|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 20:58:47 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 20:58:47 GMT 1
Kaku jest w mafii moim zdaniem
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 20:59:24 GMT 1
i jedno kurwa ważne pytanie DLACZEGO DUŻYSZ W OGÓLE SIĘ NIE BRONIŁ kiedy Misio zaczął akcje na Brauna? jak Braun zebrał kurwa osiem głosów o które błagałem a wcześniej napisałem na niego pięć ścian tekstu co się pojawiało w międzyczasie? Dużysz piszący że Misio Kaku jest mafijnym Grubolem moim zdaniem mafia wiedziała jak się najprawdopodobniej rozejdą głosy, Misio proponował wręcz kontrolowane zejście, i ustawili beefa Kaku - Dużysz pisałem o tych postach Dużysza na KAKU MAFIJNEGO GRUBOLA DZIEN WCZEŚNIEJ ZANIM ZNANE BYŁY WYNIKI GLOSOWANIA moim zdaniem oni rozwadniali temat Twojego Starego w dzień, w który Stary padł Dużysz nie mógł się zorientować, czy eneldo mafijny czy nie Kaku wszedł i zaczął doczepiać się do Mietka, pamiętam to dobrze bo mieliśmy potem beefa i ja zszedłem rzeczywiście ze starego na kaku
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 20:59:35 GMT 1
Tak sobie siedzę i Was obserwuję. Najpewniej ja będę jutro decydować, więc postaram się do tego należycie przygotować.
Kto z Was robił ISO Grubrauna i Dużysza?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 20:59:54 GMT 1
którzy mają lekka gierkę, bez pressingu i, poza Misio który miał niewielki, mają zerowy wkład do gry i jakby nie to że mnie zmusiles do wpierdolenia się na lincz dziś, co podtrzymuje, to ten Statua dalej miałby dziś lekka gierkę jedyne co widzę na jego obronę to że ma wajb takiego cwaniaczka, który w sumie ma trochę wyjebane, a jak był w mafii to srał po gaciach Doprowadziłem do zlinczowania DZiGa typie. I gdzie tu logika, że miałbym dziś lekką gierkę, gdyby cię wróżbita nie wjebał, skoro to na mnie kompletnie nie wpływało? xD Jakbym chciał mieć lekką gierkę w mafii, to bym nie poruszał tego tematu i tylko klepał cię po pleckach, bo mnie uniewinniałeś xD >trochę wyjebane Widać ile ci daje to czytanie rozgrywki
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:00:12 GMT 1
No może być mafijny, moja stopka wciąż aktualna. Ale teraz jakoś mi lepiej leży trio Voldi Braun Rambo, Statua wypada poza grono. Małysz to pewniaczek na równi z Rambo, no takie 90% i teraz pytanie SKĄD ON TO WSZYSTKO KURWA WIE bo na pewno nie z gry Przeczytaj wściekłego węża, zobacz że tak wszystko tłumaczyłem i byłem tak przejrzysty jak wyborowa złoty ziemniak
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:02:25 GMT 1
Tak sobie siedzę i Was obserwuję. Najpewniej ja będę jutro decydować, więc postaram się do tego należycie przygotować. Kto z Was robił ISO Grubrauna i Dużysza? Ja ich obu czytałem, ale w jakieś robienie mega postu się nie bawiłem
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:04:27 GMT 1
ale ja mojego cytowanego pisałem jeszcze wcześniej xD statua, a jakbyś ty tak zaczął dyskusję nt. graczy ze mną, a nie zgrywał wujka dobra rada dla biednego wróżbity? W sumie wolę trochę stać z boku, bo taplać się w szambie nie lubię. Ale dobra, lecimy, póki jestem. Póki co tego Voldemorta uniewinniasz, spoko. Wyjebmy Warmianina z równania, bo nie ma o czym mówić w sumie, dla mnie case trochę jak ten Voldemortowy trochę, jak jest w mafii i wygra, to tego nie liczę. A przynajmniej tak myślę, póki mamy dwóch do wyjebania jeszcze. Zostaję Ja, Kaku, Lepper i Mietek. Ja niewinny, wiadomo. Kaku od dnia linczu na Braunie szedł na konfrontację z Voldemortem. Jeśli Voldemort jest niewinny, to jest najgłośniejszym miastowym krzykaczem, pójście w niego jest risky z punktu mafii. Celność w mieście ma średnią, bazując na poprzedniej edycji mafiacorner, istnieje spora szansa, żeby go sobie ugrać i razem jebać w jakichś niewinnych. Z drugiej strony Voldi jest wkurwiający, więc jest to możliwy powód dla takiej decyzji, w sensie nawet podświadomie gracze mogą być bardziej skłonni go wyjebać. Imo wciąż raczej na plus dla Kaku, poza tym na pewno gra lepiej niż początkowo, bardziej z jajem, wziął się za liderowanie, no nie widzę tam mafii. Ty? Lepper - w sumie nie wiem co o nim sądzić, od początku gry mi jakoś średnio pasował, pod paru dniach go wywaliłem z podejrzanych bazując na readach innych, bo ile można się czepiać typa, co do którego nawet nie mam żadnych sensownych zastrzeżeń poza wajbem. No ale wajb jest taki, że trochę komentator trochę, tbh. mam wrażenie, że gdyby nie pisanie capsem, to byłoby to bardziej widoczne. Mnie teraz uniewinnił, ale to nic nie znaczy. Rozgrywka na pewno poprawna, ale Braun też grał poprawnie. Takie plus minus, będę go jutro czytał. Mietek - no ma takie wahania, że jest to niesamowite, raz jest dobrym duszkiem, raz się wkurwia, raz wszystko ładnie ci wytłumaczy, raz nie rozumie co się do niego mówi i pyta po dwa razy. Dwóch czy trzych głosów w linczach nie potrafi wyjaśnić (sam to przyznaje), zmiana na DZiGa jest turbo podejrzana. Tak jak na początku rozgrywki było w nim więcej charakteru, tak teraz zdziadział i się tylko krząta po temacie. Jeśli jest w mafii, to grał z sercem na dłoni i to risky, no ale ma doświadczenie w wygrywaniu w mafii, więc no. Co sądzisz? Zostajesz Ty. Jesteś w mafii? no nie jestem ale mam parę pytań "dla mnie case trochę jak ten Voldemortowy trochę, jak jest w mafii i wygra, to tego nie liczę" - to dwóch diametralnie różnych graczy, dlaczego wrzucasz ich do jednego worka? dlaczego nie liczysz wygranej Voldemorta? nie wiem co z kaku, tu mam najcięższy orzech do zgryzienia, bo i w mieście, i w mafii imo tutaj zrobiłby progres, tzn w całej gierce mafijnej, a w mieście w pewności siebie jako takiej i w walce o przeżycie, tak że to na dwoje babka wróżyła lepper przecież był na forefroncie linczu na DZG, jak można o takim gościu powiedzieć, że to komentator? ten głos na mnie dołożył z jajami, gdzie ja trochę specjalnie naganiałem na to, żeby na mnie głosować, żeby cokolwiek z tego wyciągnąć, no i on się nie obsrał obsrał się Kaku co do mietka już pisałem, dla mnie to jest niewinny luczyk, a jeśli jest w mafii, to zajebał progres w chuj pod względem effortu, poziomu rozkminek i wolumenu wypuszczanego w temat
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:04:48 GMT 1
Skoro Andrzej taki wygrawerowany to czemu mafia go nie zabiła. I nie gadać mi o kamizelkach, bo lepiej stracić mord niż zyskać niewinnego pewniaczka. no a dlaczego nie zabiła ciebie? z kim Lepper twoim zdaniem może być w mafii? kto może mu siedzieć na pleckach i zostawiać do meczówki, jeżeli jest w mieście? Mnie nie zabiła bo Voldi i Andrzej wczoraj coś zaczęli na mnie marudzić, więc albo zwietrzyli okazję do wyjebania mnie w linczu albo sami ją tworzą. Lepper dla mnie wciąż jest miastowy, ale ten brak mordu na nim jest niepokojący. W ogóle dziwne ludziki padają i zdawać by się mogło, że mafia ma strategie na budowanie paranoi. Dlatego ciężko mi powiedzieć z kim może być w mafii, skoro w tej mafii go nie widzę. I proszę się do mnie nie dojebywać teraz, że unikam odpowiedzi.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:06:32 GMT 1
Jeszcze przed czytaniem napiszę to co mi się w głowie dziś pojawiło odnośnie Brałna. On taki mało piernikowy się wydaje. Aż się zastanawiałem, czy przypadkiem kurwiszon się pod niego nie podszywa. No i dodatkowo on tak bez weryfikacji żadnej łyknął moje wyliczenia meczówkowe, co mi znowu dało wajby bodajże z Cenariusa, gdy wyliczylem matematycznie kto jest w mafii i jedyną osobą, która została przeze mnie przekonana była właśnie mafia. Wklejasz moje posty, z których wynika, że pierwszy wyhaczylem Brauna, a zaraz obok piszesz, że podpiąłem się pod niego. Ja staram się zrozumieć twój tok rozumowania, ale go po prostu nie ma, TY NIE MYSLISZ LOGICZNIE
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:06:58 GMT 1
W sensie jak ten twój Voldemortowy, że jak jest w mafii, to tego nie liczysz.
Lepper o DZG krzyczał od x dni, ale nie pamiętam (może być kwestia pamięci), żeby jakoś z tym DZiGiem się napierdalał, kojarzę głównie postulowanie, żeby go linczować.
To kto jest w mafii? Ja i Warmianin?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:08:11 GMT 1
A Voldi nawet ze mną rozmawiać nie chce
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:08:17 GMT 1
no a dlaczego nie zabiła ciebie? z kim Lepper twoim zdaniem może być w mafii? kto może mu siedzieć na pleckach i zostawiać do meczówki, jeżeli jest w mieście? Mnie nie zabiła bo Voldi i Andrzej wczoraj coś zaczęli na mnie marudzić, więc albo zwietrzyli okazję do wyjebania mnie w linczu albo sami ją tworzą. Lepper dla mnie wciąż jest miastowy, ale ten brak mordu na nim jest niepokojący. W ogóle dziwne ludziki padają i zdawać by się mogło, że mafia ma strategie na budowanie paranoi. Dlatego ciężko mi powiedzieć z kim może być w mafii, skoro w tej mafii go nie widzę. I proszę się do mnie nie dojebywać teraz, że unikam odpowiedzi. jakby mafia miała strategię na budowanie paranoi to wyjebywałaby najbardziej niewinnych graczy chyba, co? co jest dla mafii łatwiejsze - zbudowanie celu na gościu, który ma mocną pozycję (bo tak można w sumie o tobie powiedzieć, sporo ludzi na wczoraj cię uniewinniało), czy zostawienie w grze Grubolla, który jako cel do linczu przewijał się jakoś od d2? no nie wiem, dla mnie to jest naciągane
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:09:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:09:09 GMT 1
Tak sobie siedzę i Was obserwuję. Najpewniej ja będę jutro decydować, więc postaram się do tego należycie przygotować. Kto z Was robił ISO Grubrauna i Dużysza? Ale to jest poważne pytanie? Rozpisywałem obu, nie pamiętasz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:11:03 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:11:03 GMT 1
Wklejasz moje posty, z których wynika, że pierwszy wyhaczylem Brauna, a zaraz obok piszesz, że podpiąłem się pod niego. Ja staram się zrozumieć twój tok rozumowania, ale go po prostu nie ma, TY NIE MYSLISZ LOGICZNIE Napisanie 1 października, że Braun w mafii i nie zrobienie niczego w kierunku linczu na nim do momentu jak miał 7-8 głosów nie świadczy na Twoją korzyść.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:11:33 GMT 1
W sensie jak ten twój Voldemortowy, że jak jest w mafii, to tego nie liczysz. Lepper o DZG krzyczał od x dni, ale nie pamiętam (może być kwestia pamięci), żeby jakoś z tym DZiGiem się napierdalał, kojarzę głównie postulowanie, żeby go linczować. To kto jest w mafii? Ja i Warmianin? no być może xD a o powód nieliczenia Voldemorta pytałem, bo to był mój powód, zdawało mi się że raczej dość osobisty ze względu na tą naparzankę, którą mieliśmy od wczoraj a ty dość łatwo to przejąłeś i użyłeś jako argumentu zastanawiam się tylko cy to mafijne, czy miastowe, bo w sumie w taki sposób ograniczasz sobie pole manewru ale wcześniej piszesz "póki co" no to albo na zasadzie przesłanek okołogrowych wykluczamy go jako potencjalnego mafiozę, albo uważasz, że one jednak nie są wystarczająco silne xd zakładając że ja padnę jutro zielony, nie wrócisz do naparzania Voldemorta?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:11:41 GMT 1
Mnie nie zabiła bo Voldi i Andrzej wczoraj coś zaczęli na mnie marudzić, więc albo zwietrzyli okazję do wyjebania mnie w linczu albo sami ją tworzą. Lepper dla mnie wciąż jest miastowy, ale ten brak mordu na nim jest niepokojący. W ogóle dziwne ludziki padają i zdawać by się mogło, że mafia ma strategie na budowanie paranoi. Dlatego ciężko mi powiedzieć z kim może być w mafii, skoro w tej mafii go nie widzę. I proszę się do mnie nie dojebywać teraz, że unikam odpowiedzi. jakby mafia miała strategię na budowanie paranoi to wyjebywałaby najbardziej niewinnych graczy chyba, co? co jest dla mafii łatwiejsze - zbudowanie celu na gościu, który ma mocną pozycję (bo tak można w sumie o tobie powiedzieć, sporo ludzi na wczoraj cię uniewinniało), czy zostawienie w grze Grubolla, który jako cel do linczu przewijał się jakoś od d2? no nie wiem, dla mnie to jest naciągane Pchasz teraz we mnie agendę jakąś. Jesteś mafią. JAK MOZE BYC NACIĄGANE GŁOŚNE ZASTANAWIANIE SIE. Przecież nie wiem czemu zagrała mafia tak a nie inaczej, o chuj ci chodzi chłopie teraz.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:12:44 GMT 1
no to jak jestem mafią to głosuj, droga wolna chłopie
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:14:23 GMT 1
Wklejasz moje posty, z których wynika, że pierwszy wyhaczylem Brauna, a zaraz obok piszesz, że podpiąłem się pod niego. Ja staram się zrozumieć twój tok rozumowania, ale go po prostu nie ma, TY NIE MYSLISZ LOGICZNIE Napisanie 1 października, że Braun w mafii i nie zrobienie niczego w kierunku linczu na nim do momentu jak miał 7-8 głosów nie świadczy na Twoją korzyść. Ty patrzysz tylko na głosy, nie czytasz tematu, a potem piszesz, że ludzie nie czytają. To już jest na tyle abstrakcyjne co i bezczelne.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:15:27 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:15:27 GMT 1
jakby mafia miała strategię na budowanie paranoi to wyjebywałaby najbardziej niewinnych graczy chyba, co? co jest dla mafii łatwiejsze - zbudowanie celu na gościu, który ma mocną pozycję (bo tak można w sumie o tobie powiedzieć, sporo ludzi na wczoraj cię uniewinniało), czy zostawienie w grze Grubolla, który jako cel do linczu przewijał się jakoś od d2? no nie wiem, dla mnie to jest naciągane Pchasz teraz we mnie agendę jakąś. Jesteś mafią. JAK MOZE BYC NACIĄGANE GŁOŚNE ZASTANAWIANIE SIE. Przecież nie wiem czemu zagrała mafia tak a nie inaczej, o chuj ci chodzi chłopie teraz. Jak to nie wiesz? Tak sobie patrzę na lincze i z tego nie wychodzi wręcz pewniaczek Dużysz? W Grubolone poszły w miarę pewniaczki miejskie + jeden grubol mafijny, czyli pewnie statua, cała reszta mafii by we mnie nie wlazła, no bez jaj. Więc dwie mafie na mnie i Dużysz. Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Przecież całe Twoje 'łapanie' mafii polegało na zrobieniu rozpiski i podstawieniu do tego jak kto głosował. To nie jest mafia, tak się nie łapie mafiozów, więc skąd Ty to wszystko wiesz? Jednocześnie na tym samym etapie ja dawałem TONĘ białka na Grubbrauna i Dużysza, a Ty mnie wstawiles do mafii z nimi? Przecież to jest totalne oderwanie od gry i operowanie na nadwiedzy schowanej za kolorowaniem głosowań.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:15:53 GMT 1
Niech ktoś z boku oceni, czy Voldemort może w mieście być takim debilem przeczącym samemu sobie każdym poście i jednocześnie zachowywać tak wysokie ego?
|
|