Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:44:45 GMT 1
Andrzej kim jesteś z tożsamości? Wiem, że może powinienem zapytać wcześniej, ale jakoś nie miałem potrzeby.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:45:06 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:45:06 GMT 1
dosłownie napisałem i zacytowałem posta wyżej, dlaczego zmieniłem zdanie mam jeszcze raz zacytować, czy dasz radę przescrollować? poza tym, ja go już ze dwa razy oskarżałem i uniewinniałem w tej edycji, to umknęło dla ciebie? MOŻE UMKNĘŁO, MIAŁEM CIĘ WTEDY ZA NIEWINNEGO I MNIEJ ZWRACAŁEM UWAGĘ NA POSTY
ALE VOLDI NIEWINNYM OCZYWISTYM DLA MNIE STAŁ SIĘ PO LINCZU NA GRUBRAUNIE I TO GO BARDZIEJ POWINNO UNIEWINNIĆ W OCZACH MIASTA
A TY WTEDY ZACZĄŁEŚ W NIEGO BARDZIEJ NAWALAĆ
tam nawet inaczej uznał mnie za oczywistego niewinnego a potem dzień później zaufał MISIO KAKU było to po tym jak sam go wjebałem przed śmiercią do mafii w tym kontekście mi nie leży najbardziej, że Gruboku lał tego Wróżbitę i Brauna i już nie żyje ale Grubollo chyba go uniewinniał
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 7, 2024 20:45:48 GMT 1
Andrzej kim jesteś z tożsamości? Wiem, że może powinienem zapytać wcześniej, ale jakoś nie miałem potrzeby. KURWISZON MYŚLAŁEM ŻE TO OCZYWISTE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:46:27 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:46:27 GMT 1
Andrzej kim jesteś z tożsamości? Wiem, że może powinienem zapytać wcześniej, ale jakoś nie miałem potrzeby. KURWISZON MYŚLAŁEM ŻE TO OCZYWISTE on już nie wie co pisać moim zdaniem E: tzn Misio Kaku
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:47:02 GMT 1
Wróżbita ja mam trzy głosy Statua, Misio, Warmianin to są głosy na bank Statua jest konformista i moim zdaniem wpadł po prostu po moim zagraniu va banque o Misio nie chce mi się gadać, ma pozycję nieprzystająca do wkładu do rozgrywki Warmianin to ruletka, ale swój stance przekazuje od czterech linczów regularnie jeśli jesteś niewinny lincz na Tobie = koniec gry jeśli jesteś niewinny i nie wybronisz się, lincz na mnie dziś = koniec gry w tym wszystkim jest Lepper KTÓRY KURWA MA WYGRAWEROWANE NA CZOLE NIEWINNY i Mietek co do którego naprawdę ni chuja nie umiem powiedzieć nic ale primary goal to dla mnie jest rozwikłanie Statua / Misio/ Warmianin którzy mają lekka gierkę, bez pressingu i, poza Misio który miał niewielki, mają zerowy wkład do gry i jakby nie to że mnie zmusiles do wpierdolenia się na lincz dziś, co podtrzymuje, to ten Statua dalej miałby dziś lekka gierkę jedyne co widzę na jego obronę to że ma wajb takiego cwaniaczka, który w sumie ma trochę wyjebane, a jak był w mafii to srał po gaciach Skoro Andrzej taki wygrawerowany to czemu mafia go nie zabiła. I nie gadać mi o kamizelkach, bo lepiej stracić mord niż zyskać niewinnego pewniaczka.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:47:43 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:47:43 GMT 1
Wróżbita ja mam trzy głosy Statua, Misio, Warmianin to są głosy na bank Statua jest konformista i moim zdaniem wpadł po prostu po moim zagraniu va banque o Misio nie chce mi się gadać, ma pozycję nieprzystająca do wkładu do rozgrywki Warmianin to ruletka, ale swój stance przekazuje od czterech linczów regularnie jeśli jesteś niewinny lincz na Tobie = koniec gry jeśli jesteś niewinny i nie wybronisz się, lincz na mnie dziś = koniec gry w tym wszystkim jest Lepper KTÓRY KURWA MA WYGRAWEROWANE NA CZOLE NIEWINNY i Mietek co do którego naprawdę ni chuja nie umiem powiedzieć nic ale primary goal to dla mnie jest rozwikłanie Statua / Misio/ Warmianin którzy mają lekka gierkę, bez pressingu i, poza Misio który miał niewielki, mają zerowy wkład do gry i jakby nie to że mnie zmusiles do wpierdolenia się na lincz dziś, co podtrzymuje, to ten Statua dalej miałby dziś lekka gierkę jedyne co widzę na jego obronę to że ma wajb takiego cwaniaczka, który w sumie ma trochę wyjebane, a jak był w mafii to srał po gaciach Skoro Andrzej taki wygrawerowany to czemu mafia go nie zabiła. I nie gadać mi o kamizelkach, bo lepiej stracić mord niż zyskać niewinnego pewniaczka. on już nie wie co pisać moim zdaniem
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:47:58 GMT 1
KURWISZON MYŚLAŁEM ŻE TO OCZYWISTE on już nie wie co pisać moim zdaniem E: tzn Misio Kaku Zdecyduj się czy gram jako arcymistrz mafijny czy może się wypaliłem i gram chujnię jako mafia.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:49:02 GMT 1
Andrzej kim jesteś z tożsamości? Wiem, że może powinienem zapytać wcześniej, ale jakoś nie miałem potrzeby. KURWISZON MYŚLAŁEM ŻE TO OCZYWISTE Dla mnie nie jest bo mam wyjebane w tozsamsoci, zero frajdy w szukaniu specyficznym, ja lubię generyczne patterny
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:49:37 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:49:37 GMT 1
i jedno kurwa ważne pytanie
DLACZEGO DUŻYSZ W OGÓLE SIĘ NIE BRONIŁ
kiedy Misio zaczął akcje na Brauna? jak Braun zebrał kurwa osiem głosów o które błagałem a wcześniej napisałem na niego pięć ścian tekstu
co się pojawiało w międzyczasie?
Dużysz piszący że Misio Kaku jest mafijnym Grubolem
moim zdaniem mafia wiedziała jak się najprawdopodobniej rozejdą głosy, Misio proponował wręcz kontrolowane zejście, i ustawili beefa Kaku - Dużysz
pisałem o tych postach Dużysza na KAKU MAFIJNEGO GRUBOLA DZIEN WCZEŚNIEJ ZANIM ZNANE BYŁY WYNIKI GLOSOWANIA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:51:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:51:17 GMT 1
to jest bardzo proste do wyhaczenia bo wystarczy zrobić ISO
DUŻYSZ KAKU
z dnia linczu na Grubbraunie
Dużysz wręcz tam pisał, chyba jeszcze wieczór wcześniej, ze wie kto jest mafijnym grubolem, a potem wyczekał jak się sytuacja rozwinie następnego dnia
moim zdaniem KLUCZOWYM jest rozstrzygnięcie czy to była ustawka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:52:19 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:52:19 GMT 1
Czyli tu masz całą mafię? Nie. To jest w odpowiedzi do Mietka, który chciał, żebym wskazał gdzie jest pozostała trójka. Mafijnym Grubolem jest Misio Kaku.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:53:12 GMT 1
Ale wiesz, że on pewnie pisał tego swojego posta zanim jeszcze wrzuciłeś swojego? ale ja mojego cytowanego pisałem jeszcze wcześniej xD statua, a jakbyś ty tak zaczął dyskusję nt. graczy ze mną, a nie zgrywał wujka dobra rada dla biednego wróżbity? W sumie wolę trochę stać z boku, bo taplać się w szambie nie lubię. Ale dobra, lecimy, póki jestem. Póki co tego Voldemorta uniewinniasz, spoko. Wyjebmy Warmianina z równania, bo nie ma o czym mówić w sumie, dla mnie case trochę jak ten Voldemortowy trochę, jak jest w mafii i wygra, to tego nie liczę. A przynajmniej tak myślę, póki mamy dwóch do wyjebania jeszcze. Zostaję Ja, Kaku, Lepper i Mietek. Ja niewinny, wiadomo. Kaku od dnia linczu na Braunie szedł na konfrontację z Voldemortem. Jeśli Voldemort jest niewinny, to jest najgłośniejszym miastowym krzykaczem, pójście w niego jest risky z punktu mafii. Celność w mieście ma średnią, bazując na poprzedniej edycji mafiacorner, istnieje spora szansa, żeby go sobie ugrać i razem jebać w jakichś niewinnych. Z drugiej strony Voldi jest wkurwiający, więc jest to możliwy powód dla takiej decyzji, w sensie nawet podświadomie gracze mogą być bardziej skłonni go wyjebać. Imo wciąż raczej na plus dla Kaku, poza tym na pewno gra lepiej niż początkowo, bardziej z jajem, wziął się za liderowanie, no nie widzę tam mafii. Ty? Lepper - w sumie nie wiem co o nim sądzić, od początku gry mi jakoś średnio pasował, pod paru dniach go wywaliłem z podejrzanych bazując na readach innych, bo ile można się czepiać typa, co do którego nawet nie mam żadnych sensownych zastrzeżeń poza wajbem. No ale wajb jest taki, że trochę komentator trochę, tbh. mam wrażenie, że gdyby nie pisanie capsem, to byłoby to bardziej widoczne. Mnie teraz uniewinnił, ale to nic nie znaczy. Rozgrywka na pewno poprawna, ale Braun też grał poprawnie. Takie plus minus, będę go jutro czytał. Mietek - no ma takie wahania, że jest to niesamowite, raz jest dobrym duszkiem, raz się wkurwia, raz wszystko ładnie ci wytłumaczy, raz nie rozumie co się do niego mówi i pyta po dwa razy. Dwóch czy trzych głosów w linczach nie potrafi wyjaśnić (sam to przyznaje), zmiana na DZiGa jest turbo podejrzana. Tak jak na początku rozgrywki było w nim więcej charakteru, tak teraz zdziadział i się tylko krząta po temacie. Jeśli jest w mafii, to grał z sercem na dłoni i to risky, no ale ma doświadczenie w wygrywaniu w mafii, więc no. Co sądzisz? Zostajesz Ty. Jesteś w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:53:36 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:53:36 GMT 1
A misio, co ze statuą? Dzg był zdeterminiwany w tym napierdalaniu Dawaj opinię No może być mafijny, moja stopka wciąż aktualna. Ale teraz jakoś mi lepiej leży trio Voldi Braun Rambo, Statua wypada poza grono. Małysz to pewniaczek na równi z Rambo, no takie 90% i teraz pytanie SKĄD ON TO WSZYSTKO KURWA WIE bo na pewno nie z gry
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:54:32 GMT 1
Wróżbita ja mam trzy głosy Statua, Misio, Warmianin to są głosy na bank Statua jest konformista i moim zdaniem wpadł po prostu po moim zagraniu va banque o Misio nie chce mi się gadać, ma pozycję nieprzystająca do wkładu do rozgrywki Warmianin to ruletka, ale swój stance przekazuje od czterech linczów regularnie jeśli jesteś niewinny lincz na Tobie = koniec gry jeśli jesteś niewinny i nie wybronisz się, lincz na mnie dziś = koniec gry w tym wszystkim jest Lepper KTÓRY KURWA MA WYGRAWEROWANE NA CZOLE NIEWINNY i Mietek co do którego naprawdę ni chuja nie umiem powiedzieć nic ale primary goal to dla mnie jest rozwikłanie Statua / Misio/ Warmianin którzy mają lekka gierkę, bez pressingu i, poza Misio który miał niewielki, mają zerowy wkład do gry i jakby nie to że mnie zmusiles do wpierdolenia się na lincz dziś, co podtrzymuje, to ten Statua dalej miałby dziś lekka gierkę jedyne co widzę na jego obronę to że ma wajb takiego cwaniaczka, który w sumie ma trochę wyjebane, a jak był w mafii to srał po gaciach najprostszą gierkę to tu imo ma warmianin i powtarzam to od dwóch dni no jest pewien poziom zaufania który możesz uzyskać grając wbrew oczekiwaniom miasta i nie wychodząc z roli, ale ten moment już mamy kurwa dawno za nami jak go zostawimy do meczówki to to będzie biała plama utrzymująca się na powierzchni spełnianiem minimów odnośnie aktywności czy koleś w mieście serio mógłby być zaangażowany na tyle, żeby codziennie wejść i napisać coś + oddać głos, ale non stop utrzymywać się na powierzchni jak glon? xD kurwa ja nie wiem co z nim zrobić statua mam momenty gdzie jest luz i styl, a ma momenty gdzie wygląda tragicznie, w sensie puszcza jakieś takie pierdy, i nie wiem na ile to dlatego że ma wyjebane, a na ile dlatego że nie do końca czuje temat w ostatniej edycji jako judasz po tym jak zdechłem niespecjalnie śledziłem, nk oszacuje czy obecna gierka to byłby duży progres od poprzedniej misio nie padł w mordzie i wymyśla dziwne teorie, tyle na niego mam na teraz, plus miał słabe wejście, nabrał wiatru w żagle jak zbudował se pozycję plus na nawalaniu w ciebie mogę potem wrócić do jego momentów które mi się nie podobały, szczególnie przed linczem na Twoim Starym o Mietku mam do napisania tyle, że metowo chłop mi się zgadza nie mam do niego pełnego zaufania, ale jakbym miał w niego zacząć napierdalać, to n podobnych przesłankach jak w jakiegoś Tasiemca, który był niewinny
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 20:55:27 GMT 1
i jedno kurwa ważne pytanie DLACZEGO DUŻYSZ W OGÓLE SIĘ NIE BRONIŁ kiedy Misio zaczął akcje na Brauna? jak Braun zebrał kurwa osiem głosów o które błagałem a wcześniej napisałem na niego pięć ścian tekstu co się pojawiało w międzyczasie? Dużysz piszący że Misio Kaku jest mafijnym Grubolem moim zdaniem mafia wiedziała jak się najprawdopodobniej rozejdą głosy, Misio proponował wręcz kontrolowane zejście, i ustawili beefa Kaku - Dużysz pisałem o tych postach Dużysza na KAKU MAFIJNEGO GRUBOLA DZIEN WCZEŚNIEJ ZANIM ZNANE BYŁY WYNIKI GLOSOWANIA No i właśnie takie posty mi psują koherencję twojego wizerunku. Bo niby jesteś tak zajebistym wynajdywaczem wszystkich trików, a teraz nagle wierzysz w bajkę o genialnym majstersztyku mafijnym, w którym robię szachy 5D zabijając dwóch mafiozów, z jednym się rozparowując i wymyślając idealne historie z głosowaniami, uważasz mnie za jakiegoś arcyłotra, podczas gdy większość gry jechałem na oparach i byłem jebany przez prawie wszystkich, więc to nie ma sensu, żeby na mnie stawiać karty jakbym był w mafii i to akurat trudne do wymyślenia nie jest i po tobie bym się spodziewał, że do tego dojdziesz sam.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:56:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:56:09 GMT 1
Jeszcze przed czytaniem napiszę to co mi się w głowie dziś pojawiło odnośnie Brałna. On taki mało piernikowy się wydaje. Aż się zastanawiałem, czy przypadkiem kurwiszon się pod niego nie podszywa. No i dodatkowo on tak bez weryfikacji żadnej łyknął moje wyliczenia meczówkowe, co mi znowu dało wajby bodajże z Cenariusa, gdy wyliczylem matematycznie kto jest w mafii i jedyną osobą, która została przeze mnie przekonana była właśnie mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:56:28 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:56:28 GMT 1
a ten Misio Kaka cofam uniewinnienie, jak najbardziej może być w mafii po tym co odjebał w nocy xD 1. otwarcie tematu - Braun myślisz, że jestem w mafii? 2. brak tematu Brauna 3. DZG i Grubdemort przebąkują o Braunie 4. Misio robi perfidny REPOZYCJONING "Braun no może być w mafii, bo odpisał mi na pytanie, kim jest Twój Stary!" ziomek, przecież Ty zawsze miałeś problem z tożsamościami i grasz raz na ruski rok, wobec Ciebie mam inne standardy niż wobec Voldemorta no i to pytanie, że dlaczego ludzie mają Gruboku niewinnego, bo posłuchasz argumentów drugiej strony też mi się nie spodobało AKURAT W TYM MOMENCIE, bo to zabrzmiało, jakbyś chciał zrobić chorągiewe zgodnie z nastrojami, bo akcje papieża spadają Panie, jaki repozycjoning jak ja już wczoraj cie za mafie miałem
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:56:39 GMT 1
dosłownie napisałem i zacytowałem posta wyżej, dlaczego zmieniłem zdanie mam jeszcze raz zacytować, czy dasz radę przescrollować? poza tym, ja go już ze dwa razy oskarżałem i uniewinniałem w tej edycji, to umknęło dla ciebie? MOŻE UMKNĘŁO, MIAŁEM CIĘ WTEDY ZA NIEWINNEGO I MNIEJ ZWRACAŁEM UWAGĘ NA POSTY
ALE VOLDI NIEWINNYM OCZYWISTYM DLA MNIE STAŁ SIĘ PO LINCZU NA GRUBRAUNIE I TO GO BARDZIEJ POWINNO UNIEWINNIĆ W OCZACH MIASTA
A TY WTEDY ZACZĄŁEŚ W NIEGO BARDZIEJ NAWALAĆ
zacząłem go bardziej nawalać, bo se rozpisałem, że mógł bronić mafijnego grubola, nie pierdol mi tam za uchem voldi że poszedłem za kaku bo to była moja autorska rozkminka xd jakkolwiek nie byłaby chujowa
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:57:39 GMT 1
Wróżbita ja mam trzy głosy Statua, Misio, Warmianin to są głosy na bank Statua jest konformista i moim zdaniem wpadł po prostu po moim zagraniu va banque o Misio nie chce mi się gadać, ma pozycję nieprzystająca do wkładu do rozgrywki Warmianin to ruletka, ale swój stance przekazuje od czterech linczów regularnie jeśli jesteś niewinny lincz na Tobie = koniec gry jeśli jesteś niewinny i nie wybronisz się, lincz na mnie dziś = koniec gry w tym wszystkim jest Lepper KTÓRY KURWA MA WYGRAWEROWANE NA CZOLE NIEWINNY i Mietek co do którego naprawdę ni chuja nie umiem powiedzieć nic ale primary goal to dla mnie jest rozwikłanie Statua / Misio/ Warmianin którzy mają lekka gierkę, bez pressingu i, poza Misio który miał niewielki, mają zerowy wkład do gry i jakby nie to że mnie zmusiles do wpierdolenia się na lincz dziś, co podtrzymuje, to ten Statua dalej miałby dziś lekka gierkę jedyne co widzę na jego obronę to że ma wajb takiego cwaniaczka, który w sumie ma trochę wyjebane, a jak był w mafii to srał po gaciach Skoro Andrzej taki wygrawerowany to czemu mafia go nie zabiła. I nie gadać mi o kamizelkach, bo lepiej stracić mord niż zyskać niewinnego pewniaczka. no a dlaczego nie zabiła ciebie? z kim Lepper twoim zdaniem może być w mafii? kto może mu siedzieć na pleckach i zostawiać do meczówki, jeżeli jest w mieście?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:57:41 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:57:41 GMT 1
Jestem na spacerze i piszę z telefonu a ty się nadymasz chuj wie z jakiego powodu Brzydko [2] To rób na mnie wajchę Kaku nie będzie z Wróżbita
|
|