|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:45:29 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:45:29 GMT 1
Statua jak jest w mafii to jest pewny zwycięstwa
Kaku jak jest w mafii, to jest obsrany
Lepper jak jest w mafii, to raczej niewzruszony
Wróżbita jak jest w mafii, to obsrany, ale im więcej głosów na sobie tym mniej
Mietek jak jest w mafii, to pewny zwycięstwa
Warmianin bez oceny
**
czy thread jest taki, że mafia mogłaby być obsrana? tylko jeżeli jest w Kaku - Wróżbita, a na ten moment nie mam ich razem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:52:10 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:52:10 GMT 1
Dej mi z 20 minut, bo mam zmianę zmiany teraz. Ale tak wciąż w sumie Dużysz, Mietek i nie wiem, co do ciebie mam mieszane odczucia, Wróżbita mi pasuje, Grubollo to niewiadoma, więc chyba najbardziej Lepper, ale to nieprzemyślane. Więc w sumie nie musisz mi dawać 20 minut jednak czym się Mietek uniewinnił w międzyczasie? E: mam nazwe edycji, Groteskowa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 22:54:28 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 22:54:28 GMT 1
XD jakby co, to JA SIĘ DOBROWOLNIE JUTRO PODDAJĘ EGZEKUCJI A POTEM VOLDEMORT BĘDZIE WAS PRZEPRASZAŁ, MÓWIŁ "O KURWA TEN WRÓŻBITA ZAGRAŁ CHUJOWO, NIE W SWOJEJ MECIE, POMYLIŁEM SIĘ, JEDZIEMY Z KOLEJNYM NIEWINNYM" ZOSTAWIAM TO W TEMACIE JUŻ TERAZ, JEŻELI JUTRO MNIE ZLINCZUJECIE, TO BEZ DYSKUSJI LECI VOLDEMORT JEGO MANIPULACJE W TEMACIE OBECNIE SĄ KARYGODNE ja z Voldim dzisiaj nie gadam bo tylko się będę wkurwiał Jak uznacie jutro że jemu ufacie bardziej niż mi, to droga wolna Ale potem MUSICIE MNIE POSŁUCHAĆ mnie, papieża, kto tam jeszcze tego dziada wymieniał w celach w legacy Zamykam ten temat do jutra 🥰 Spokojnie. Przed Tobą i tak najpierw musi zlecieć Statua. Mietku, co się zmieniło ze Statuą?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 23:00:14 GMT 1
No przecież pisałem wczoraj, podobno miałeś przeczytaną rozgrywkę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 23:02:01 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 23:02:01 GMT 1
nawet wszedłem z Tobą w konwersację o tym czyli otwarcie przyznajesz, że a chuj, uniewinniłeś sobie Mietka na mecie w oparciu o moje wyjaśnienia?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 23:03:28 GMT 1
Yyyy, nie? xD
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 23:05:05 GMT 1
Myślę, że jest i poza metą miastową, i poza metą mafijną. Jego najlepsze gry w mafii były wówczas, jak musiał dojeżdżać sam. Jego gry w mieście były moim zdaniem ostrzejsze, widziało się, co on chce przekazać i dlaczego, tutaj jest bardziej błędny, nawet nie chodzi mi o celność, a sposób przekazywania przemyśleń. Nie mam przekonania, że on wierzy w co pisze. Natomiast effortowo na pewno jest na swoim poziomie. I mafijnym, i miastowym. No właśnie jest taki asekuracyjny trochę, "gapowaty" (bez urazy xD), nie rozumie o co mi chodzi. Ale jednocześnie potrafi grać ostro i generalnie mam wrażenie, że na początku gry grał ostrzej, więc nie wiem, czy to nie jest po prostu kwestia niepewności w typach, że no ma kogoś za mafię, kogoś za niewinnego, ale nie na tyle, żeby to było czuć w tym, co pisze. I mi się w sumie uniewinnia, czytając teraz i poprzednie dni (albo raczej ja się przekonuję do jego niewinności).Znany czytelnik Lord Voldemort
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 23:06:33 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 23:06:33 GMT 1
Myślę, że jest i poza metą miastową, i poza metą mafijną. Jego najlepsze gry w mafii były wówczas, jak musiał dojeżdżać sam. Jego gry w mieście były moim zdaniem ostrzejsze, widziało się, co on chce przekazać i dlaczego, tutaj jest bardziej błędny, nawet nie chodzi mi o celność, a sposób przekazywania przemyśleń. Nie mam przekonania, że on wierzy w co pisze. Natomiast effortowo na pewno jest na swoim poziomie. I mafijnym, i miastowym. No właśnie jest taki asekuracyjny trochę, "gapowaty" (bez urazy xD), nie rozumie o co mi chodzi. Ale jednocześnie potrafi grać ostro i generalnie mam wrażenie, że na początku gry grał ostrzej, więc nie wiem, czy to nie jest po prostu kwestia niepewności w typach, że no ma kogoś za mafię, kogoś za niewinnego, ale nie na tyle, żeby to było czuć w tym, co pisze. I mi się w sumie uniewinnia, czytając teraz i poprzednie dni (albo raczej ja się przekonuję do jego niewinności). E: Ja ci na to nie odpowiem, bo nawet nie pamiętam teraz kto to jest XD Łuczyk Dobra, chuj, uniewinnię se Mietka, jutro sobie walnę we Wróżbitę, głowa boli od myślenia E: a jak będziesz niewinny Wróżbita, to potem jebnę w Voldemorta jak co Zapytałeś o metę Mietka. Dostałeś gówno, a nie odpowiedź, takie coś, co o niczym nie świadczy. Napisałeś że no, jest rozmemłany i w ogóle. Potem a chuj se go uniewinnileś. W momencie, jak powinna wjeżdżać paranoja level turbo, to siedzisz w Narrenturmie jak sułtan.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 23:07:48 GMT 1
Dobrze, że byłem pierwszy, bo jeszcze głupiej to wygląda z twojej strony xd
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 23:16:39 GMT 1
Przestańcie pierdolić. Tzn gadajcie, to dobre. Ale jak otwieracie wątki poboczne to dopiero jak się wypowiecie o: 1. Grubollu, Papieżu, Grurambo 2. Biciu dziś Grubolla systemem 3. Ile mafiozów D1 na Vito 1. Grubollo to nie wiem. Tak jak mówiłem, jak z nim piszę sam, to mi się dobrze wajbuje, ale jak go czytam poza tym, to mam zgrzyty. Plus nie pasuje mi ta jego rezygnacja, ale to już ktoś inny by musiał się wypowiedzieć, czy to bardziej pasuje do niewinnego, czy winnego Boba. Poczytam go jeszcze dziś (za godzinę/dwie), ale dla mnie do sprawdzenia. Papież w sumie podobnie, tzn. t nie wiem. Mam wrażenie, że mnie urabia/urabiał do D2, a jak posłałem głos i dałem wtedy swoje powody, to zaczął wołać o manipulacji - żeby zaraz potem zejść z tematu i do niego nie wrócić. Tak samo analizę Goku nazwał kłamstwami i manipulacją, ale nie mówiąc co dokładnie. A jak widzisz, że ktoś kłamie, zwłaszcza żeby oskarżyć niewinnego (tzn. jego) to przynajmniej mi się od razu pojawia potrzeba sprostowania tych kłamstw i wytknięcia ich. No i uważam, że szantaż emocjonalny w mafii przejdzie, bo grasz dla drużyny i generalnie jesteś oszustem wtedy, a w mieście to już chujnia. Bycie emocjonalnym spoko. Ale może faktycznie mu się odmieniło. Jego akurat czytać mi się nie chce, ale jak będzie trzeba to trudno xd
Gruambo - wydaje mi się, że typ będzie niewinny, dużo wyjebki i trollowania, do tego TS go chyba chciał wrzucić pod pociąg, pisząc o nim jako pewnym niewinnym. A jak pytałem TS, skąd mu się wzięło to porządkowanie rozgrywki przez Rambo, to Rambo mi odpowiedział (że to trolling). No nie wiem, wydaje mi się, że jakby koleżka z mafii, który jest głównym celem do linczu, cię wrzucił na zielono i z takim powodem na swoją listę, to nic nie mówisz i co najwyżej czekasz, aż OP odpisze na pytanie.
Ze dwie mafie w tej trójce mogą być i bym się nie zdziwił.
2. Spoko, dlatego posłałem w DZG.
3. Dwie, mooooooże trzy. E: sprawdziłem dokładnie kto tam siedzi i te 3 w sumie by mnie nie zdziwiły tam xdW tym poście Ci się wyjebało formatowanie, nie? Skąd przeklejałeś?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 23:17:35 GMT 1
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 23:18:16 GMT 1
Mogłem to pisać na telefonie, ale to tyle
E: A nie, faktycznie xD Ale z telefonu jednak raczej nie pisałem, bo to południe we wtorek, więc nie wiem
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 23:29:31 GMT 1
Mietek bambaryło, co z ciebie taka dobry duszek, weź na kogoś przysiądź, chciałbym widzieć tę żądzę krwi w oczach (E: to pisałem przed twoim ostatnim postem jbc.) Kaku weź nadrabiaj, bo się trochę czuję, jakby każdy twój post dawał mi kolejny punkt do odhaczenia na checkliście, teraz narzkanie na schematy, że niepewność to mafijność, co nie jest prawdą Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę? Te, ale przecież już zdążył poruszać temat Starego i Motylka dziś, odpowiadasz mu jakoś po kolei, czy tego nie zauważyłeś? Nie wiem, co sądzić o Kaku, jakiś taki nieporadny w miejski sposób mi się wydaje tym usilnym uniewinnianiem mnie za coś bez znaczenia, nie wiem, czy jako mafia by w to brnął. Ale to myślisz, że takie stwierdzenie "a faktycznie, to bez sensu, jednak nie uniewinniam" byłoby miastowe? Czytam temat jeszcze, teraz zajrzałem w jego posty O tym mówisz? No plus ma że jako tako ruszył. Ale mnie w ogóle nie grillowal a już siedzi na mnie głosem. Więc muszę mu się w takim razie bardziej nie podobać niż tamci dwaj. Ale to zarzucasz mu bezczynność, czy tam marną aktywność i brak grillowania, nie przeczytawszy jego postów jeszcze? Gdzieś tam jeszcze coś wspomniał o tym pairingu ale skąd wiedziałeś, że cię nie ruszyłem, skoro odpisywałeś na bieżąco? To chyba gwóźdź do trumny już trochę, nie? skoro już Ci Giuseppe odpisał, to chciałem Cię spytać, co to właściwie za pytanie : o dlaczego miał ktoś go bronić, jak go nie było i jak to się ma do przynależności tzn. ja czytałem koncepcje DZG, ale chciałbym usłyszeć od Ciebie Wymyślałem na szybko no. no i dla mnie Statua idealny slot dla mafiozy, ale Grubraun to jeszcze musi ze 3 klasy podstawówki skończyć żeby to ogarnąć xD Źli ludzie to kurwy Ich życia to farsa Mamo, nie sprzątaj Wyrwałem chwasta a co ten voldemort jakiś guru jak on tak, to ja też mogę być ja zabraniam na papieża No mi pasuje dwójka Grubollo Papież teraz, Voldiego mam za niewinnego, to czemu mam oponować? @giuseppe który to Piernik? Ale co z tym Braunem, poza tym słynnym rozmemłaniem? Bo mam go w topce niewinnych (topce ludzi, którzy nie zrobili niczego, co uważałbym za mafijne), więc trochę głupio. No i stawianie go w mafii z Misiakiem oznacza, że cała ta ich wymiana "ten mnie rozpoznał, a ma mnie za mafię, więc jest w mafii" to ściema az dziwne ze tak szybko zareagowales iks de nie wiem moze se tak zalozyliscienna mafijnym ze misiaku spisany na straty i grubraun na nim zbije profit ?? Przecież ja od szóstej rano scrolluję i odświeżam ten temat co kilka/kilkanaście minut xD Twoje wejście i odpisywanie post za postem to na żywo śledziłem Ciebie bym tam chętnie widział, ale rozważam, że możesz być po prostu przekonany o własnej zajebistosci do tego stopnia, że nawet nie pomyślisz o pomyłce. W sensie, jak sobie robiliście to kółeczko wzajemnej masturbacji pod winę Statuy, to pisałeś tam takie rzeczy, że mi w mafii by to nie przeszło przez klawiaturę bez jakiegoś asekuranckiego, że hehe mogę być biased. A ty tam sypałeś jak z rękawa, a wszystko ci udowadniało moją winę xd DZG w tej mafii będzie, został zaorany i już się nie podniósł, Warmianin jest wtedy mucho prawdopodbny, nawet te mordy tu pasują, Lepper cholera nie wiem, Mietek cholera też nie. Lepper to w ogóle złoto, bo się dziwi, że nikt nie broni DZiGa, jakby do tej pory trzeba go było bronić i to był argument za czymkolwiek. Kaku slash Gruambo do tego, ale z tej dwójki raczej Kaku jak już i można zamykać, nie zdziwilbym się takim składem. Chyba o nikim nie zapomniałem Grubraun będzie raczej niewinny, Duzysz będzie raczej niewinny, Gruambo obstawialbym niewinność, ale brak zdziwka będzie jak mafia Dużysz zaorał Grubdemorta, rzeczywistość zaorała DZiGa Kuuuurwa, wpisałem swoją mafię paręnaście minut temu DZiG, Warmianin, Lepper/Mietek, Kaku. Siadam na fotelu dentysty, więc zw xd W grze są Warmianin, Lepper, Mietek, Kaku. Statua idzie Wróżbita -> Voldemort.Voldemorta mam za niewinnego, Giuseppe póki co też, tak samo Wróżbitę, Brauna no i ostatecznie Leppera (w sumie w paru sprawach pisał to, co ja mógłbym napisać, a to zawsze na plus). Plus ja, jest szósteczka. Wszyscy w niej pewnie niewinni nie są, nie jestem na tyle pyszny (hehe), ale będę palił ten most, jak się do niego dojdzie. Gruboku mi się dziś podoba, ale nie mam go zmapowanego na przestrzeni gry, w chuj nie pamiętam, co on tam wcześniej właściwie pisał, jak wyglądał, może ma akurat dobry dzień, dziś bym nie linczował. Dużysz mam poczucie, że jest niewinny, ale nie zdziwiłbym się, gdyby się okazał w mafii, w sensie nie gra jakoś super niewinnie, po prostu se jest, dodaje swoje posty, nie wyczuwam w nim nic czerwonego, ale jest go na tyle mało, że spokojnie mógłby tak grać w mafii. Dziś bym nie linczował. Gruambo jest dla mnie niewiadomą, dobry typ do sprawdzenia, ale jak pisałem, niekoniecznie dziś (w sensie, fajnie by było poznać jego kolorek jak było bezpieczniej, teraz to mam obawy, że może się okazać niewinny i lincz w dupę). Ale że drugi najlepszy moment w życiu na posadzenie drzewa jest teraz, to mogę linczować. Kaku to drugi typ dobry do sprawdzenia, trochę niewiadoma jak Gruambo, ale w innym stylu. Na pewno gra teraz lepiej, niż na początku gry, ale może mu presja po prostu zeszła, jak uniknął szafotu, że każdy następny dzień to już w sumie więcej, niż się spodziewał, ludzie go też przestali pressować tak jak wtedy. Też mogę linczować. DZiG do wyjebania, ale głosów nie ma. Chociaż przyznam, że przypomniała mi się edycja, w której grał jako Zarzeczny, ja tam chyba Boćkiem byłem i też byłem dość przekonany o jego winie, a okazało się, że chuj. No ale to dawno temu było, nie pamiętam jak to szło. Warmianin jest niewiadomą przez duże Ch. Jak go chciałem pressować, to kurwa wszyscy (no, prawie) byli albo cicho, albo się oburzali jak DZiG, więc teraz chuj wie. Jak DZiG jest winny, to do wyjebania. Jak DZiG niewinny, to nie wiem. Tu już Lepper niewinny. Mietek to kolejny kandydat do mafii, ale nie chciałbym specjalnie go dziś linczować, bo jakbym się pomylił co do niego i wziął udział w wyjebaniu, to by mi było głupio. Ale może to dlatego, że tak ładnie stara się porządkować grę - z drugiej strony robi to aż za bardzo, jeden z powodów, dla którego mi capi. Tamten post był zajebisty. I za co tak uniewinniasz Mietka? A tak w ogóle to Mietek w samej końcówce poprzedniego linczu (~30 minut) chyba słowem nie wspomina o Gruambo, ale zmienia na niego głos o 20:44 (Gruambo po tej zmianie ma 1 - słownie jeden - głos). Wtedy pisze coś takiego: jak zmienilem z mafiaka to trudno W ciągu następnych ~6 minut Grurambo dobija do 5. Fluktuacje mocne, Gruambo przez minutę ma 3 głosy, czasem 2 - a po zmianie na DZG przez Mietka ma jeden. W między czasie Mietek wrzuca trzy posty po sobie, które spokojnie można uznać za podkładkę po głos - pierwszy to zwrócenie się do ogółu, w trzecim to takie "nie chcem, ale muszem". popytajcie eastrguba w co on obecnie gra bo kurwa na pewno nie ulatwia mi zycia no ja mam ochote go odjebac dla zasady taki grubraun nawet jesli w mafii to wyszedl w szranki bez spraetu na golym polu i sie chcial napierdalac a ten lajdak ciagle przykryty za ta robota a miesza Plus jak sam twierdził po linczu, myślał, że rozbije się między Braunem, a nim. Brauna miał za kandydata do linczu (chociaż pod koniec pisał, że mu się nieco uniewinniał), w takim przypadku czemu na niego nie zagłosował? W sensie nawet jeśli przedlinczowa gra Brauna mu się podobała, to a) głosowanie na kontrkandydata to normalka w takim przypadku, nie musiał go nawet zmieniać, bo miał na nim od 12, b) raczej zawsze się ma gdzieś z tyłu głowy wątpliwość co do takiego readu przed linczem, a wysłanie głosu pomoże te wątpliwości rozwiać. I to nie tak, że chciał brać udział w zlinczowaniu DZG i poznać jego kolorek, skoro miało się to rozegrać między nim a Braunem. No kurde, cuchnie mi to, nk się odniesie. Więc w sumie na ten moment moja mafia to Gruambo, Mietek, Dużysz i ktoś robiący mnie w chuja. To żarcik był, niewinny taki E: Czyli w mafii jest 2 gości, razem z którymi głosowałeś na trzeciego? Chyba sobie tego nie przemyślałeś. A to miastowe czy mafijne, że sobie nie przemyślał? Kurde, ten parasol ochronny nad Kaku od pewnego momentu. Amen. Punkt dla Misio Kaku. Mnie martwi Gruboku, że Ty zaczynasz poswiecac czas na takie pierdoly. W salonie płonie nam meblościanka, a Twoim problemem jest uschnięty żonkil. Ale chwila, do czego jest to przypierdółka? Cel do linczu mamy od paru godzin, tutaj się nie zmienia. Ty się dowalasz, że próba wyciągnięcia z tego linczu jak najwięcej jest be. ?? Ale o co ci chodzi xD Wrzuciłeś tabelę do liczenia grubola zła, podałem ci zresztą link. Ja ją wrzuciłem przed chwilą i z niej korzystamy Ty się oburzasz, że korzystamy z tabeli do liczenia grubola i chcemy z tego coś wynieść ?? No Mietek znowu przed linczem wyglądał słabo Pozostała dwójka mafiozów będzie grała na rozparowanie. Albo już gra... A tak swoją drogą, to Bambaryła i Lepper głosowali tak samo w czterech z pierwszych pięciu linczów. PRZYPADEK? Kurwaaa, jebana mafia mnie zostawia do meczówki Nie no, Wróżbita nie będzie z Braunem w mafii raczej, za bardzo ze sobą za rączkę szli I tak chce, żeby na niego głosować, więc nie ma bólu[/quote][/b] Dobra, chuj, uniewinnię se Mietka, jutro sobie walnę we Wróżbitę, głowa boli od myślenia E: a jak będziesz niewinny Wróżbita, to potem jebnę w Voldemorta jak co Ech, no dobra, to jutro jednak Voldemort VOLDEMORT IMO NIEWINNY I TERA KRĘCI NA NIEGO BICZA MAFIA TO MOJ TESTAMENT JA BYM LINCZOWAŁ WRÓŻBITĘ A PÓŹNIEJ TO GENERALNIE NIE WIEM Nie sądzę że pozwolę na lincz na voldemorcie Miłego poniedziałku piję piwo w lesie Kurwa, nie sabotujcie gierki: Problem jest taki, że z Warmianinem w grze, nie mam szans przebić linczu. Więc ktokolwiek jest niewinny z tego grona, kończy grę tak czy siak, a JEDYNA opcja, żeby grać dalej to jest mój lincz na starcie. CO ZA POJEB KURWA XD nie wiem jak to czytać, ale nie klei mi się z Mietkiem prędzej Kaku/Wróżbita
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 23:33:12 GMT 1
Papież, Grurambo, Statua, Grubollo Papież, Braun, Statua, Grubollo *** Ja uważam, ze Grurambo dobrze teraz daje. W Brauna wjechał na miękko, w Papieża też. E: Jutro WIELKIE CZYTANIE BRAUNA. Trzeba coś zdecydować co do niego. Niby mam go niewinnego, ale do mafii mi pasuje. Ale wyklucza się z Grurambo. Raczej zawsze prędzej padnie Grurambo, więc powinno być prościej. Druga czwórka jest moją czwórką. Braun mi się nie spodobał wczoraj i dzisiaj w sumie też- podał mi bez zająknięcia tożsamość starego, czyli jakby uwierzył w moją niewinność, bo gdyby miał mnie za mafię to by mi nie podawał tożsamości tylko by wleciał jakimś tekstem typu że udaję niewiedzę. A jak dopytałem o jego stosunek to odpowiedz była jednak bardzo stonowana, że tak średnio mi ufa. No może tu wychodzić taka do rany przyłóż piernikowatość, więc nie chcę go krzywdzić takimi podejrzeniami, jeśli jednak jest niewinny, ale tak mi się rzuciło w oczy.Najpierw bronisz papieża, żeby potem pierwsze co zrobić, po otwarciu tematu, to na niego zagłosować. I jeszcze ten post Papieża o twoim twardogłowiu - wygląda to na bardzo niezgrabną próbę rozparowania mafiozów. Ja jak ja, ale uważasz, że Papież by zaplanował niezgrabną akcję będąc w mafii? Jeszcze przed czytaniem napiszę to co mi się w głowie dziś pojawiło odnośnie Brałna. On taki mało piernikowy się wydaje. Aż się zastanawiałem, czy przypadkiem kurwiszon się pod niego nie podszywa. No i dodatkowo on tak bez weryfikacji żadnej łyknął moje wyliczenia meczówkowe, co mi znowu dało wajby bodajże z Cenariusa, gdy wyliczylem matematycznie kto jest w mafii i jedyną osobą, która została przeze mnie przekonana była właśnie mafia.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 7, 2024 23:41:57 GMT 1
>Dzielny Statua przyznaje przed samym sobą, że przez całą rozgrywkę miał chujową celność, więc postanowił przemyśleć swoje typy >Niedzielny Voldemort wypostowywuje się niczym
Jak mam ci zdradzić sekret, to do 21 jutro może mi się kandydat jeszcze z 3 razy zmienić xd
Lecę spać kolego, nie wypostuj się do jutra całkiem pls
|
|
|
Rozgrywka
Oct 7, 2024 23:43:56 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 7, 2024 23:43:56 GMT 1
Nom, ale Ciebie mam w pompie dzielna Statuo. Sam trochę się przekonałem że jesteś chuj ale patriota. Tzn. nie mam Cię z gry za mafię, a najgorsze co zrobiłeś to ta wczorajsza wolta.
Jutro na tapet Mietek i Warmianin + Kaku całościowo.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 0:05:59 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 0:05:59 GMT 1
Kurde doczytałem faktycznie pisałeś o tym wcześniej tylko jakim chujem mi z tego wychodzi, że goku może być niewinny po prostu z tego jak się Gierka ulozyla a ty piszesz że goku może być w mafii właśnie dlatego że tam zaglosowal kurwa na jaka mafia daje rolę goku konkretnie przecież sam piszesz ze tam może być max 1 mafia i to ma być goku liczący na to że dojedzie daleko a nie [wstaw kogoś kto przejedzie 2 lincze na samym nicku] Mafia jak chce wygrać to musi linczować kamizelki i mordować niekamizelkowych. Mietek proponując tego Warmianina robi se pod górkę jeśli jest w mafii, bo tutaj kamizelki nie ma głównie Kaku jeszcze. Czyli pattern mordu byłby znany, gdyby Mietek był w mafii, teraz to już chuj, zmuszam ewentualnie do gamble. Kaku wytrwale ciśnie mnie, ale może iść też we Wróża. Lincz Wróż - mafia, mord na gamble. I potem co? Przejebane, Kaku, Lepper, Mietek, Statua, Voldemort. No ni chuja. Przy Wróżu niewinnym z kolei to już wygląda jakby miało ręce i nogi. Bierze tego Wróżbitę bo widzi, że łatwiej wejdzie, nawet mimo mordu na Grubollo, a potem musi kminić komu innemu wyjebać lepę. Mietek z potencjałem na kamiza, Lepper też, ja też. No czysto strategicznie, jak Kaku w mafii, to wychodzi chyba tylko z tym Warmianinem. I wtedy to wbicie się w Brauna miałoby sens, bo jak inaczej by odciągnęli. Ale jeszcze kwestia Sadu Najwyższego, jak Grubola dostał Dużysz, to kto z Sądem? Na Kaku D1 był Braun. Warmianin z Sądem? Ostre zagranie.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 8, 2024 0:51:38 GMT 1
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Panie... jak mam się do pana zwracać się? Panie Tom? Panie Riddle? Czy panie CZARNY PANIE? W rozmumieniu MURZYNIE? Czy panu nie pasuje? To ja panu powiem. Bo pan się mnie pytasz się – ale pytasz się pan po raz pierwszy. Bo ja pana kilka razy avadakedavrem atakowałem, a pan nic. ZERO ODEZWY. I teraz pan głupio się pytasz się, bo ja wszystko już napisałem, ale napiszę panu raz jeszcze, jeszcze jeden raz, a może i dwa razy, jak Pan Bóg pozwoli. Pan jesteś ten, który horkruksy posiadł i pan umrzeć może nie umrzesz. Ale potępiony pan będziesz i tak – bo Jezus mi tak powiedział – wraz z Demagogiem Maciejem oraz Lepperem. A reszty panu nie powiem, bo warczącego Pieska Stallońskiego wymordowaliście mi mnie, członka komisji wyborczej Pana Włocha wymordowaliście wy mnie i tak dalej, i tak dalej. Ale ostała mi się jeszcze dwójka. Ale nie powiem jaka, bo pan od razu swoją różdżkę bandycką skierujesz. +++
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 8, 2024 0:59:01 GMT 1
JA WCHODZE Z TAKIM NASTAWIENIEM ŻE VOLDEMORTA I STATUE MAM ZA NIEWINNYCH, STATUE MNIEJ ALE MUSZĘ KOMUŚ ZAUFAĆ CHOCIAŻ JEDEN DZIEŃ OD WARMIANINA CHCIAŁBYŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JEST AKTYWNYM GRACZEM CZY NOWYM BO TO MA WPŁYW NA MÓJ ODCZYT JEGO OSOBY Potężny Warmianin MIETEK>KAKU WRÓŻBITA WYDAJE MI SIĘ ŻE BĘDZIE W MAFII, BO IM DALEJ W LAS TYM WIĘCEJ U NIEGO GRANIA NA EMOCJACH NO I TERAZ WSZEDŁ, BIERZE POD CHUJA WCZEŚNIEJ JAK MIAŁEM Z MIETKIEM SPIĘCIE TO TEŻ PRÓBOWAŁ KAPITALIZOWAĆ Ja aktywny, żaden nowy, ja już swój wiek mam. A pan rozumny? Czy po polsku nie rozumiesz pan? Jak po polsku rozumiesz pan, to czytaj pan, albo głupio się pan dalej pytaj. Bo jak nierozumny, to wiadomo gdzie... do CHOROSZCZY... na badanie? NA BADANIE.
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Oct 8, 2024 1:05:46 GMT 1
Nom, ale Ciebie mam w pompie dzielna Statuo. Sam trochę się przekonałem że jesteś chuj ale patriota. Tzn. nie mam Cię z gry za mafię, a najgorsze co zrobiłeś to ta wczorajsza wolta. Jutro na tapet Mietek i Warmianin + Kaku całościowo. Aha Cała nasza komisja wyborcza znalazła się tutaj pod różdżką czarną. I ktoś się wyłamać ma się, tak? Ja się nie wyłamię, się. Avakadavruj mnie, CZARNY PANIE.
|
|