|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:16:24 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:16:24 GMT 1
Napisanie 1 października, że Braun w mafii i nie zrobienie niczego w kierunku linczu na nim do momentu jak miał 7-8 głosów nie świadczy na Twoją korzyść. Ty patrzysz tylko na głosy, nie czytasz tematu, a potem piszesz, że ludzie nie czytają. To już jest na tyle abstrakcyjne co i bezczelne. Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam DużyszPotężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito GruboloneM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua GrubościMisio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszDobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua GrubościMisio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] – Grubol-PapieżMietek Baryła [1] – Twój Stary GrubolGrubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, L ord Grubdemort,Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Dobry zły i gruby [1] – Statua GrubościMoja mafia ma sens, choć wg mnie papież został zaciukany przez mafię, wiec raczej jednak Rambo za Voldemorta lub Brauna. [br Ja patrzę na głosy? XDDDDD Przecież właśnie obaliłeś całą swoją linię ataku od 1 października.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:17:18 GMT 1
Warmianina olewam już od wczoraj czy przedwczoraj, jak zostanie ostatnia mafia, to się mogę zastanawiać. Bo co chcesz o nim powiedzieć? Ja dalej nie wiem, czy on swoje podejrzenia pisze dlatego, że mu pasują do kreacji, czy naprawdę tak uważa. A jeśli tak uważa, to dlaczego, na jakiej podstawie.
Na zasadzie przesłanek okołogrowych mam go w dupie.
Nie wiem, dużo założeń. Najpierw, że padniesz, potem, że zielony. Nie myślę zbyt daleko do przodu. No i przecież nie skończyłem naparzać Voldemorta, punktuję go jak leci
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:17:45 GMT 1
Pchasz teraz we mnie agendę jakąś. Jesteś mafią. JAK MOZE BYC NACIĄGANE GŁOŚNE ZASTANAWIANIE SIE. Przecież nie wiem czemu zagrała mafia tak a nie inaczej, o chuj ci chodzi chłopie teraz. Jak to nie wiesz? Tak sobie patrzę na lincze i z tego nie wychodzi wręcz pewniaczek Dużysz? W Grubolone poszły w miarę pewniaczki miejskie + jeden grubol mafijny, czyli pewnie statua, cała reszta mafii by we mnie nie wlazła, no bez jaj. Więc dwie mafie na mnie i Dużysz. Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito Grubolone
Przecież całe Twoje 'łapanie' mafii polegało na zrobieniu rozpiski i podstawieniu do tego jak kto głosował. To nie jest mafia, tak się nie łapie mafiozów, więc skąd Ty to wszystko wiesz? Jednocześnie na tym samym etapie ja dawałem TONĘ białka na Grubbrauna i Dużysza, a Ty mnie wstawiles do mafii z nimi? Przecież to jest totalne oderwanie od gry i operowanie na nadwiedzy schowanej za kolorowaniem głosowań. Jak widać tak się właśnie łapie mafiozów. I kurwa ty jesteś niemożliwy. Zacząłeś mi zarzucać nadwiedzę CHWILE PO TYM, JAK SAM PISALEM, ZE TO BY BYLO BARDZIEJ SPOJNE NIZ ZARZUCANIE MI GLUPOTY. NO XDDDD VOLDI MAFIA ALBO DEBIL. Ale chyba mafia roku debilem nie będzie co?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:19:19 GMT 1
Warmianina olewam już od wczoraj czy przedwczoraj, jak zostanie ostatnia mafia, to się mogę zastanawiać. Bo co chcesz o nim powiedzieć? Ja dalej nie wiem, czy on swoje podejrzenia pisze dlatego, że mu pasują do kreacji, czy naprawdę tak uważa. A jeśli tak uważa, to dlaczego, na jakiej podstawie. Na zasadzie przesłanek okołogrowych mam go w dupie. Nie wiem, dużo założeń. Najpierw, że padniesz, potem, że zielony. Nie myślę zbyt daleko do przodu. No i przecież nie skończyłem naparzać Voldemorta, punktuję go jak leci xD no ale mówisz, że jak wygra to się nie liczy, to po co się takim gościem zajmować? ja też nie wiem, co sądzić o warmianinie, ale czas najwyższy się zacząć zastanawiać, mamy dwóch do znalezienia, nie pięciu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:20:06 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:20:06 GMT 1
Jeszcze raz.
Patrzysz na głosy 1 października, dajesz VOLDI który atakuje DUŻYSZ i BRAUN oraz tę dwójkę.
Podstawiasz pod wzór.
Jednocześnie nie zwracasz uwagi na grę i wykluczenia. Tego Brauna w ogóle nie dociskasz.
Dużysza dociskasz jak użył umiejętność.
Nie bierzesz pod uwagę że ja to robiłem wcześniej, na kilkudziesięciu postach o grze.
Ty podstawiłeś do wzoru.
Jednocześnie właśnie mi napisałeś że ja bazuje na głosach.
Jesteś w mafii.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:20:45 GMT 1
Ty patrzysz tylko na głosy, nie czytasz tematu, a potem piszesz, że ludzie nie czytają. To już jest na tyle abstrakcyjne co i bezczelne. Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam DużyszPotężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt
Gruboku [1] - Don Vito GruboloneM. Otyłek [5] – Andrzej Grubbol, Grzegorz Grubraun, Lord Grubdemort, Dobry zły i gruby, Mietek Baryła Gruboku [4] – Grubol-Papież, Twój Stary Grubol, M. Otyłek, Misio Kaku Gruambo [3] – Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Rick GrubollGrubol-Papież [2] – Gruboku, Statua GrubościMisio Kaku [2] – Adam Dużysz, Gruambo Twój Stary Grubol [1] – Gruba Ryba
Twój Stary Grubol [8] – Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort, Jabba The Fatt, Gruba Ryba, Grzegorz Grubraun, Gruboku, Misio Kaku, Adam DużyszDobry zły i gruby [3] – Gruambo, Andrzej Grubbol, Potężny Warmianin Potężny Warmianin [3] – Giuseppe Grubollo, Mietek Baryła, Statua GrubościMisio Kaku [1] –Wróżbita Grubciej Gruambo [1] – Grubol-PapieżMietek Baryła [1] – Twój Stary GrubolGrubol-Papież [8] – Gruboku, Gruambo, Wróżbita Grubciej, Potężny Warmianin, Gruba Ryba, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol, L ord Grubdemort,Giuseppe Grubollo [6] – Misio Kaku, Adam Dużysz, Giuseppe Grubollo, Dobry zły i gruby, Grzegorz Grubraun, Grubol-Papież Dobry zły i gruby [1] – Statua GrubościMoja mafia ma sens, choć wg mnie papież został zaciukany przez mafię, wiec raczej jednak Rambo za Voldemorta lub Brauna. [br Ja patrzę na głosy? XDDDDD Przecież właśnie obaliłeś całą swoją linię ataku od 1 października. Ale ty wiesz, że napisałem w grze więcej niż jeden post, nie? Tam z boku masz licznik gdybyś miał wątpliwości.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:20:52 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:20:52 GMT 1
Warmianina olewam już od wczoraj czy przedwczoraj, jak zostanie ostatnia mafia, to się mogę zastanawiać. Bo co chcesz o nim powiedzieć? Ja dalej nie wiem, czy on swoje podejrzenia pisze dlatego, że mu pasują do kreacji, czy naprawdę tak uważa. A jeśli tak uważa, to dlaczego, na jakiej podstawie. Na zasadzie przesłanek okołogrowych mam go w dupie. Nie wiem, dużo założeń. Najpierw, że padniesz, potem, że zielony. Nie myślę zbyt daleko do przodu. No i przecież nie skończyłem naparzać Voldemorta, punktuję go jak leci Gdzie mnie wypunktowałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:21:27 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:21:27 GMT 1
[br Ja patrzę na głosy? XDDDDD Przecież właśnie obaliłeś całą swoją linię ataku od 1 października. Ale ty wiesz, że napisałem w grze więcej niż jeden post, nie? Tam z boku masz licznik gdybyś miał wątpliwości. Podsuniesz jakiś, który w okresie 1-3 października przyczynił się do zlinczowania Brauna i Dużysza?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:22:47 GMT 1
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:23:11 GMT 1
Uderz w stół. Pytanie powinno brzmieć gdzie ja cię nie punktowałem, hehe.
W ogóle strasznie kisnę Voldi, że opowiadasz o dawaniu wczoraj mnóstwa białka na Dużysza, jak Dużysz od przedwczoraj był martwy i wiedzieli to wszyscy (łącznie z nim), poza tobą xD
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:23:28 GMT 1
Jeszcze raz. Patrzysz na głosy 1 października, dajesz VOLDI który atakuje DUŻYSZ i BRAUN oraz tę dwójkę. Podstawiasz pod wzór. Jednocześnie nie zwracasz uwagi na grę i wykluczenia. Tego Brauna w ogóle nie dociskasz. Dużysza dociskasz jak użył umiejętność. Nie bierzesz pod uwagę że ja to robiłem wcześniej, na kilkudziesięciu postach o grze. Ty podstawiłeś do wzoru. Jednocześnie właśnie mi napisałeś że ja bazuje na głosach. Jesteś w mafii. Dam ci ostatnią szansę, ochlon chłopie i jutro przeczytaj co dziś tworzyłeś i oceń, na ile to jest spójne i prawdopodobne, bym to akurat ja robił takie ekwilibrystyki z Małyszem będąc w mafii a nie jakiś przykładowy Mietek.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:24:35 GMT 1
Warmianina olewam już od wczoraj czy przedwczoraj, jak zostanie ostatnia mafia, to się mogę zastanawiać. Bo co chcesz o nim powiedzieć? Ja dalej nie wiem, czy on swoje podejrzenia pisze dlatego, że mu pasują do kreacji, czy naprawdę tak uważa. A jeśli tak uważa, to dlaczego, na jakiej podstawie. Na zasadzie przesłanek okołogrowych mam go w dupie. Nie wiem, dużo założeń. Najpierw, że padniesz, potem, że zielony. Nie myślę zbyt daleko do przodu. No i przecież nie skończyłem naparzać Voldemorta, punktuję go jak leci xD no ale mówisz, że jak wygra to się nie liczy, to po co się takim gościem zajmować? ja też nie wiem, co sądzić o warmianinie, ale czas najwyższy się zacząć zastanawiać, mamy dwóch do znalezienia, nie pięciu No przecież się nie zajmuję. A jak już będzie trzeba, to to pewnie zrobię z poczucia obowiązku
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:26:40 GMT 1
nie no kurwa ta statua chyba za bardzo leci w chuja xD nk powie jak on wyglądał jako judasz na koniec poprzedniej gierki pls
jedyne co, to ja mam rozstrzał, bo moim zdaniem dużo więcej merytorycznie składnych postów dawałeś w pierwszej części gierki
a teraz mam wrażenie, że bazujesz bardziej na tym luziku i śmiesznych ripostach, niż potrzebne
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:27:23 GMT 1
Ale ty wiesz, że napisałem w grze więcej niż jeden post, nie? Tam z boku masz licznik gdybyś miał wątpliwości. Podsuniesz jakiś, który w okresie 1-3 października przyczynił się do zlinczowania Brauna i Dużysza? Nie, bo nie byłem ich pewny więc i nie byłem pewny siebie. Nie znasz mojej mety albo udajesz że nie znasz. 4 października już się zakładać chciałem o mafijność obydwóch.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:28:18 GMT 1
Uderz w stół. Pytanie powinno brzmieć gdzie ja cię nie punktowałem, hehe. W ogóle strasznie kisnę Voldi, że opowiadasz o dawaniu wczoraj mnóstwa białka na Dużysza, jak Dużysz od przedwczoraj był martwy i wiedzieli to wszyscy (łącznie z nim), poza tobą xD +1
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:28:56 GMT 1
Podsuniesz jakiś, który w okresie 1-3 października przyczynił się do zlinczowania Brauna i Dużysza? Nie, bo nie byłem ich pewny więc i nie byłem pewny siebie. Nie znasz mojej mety albo udajesz że nie znasz. 4 października już się zakładać chciałem o mafijność obydwóch. no i to jest ciekawe w sumie, bo jako Adamczewski z tego co pamiętam dawałeś dużo i niewinnie ale nigdzie na takiej pewności + przejebałeś meczówkę i sporo na ten temat rozmawialiśmy nawet, a teraz się zachowujesz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:29:42 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:29:42 GMT 1
Uderz w stół. Pytanie powinno brzmieć gdzie ja cię nie punktowałem, hehe. W ogóle strasznie kisnę Voldi, że opowiadasz o dawaniu wczoraj mnóstwa białka na Dużysza, jak Dużysz od przedwczoraj był martwy i wiedzieli to wszyscy (łącznie z nim), poza tobą xD Nie pisze o dawaniu wczoraj białka na Dużysza. Zacząłem go cisnąć po linczu na Starym. Gdybyś był w mieście to byś nie kisnal, tylko wziął to pod uwagę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:30:32 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:30:32 GMT 1
Kaku jest w mafii ze Statuą
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:31:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:31:17 GMT 1
tzn Kaku jest w mafii na pewno
Statua po prostu może być akurat dętym chujem z jakiegoś powodu, bo takiego go nie zapamiętałem nigdy jak w tej rozgrywce
jak to mielibyśmy przeprowadzić żeby ich obu zlinczować to nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:31:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:31:44 GMT 1
jeden z nich może być też z Warmianinem
|
|