Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:15:48 GMT 1
No ale gdzie wada bo nie rozumiem Bo jestem pewien tylko swojej niewinności. Liczyłem, że cię odjebią i będzie spokój. Jakieś gunwo rzuciłeś i się wgrzebujesz. Wrozbita + Statua jednak?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:16:44 GMT 1
dlaczego padł Grubollo
dlaczego nie Voldi albo Mietek
dlaczego nie Misio albo Warmianin
dlaczego nie ja to wiem
ale z czyjej perspektywy ten mord ma najwięcej sensu?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:17:20 GMT 1
Znaczy no ja niewinny, ale trudno, jeślibym padł jutro, to przynajmniej nie zjebię meczówki xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:17:21 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:17:21 GMT 1
ja bym tak czy siak zaczął od Statuy bo to co wczoraj zagrał to jest definicja mafijnego konformizmu
Wróżbita albo jest pozbawiony odrobiny samokrytyki albo w tej mafii będzie na bazie samego szantażu emocjonalnego, ale sama końcówkę miał autentyczna i tego się próbuje trzymać
ale tak zagrać w mieście jak Statua wczoraj się nie da
i to wywrócenie stołu dało chociaż tyle
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:17:49 GMT 1
Wiem że nikt nie zczai ocb, ale ten posting skojarzył mi się z mafijnym kshakiem na żywo na jesiennym minizlocie jak najebany pshemo nie kontaktował i ja coś tam jeszcze kshaqa podpytywałem. Nie jesteś ostatni w kolejce, mogłem się tu pomylić, ale im dalej w grze tym bardziej sobie ufam. no to się przejedziesz na tym
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:17:49 GMT 1
JA WCHODZE Z TAKIM NASTAWIENIEM ŻE VOLDEMORTA I STATUE MAM ZA NIEWINNYCH, STATUE MNIEJ ALE MUSZĘ KOMUŚ ZAUFAĆ CHOCIAŻ JEDEN DZIEŃ OD WARMIANINA CHCIAŁBYŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JEST AKTYWNYM GRACZEM CZY NOWYM BO TO MA WPŁYW NA MÓJ ODCZYT JEGO OSOBY Potężny Warmianin MIETEK>KAKU WRÓŻBITA WYDAJE MI SIĘ ŻE BĘDZIE W MAFII, BO IM DALEJ W LAS TYM WIĘCEJ U NIEGO GRANIA NA EMOCJACH NO I TERAZ WSZEDŁ, BIERZE POD CHUJA WCZEŚNIEJ JAK MIAŁEM Z MIETKIEM SPIĘCIE TO TEŻ PRÓBOWAŁ KAPITALIZOWAĆ Grubbol ogólnie też może być mafia, po chuj bezczelnie kłamać dawaj głos w temacie do głosowania, raz raz
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:18:18 GMT 1
ale tak zagrać w mieście jak Statua wczoraj się nie da Obalam tę tezę
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:19:06 GMT 1
kurwa może to ten kaku jednak
kaku dlaczego nie padłeś w mordzie?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:19:28 GMT 1
dlaczego padł Grubollo dlaczego nie Voldi albo Mietek dlaczego nie Misio albo Warmianin dlaczego nie ja to wiem ale z czyjej perspektywy ten mord ma najwięcej sensu? No to jest chujnia, którą będę musiał przemyśleć, ale prawdopodobnie mafia podejrzewała dziś wyniszczenie ja vs voldi.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:19:39 GMT 1
Mietek dlaczego nie padłeś w mordzie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:19:49 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:19:49 GMT 1
z czym kłamać? kurwa no wszedłeś znowu mafijnie powiem Ci wprost grasz jak glista te edycję jak w mafii to spoko, to akurat imo znośne jeszcze jak w mieście to w tym momencie nawet nie mam już żalu, ale naprawdę, jestem wkurwiony o zainwestowane godziny
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:20:23 GMT 1
Btw. dzisiaj długo nie posiedzę, ale jutro mam wolne, więc możecie sobie na mnie powyciągać armaty przez wieczór, to jutro je rozjebię. Marnowanie czasu, ale tak trzeba
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:20:32 GMT 1
dlaczego padł Grubollo dlaczego nie Voldi albo Mietek dlaczego nie Misio albo Warmianin dlaczego nie ja to wiem ale z czyjej perspektywy ten mord ma najwięcej sensu? No to jest chujnia, którą będę musiał przemyśleć, ale prawdopodobnie mafia podejrzewała dziś wyniszczenie ja vs voldi. no i to jest chuj nie teoria, bo na wyniszczenie to ja z nim szedłem xD Voldi napierdalał grubolla, przecież zakładając, że jesteś niewinny i zostaje w temacie zamiast ciebie Grubollo, to tu by był sajgon jak skurwysyn
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:20:43 GMT 1
kurwa może to ten kaku jednak kaku dlaczego nie padłeś w mordzie? Alternatywnie mnie podpuszczasz do lewkonia-bayesa do którego mam tendencje, żebym zszedł z was obu a wy chuje w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:21:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:21:09 GMT 1
mam też wrażenie, że poza Mietkiem i trochę Lepperem nikt z pozostałych graczy nie ma nawet oczytanej rozgrywki, tj. kojarzy fakty z tych 250 stron, to też jest dramat
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:22:25 GMT 1
z czym kłamać? kurwa no wszedłeś znowu mafijnie powiem Ci wprost grasz jak glista te edycję jak w mafii to spoko, to akurat imo znośne jeszcze jak w mieście to w tym momencie nawet nie mam już żalu, ale naprawdę, jestem wkurwiony o zainwestowane godziny z tym, że biorę kogokolwiek pod chuja pisałem normalnie że to był temat który chce obgadać, oddałem na siebie głos tak jak zapowiadałem, a ten człowiek pisze jeszcze coś o braniu pod chuja no to jest skurwysyństwo i jeżeli wszyscy jesteście niewinni, to zobaczycie jak tendencyjnie do mojej gry podchodziliście, jak padnie mój kolor to z kapitalizowaniem mietka to samo, ale już chuj z tym
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:22:45 GMT 1
kurwa może to ten kaku jednak kaku dlaczego nie padłeś w mordzie? Alternatywnie mnie podpuszczasz do lewkonia-bayesa do którego mam tendencje, żebym zszedł z was obu a wy chuje w mafii no nie, ja zachęcam do oddania głosu na Wróżbitę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:23:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:23:09 GMT 1
każdy z obecnych poza warmianinem ma też solidna edycję w mafii jeśli nią jest
najgorszy Wróżbita
najlepszy Misio Kaku
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:23:11 GMT 1
mam też wrażenie, że poza Mietkiem i trochę Lepperem nikt z pozostałych graczy nie ma nawet oczytanej rozgrywki, tj. kojarzy fakty z tych 250 stron, to też jest dramat A ty niby masz? Przecież nawet mnie nie czytałeś tylko oceniasz na bazie ostatnich kilku postów
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:23:27 GMT 1
mam też wrażenie, że poza Mietkiem i trochę Lepperem nikt z pozostałych graczy nie ma nawet oczytanej rozgrywki, tj. kojarzy fakty z tych 250 stron, to też jest dramat No ale na co ci to oczytanie, skoro uwinniasz Statuę?
|
|