|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:22:06 GMT 1
I pytanie czy ten strzał w pozakamizelkowców (Gruboku, Gruambo) z punktu widzenia mafii miał sens?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:28:10 GMT 1
I pytanie czy ten strzał w pozakamizelkowców (Gruboku, Gruambo) z punktu widzenia mafii miał sens? Po linczu na Grubraunie zostało 11 graczy, jebnięcie w jednego bezkamizelkowca i w drugiego z kamizelką powoduje jeden mord bez wyjawiania roli grubola-zła. Kto miał potencjał na kamizelkę? Imo Ja, Grubdemort, Wróżbita, Lepper. Zostałoby 10 graczy, 3 mafie. Linczujemy mafie, zostaje 9 graczy 2 mafie, mord mafii. Zostaje 8 graczy 2 mafie. Lincz miastowego + mord mafii i mamy 6 graczy 2 mafie i tutaj już jest meczówka. Przy tym co zrobiła mafia meczówka byłaby przy 5 graczach i 2 mafiach. Czyli podwójny mord mafii był kurwa na niekorzyść mafii. Na chuj oni strzelali w Gruboku i Gruambo? Albo się ich kurewnie bali, bo nie sądzę, żeby tam nikt tego nie przeliczył. Albo chcieli coś ugrać na tej sytuacji (plejs Dużysz-Kaku).
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 12:33:52 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA: Misio Kaku [6] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone, Dobry zły i gruby, Lord Grubdemort Don Vito Grubolone [6] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej Twój Stary Grubol [1] – Rick Gruboll Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Misio Kaku zmienił w Sep 27 2024 at 8:57pm na Grubelone (Grubelone 7-6 Kaku) Wróżbita zmienił w Sep 27 2024 at 8:58pm na Misio Kaku (Grubelone 7-7 Kaku) DZG zmienił w Sep 27 2024 at 8:59pm na Grubelone (Grubelone 8-6 Kaku) Motylek zmienił w Sep 27 2024 at 8:59pm na Grubelone (Grubelone 9-6 Kaku) Grubelone zmienił w Sep 27 2024 at 8:59pm na Gruboku (Grubelone 9-5 Kaku) I teraz tak wcześniej było: w Sep 27 2024 at 8:48pm Grubdemort zmienił na Kaku (miał na Grubelone) w Sep 27 2024 at 8:54pm Lepper zmienił na Grubelone (miał na Kaku) I teraz moja teoria. Na Kaku głosował jeden potwierdzony mafioza. W perspektywie słabej gry Twój Starego i słabej Gry Dużysza mafia nie walnęłaby w swojego, mając perspektywę kłopotów z kolejną dwójką kolegów. Dlatego z czystej matematyki wychodzi mi na to, że wina Misio Kaku dałaby nam niewinnego Wróżbitę i niewinnego Grubdemorta (z tym drugim jestem jeszcze w stanie kupić "plejs" z jego strony). Jeśli Kaku byłby winny to Lepper trochę by się wjebał tą wajchą z 21:48. Kluczowy tu był głos Wróżbity z 21:58, bo to byłyby biggest balls ever walenie w takim momencie w swojego kolegę. Wygodnie wyglądają głosy moje i Statuy. Warmianin bez głosu. Statua Grubości Odniesiesz się do tego? No nie wiem. Głos może i wygodny, ale Kaku się obsrał w D1 i D2, że podnosiłem jego temat, potem go cisnąłem w D2, więc wina moja i Kaku się raczej wyklucza. Mafia wali głosami jak chce, jak im wychodzi z tego, co pisali w trakcie dnia. Do tego ani Dużysz ani Twój Stary w D1 nie mieli jakiejś chujowej pozycji, ten pierwszy przecież ostatecznie został wyjebany po Braunie, więc pójście dwójką w swojego nie jest takie niemożliwe, Kaku miał chujową pozycję w D1 (co potwierdzają głosy), więc mogli sobie po prostu chcieć to wpisać do CV. W sumie nie miałem pojęcia, że to głosowanie było takie close aż do ostatnich minut. Patrząc po samych wynikach, zakładałbym, że mafia poszła jednym w Corleone, nie chcąc stać w linczu, w którym miasto będzie szukać grubola zła, ale w sumie do końca ciężko było stwierdzić, kto padnie, więc chuj. Rozważania spoko, ale zakładają, że Kaku jest winny, a ja póki co tak nie myślę
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:34:03 GMT 1
Jeżeli Kaku zrobił plejsa to ewidentne było zagranie pod solówkę i wyjebanie na resztę współmafiozów. Bo podwójny mord z punktu matematyki jest nonsensowny.
Chociaż nie wiem w sumie czy nie lepiej mieć 3vs2 niż 4vs2. Przy pierwszej wersji jest większe prawdopodobieństwo trafienia mafii, ale z drugiej mafia ma wyższy stosunek swoich głosów do ogółu i wystarczy im tylko przekonać 1 z 3. Ale w 4 vs 2 jest tak samo, bo to mafia wybiera lincz w przypadku remisu.
Nie no dla mafii lepsza jest wersja 4 vs 2.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:39:45 GMT 1
No nie wiem. Głos może i wygodny, ale Kaku się obsrał w D1 i D2, że podnosiłem jego temat, potem go cisnąłem w D2, więc wina moja i Kaku się raczej wyklucza. Mafia wali głosami jak chce, jak im wychodzi z tego, co pisali w trakcie dnia. Do tego ani Dużysz ani Twój Stary w D1 nie mieli jakiejś chujowej pozycji, ten pierwszy przecież ostatecznie został wyjebany po Braunie, więc pójście dwójką w swojego nie jest takie niemożliwe, Kaku miał chujową pozycję w D1 (co potwierdzają głosy), więc mogli sobie po prostu chcieć to wpisać do CV. W sumie nie miałem pojęcia, że to głosowanie było takie close aż do ostatnich minut. Patrząc po samych wynikach, zakładałbym, że mafia poszła jednym w Corleone, nie chcąc stać w linczu, w którym miasto będzie szukać grubola zła, ale w sumie do końca ciężko było stwierdzić, kto padnie, więc chuj. Rozważania spoko, ale zakładają, że Kaku jest winny, a ja póki co tak nie myślę Oj Statua, bardzo chujowa odpowiedź. W ogóle nie odniosłeś się bezpośrednio do mojego clue, którym jest: WINA KAKU UNIEWINNIA WRÓŻBITĘ I GRUBDEMORTA Skupiłeś się głównie na własnej osobie, dodatkowo uznając, że mafia nie mogła wpłynąć na to czy poleci Grubelone czy Kaku, bo głosowali tak jak pisali w trakcie dnia (akurat ja tak zrobiłem, uważasz mnie za mafię?). Moim kolejnym clue jest to, że jestem gotów zagrać all in już dzisiaj i zlinczować Misio Kaku. Jeśli winny, to prawdopodobnie drugim jesteś Ty. Tylko kto wtedy by rozkminił tego plejsa Dużysz-Kaku? Sam Kaku? Ty mu w sumie trochę pomogłeś.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:41:19 GMT 1
JEszcze jest jedna opcja. Że w mafii jest Warmianin i Kaku z Dużyszem i Grubraunem postanowili pójść ALL-IN.
Jeśli Kaku niewinny, to przegramy.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 12:42:07 GMT 1
Przecież się odniosłem xD Mafia wali głosami jak chce to bezpośrednie odniesienie się do tego clue. Drugie jest takie, że opiera się na założeniu, że Kaku jest winny, a ja takiego założenia nie mam.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:42:30 GMT 1
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:44:11 GMT 1
Przecież się odniosłem xD Mafia wali głosami jak chce to bezpośrednie odniesienie się do tego clue. Drugie jest takie, że opiera się na założeniu, że Kaku jest winny, a ja takiego założenia nie mam. ALE JA MAM WYJEBANE JAKIE JEST TWOJE ZAŁOŻENIE KAKU JEST WINNY CZY JESTES W STANIE WTEDY UNIEWINNIC WROZBITE I GRUBDEMORTA NA PODSTAWIE TEGO CO PISALEM?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 12:45:14 GMT 1
Tylko kto wtedy by rozkminił tego plejsa Dużysz-Kaku? Sam Kaku? Ty mu w sumie trochę pomogłeś. Przecież byłem pierwszym, który pisał, że wina Dużysza nie uniewinnia Kaku xd To Voldi postawił tam 50/50
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 12:45:46 GMT 1
Przecież się odniosłem xD Mafia wali głosami jak chce to bezpośrednie odniesienie się do tego clue. Drugie jest takie, że opiera się na założeniu, że Kaku jest winny, a ja takiego założenia nie mam. ALE JA MAM WYJEBANE JAKIE JEST TWOJE ZAŁOŻENIE KAKU JEST WINNY CZY JESTES W STANIE WTEDY UNIEWINNIC WROZBITE I GRUBDEMORTA NA PODSTAWIE TEGO CO PISALEM? Twardo? Nie
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 12:47:23 GMT 1
Ale wtedy Lepper całkiem nieźle pasuje
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:47:28 GMT 1
ALE JA MAM WYJEBANE JAKIE JEST TWOJE ZAŁOŻENIE KAKU JEST WINNY CZY JESTES W STANIE WTEDY UNIEWINNIC WROZBITE I GRUBDEMORTA NA PODSTAWIE TEGO CO PISALEM? Twardo? Nie Dziękuję. Przepraszam za Capsa ale się nakręciłem tą teorią.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 12:48:25 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 12:48:25 GMT 1
No doszedłeś własnym torem do moich wniosków (nawet nie mówię o mafii, ale plejsie Kaku z Duzyszem) które pisałem pięć razy boldem, więc z jednej strony cieszę się, bo jak przeczytałem proces to uznałem kurwa musi być niewinny, z drugiej strony za te same kminy Kaku mnie obraża od kilku dni i zero wsparcia. 🙉 Mafia jest w trójce Warmianin, Wróżbita, Kaku.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:48:25 GMT 1
Ale wtedy Lepper całkiem nieźle pasuje Ja i Lepper powinniśmy być napierdalani po piszczelach ze względu na naszego głosowania. A tutaj jakoś chyba nikt tego nie wrzucił na ruszt.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 12:51:13 GMT 1
No doszedłeś własnym torem do moich wniosków (nawet nie mówię o mafii, ale plejsie Kaku z Duzyszem) które pisałem pięć razy boldem, więc z jednej strony cieszę się, bo jak przeczytałem proces to uznałem kurwa musi być niewinny, z drugiej strony za te same kminy Kaku mnie obraża od kilku dni i zero wsparcia. 🙉 Mafia jest w trójce Warmianin, Wróżbita, Kaku. Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo
Wróżbita by tak wjechał o 20:58 z głosem na swojego w sytuacji, gdy jest już na nim Braun, a za partnerów mają Dużysza i Twoj Starego?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 12:51:43 GMT 1
O SYTUACJI Z TYM POSTEM 1.1 MYŚLAŁEM ŻE TO JEST ATAK WE MNIE I PLANUJESZ MNIE W TRAKCIE DNIA ZAATAKOWAĆ, A DOPIERO POTEM ZWRÓCIŁEŚ MI UWAGĘ ŻE GRUBOKU I GRURAMBO ATAKOWALI TEŻ CIEBIE I MNIE OLŚNIŁO DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ŻE KTOŚ NAS MOŻE WRABIAĆ
A WRÓŻBITA WTEDY PRÓBOWAŁ SUBTELNIE CIĘ ZAATAKOWAĆ NA PRZESŁANKACH MOJEGO ATAKU W CIEBIE, KTÓRY BYŁ SKONSTRUOWANY W OPARCIU NA MÓJ BŁĄD W PUNKCIE 1.1
MAM KURS DZIŚ DO 17
Lepper, po kolei, bo ci mózg zaczadziło ostro Misio Kaku proszę odpowiedz czy wiesz co mogę mieć na myśli. Odpisz tylko "Tak" lub "Nie". tu zaczął Mietek, zaczął tam gdzieś dodał, żeby spojrzeć w głosowania, nie mogłem tego znaleźć ale było potem wyjaśnił co miał na myśli tutaj: Robiłem podchody pod to, że ktoś mnie zaatakuje dzisiaj tymi mordami. Nawet zasoftowałem to Misio Kaku z samego rana. Bo mordy idealnie pasują do mnie. Ale nikt się nawet o tym nie zająknął. Chyba się obsrali. no i ja zadałem to pytanie, zupełnie niezwiązane z tobą, więc nie wiem dlaczego myślisz, że to ma coś wspólnego z tobą: A Mietek w ogóle Dlaczego akurat Kaku miałby to wiedzieć? zadałem to pytanie, bo nie połączyłem faktów i tego, że mietek rozpisał to stricte na głosowaniach, mimo że patrzyłem w głosy, ale Mietek odnosił się do głosowania z dnia 5, a ja patrzyłem na głosowanie 6, bo byliśmy już po linczu 6 xD a tam gruboku i gruambo mieli głosy rozbite założyłem więc, że Mietek pisze do misia Kaku, jakby byli jakimiś growymi amigos, gdzie te ich wspólne edycje można zliczyć na palcach jednej ręki, a w mafii chyba razem nie byli nigdy więc na błędnych przesłankach zacząłem analizować tę interakcję i doszedłem do wniosku, że Mietek wymaga od Kaku czegoś, czego on wiedzieć nie może, tzn jakiejś logiki mordów mafijnego luczyka no ale ZAŁOŻYŁEM ŻE MOGĘ SIĘ MYLIĆ, dlatego poszedłem dopytać o to mietka Ale co ma miejskość do znajomości twojej gry? Dla mnie to brzmi jak coś, co może wyłapać twój dobry ziomek, ktoś kto zna twoją metę, a nie miejski odczyt no i Mietek mi wyjaśnił co miał na myśli, odpisałem mu tu: A kurwa dobra, przekombinowałem xD Ale i tak naciągane imo 🤷🏼♂️ ale uznałem, że to dalej "naciągane", bo tak jak pisałem wyżej, "Mietek odnosił się do głosowania z dnia 5, a ja patrzyłem na głosowanie 6, bo byliśmy już po linczu 6 xD a tam gruboku i gruambo mieli głosy rozbite" ale jak zrozumiałem co ma na myśli, to stwierdziłem, że nie ma sensu się do tego przypierdalać, bo i dziwniejsze rzeczy robili ludzie przy analizie głosów, więc jebać to czy teraz jest dla ciebie jasne, co tu się wydarzyło? Czy możesz mi wyjaśnić, dlaczego było to dla ciebie tak istotne, żeby używać jako koronnego argumentu na mnie? czy to jest twój zarzut na którym budujesz cały case na mnie w mafii, czy masz cokolwiek innego? ja dzisiaj lecę, ale chciałbym zostawić uczciwe legacy dla reszty, pokaż mi jakimi drogami podążają twoje myśli, bo nie przypominam sobie w ostatnich dniach, żebyś wkładał do gry tyle, ile w początkowych jej fazach NO TROCHĘ WYJAŚNIŁEŚ TO NACIĄGANE IMO - JA TO INACZEJ ZINTERPRETOWAŁEM
CO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE UWAŻAM ŻE TY OSZUKUJESZ I POSTY TYPU:
XD ale wam będzie głupio jutro Obserwujcie co się teraz dzieje, kto zachowuje się szczerze, kto próbuje subtelnie utwierdzić resztę w przekonaniu o mojej winie, a kto stoi z boku, przygląda się i wygodnie nie kontestuje Imo będziecie mogli dużo z tego wyciągnąć potem JUŻ BYŁ TAKI JEDEN CO GŁOS NA SIEBIE ODDAWAŁ JAK ODDASZ NA SIEBIE TO JA DOŁOŻE
No i przecież o to mi chodzi xD nie chce mi się z wami pierdolić w meczowce a może jak zobaczycie zielony kolorek to uwierzycie w czystość intencji Tak że się nie krępuj Ja mam wrażenie, że Grubdemort tutaj rzucił mój temat a Lepper z Wróżbitą stosują jakieś podwójne standardy, żeby mi dojebać gdzie wyjaśniam wszystko czarno na białym. Ehh Ja jutro się nie będę bronił chłopaki, oddam głos na siebie, typy podam i tyle Bo nie wierzę że wszyscy jesteście w mafii, ale ty np mietek jeżeli jesteś w mieście to już w taki confbias się wpędzasz że to walka z wiatrakami Albo powiedz że mnie po prostu masz za mafię, jutro oddajesz głos i se gracie meczówke Albo przestań się kurwa tunelować jak ostatni frajer
TO NIE JEST AUTENTYCZNOŚC, JUŻ PISAŁEM CO DODATKOWO MI SIĘ W TOBIE NIE PODOBA, STOSUNEK DO VOLDIEGO I TO JAK GO ZMIENIASZ I GENERALNIE JAK USTAWIASZ SIĘ W ROGRYWCE
dosłownie napisałem i zacytowałem posta wyżej, dlaczego zmieniłem zdanie mam jeszcze raz zacytować, czy dasz radę przescrollować? poza tym, ja go już ze dwa razy oskarżałem i uniewinniałem w tej edycji, to umknęło dla ciebie? MOŻE UMKNĘŁO, MIAŁEM CIĘ WTEDY ZA NIEWINNEGO I MNIEJ ZWRACAŁEM UWAGĘ NA POSTY ALE VOLDI NIEWINNYM OCZYWISTYM DLA MNIE STAŁ SIĘ PO LINCZU NA GRUBRAUNIE I TO GO BARDZIEJ POWINNO UNIEWINNIĆ W OCZACH MIASTA A TY WTEDY ZACZĄŁEŚ W NIEGO BARDZIEJ NAWALAĆ
NO BO JA NIE ROZUMIEM JAK TO JEST ŻE JEDNEGO DNIA NADAJESZ NA VOLDIEGO KIEDY JA UWAŻAM ŻE ON W MAFII NIE UMIE TAK KŁAMAĆ, BIJE EFFORTEM PROROKA, SUPER WYJĄŚNIŁ GRUBRAUNA A TERAZ WCHODZISZ I NAGLE ZACZYNASZ ZAUWAŻAĆ JEGO NIEWINNOŚĆ? NO MYŚLE ŻE ZMIĘKŁEŚ I DLATEGO UWAŻAM ŻE CHCESZ BRAĆ POD CHUJA nie mam zamiaru nikogo brać pod chuja, ale jak nie chcesz normalnie rozmawiać to chociaż zamknij mordę Grubbol ogólnie też może być mafia, po chuj bezczelnie kłamać dawaj głos w temacie do głosowania, raz raz NIE ZNAM MIASTOWEGO WRÓŻBITY KTÓRY W TAKI SPOSÓB BY SIĘ DO MNIE ODNOSIŁ JEDYNY SZKOPUŁ Z TOBĄ W MAFII MAM TAKI, ŻE KAKU TEŻ WYGLĄDA KIEPSKO JAK GO VOLDI ROZPISAŁ I WY MI SIĘ NIE KALKULUJECIE W DUECIE
NO ALE WYBRAŁEŚ SOBIE NAJŁATWIEJSZY TARGET W TEJ ROZGRYWCE OBECNIE DLA POTENCJALNEGO MAFIOZY - WARMIANINA, KTÓREGO JA UWAŻAM ZA NIEWINNEGO
UWAŻAM ŻE TO JAKIŚ ŚWIEŻAK/ŚLIZGER I I JEGO ODCZYTY MI DO TEGO PASUJĄ, TO ŻE CAŁY CZAS KĄSA MNIE I VOLDEMORTA - I JA ROZUMIEM DLACZEGO TAKI GRACZ MOŻE MNIE PODEJRZEWAĆ, TO SAMO MIAŁEM NA SLG JAKO EL COMANDANTE, TRZEBA MNIE ZNAĆ ŻEBY ZROZUMIEĆ
WIDAĆ ŻE ON CZYTA ROZGRYWKĘ I NIE ZMYŚLA
I DALEJ SIEDZI W KREACJI POMIMO TEGO ŻE WZRASTA NA NIEGO PRESJA
MIETEK JEST NIEWINNY CHYBA BO W KOŃCU ZAUWAŻYŁ O CO MI CHODZIŁO WCZORAJ
DLATEGO W MAFII ZOSTAJE WRÓŻBITA/KAKU - STATUA?
Jeżeli Kaku zrobił plejsa to ewidentne było zagranie pod solówkę i wyjebanie na resztę współmafiozów. Bo podwójny mord z punktu matematyki jest nonsensowny. Chociaż nie wiem w sumie czy nie lepiej mieć 3vs2 niż 4vs2. Przy pierwszej wersji jest większe prawdopodobieństwo trafienia mafii, ale z drugiej mafia ma wyższy stosunek swoich głosów do ogółu i wystarczy im tylko przekonać 1 z 3. Ale w 4 vs 2 jest tak samo, bo to mafia wybiera lincz w przypadku remisu. Nie no dla mafii lepsza jest wersja 4 vs 2.
TAK, DLATEGO UWAŻAM ŻE MAFIA BĘDZIE CHCIAŁ ZLINCZOWAĆ DZIŚ WARMIANINA A POTEM STRZELIĆ W KAMIZELKĘ I W MECZÓWCE WRÓŻBITA/KAKU W ZALEŻNOŚCI KTÓRY Z NICH JEST NIEWINNY TEN BĘDZIE PCHANY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 12:55:13 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 12:55:13 GMT 1
O tym też pisałem imko.
Jeśli chodzi o mocne głosy na swojego bez ryzyka jego zejścia imo nie było lepszego momentu. Tam naprawdę Grubolone witał się z grobowa deska i nie widziałem żeby mógł nie spaść.
Można zobaczyć jak kto tłumaczył głosy w ostatniej chwili i jakie generalnie było flow w temacie, ale uważam że jeśli Kaku mafia to tu wszystko było pod kontrolą.
Aczkolwiek mam tak, że pojedynczo mam Wróżbitę za mafijnego ale z pary mi wychodzi Kaku - Warmianin bardziej.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 12:55:50 GMT 1
Ja już nawet o głosowaniu nie mówię, tylko o tym, że jak zacząłem nawalać w D2 w Kaku, to się do mnie zaczął przypierdalać, kompletnie Misiaka ignorując, zarzucając mi, że wygląda jakbym mu rzucał kłody pod nogi, a nie próbował dociekać, czy jest winny czy nie. I to trochę cuchnie takim przyszłościowym myśleniem, że jeśli by Kaku padł czerwony (a to, że mógł paść było całkiem prawdopodbne), to wtedy mnie sobie może oskarżyć o zgarnianie profitów z dopierdalania się do kolegi z mafii. Dodatkowo Lepper cisnął Grubelone od początku, nawet się oburzał, że inni go cisnęli po nim (jeśli dobrze pamiętam), a potem ma głos na Kaku? Teoria taka, że nie chciał stać przy niewinnym trupie, ale że nie było pewności, jak to się potoczy, to ostatecznie musiał zmienić na Grubelone
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 13:01:13 GMT 1
Napisanie 1 października, że Braun w mafii i nie zrobienie niczego w kierunku linczu na nim do momentu jak miał 7-8 głosów nie świadczy na Twoją korzyść. Ty patrzysz tylko na głosy, nie czytasz tematu, a potem piszesz, że ludzie nie czytają. To już jest na tyle abstrakcyjne co i bezczelne. Niech ktoś z boku oceni, czy Voldemort może w mieście być takim debilem przeczącym samemu sobie każdym poście i jednocześnie zachowywać tak wysokie ego? Jak to nie wiesz? Przecież całe Twoje 'łapanie' mafii polegało na zrobieniu rozpiski i podstawieniu do tego jak kto głosował. To nie jest mafia, tak się nie łapie mafiozów, więc skąd Ty to wszystko wiesz? Jednocześnie na tym samym etapie ja dawałem TONĘ białka na Grubbrauna i Dużysza, a Ty mnie wstawiles do mafii z nimi? Przecież to jest totalne oderwanie od gry i operowanie na nadwiedzy schowanej za kolorowaniem głosowań. Jak widać tak się właśnie łapie mafiozów. I kurwa ty jesteś niemożliwy. Zacząłeś mi zarzucać nadwiedzę CHWILE PO TYM, JAK SAM PISALEM, ZE TO BY BYLO BARDZIEJ SPOJNE NIZ ZARZUCANIE MI GLUPOTY. NO XDDDD VOLDI MAFIA ALBO DEBIL. Ale chyba mafia roku debilem nie będzie co? Jeszcze raz. Patrzysz na głosy 1 października, dajesz VOLDI który atakuje DUŻYSZ i BRAUN oraz tę dwójkę. Podstawiasz pod wzór. Jednocześnie nie zwracasz uwagi na grę i wykluczenia. Tego Brauna w ogóle nie dociskasz. Dużysza dociskasz jak użył umiejętność. Nie bierzesz pod uwagę że ja to robiłem wcześniej, na kilkudziesięciu postach o grze. Ty podstawiłeś do wzoru. Jednocześnie właśnie mi napisałeś że ja bazuje na głosach. Jesteś w mafii. Dam ci ostatnią szansę, ochlon chłopie i jutro przeczytaj co dziś tworzyłeś i oceń, na ile to jest spójne i prawdopodobne, bym to akurat ja robił takie ekwilibrystyki z Małyszem będąc w mafii a nie jakiś przykładowy Mietek. KAKU TUTAJ BARDZO DZIWNIE ZAREAGOWAŁ NA ATAKI VOLDEMORTA, TAK JAKBY POSZEDŁ FULL IN W SPIĘCIE Z AGENDĄ Z KTÓREJ NIE MÓGŁ SIĘ WYCOFAĆ ATAKI VOLDEMORTA I TEN TAKI VIBE NADWIEDZY U KAKU TO MOIM ZDANIEM VALID ZARZUTY, ALE JAK SIĘ ZASTANOWIĆ TO BYŁBY TO MEGA PLEJS NA TOP MAFIJNYM POZIOMIE NIE WIEM CZY KAKU BYŁBY W STANIE TO ZAGRAĆ
DLATEGO DLA NIEWINNEGO KAKU TE ZARZUTY MOGĄ SIĘ WYDAWAĆ ABSURDALNE
STĄD WYSZŁO ZACIETRZEWIENIE I KLAPKI NA OCZACH
JEGO DWA POSTY DAŁY MI SPORO DO MYŚLENIA, W JEDNEJ KWESTII MYŚLI PODOBNIE JAK JA: Bo jeśli mafia jebnęłaby w kamizelkę, to miasto miałoby dodatkowy lincz. Dlaczego więc nie jebnąć w oczywistego bezkamizelkowca Warmianina? Jego przecież i tak już by nikt nie ruszył, status Grubej Ryby i Jabby. Mafia to Kaku + Warmianin. Dziękuję. Mi się w nocy kolejna eureka włączyła. Mafia wykorzystała grubolski mord i unika kamizelki, bo Warmianin jest niewinny. Wówczas nieparzysta sytuacja powoduje, że dzisiaj jeśli spudłujemy to jutro jedynym rozsądnym linczem jest Warmianin, bo inaczej to on jest siłą rzeczy deciderem w dwóch linczach. A to sytuacja typu kurczak bez głowy.No tak, eureka. W mafii jest piernik, więc mafia się spodziewala, że zacznę się zastanawiać czemu żyję i będę walczył ze swoimi biasami. Nawet Wrozbita mi to pod nos podkładał. Chuja w dupe mafiozi, mam was. MEGA MIASTOWY JEST TEN DRUGI POST
|
|