|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:23:35 GMT 1
to jest w sumie ciekawe doświadczenie, bo założę się, że jakbym te same posty pisał, tylko z utrzymaną pozycją z d1-d2, to nikt by się nie przypierdolił i nie pisał o mafijnym wejściu xD
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:23:48 GMT 1
Alternatywnie mnie podpuszczasz do lewkonia-bayesa do którego mam tendencje, żebym zszedł z was obu a wy chuje w mafii no nie, ja zachęcam do oddania głosu na Wróżbitę Możliwe, że przyjmę propozycję
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:24:45 GMT 1
no nie, ja zachęcam do oddania głosu na Wróżbitę Możliwe, że przyjmę propozycję nie no dawaj teraz misiu, nie bądź pizda
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:24:59 GMT 1
to jest w sumie ciekawe doświadczenie, bo założę się, że jakbym te same posty pisał, tylko z utrzymaną pozycją z d1-d2, to nikt by się nie przypierdolił i nie pisał o mafijnym wejściu xD W sensie pierwszy raz doświadczasz, że ktoś czyta twoje posty mając cię za mafiozę i wszystko bierze za mafijne? Bo to się zdarza w sumie w większości rozgrywek
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:25:16 GMT 1
Możliwe, że przyjmę propozycję nie no dawaj teraz misiu, nie bądź pizda Nie mów mi jak mam żyć
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 7, 2024 20:25:55 GMT 1
NAIWNY TROCHĘ JESTEŚ UWAŻAJĄC ŻE WEŹMIESZ ICH POD CHUJA NA TAKIM ETAPIE ROZGRYWKI nie mam zamiaru nikogo brać pod chuja, ale jak nie chcesz normalnie rozmawiać to chociaż zamknij mordę JA WCHODZE Z TAKIM NASTAWIENIEM ŻE VOLDEMORTA I STATUE MAM ZA NIEWINNYCH, STATUE MNIEJ ALE MUSZĘ KOMUŚ ZAUFAĆ CHOCIAŻ JEDEN DZIEŃ OD WARMIANINA CHCIAŁBYŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JEST AKTYWNYM GRACZEM CZY NOWYM BO TO MA WPŁYW NA MÓJ ODCZYT JEGO OSOBY Potężny Warmianin MIETEK>KAKU WRÓŻBITA WYDAJE MI SIĘ ŻE BĘDZIE W MAFII, BO IM DALEJ W LAS TYM WIĘCEJ U NIEGO GRANIA NA EMOCJACH NO I TERAZ WSZEDŁ, BIERZE POD CHUJA WCZEŚNIEJ JAK MIAŁEM Z MIETKIEM SPIĘCIE TO TEŻ PRÓBOWAŁ KAPITALIZOWAĆ Grubbol ogólnie też może być mafia, po chuj bezczelnie kłamać dawaj głos w temacie do głosowania, raz raz NIE ZNAM MIASTOWEGO WRÓŻBITY KTÓRY W TAKI SPOSÓB BY SIĘ DO MNIE ODNOSIŁ
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:26:22 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:26:22 GMT 1
z czym kłamać? kurwa no wszedłeś znowu mafijnie powiem Ci wprost grasz jak glista te edycję jak w mafii to spoko, to akurat imo znośne jeszcze jak w mieście to w tym momencie nawet nie mam już żalu, ale naprawdę, jestem wkurwiony o zainwestowane godziny z tym, że biorę kogokolwiek pod chuja pisałem normalnie że to był temat który chce obgadać, oddałem na siebie głos tak jak zapowiadałem, a ten człowiek pisze jeszcze coś o braniu pod chuja no to jest skurwysyństwo i jeżeli wszyscy jesteście niewinni, to zobaczycie jak tendencyjnie do mojej gry podchodziliście, jak padnie mój kolor to z kapitalizowaniem mietka to samo, ale już chuj z tym ale ty durniu jeden kurwa jebana mać ale skąd on może wiedzieć czy bierzesz pod chuja on pisze że wyglądasz jakbys brał pod chuja, bo może to ocenić tylko ze swojej perspektywy i Twój absolutny brak refleksji nad tym jak wygląda Twoja gra imo ma tylko dwie opcje XD a) jesteś kurwa tak zakuta palą że nawet nie bierzesz pod uwagę że jesteś w mieście i wyglądasz jak jebany mafiak i nie chcesz tego zmienić, więc za samo to uporczywe wyglądanie jak mafiak jesteś niewinny b) masz na tyle ciężka rozgrywkę wyjazdowo z której ledwo co kumasz, że pojscie w taka groteskę to twoja jedyna opcja w mafii bo jakbyś miał zluzować i odtwarzać miejska metę to byś wyglądał jeszcze gorzej no a moim zdaniem teraz to jednak jest A XD czyli jesteś kurwa zakuta palą i nie robisz nic żeby nie wyglądać jak zakuta palą co czyni cię miastowym XD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:26:57 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:26:57 GMT 1
z tym, że biorę kogokolwiek pod chuja pisałem normalnie że to był temat który chce obgadać, oddałem na siebie głos tak jak zapowiadałem, a ten człowiek pisze jeszcze coś o braniu pod chuja no to jest skurwysyństwo i jeżeli wszyscy jesteście niewinni, to zobaczycie jak tendencyjnie do mojej gry podchodziliście, jak padnie mój kolor to z kapitalizowaniem mietka to samo, ale już chuj z tym ale ty durniu jeden kurwa jebana mać ale skąd on może wiedzieć czy bierzesz pod chuja on pisze że wyglądasz jakbys brał pod chuja, bo może to ocenić tylko ze swojej perspektywy i Twój absolutny brak refleksji nad tym jak wygląda Twoja gra imo ma tylko dwie opcje XD a) jesteś kurwa tak zakuta palą że nawet nie bierzesz pod uwagę że jesteś w mieście i wyglądasz jak jebany mafiak i nie chcesz tego zmienić, więc za samo to uporczywe wyglądanie jak mafiak jesteś niewinny b) masz na tyle ciężka rozgrywkę wyjazdowo z której ledwo co kumasz, że pojscie w taka groteskę to twoja jedyna opcja w mafii bo jakbyś miał zluzować i odtwarzać miejska metę to byś wyglądał jeszcze gorzej no a moim zdaniem teraz to jednak jest A XD czyli jesteś kurwa zakuta palą i nie robisz nic żeby nie wyglądać jak zakuta palą co czyni cię miastowym XD to weź nad tym zastanow się Lepper, bo imo to ważne
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:27:05 GMT 1
to jest w sumie ciekawe doświadczenie, bo założę się, że jakbym te same posty pisał, tylko z utrzymaną pozycją z d1-d2, to nikt by się nie przypierdolił i nie pisał o mafijnym wejściu xD W sensie pierwszy raz doświadczasz, że ktoś czyta twoje posty mając cię za mafiozę i wszystko bierze za mafijne? Bo to się zdarza w sumie w większości rozgrywek no ale ja zwykle w mieście utrzymuję pewien poziom aktywności, dzięki czemu dobrze się orientuję w tym co działo się przez całą rozgrywkę i przez cały czas jestem "on top of the game", jak to mówią nasi przyjaciele zza oceanu a teraz po prostu zostałem zepchnięty do narożnika i nawet jak daję swoje odczyty, to wszyscy mają w to wyjebane, nikt się nie odniósł do postów, które pisałem o innych graczach od początku dnia, tylko każdy post to jest dzielenie włosa na czworo i szukanie mafijności xD tragikomedia chłopaki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:28:59 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:28:59 GMT 1
WRÓŻBITA KURWA PRZESTAŃ LAMENTOWAĆ NAD SOBA BO JEDYNA OPCJA DLA WYGRANEJ MIASTA JEST UNIEWINNIENIE CIEBIE
NAWET JAK PÓJDZIESZ DZIS PIERWSZY TO W MORDZIE PADA LEPPER I JA JUZ SIE ZEGNAM ZE SWIATEM MIMO KURWA GRY NIE DO POWTÓRZENIA W MAFII
WIEC STOP SPUSZCZANIU SIE NAD SOBA I CZYTAJ KURWA MISIO KAKU I STATUE I POKAŻ COKOLWIEK KURWA IKRY BO NA TERAZ MAM CIE ZA NIEWINNEGO I GRUBOLLO TEŻ MIAL CIE ZA NIEWINNEGO WIEC W OSTATNIM GESCIE DOBREJ WOLI DO NIEGO WEZME JEGO READY
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:29:03 GMT 1
z tym, że biorę kogokolwiek pod chuja pisałem normalnie że to był temat który chce obgadać, oddałem na siebie głos tak jak zapowiadałem, a ten człowiek pisze jeszcze coś o braniu pod chuja no to jest skurwysyństwo i jeżeli wszyscy jesteście niewinni, to zobaczycie jak tendencyjnie do mojej gry podchodziliście, jak padnie mój kolor to z kapitalizowaniem mietka to samo, ale już chuj z tym ale ty durniu jeden kurwa jebana mać ale skąd on może wiedzieć czy bierzesz pod chuja on pisze że wyglądasz jakbys brał pod chuja, bo może to ocenić tylko ze swojej perspektywy i Twój absolutny brak refleksji nad tym jak wygląda Twoja gra imo ma tylko dwie opcje XD a) jesteś kurwa tak zakuta palą że nawet nie bierzesz pod uwagę że jesteś w mieście i wyglądasz jak jebany mafiak i nie chcesz tego zmienić, więc za samo to uporczywe wyglądanie jak mafiak jesteś niewinny b) masz na tyle ciężka rozgrywkę wyjazdowo z której ledwo co kumasz, że pojscie w taka groteskę to twoja jedyna opcja w mafii bo jakbyś miał zluzować i odtwarzać miejska metę to byś wyglądał jeszcze gorzej no a moim zdaniem teraz to jednak jest A XD czyli jesteś kurwa zakuta palą i nie robisz nic żeby nie wyglądać jak zakuta palą co czyni cię miastowym XD kurwa spójrz se na moj odpis do statuy, bo mi się nie chce drugi raz pisać ale wy nawet nie próbujecie ze mną wejść w merytoryczną rozgrywkę, gdzie dałem mój read na ciebie, gdzie stwierdziłem wprost że warmianin musi być w mafii, gdzie zacząłem rozważać brak mordu na misiu czy na mietku was to nie obchodzi wy szukacie mafijności i pora na csa ręce mi opadają, dlatego ja nie walczę dzisiaj o przeżycie, zajebcie mnie, zostaniecie z moimi readami i tyle o ile ich znowu nie osracie
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:30:44 GMT 1
GRASZ CHUJOWO JAK BARSZCZ I TO NIE PODLEGA NEGOCJACJI WYGLADASZ JAK MAFIAK
ZAAKCEPTUJ TO I ZAGRAJ O SWOJE REDEMPTION ARC BO NA TERAZ, JESLI JESTEŚ NIEWINNY, PROPONUJAC WCZORAJ ROSTEROWI Z KAKU I STATUA LINCZE 1:1 VOLDI WROZBITA PRZEGRAŁEŚ TE GRE
AA JESZCZE ZGINAL GRUBOLLO Z KTÓRYM MIELIAMY SIE ZA NIEWINNY H
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:31:01 GMT 1
Ale nikt ci nie każe walczyć o przeżycie, wystarczy sobie pisać, a co będzie to będzie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:32:39 GMT 1
No to jest chujnia, którą będę musiał przemyśleć, ale prawdopodobnie mafia podejrzewała dziś wyniszczenie ja vs voldi. no i to jest chuj nie teoria, bo na wyniszczenie to ja z nim szedłem xD Voldi napierdalał grubolla, przecież zakładając, że jesteś niewinny i zostaje w temacie zamiast ciebie Grubollo, to tu by był sajgon jak skurwysyn Czy będę turbo debilem jak uniewinnię i Mietka, i Voldemorta? Mietek dlaczego nie padłeś w mordzie? natomiast ja o tym Voldim dużo myślałem i po prostu dylemat jest taki że strasznie mnie wczoraj wkurwiał, uważam że traktował mnie wybiórczo, nieuczciwie i wybierał sobie z mojej gry tylko wyrywki, które mu pasowały ale jeżeli wygra edycję w mafii na szantażach emocjonalnych typu ostatnia edycja, niepodawanie ręki itp, to ja tę edycję po prostu wypierdalam ze statystyk, bo to by było zwycięstwo antyhonorowe no manipulant z niego jak skurwysyn ale chyba do tego by się nie posunął Warmianin musi być w tej mafii koledzy pogadajcie ze mną np na te tematy do kurwy jebanej nie odbierajcie mi już smaku życia, tylko zacznijcie rozmawiać
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 7, 2024 20:34:33 GMT 1
NO BO JA NIE ROZUMIEM JAK TO JEST ŻE JEDNEGO DNIA NADAJESZ NA VOLDIEGO
KIEDY JA UWAŻAM ŻE ON W MAFII NIE UMIE TAK KŁAMAĆ, BIJE EFFORTEM PROROKA, SUPER WYJĄŚNIŁ GRUBRAUNA
A TERAZ WCHODZISZ I NAGLE ZACZYNASZ ZAUWAŻAĆ JEGO NIEWINNOŚĆ?
NO MYŚLE ŻE ZMIĘKŁEŚ I DLATEGO UWAŻAM ŻE CHCESZ BRAĆ POD CHUJA
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:35:14 GMT 1
NO BO JA NIE ROZUMIEM JAK TO JEST ŻE JEDNEGO DNIA NADAJESZ NA VOLDIEGO KIEDY JA UWAŻAM ŻE ON W MAFII NIE UMIE TAK KŁAMAĆ, BIJE EFFORTEM PROROKA, SUPER WYJĄŚNIŁ GRUBRAUNA A TERAZ WCHODZISZ I NAGLE ZACZYNASZ ZAUWAŻAĆ JEGO NIEWINNOŚĆ? NO MYŚLE ŻE ZMIĘKŁEŚ I DLATEGO UWAŻAM ŻE CHCESZ BRAĆ POD CHUJA dosłownie napisałem i zacytowałem posta wyżej, dlaczego zmieniłem zdanie mam jeszcze raz zacytować, czy dasz radę przescrollować? poza tym, ja go już ze dwa razy oskarżałem i uniewinniałem w tej edycji, to umknęło dla ciebie?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:35:55 GMT 1
Ale wiesz, że on pewnie pisał tego swojego posta zanim jeszcze wrzuciłeś swojego?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:36:52 GMT 1
Ale wiesz, że on pewnie pisał tego swojego posta zanim jeszcze wrzuciłeś swojego? ale ja mojego cytowanego pisałem jeszcze wcześniej xD statua, a jakbyś ty tak zaczął dyskusję nt. graczy ze mną, a nie zgrywał wujka dobra rada dla biednego wróżbity?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 7, 2024 20:42:42 GMT 1
NO BO JA NIE ROZUMIEM JAK TO JEST ŻE JEDNEGO DNIA NADAJESZ NA VOLDIEGO KIEDY JA UWAŻAM ŻE ON W MAFII NIE UMIE TAK KŁAMAĆ, BIJE EFFORTEM PROROKA, SUPER WYJĄŚNIŁ GRUBRAUNA A TERAZ WCHODZISZ I NAGLE ZACZYNASZ ZAUWAŻAĆ JEGO NIEWINNOŚĆ? NO MYŚLE ŻE ZMIĘKŁEŚ I DLATEGO UWAŻAM ŻE CHCESZ BRAĆ POD CHUJA dosłownie napisałem i zacytowałem posta wyżej, dlaczego zmieniłem zdanie mam jeszcze raz zacytować, czy dasz radę przescrollować? poza tym, ja go już ze dwa razy oskarżałem i uniewinniałem w tej edycji, to umknęło dla ciebie? MOŻE UMKNĘŁO, MIAŁEM CIĘ WTEDY ZA NIEWINNEGO I MNIEJ ZWRACAŁEM UWAGĘ NA POSTY
ALE VOLDI NIEWINNYM OCZYWISTYM DLA MNIE STAŁ SIĘ PO LINCZU NA GRUBRAUNIE I TO GO BARDZIEJ POWINNO UNIEWINNIĆ W OCZACH MIASTA
A TY WTEDY ZACZĄŁEŚ W NIEGO BARDZIEJ NAWALAĆ
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:43:51 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:43:51 GMT 1
Wróżbita
ja mam trzy głosy
Statua, Misio, Warmianin
to są głosy na bank
Statua jest konformista i moim zdaniem wpadł po prostu po moim zagraniu va banque
o Misio nie chce mi się gadać, ma pozycję nieprzystająca do wkładu do rozgrywki
Warmianin to ruletka, ale swój stance przekazuje od czterech linczów regularnie
jeśli jesteś niewinny lincz na Tobie = koniec gry
jeśli jesteś niewinny i nie wybronisz się, lincz na mnie dziś = koniec gry
w tym wszystkim jest Lepper KTÓRY KURWA MA WYGRAWEROWANE NA CZOLE NIEWINNY
i Mietek co do którego naprawdę ni chuja nie umiem powiedzieć nic
ale primary goal to dla mnie jest rozwikłanie Statua / Misio/ Warmianin
którzy mają lekka gierkę, bez pressingu i, poza Misio który miał niewielki, mają zerowy wkład do gry
i jakby nie to że mnie zmusiles do wpierdolenia się na lincz dziś, co podtrzymuje, to ten Statua dalej miałby dziś lekka gierkę
jedyne co widzę na jego obronę to że ma wajb takiego cwaniaczka, który w sumie ma trochę wyjebane, a jak był w mafii to srał po gaciach
|
|