokolwiek sclearuje więc przychodzę do tematu, żeby pogadać na kontrowersyjny temat dopóki jeszcze jestem w temacie, a przychodzi do mnie Lepper i pierwsze co to jakieś takie sprutki pseudocwaniackie jemu zadaj to pytanie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:13:38 GMT 1
Kurwa nie wierzę w tą abstrakcję, ale czy ktoś serio mnie ma za mafię po takiej grze? kaku, to dawaj opinię o Voldemorcie, przeczytaj sobie moją i się odnieś plus dawaj gdzie mafia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:13:51 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:13:51 GMT 1
zagrales gówno, zrobiłeś parę kolorowanek i możesz być głównym winowajcą przegranej więc paradoksalnie to świadczy bardziej na twoją korzyść ale w mafii możesz być jak najbardziej Zlinczowanie dwóch mafiozów i próba ratowanie dwóch pudłowatych linczów to więcej niż gówno, bardziej by pasowało jakbyś się dojebał zbyt dużej mojej celności, ale paradoksalnie taki chujowy argument też działa na twoją korzyść. Kaku, nie zlinczowałeś dwóch mafiozów, napisałeś parę postów kolorowanek, ale myślę że w linczu na Grubbraunie nawet ten Wróżbita miał większy udział nie mówiąc o mnie, a o Duzyszu to już nie ma co mówić nawet tak czy siak grasz katastrofalną rozgrywkę i to jest jedyny powód dla którego mógłbym cię teraz uniewinnić przy czym trochę mi to czysto psychologicznie nie pasuje do Ciebie może to jakieś rampage revenge, ale de facto wczoraj zostałem zmuszony do położenia łba pod topór mimo oczywiście niewinnej gry przez: a) twoje zapatrzenie b) mafijny konformizm Statuy c) Wróżbitę idącego w 1:1
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:14:24 GMT 1
Po prostu mi chodzi po głowie, że jeślibyśmy zlinczowali Voldiego i okazał się mafią, to potem już nie będę miał jaj, żeby o tobie pomyśleć jak o mafii No ale gdzie wada bo nie rozumiem Bo jestem pewien tylko swojej niewinności. Liczyłem, że cię odjebią i będzie spokój.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:14:49 GMT 1
Kurwa nie wierzę w tą abstrakcję, ale czy ktoś serio mnie ma za mafię po takiej grze? kaku, to dawaj opinię o Voldemorcie, przeczytaj sobie moją i się odnieś plus dawaj gdzie mafia Nie wiem jeszcze bo miałem nadzieję, że już na cmentarzu będę teraz, więc nawet nie analizowałem niczego więcej niż to co wczoraj.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 7, 2024 20:15:34 GMT 1
JA WCHODZE Z TAKIM NASTAWIENIEM ŻE VOLDEMORTA I STATUE MAM ZA NIEWINNYCH, STATUE MNIEJ ALE MUSZĘ KOMUŚ ZAUFAĆ CHOCIAŻ JEDEN DZIEŃ OD WARMIANINA CHCIAŁBYŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JEST AKTYWNYM GRACZEM CZY NOWYM BO TO MA WPŁYW NA MÓJ ODCZYT JEGO OSOBY Potężny WarmianinMIETEK>KAKU WRÓŻBITA WYDAJE MI SIĘ ŻE BĘDZIE W MAFII, BO IM DALEJ W LAS TYM WIĘCEJ U NIEGO GRANIA NA EMOCJACH NO I TERAZ WSZEDŁ, BIERZE POD CHUJA WCZEŚNIEJ JAK MIAŁEM Z MIETKIEM SPIĘCIE TO TEŻ PRÓBOWAŁ KAPITALIZOWAĆ
|
|