Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:31:46 GMT 1
Nie, bo nie byłem ich pewny więc i nie byłem pewny siebie. Nie znasz mojej mety albo udajesz że nie znasz. 4 października już się zakładać chciałem o mafijność obydwóch. no i to jest ciekawe w sumie, bo jako Adamczewski z tego co pamiętam dawałeś dużo i niewinnie ale nigdzie na takiej pewności + przejebałeś meczówkę i sporo na ten temat rozmawialiśmy nawet, a teraz się zachowujesz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy Adamczewski wygrał meczówkę, tylko współkompan nie dociągnął. A Cenarius nie był pewny siebie? Z resztą chuj, nie będę się tłumaczył. Jeszcze wczoraj byłem dla ciebie niewinny, ale zmieniła się strategia mafijna I trzeba uderzyć.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:32:54 GMT 1
Kurwa jak Voldemort jest z Wróżbitą w mafii to proszę o MVP i tytuł miastowego roku nawet jak mafia wygra. A wszystko wskazuje na to, że tak właśnie jest.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:33:55 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:33:55 GMT 1
generalnie jest tak - ja włożyłem do tej rozgrywki tyle ile nigdy do innej
Wróżbita się sra o każde podejrzenie
Lepper jedzie jak parowóz przez rozgrywkę
Mietek daje effort i niewiele poza tym z niego wychodzi, ale jednak mam wrażenie jakiejś troski o zwycięstwo
typowo na odstawanie grają Kaku - w kontekście tego, że bierze akurat ten wycinek rozgrywki który ma wygodny
i Statua, którego określiłem równa i stabilną grą, no ale właśnie, mamy teraz zagwozdkę roku i chłop małorolny se siedzi i drwi
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:34:03 GMT 1
no i to jest ciekawe w sumie, bo jako Adamczewski z tego co pamiętam dawałeś dużo i niewinnie ale nigdzie na takiej pewności + przejebałeś meczówkę i sporo na ten temat rozmawialiśmy nawet, a teraz się zachowujesz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy Adamczewski wygrał meczówkę, tylko współkompan nie dociągnął. A Cenarius nie był pewny siebie? Z resztą chuj, nie będę się tłumaczył. Jeszcze wczoraj byłem dla ciebie niewinny, ale zmieniła się strategia mafijna I trzeba uderzyć. no i co, jestem w mafii z Voldemortem? xD stary, jakbym był w mafii, to bym 3 razy każdego fikołka przemyślał nie mówię, że jesteś na 100% w mafii, zastanawiam się nad tym, co się zmieniło w twoim rozumowaniu od tamtego czasu a ty od razu włączyłeś tryb defensywny cenarius całą grę się bronił razem z anturażem, tyle pamiętam no spoko
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:35:07 GMT 1
Adamczewski wygrał meczówkę, tylko współkompan nie dociągnął. A Cenarius nie był pewny siebie? Z resztą chuj, nie będę się tłumaczył. Jeszcze wczoraj byłem dla ciebie niewinny, ale zmieniła się strategia mafijna I trzeba uderzyć. no i co, jestem w mafii z Voldemortem? xD stary, jakbym był w mafii, to bym 3 razy każdego fikołka przemyślał nie mówię, że jesteś na 100% w mafii, zastanawiam się nad tym, co się zmieniło w twoim rozumowaniu od tamtego czasu a ty od razu włączyłeś tryb defensywny cenarius całą grę się bronił razem z anturażem, tyle pamiętam no spoko Tasiemiec, mówi to Panu coś panu Wróż?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:35:44 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:35:44 GMT 1
Kurwa jak Voldemort jest z Wróżbitą w mafii to proszę o MVP i tytuł miastowego roku nawet jak mafia wygra. A wszystko wskazuje na to, że tak właśnie jest. Dlaczego jestem w mafii? Wymień w punktach. Przecież Ty ignorujesz nawet to, że wczoraj mając lincz Wróżbita - jak niewinny to ja, to ja bym jechał po zwycięstwo. Zrobiłem meltdown wywracajacy stół jako ostatnia szanse, zabiłem Grubollo, który mnie uniewinniał, przecież to jest mafijne pchanie agendy w Twoim wykonaniu, które jest bezpieczne, bo cała grę nie dałeś wartego uwagi argumentu na nikogo, który nie byłby kolorowanka i podstawieniem do wzoru. Jesteś groteskowy i dlatego jesteś w mafii.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:36:00 GMT 1
No tak, eureka. W mafii jest piernik, więc mafia się spodziewala, że zacznę się zastanawiać czemu żyję i będę walczył ze swoimi biasami. Nawet Wrozbita mi to pod nos podkładał. Chuja w dupe mafiozi, mam was.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:36:42 GMT 1
no i co, jestem w mafii z Voldemortem? xD stary, jakbym był w mafii, to bym 3 razy każdego fikołka przemyślał nie mówię, że jesteś na 100% w mafii, zastanawiam się nad tym, co się zmieniło w twoim rozumowaniu od tamtego czasu a ty od razu włączyłeś tryb defensywny cenarius całą grę się bronił razem z anturażem, tyle pamiętam no spoko Tasiemiec, mówi to Panu coś panu Wróż? no, to był luczyk i niewinny luczyk co to ma do rzeczy?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:37:15 GMT 1
Uderz w stół. Pytanie powinno brzmieć gdzie ja cię nie punktowałem, hehe. W ogóle strasznie kisnę Voldi, że opowiadasz o dawaniu wczoraj mnóstwa białka na Dużysza, jak Dużysz od przedwczoraj był martwy i wiedzieli to wszyscy (łącznie z nim), poza tobą xD Nie pisze o dawaniu wczoraj białka na Dużysza. Zacząłem go cisnąć po linczu na Starym. Gdybyś był w mieście to byś nie kisnal, tylko wziął to pod uwagę. A po linczu na Starym padł Papież, a po Papieżu DZiG. Ale faktycznie, zwracam honor, pisałeś o nim wtedy. Miałeś nawet trójkę mnie, Braun i Dużysz! Gdybyś tylko mocniej atakował
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:38:59 GMT 1
No tak, eureka. W mafii jest piernik, więc mafia się spodziewala, że zacznę się zastanawiać czemu żyję i będę walczył ze swoimi biasami. Nawet Wrozbita mi to pod nos podkładał. Chuja w dupe mafiozi, mam was. co xD przecież to ty zacząłeś się zastanawiać dlaczego Braun cię źle czyta, a ja mówiłem, że to mafijne, że wyciągasz w ten sposób metę jako kontrargument
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:39:39 GMT 1
nie no kurwa ta statua chyba za bardzo leci w chuja xD nk powie jak on wyglądał jako judasz na koniec poprzedniej gierki pls jedyne co, to ja mam rozstrzał, bo moim zdaniem dużo więcej merytorycznie składnych postów dawałeś w pierwszej części gierki a teraz mam wrażenie, że bazujesz bardziej na tym luziku i śmiesznych ripostach, niż potrzebne No ale typy miałem chujowe, liczba postów rośnie zatrważająco, decyzje mają większe znaczenie, a do tego moją naturalną reakcją na traktowanie siebie tak poważnie, jak robią to ludzie tutaj, jest beka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:40:51 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:40:51 GMT 1
Wystarczyłoby dopuścić Wróżbitę, zabić Kaku i jakoś dojechać do końca. Wszystko co się dzieje w grze jest antyteza mojej gry mafijnej, musiałbym wszystko robić po to, żeby sobie utrudnić grę, pomijając już rzeczy, które świadczą bezsprzecznie o mojej niewinności począwszy od zajebanego grania z Rickiem w kotka i myszkę.
I ty mnie chcesz zajebac w linczu bo jesteś w mafii i jesteś zesrany, że mam te kamizelkę.
Udawanie wszechwiedzącego i brak dopuszczenia do świadomości podstawowych faktów jest czymś, co demaskuje Cię jako mafioze.
Dlatego zachęcam wszystkich do głosu na Misio Kaku.
I też kurwa mógłbym go zamordować a głosować na kogoś łatwego, zamiast tego uniewinnilem se Grubollo, Leppera i tak wlazłem w pre-meczówkę XD
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:41:16 GMT 1
kurwa no chyba w mafii jak graliśmy ostatnio starałeś się wyglądać bardziej merytorycznie
nie jestem przekonany do tej statuy w mafii
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:43:08 GMT 1
chciałbym zobaczyć więcej inputu Mietka i leppera
o mietku już się wypowiedziałem dzisiaj co o nim sądzę, ale dalej mi nie odpowiedział, jak ocenia brak mordu na sobie
lepper mi się podobał na pewno w pierwszej części gry, pamiętam jak napierdalał DZG, ale teraz imo nie wkłada w gierkę tyle wysiłku, ile by mógł
a bym chętnie poczytał, co sądzi o tym, co się odpierdala
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:45:47 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:45:47 GMT 1
Wróżbita a mnie martwi że ty teraz do każdego piszesz że nie mówisz że jest w mafii
Po co to?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 21:46:07 GMT 1
Nie no kurwa, ten Voldi ma trochę racji z tym, że wszystko co odpierdalał w tej edycji go koloruje na zielono :/
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:46:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:46:09 GMT 1
To jest oczywisty dupochron, a nie widzę żadnego pożytku dla miastowego
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:52:05 GMT 1
Nie no kurwa, ten Voldi ma trochę racji z tym, że wszystko co odpierdalał w tej edycji go koloruje na zielono :/ Zaufam wam na dzis i go nie zlinczuję. Ale Wrozbita dziś wejdzie z przyjemnością.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:52:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:52:34 GMT 1
Jeszcze raz. Patrzysz na głosy 1 października, dajesz VOLDI który atakuje DUŻYSZ i BRAUN oraz tę dwójkę. Podstawiasz pod wzór. Jednocześnie nie zwracasz uwagi na grę i wykluczenia. Tego Brauna w ogóle nie dociskasz. Dużysza dociskasz jak użył umiejętność. Nie bierzesz pod uwagę że ja to robiłem wcześniej, na kilkudziesięciu postach o grze. Ty podstawiłeś do wzoru. Jednocześnie właśnie mi napisałeś że ja bazuje na głosach. Jesteś w mafii. Dam ci ostatnią szansę, ochlon chłopie i jutro przeczytaj co dziś tworzyłeś i oceń, na ile to jest spójne i prawdopodobne, bym to akurat ja robił takie ekwilibrystyki z Małyszem będąc w mafii a nie jakiś przykładowy Mietek. Ale czemu ja mam ochłonąć skoro ja jestem pewna mafia? Gadasz ze mną jak z niewinnym tutaj a od 10 dni masz na mnie agendę. Przecież ja nie myle się, tylko robię to specjalnie, więc dlaczego napisałeś do mnie z mindsetem jakbyś gadał z miastowym?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:53:17 GMT 1
Wróżbita a mnie martwi że ty teraz do każdego piszesz że nie mówisz że jest w mafii Po co to? nie no, do Kaku to napisałem czysto semantycznie odpowiadając a przy statule mam autentyczne wątpliwości chciałem napisać, że kaku - statua - warmianin to może być wygrywająca kolejka, ale potem mi się zmieniło, dlatego jeszcze szukam, gdzie mogę się mylić, jeżeli statua jest niewinna misio - warmianin? a jak nie, to czy jest potencjał że jakiś Lepper wali w chuja dlatego go zawołałem se do tematu
|
|