|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 21:53:50 GMT 1
Nie no kurwa, ten Voldi ma trochę racji z tym, że wszystko co odpierdalał w tej edycji go koloruje na zielono :/ Zaufam wam na dzis i go nie zlinczuję. Ale Wrozbita dziś wejdzie z przyjemnością. xD bo to łatwiejszy cel, spoko mordo, rozumiem z kim jestem w mafii?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 7, 2024 21:54:18 GMT 1
Dam ci ostatnią szansę, ochlon chłopie i jutro przeczytaj co dziś tworzyłeś i oceń, na ile to jest spójne i prawdopodobne, bym to akurat ja robił takie ekwilibrystyki z Małyszem będąc w mafii a nie jakiś przykładowy Mietek. Ale czemu ja mam ochłonąć skoro ja jestem pewna mafia? Gadasz ze mną jak z niewinnym tutaj a od 10 dni masz na mnie agendę. Przecież ja nie myle się, tylko robię to specjalnie, więc dlaczego napisałeś do mnie z mindsetem jakbyś gadał z miastowym? Bo dopuszczam to, że możesz być niewinny. No kurde to jest wręcz przyjemne że pisząc to wiedziałem, do czego się dojebiesz. Super mieć taką wiedzę, że jakbym był w mafii to bym ruchał tak gładziutko.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:58:02 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:58:02 GMT 1
Lepper daj mi swoje ready
Mietek ty też
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 21:58:38 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 21:58:38 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:04:11 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:04:11 GMT 1
Spodziewałem się, że ktoś się do tego sformułowania doczepi i będę musiał się z tego żenująco tłumaczyć. Mówiąc "tu" miałem na myśli społeczność, a nie tą edycję. Ty tak dużo wiesz Kaku co się kto dopierdoli i kto w mafii. A nie wiesz że ja jestem niewinny. Ciekawe.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:07:02 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:07:02 GMT 1
W ogóle ten WEAK Kaku do momentu jak Grubbraun był spalony a Dużysz wchodził na moment strzału. Vs Kaku obecnie.
Papa Volv uczył żeby nie zapominać o słabych początkach mafiozów.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:10:06 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:10:06 GMT 1
a ty coś więcej, czy zrobisz zdziwienie i se pójdziesz znowu? bo krzak jakiego znam w mieście by właśnie tego statuę za to rozszarpywał ja nie kończę, jesteś w mafii, więc wyzwiska są zasłużone do jutrzejszego ranka znajdę twoich kolegów gratuluję throwa Mam nadzieję, że jesteś w tej mafii, bo jak tak się zachowujesz na niewinnego to ty się nadajesz do psychiatry. Wrozbi, a w sumie czemu Ty zapominasz w ocenie Statua - Kaku tutaj jak Statua poleciał na ratunek Kaku i się srodze zdziwiłeś?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:16:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:16:34 GMT 1
Ja stawiam na Grubollo z Warmianinem. to trochę od czapy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:16:55 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 22:16:55 GMT 1
chciałbym zobaczyć więcej inputu Mietka i leppera o mietku już się wypowiedziałem dzisiaj co o nim sądzę, ale dalej mi nie odpowiedział, jak ocenia brak mordu na sobie lepper mi się podobał na pewno w pierwszej części gry, pamiętam jak napierdalał DZG, ale teraz imo nie wkłada w gierkę tyle wysiłku, ile by mógł a bym chętnie poczytał, co sądzi o tym, co się odpierdala To ja Wam będę jutro zadawać pytania. Ale żyję dlatego, że: a) mafia jest obsrana przed kamizelką (mafia Kaku + Statua/Warmianin) b) komuś wybitnie zależy na tym, żebym to ja decydował (Kaku + Voldemort/Lepper) c) nie chciał, żeby moja śmierć dała wiązkę światła na tych, których podejrzewałem (Wróżbita + Warmianin) Ja mam w głowie pewną wizję. Mam nadzieję, że wystarczy mi czasu, żeby ją zweryfikować.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:20:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 22:20:10 GMT 1
Bo jeśli mafia jebnęłaby w kamizelkę, to miasto miałoby dodatkowy lincz. Dlaczego więc nie jebnąć w oczywistego bezkamizelkowca Warmianina? Jego przecież i tak już by nikt nie ruszył, status Grubej Ryby i Jabby.
Mafia to Kaku + Warmianin. Dziękuję.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:20:36 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 22:20:36 GMT 1
A jeśli mafia miałaby wyjebane na kamizelkę to napierdalałaby we mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:23:20 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:23:20 GMT 1
jest jeszcze opcja, że Warmianin jest szykowany na meczówkę, jeśli będzie 2 vs 1
teoretycznie, najgorsza opcja dla mafii:
lincz Wróżbita niewinny - mord Lepper lincz Kaku mafia - mord Voldemort (abstrahując od kamizelki)
masz Mietek, Warmianin, Statua
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:24:32 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 22:24:32 GMT 1
Jak robiłem iso Duzysza, Grubrauna i Twoj Starego to ja tam widzialem jeden schemat. "Jesteś delikatni i miękcyy jak aksamit” zostawiamy pole gry, nie rozwiązujemy konfliktów między miastowymi ewentualnie uniewinniamy gości, którzy mają tendencje do bycia zbuddyowanym i czerpaniu na tym korzyści w przyszłości.
Strategia mafii opierała się na życiu rurkowców.A miasto samo się jebało po gałganach.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:25:28 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:25:28 GMT 1
moim zdaniem mord na Grubollo to oczywisty switch na powiedzmy stronę Kaku Warmianin Statua
naprzeciwko miałeś Voldemort, Grubollo, Lepper
pomiędzy tym Wróżbita którego każdy napierdala
i Mietek bezstronny, ale też nie napierdalający Voldemorta
więc albo zwiększenie firepower
albo po prostu przeważenie dla jednej ze stron która się myli
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:25:41 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 22:25:41 GMT 1
jest jeszcze opcja, że Warmianin jest szykowany na meczówkę, jeśli będzie 2 vs 1 teoretycznie, najgorsza opcja dla mafii: lincz Wróżbita niewinny - mord Lepper lincz Kaku mafia - mord Voldemort (abstrahując od kamizelki) masz Mietek, Warmianin, Statua Ja sobie to spróbuję jeszcze to rozpisać, ale na 90 procent będę naganiać na Warmianina. Żadna mafia nie chciałaby go w meczówce.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 7, 2024 22:25:46 GMT 1
Mam nadzieję, że jesteś w tej mafii, bo jak tak się zachowujesz na niewinnego to ty się nadajesz do psychiatry. Wrozbi, a w sumie czemu Ty zapominasz w ocenie Statua - Kaku tutaj jak Statua poleciał na ratunek Kaku i się srodze zdziwiłeś? znaczy no ja pamiętam tego posta, pisałem o tym wtedy jak mówiłem że statua miała momenty tragiczne xd ale jakoś tak jak myślę o pairingach mafiozów, to jednak automatycznie zakładam, że oni lubią się chociaż trochę między sobą ponapierdalać na pokaz, a nie bronić i to jeszcze w tak nieudolny sposób
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:27:01 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 22:27:01 GMT 1
A kto będzie partnerem, to też będę musiał ogarnąć. Pierwsza myśl to Misio Kaku, ale u kogoś z Was widzę robienie kurwy z logiki. Ale to jutro z tym wjadę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:27:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:27:17 GMT 1
no ale to było jak Kaku szedł w liczbową ofensywę na dwóch spalonych mafiozów z czego jeden bezużyteczny po strzale
a Statua miał dobrą pozycję
imo mogli zagrać na to, żeby ta dwójka dojechała i nie spodziewali się żadnych wjazdów już na tym etapie
więc mój strzał z dupy w Kaku mógł być zaskoczeniem
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 22:27:52 GMT 1
Bo jeśli mafia jebnęłaby w kamizelkę, to miasto miałoby dodatkowy lincz. Dlaczego więc nie jebnąć w oczywistego bezkamizelkowca Warmianina? Jego przecież i tak już by nikt nie ruszył, status Grubej Ryby i Jabby. No kurde, ma sens
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:28:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 7, 2024 22:28:04 GMT 1
A kto będzie partnerem, to też będę musiał ogarnąć. Pierwsza myśl to Misio Kaku, ale u kogoś z Was widzę robienie kurwy z logiki. Ale to jutro z tym wjadę. Dodam, że to kurwienie logiki z premedytacją. I to fajnie przemycane. Tak, że trzeba naprawdę było zrobić w chuj uczciwe Iso padniętych mafiozów i trafić na to nieco przypadkiem. Hihi
|
|