|
Post by Potężny Warmianin on Oct 8, 2024 1:14:03 GMT 1
Ja idę za Kononem, to jedyny uczciwy i kulturalny człowiek tutaj I ja mówiłem. Młodzież bandycka nawraca się i staje się młodzieżą sprawiedliwą. Jak pan to szczerze wypowiadasz teraz, to mi odpowiedz pan, bo inni, jak do nich mówię, zero mówią... NIC nie mówią, a jak pan coś powiesz, to ja panu wszystko powiem i razem będziemy bojować. No. Ale jak pan nic nie powiesz, to tak panu powiem, że zamilknij pan już na wieki, bo ja nic panu nie powiem. Do widzenia.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 6:47:27 GMT 1
Bo jeśli mafia jebnęłaby w kamizelkę, to miasto miałoby dodatkowy lincz. Dlaczego więc nie jebnąć w oczywistego bezkamizelkowca Warmianina? Jego przecież i tak już by nikt nie ruszył, status Grubej Ryby i Jabby. Mafia to Kaku + Warmianin. Dziękuję. Mi się w nocy kolejna eureka włączyła. Mafia wykorzystała grubolski mord i unika kamizelki, bo Warmianin jest niewinny. Wówczas nieparzysta sytuacja powoduje, że dzisiaj jeśli spudłujemy to jutro jedynym rozsądnym linczem jest Warmianin, bo inaczej to on jest siłą rzeczy deciderem w dwóch linczach. A to sytuacja typu kurczak bez głowy.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 7:02:54 GMT 1
A to, że on zyje do końca, to to jest case Pipina
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 7:11:27 GMT 1
Spokojnie. Przed Tobą i tak najpierw musi zlecieć Statua. Mietku, co się zmieniło ze Statuą? Po prostu jak robiłem ISO Dużysza i Grubrauna, to Statua miał tam kilka takich wjazdów, na które czasami odpowiadali obsrankiem. Najbardziej sztuczne wydały mi się ich interakcje z Wróżbitą.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 7:24:09 GMT 1
Chciałem tutaj wjechać z uniewinnieniem Grubdemorta. Poczytałem jednak te nocne posty, w których na siłę chce wepchnąć tę Statuę w lincz i znowu mam wątpliwości.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 8:02:22 GMT 1
via mobile
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 8:02:22 GMT 1
jest jeszcze opcja, że Warmianin jest szykowany na meczówkę, jeśli będzie 2 vs 1 teoretycznie, najgorsza opcja dla mafii: lincz Wróżbita niewinny - mord Lepper lincz Kaku mafia - mord Voldemort (abstrahując od kamizelki) masz Mietek, Warmianin, Statua Ja sobie to spróbuję jeszcze to rozpisać, ale na 90 procent będę naganiać na Warmianina. Żadna mafia nie chciałaby go w meczówce. Czemu?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 8:11:31 GMT 1
No czysto strategicznie, jak Kaku w mafii, to wychodzi chyba tylko z tym Warmianinem. I wtedy to wbicie się w Brauna miałoby sens, bo jak inaczej by odciągnęli. Ale jeszcze kwestia Sadu Najwyższego, jak Grubola dostał Dużysz, to kto z Sądem? Na Kaku D1 był Braun. Warmianin z Sądem? Ostre zagranie. No tym sposobem mnie uniewinniasz, bo jaki szaleniec dałby mi sąd jeśli ja większość edycji jestem jebany w D1. Ale pewnie sobie tylko tak napisałeś i potem zapomnisz o jedynym przebłysku logiki, jaka od ciebie wyszła. Podtrzymuję, głupol albo mafia
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 8:32:27 GMT 1
Ja sobie to spróbuję jeszcze to rozpisać, ale na 90 procent będę naganiać na Warmianina. Żadna mafia nie chciałaby go w meczówce. Czemu? Bo to jest oddanie całej gry mafii na ostatniej prostej trochę ślepemu losowi. Ja nie jestem w stanie wejść w głowę Warmianina. Niby wali w tego Grubdemorta i Wróżbitę jak w bęben, ale tak naprawdę cholera wie jaki głos odda na finiszu.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 8:33:33 GMT 1
Misio KakuA co sądzisz o tym poście? Chciałem tutaj wjechać z uniewinnieniem Grubdemorta. Poczytałem jednak te nocne posty, w których na siłę chce wepchnąć tę Statuę w lincz i znowu mam wątpliwości.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 8:42:48 GMT 1
Misio Kaku A co sądzisz o tym poście? Chciałem tutaj wjechać z uniewinnieniem Grubdemorta. Poczytałem jednak te nocne posty, w których na siłę chce wepchnąć tę Statuę w lincz i znowu mam wątpliwości. Nie dostrzegłem tego jego wpychania na siłę. Mi to wygląda że on analizuje wszystkich bardzo szeroko, ale już z tezą w głowie. To może być performens. Ciężko mi przełknąć jego z Wróżbitą razem w mafii. Statuę uniewinniam. Grubdemorta nie jestem w stanie, ale mamy dwóch do złapania, więc nie będę się upierał przy nim. Wciąż jednak uważam, że moja gra jest czysta jak łza dla wszystkich, którzy się nad nią pochylą, a w grze jestem dlatego, bo mafia uwaza, że ja w meczowce nie dam rady.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 8:53:38 GMT 1
Czym Lepper zasłużył sobie na tak dobrą pozycję, jaką ma obecnie?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 8:54:48 GMT 1
Czym Lepper zasłużył sobie na tak dobrą pozycję, jaką ma obecnie? Dobre pytanie, bo nie pamiętam obecnie. No ale to jest właśnie taki karasiowy zgrzyt, czemu on jeszcze żyje. Czy uważasz, że w ostatnich dniach nieco osiadł jak Karas?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 10:09:55 GMT 1
JA WCHODZE Z TAKIM NASTAWIENIEM ŻE VOLDEMORTA I STATUE MAM ZA NIEWINNYCH, STATUE MNIEJ ALE MUSZĘ KOMUŚ ZAUFAĆ CHOCIAŻ JEDEN DZIEŃ OD WARMIANINA CHCIAŁBYŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JEST AKTYWNYM GRACZEM CZY NOWYM BO TO MA WPŁYW NA MÓJ ODCZYT JEGO OSOBY Potężny Warmianin MIETEK>KAKU WRÓŻBITA WYDAJE MI SIĘ ŻE BĘDZIE W MAFII, BO IM DALEJ W LAS TYM WIĘCEJ U NIEGO GRANIA NA EMOCJACH NO I TERAZ WSZEDŁ, BIERZE POD CHUJA WCZEŚNIEJ JAK MIAŁEM Z MIETKIEM SPIĘCIE TO TEŻ PRÓBOWAŁ KAPITALIZOWAĆ O jakim spięciu mówisz?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 10:14:39 GMT 1
MIETEK, JEDNAK NIE CZYTAJ TEGO WALLPOSTA BO JEST ŚREDNIO CZYTELNY JEŚLI BĘDZIE POTRZEBA TO JUTRO ROZPISZE CZYTELNIEJ O CO CHODZIŁO PÓKI CO MAM WRAŻENIE ŻE KSHAQ MÓGŁ PRÓBOWAĆ SKAPITALIZOWAĆ NASZĄ KŁÓTNIE Jeśli to możliwe, to mi to rozpisz.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 10:29:16 GMT 1
Kurwa już wiem o jakie spięcie chodzi.
Lepper myślał, że mordy Gruboku i Kaku idealnie sprowadzają światło na niego. Ja tego nie dostrzegłem i się plułem. Ja myślałem, że mordy Gruboku i Kaku idealnie sprowadzają światło na mnie. On tego nie dostrzegł i się pluł. Czyli miał ten sam tok myślenia co ja. Plus ta progresja całej akcji w chuj spontaniczna.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 10:29:51 GMT 1
Miały być "mordy Gruboku i Gruambo"
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 10:33:48 GMT 1
JA WCHODZE Z TAKIM NASTAWIENIEM ŻE VOLDEMORTA I STATUE MAM ZA NIEWINNYCH, STATUE MNIEJ ALE MUSZĘ KOMUŚ ZAUFAĆ CHOCIAŻ JEDEN DZIEŃ OD WARMIANINA CHCIAŁBYŚ SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JEST AKTYWNYM GRACZEM CZY NOWYM BO TO MA WPŁYW NA MÓJ ODCZYT JEGO OSOBY Potężny Warmianin MIETEK>KAKU WRÓŻBITA WYDAJE MI SIĘ ŻE BĘDZIE W MAFII, BO IM DALEJ W LAS TYM WIĘCEJ U NIEGO GRANIA NA EMOCJACH NO I TERAZ WSZEDŁ, BIERZE POD CHUJA WCZEŚNIEJ JAK MIAŁEM Z MIETKIEM SPIĘCIE TO TEŻ PRÓBOWAŁ KAPITALIZOWAĆ O jakim spięciu mówisz? O SYTUACJI Z TYM POSTEM Misio Kaku. Czy zauważyłeś jedną łączącą rzecz Gruboku i Gruambo, którzy zostali zamordowani? Jeśli tak, to na razie zachowaj ją dla siebie. Bo ja czuję, że ktoś tu z czymś w ciągu dnia wyskoczy. I wtedy przypomnę Ci tego posta. Ten ktoś będzie mafią, a ja go wtedy skontruję. Mam nadzieję, że mogę Tobie zaufać i to potem wyciągniesz, jeśli ten ktoś mnie zaatakuje. 1.1 MYŚLAŁEM ŻE TO JEST ATAK WE MNIE I PLANUJESZ MNIE W TRAKCIE DNIA ZAATAKOWAĆ, A DOPIERO POTEM ZWRÓCIŁEŚ MI UWAGĘ ŻE GRUBOKU I GRURAMBO ATAKOWALI TEŻ CIEBIE I MNIE OLŚNIŁO DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ŻE KTOŚ NAS MOŻE WRABIAĆ
A WRÓŻBITA WTEDY PRÓBOWAŁ SUBTELNIE CIĘ ZAATAKOWAĆ NA PRZESŁANKACH MOJEGO ATAKU W CIEBIE, KTÓRY BYŁ SKONSTRUOWANY W OPARCIU NA MÓJ BŁĄD W PUNKCIE 1.1
MAM KURS DZIŚ DO 17
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 10:41:54 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 10:41:54 GMT 1
Mietek, ale ja roztrząsałem tego Statuę, żeby na końcu, z wyraźną niechęcią, napisać że jest najprawdopodobniej niewinny.
Po nocce dodają mi się już tylko Kaku, Warmianin i Wróżbita, a ockham mi mówi Wróżbita w chuj, tzn. uważam, że jest turbo mafijny, coś co mnie powstrzymuje to fakt, że aż za bardzo. Na ten moment to jednak mój cel nr 1, chcę zobaczyć co da do tematu.
Zostaną mi cztery posty plus trzy posty z tematu o głosowaniu, więc po 17 będę robił jeszcze ISO Mietka, Warmianina i Kaku.
Mam też lekka obawę z tyłu głowy, że w chuja może mnie robić Lepper, i wtedy mógłby być z Mietkiem, ale cała grę miałem tego Leppera za niewinnego, a Wróżbitę przez większość za winnego, więc sam fakt, że nie jest zamordowany, a w sumie podnosi to Kaku któremu nie ufam, nie powoduje że mi spadnie. Może trochę zacząłem się zastanawiać nad wpływem na rozgrywkę vs autentyczność, od linczu na Papieżu nie było pierdolnięcia, no ale ogłaszam już teraz, że na Leppera głosować nie będę.
Wróżbita, Warmianin, Kaku, tam są dwie mafie moim zdaniem i powtarzam jeszcze raz, Wróżbita jak jesteś niewinny to daj z wątroby.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 10:53:11 GMT 1
Mietek, ale ja roztrząsałem tego Statuę, żeby na końcu, z wyraźną niechęcią, napisać że jest najprawdopodobniej niewinny.Po nocce dodają mi się już tylko Kaku, Warmianin i Wróżbita, a ockham mi mówi Wróżbita w chuj, tzn. uważam, że jest turbo mafijny, coś co mnie powstrzymuje to fakt, że aż za bardzo. Na ten moment to jednak mój cel nr 1, chcę zobaczyć co da do tematu. Zostaną mi cztery posty plus trzy posty z tematu o głosowaniu, więc po 17 będę robił jeszcze ISO Mietka, Warmianina i Kaku. Mam też lekka obawę z tyłu głowy, że w chuja może mnie robić Lepper, i wtedy mógłby być z Mietkiem, ale cała grę miałem tego Leppera za niewinnego, a Wróżbitę przez większość za winnego, więc sam fakt, że nie jest zamordowany, a w sumie podnosi to Kaku któremu nie ufam, nie powoduje że mi spadnie. Może trochę zacząłem się zastanawiać nad wpływem na rozgrywkę vs autentyczność, od linczu na Papieżu nie było pierdolnięcia, no ale ogłaszam już teraz, że na Leppera głosować nie będę. Wróżbita, Warmianin, Kaku, tam są dwie mafie moim zdaniem i powtarzam jeszcze raz, Wróżbita jak jesteś niewinny to daj z wątroby. Wiem. Chciałem zrobić wędkę.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 11:08:37 GMT 1
Mietek, ale ja roztrząsałem tego Statuę, żeby na końcu, z wyraźną niechęcią, napisać że jest najprawdopodobniej niewinny. Po nocce dodają mi się już tylko Kaku, Warmianin i Wróżbita, a ockham mi mówi Wróżbita w chuj, tzn. uważam, że jest turbo mafijny, coś co mnie powstrzymuje to fakt, że aż za bardzo. Na ten moment to jednak mój cel nr 1, chcę zobaczyć co da do tematu. Zostaną mi cztery posty plus trzy posty z tematu o głosowaniu, więc po 17 będę robił jeszcze ISO Mietka, Warmianina i Kaku. Mam też lekka obawę z tyłu głowy, że w chuja może mnie robić Lepper, i wtedy mógłby być z Mietkiem, ale cała grę miałem tego Leppera za niewinnego, a Wróżbitę przez większość za winnego, więc sam fakt, że nie jest zamordowany, a w sumie podnosi to Kaku któremu nie ufam, nie powoduje że mi spadnie. Może trochę zacząłem się zastanawiać nad wpływem na rozgrywkę vs autentyczność, od linczu na Papieżu nie było pierdolnięcia, no ale ogłaszam już teraz, że na Leppera głosować nie będę. Wróżbita, Warmianin, Kaku, tam są dwie mafie moim zdaniem i powtarzam jeszcze raz, Wróżbita jak jesteś niewinny to daj z wątroby. stary mam 6 postów do 20 + pracuję jak dalej masz wątpliwości do mojego braku winy to po prostu oddaj na mnie głos i tyle uważam że w moim postrzeganiu sytuacji co do ciebie i mietka już niespecjalnie ma szansę coś się zmienić mam w planie jeszcze zerknięcie na leppera i ewentualnie tę statuę ale nie wiem kiedy to się stanie i jak szczegółowo E: ale wam jeszcze zaraz rozpiszę tę sytuację z mietkiem bo mnie chuj strzela, jak można tak karykaturalnie interpretować co tam się stało i kurwa taki lepper używa to jako koronnego argumentu przeciwko mnie
|
|