Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 13:06:23 GMT 1
Kurwa już wiem o jakie spięcie chodzi. Lepper myślał, że mordy Gruboku i Kaku idealnie sprowadzają światło na niego. Ja tego nie dostrzegłem i się plułem. Ja myślałem, że mordy Gruboku i Kaku idealnie sprowadzają światło na mnie. On tego nie dostrzegł i się pluł. Czyli miał ten sam tok myślenia co ja. Plus ta progresja całej akcji w chuj spontaniczna. Zgadza się, zareagowaliście podobnie i mieliście do tego podobne prawo
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 13:07:01 GMT 1
TAK, DLATEGO UWAŻAM ŻE MAFIA BĘDZIE CHCIAŁ ZLINCZOWAĆ DZIŚ WARMIANINA A POTEM STRZELIĆ W KAMIZELKĘ I W MECZÓWCE WRÓŻBITA/KAKU W ZALEŻNOŚCI KTÓRY Z NICH JEST NIEWINNY TEN BĘDZIE PCHANY
Czy Statua to dla Ciebie pewniak?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 13:08:13 GMT 1
O tym też pisałem imko. Jeśli chodzi o mocne głosy na swojego bez ryzyka jego zejścia imo nie było lepszego momentu. Tam naprawdę Grubolone witał się z grobowa deska i nie widziałem żeby mógł nie spaść. Można zobaczyć jak kto tłumaczył głosy w ostatniej chwili i jakie generalnie było flow w temacie, ale uważam że jeśli Kaku mafia to tu wszystko było pod kontrolą. Aczkolwiek mam tak, że pojedynczo mam Wróżbitę za mafijnego ale z pary mi wychodzi Kaku - Warmianin bardziej. Wróżbita o 20:58 dołożył na Kaku i zrobił 7-7
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 13:10:14 GMT 1
XD ale wam będzie głupio jutro Obserwujcie co się teraz dzieje, kto zachowuje się szczerze, kto próbuje subtelnie utwierdzić resztę w przekonaniu o mojej winie, a kto stoi z boku, przygląda się i wygodnie nie kontestuje Imo będziecie mogli dużo z tego wyciągnąć potem No i przecież o to mi chodzi xD nie chce mi się z wami pierdolić w meczowce a może jak zobaczycie zielony kolorek to uwierzycie w czystość intencji Tak że się nie krępuj Ehh Ja jutro się nie będę bronił chłopaki, oddam głos na siebie, typy podam i tyle Bo nie wierzę że wszyscy jesteście w mafii, ale ty np mietek jeżeli jesteś w mieście to już w taki confbias się wpędzasz że to walka z wiatrakami Albo powiedz że mnie po prostu masz za mafię, jutro oddajesz głos i se gracie meczówke Albo przestań się kurwa tunelować jak ostatni frajer
TO NIE JEST AUTENTYCZNOŚC, JUŻ PISAŁEM CO DODATKOWO MI SIĘ W TOBIE NIE PODOBA, STOSUNEK DO VOLDIEGO I TO JAK GO ZMIENIASZ I GENERALNIE JAK USTAWIASZ SIĘ W ROGRYWCE
MOŻE UMKNĘŁO, MIAŁEM CIĘ WTEDY ZA NIEWINNEGO I MNIEJ ZWRACAŁEM UWAGĘ NA POSTY ALE VOLDI NIEWINNYM OCZYWISTYM DLA MNIE STAŁ SIĘ PO LINCZU NA GRUBRAUNIE I TO GO BARDZIEJ POWINNO UNIEWINNIĆ W OCZACH MIASTA A TY WTEDY ZACZĄŁEŚ W NIEGO BARDZIEJ NAWALAĆ
NO BO JA NIE ROZUMIEM JAK TO JEST ŻE JEDNEGO DNIA NADAJESZ NA VOLDIEGO KIEDY JA UWAŻAM ŻE ON W MAFII NIE UMIE TAK KŁAMAĆ, BIJE EFFORTEM PROROKA, SUPER WYJĄŚNIŁ GRUBRAUNA A TERAZ WCHODZISZ I NAGLE ZACZYNASZ ZAUWAŻAĆ JEGO NIEWINNOŚĆ? NO MYŚLE ŻE ZMIĘKŁEŚ I DLATEGO UWAŻAM ŻE CHCESZ BRAĆ POD CHUJA NIE ZNAM MIASTOWEGO WRÓŻBITY KTÓRY W TAKI SPOSÓB BY SIĘ DO MNIE ODNOSIŁ JEDYNY SZKOPUŁ Z TOBĄ W MAFII MAM TAKI, ŻE KAKU TEŻ WYGLĄDA KIEPSKO JAK GO VOLDI ROZPISAŁ I WY MI SIĘ NIE KALKULUJECIE W DUECIE
NO ALE WYBRAŁEŚ SOBIE NAJŁATWIEJSZY TARGET W TEJ ROZGRYWCE OBECNIE DLA POTENCJALNEGO MAFIOZY - WARMIANINA, KTÓREGO JA UWAŻAM ZA NIEWINNEGO
UWAŻAM ŻE TO JAKIŚ ŚWIEŻAK/ŚLIZGER I I JEGO ODCZYTY MI DO TEGO PASUJĄ, TO ŻE CAŁY CZAS KĄSA MNIE I VOLDEMORTA - I JA ROZUMIEM DLACZEGO TAKI GRACZ MOŻE MNIE PODEJRZEWAĆ, TO SAMO MIAŁEM NA SLG JAKO EL COMANDANTE, TRZEBA MNIE ZNAĆ ŻEBY ZROZUMIEĆ
WIDAĆ ŻE ON CZYTA ROZGRYWKĘ I NIE ZMYŚLA
I DALEJ SIEDZI W KREACJI POMIMO TEGO ŻE WZRASTA NA NIEGO PRESJA
MIETEK JEST NIEWINNY CHYBA BO W KOŃCU ZAUWAŻYŁ O CO MI CHODZIŁO WCZORAJ
DLATEGO W MAFII ZOSTAJE WRÓŻBITA/KAKU - STATUA?
Jeżeli Kaku zrobił plejsa to ewidentne było zagranie pod solówkę i wyjebanie na resztę współmafiozów. Bo podwójny mord z punktu matematyki jest nonsensowny. Chociaż nie wiem w sumie czy nie lepiej mieć 3vs2 niż 4vs2. Przy pierwszej wersji jest większe prawdopodobieństwo trafienia mafii, ale z drugiej mafia ma wyższy stosunek swoich głosów do ogółu i wystarczy im tylko przekonać 1 z 3. Ale w 4 vs 2 jest tak samo, bo to mafia wybiera lincz w przypadku remisu. Nie no dla mafii lepsza jest wersja 4 vs 2.
TAK, DLATEGO UWAŻAM ŻE MAFIA BĘDZIE CHCIAŁ ZLINCZOWAĆ DZIŚ WARMIANINA A POTEM STRZELIĆ W KAMIZELKĘ I W MECZÓWCE WRÓŻBITA/KAKU W ZALEŻNOŚCI KTÓRY Z NICH JEST NIEWINNY TEN BĘDZIE PCHANY
"TO NIE JEST AUTENTYCZNOŚC, JUŻ PISAŁEM CO DODATKOWO MI SIĘ W TOBIE NIE PODOBA, STOSUNEK DO VOLDIEGO I TO JAK GO ZMIENIASZ I GENERALNIE JAK USTAWIASZ SIĘ W ROGRYWCE" - no i właśnie dlatego chcę wylecieć dzisiaj, bo to już jest taki tunel, że ty mówisz, że nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi, a ja mogę tylko rozłożyć ramiona jakby nie daj boże się okazało że jakiś kaku jest niewinny, to jutro przepierdalamy grę "NO ALE WYBRAŁEŚ SOBIE NAJŁATWIEJSZY TARGET W TEJ ROZGRYWCE OBECNIE DLA POTENCJALNEGO MAFIOZY - WARMIANINA, KTÓREGO JA UWAŻAM ZA NIEWINNEGO" - uważam że jest białą plamą w rozgrywce i de facto ma najłatwiejszą gierkę, nie ma pół argumentu za jego brakiem winy poza "no siedzi w kreacji i czasem daje typy" nierozważanie go to moim zdaniem naiwniactwo problem w tym, że ty (i chyba Voldi też) oczekujecie, że ja teraz pierdolnę jakąś analizę na trzy fajerki, gdzie znajdę mafijność jakiegoś kurwa mietka i wywrócę stół do góry nogami, jednocześnie pokazując swoją niewinność, chuj że niecelnie no a ja mietka mam za niewinnego dzisiaj jeszcze bardziej, o Voldemorcie już też się wypowiadałem wielokrotnie jeżeli ci się wydaje, że najprostszym celem dla mafiozy jest chłop uniewinniany od kurwa dni sprzed śmierci DZG, no to jest twoje zdanie, a ja szukam tam, gdzie widzę największą szansę na mafię dylemat kaku/statua rozważam na korzyść statuy, bo moim zdaniem jest bardziej "niemafijną" wersją siebie, niż kaku pamiętam jak kaku jako wąż też wjechał we mnie na pewniaka po mordzie na Pollocku w Szachowej, dlatego po prostu wiem, że on ma potencjał do odgrywania takich rzeczy problemem jest to, że obaj musieliby pierdonąć imo progres w mafii natomiast jebnął go też Braun, więc dlaczego nie ktoś jeszcze? jakbym miał wybierać mafię na podstawie najprostszej gierki z ostatnich dwóch dni, to byłby to warmianin i ty
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 13:11:36 GMT 1
Ja już nawet o głosowaniu nie mówię, tylko o tym, że jak zacząłem nawalać w D2 w Kaku, to się do mnie zaczął przypierdalać, kompletnie Misiaka ignorując, zarzucając mi, że wygląda jakbym mu rzucał kłody pod nogi, a nie próbował dociekać, czy jest winny czy nie. I to trochę cuchnie takim przyszłościowym myśleniem, że jeśli by Kaku padł czerwony (a to, że mógł paść było całkiem prawdopodbne), to wtedy mnie sobie może oskarżyć o zgarnianie profitów z dopierdalania się do kolegi z mafii. Dodatkowo Lepper cisnął Grubelone od początku, nawet się oburzał, że inni go cisnęli po nim (jeśli dobrze pamiętam), a potem ma głos na Kaku? Teoria taka, że nie chciał stać przy niewinnym trupie, ale że nie było pewności, jak to się potoczy, to ostatecznie musiał zmienić na GrubeloneKURWA PRZECIEŻ JA TAM ZMIENIAŁEM GŁOS ŻEBY ROZKRĘCIĆ DYMY TAM JEDEN I DRUGI GRAŁ W TAKI SPOSÓB ŻE MIELI DUŻĄ SZANSE NA MAFIE A TRZYMANIEM REMISU SPRAWDZAŁEM KTO JAK ZAREAGUJE DAŁEM GŁOS NA 5:5 I ZOBACZYMY KTO MA JAJA A KTO BUMELANT I KRĘCI CHYBA ŻE PIJECIE Z JEDNEJ WAZY? Dodatkowo Lepper cisnął Grubelone od początku, nawet się oburzał, że inni go cisnęli po nim (jeśli dobrze pamiętam), a potem ma głos na Kaku? Teoria taka, że nie chciał stać przy niewinnym trupie, ale że nie było pewności, jak to się potoczy, to ostatecznie musiał zmienić na Grubelone CZYLI UWAŻASZ ŻE JA Z KAKU W MAFII?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 13:11:37 GMT 1
no masz rację, bo ja w mafii nie jestem w ogóle, a jeżeli kaku jest winny, to wystarczy sobie prześledzić głosy i nasze interakcje, żeby do tego wniosku dojść
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 13:15:16 GMT 1
Czy Statua to dla Ciebie pewniak? WCZORAJ GO ROBOCZO I DLA SPOKOJNEJ GŁOWY UNIEWINNIŁEM, ALE JEŚLI KAKU JEST NIEWINNY A Z TYCH POSTÓW CO CYTOWAŁEM BIJE MEGA AUTENTYCZNOŚĆ, TO GDZIEŚ MUSI TA MAFIA SIEDZIEĆ?
VOLDEMORTA JUŻ NAWET NIE PODEJRZEWAM, KAKU BARDZIEJ NIEWINNY NIŻ WINNY, TY PEWNIE TEŻ
NO ZOSTAJE MI WRÓŻBITA/STATUA/WARMIANIN
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 13:15:59 GMT 1
Przez grubolską bramę nie przeszli jeszcze Grubraun, Misio kaku, Warmianin, Grubollo, Dużysz, Gruambo, Statua. Przypominam, że oni nawet jak przejdą przez bramę to mogą jebnąć wzmocnionym mordem i w ten sposób nie wykorzystywać skilla, niemniej wtedy kamizelka może ich wyruchać, więc i tak to dobra strategia dla miasta. Dziś mogą przejść przez bramę niezależnie od wyniku: Grubraun, Misio kaku, Dużysz. Jeśli Braun jest zielony to jeszcze Warmianin, Grubollo, Gruambo, Statua. No ale on już przestał pisać, więc nie będzie zielony. W związku z tym najlepiej jak Misio kaku i Dużysz zagłosują ZA braunem, pozostali to tam chuj. Niech ktoś ze mną to przeanalizuje czy Kaku tutaj na siłę nie chciał być w dwójce z Dużyszem, przemycając nadwiedzę o mafijnym Grubraunie. Kwadratowe jaja
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 13:17:52 GMT 1
No nie wiem. Głos może i wygodny, ale Kaku się obsrał w D1 i D2, że podnosiłem jego temat, potem go cisnąłem w D2, więc wina moja i Kaku się raczej wyklucza. Mafia wali głosami jak chce, jak im wychodzi z tego, co pisali w trakcie dnia. Do tego ani Dużysz ani Twój Stary w D1 nie mieli jakiejś chujowej pozycji, ten pierwszy przecież ostatecznie został wyjebany po Braunie, więc pójście dwójką w swojego nie jest takie niemożliwe, Kaku miał chujową pozycję w D1 (co potwierdzają głosy), więc mogli sobie po prostu chcieć to wpisać do CV. W sumie nie miałem pojęcia, że to głosowanie było takie close aż do ostatnich minut. Patrząc po samych wynikach, zakładałbym, że mafia poszła jednym w Corleone, nie chcąc stać w linczu, w którym miasto będzie szukać grubola zła, ale w sumie do końca ciężko było stwierdzić, kto padnie, więc chuj. Rozważania spoko, ale zakładają, że Kaku jest winny, a ja póki co tak nie myślę Oj Statua, bardzo chujowa odpowiedź. W ogóle nie odniosłeś się bezpośrednio do mojego clue, którym jest: WINA KAKU UNIEWINNIA WRÓŻBITĘ I GRUBDEMORTA Skupiłeś się głównie na własnej osobie, dodatkowo uznając, że mafia nie mogła wpłynąć na to czy poleci Grubelone czy Kaku, bo głosowali tak jak pisali w trakcie dnia (akurat ja tak zrobiłem, uważasz mnie za mafię?). Moim kolejnym clue jest to, że jestem gotów zagrać all in już dzisiaj i zlinczować Misio Kaku. Jeśli winny, to prawdopodobnie drugim jesteś Ty. Tylko kto wtedy by rozkminił tego plejsa Dużysz-Kaku? Sam Kaku? Ty mu w sumie trochę pomogłeś. A jak niewinny to wtedy co? Zostajemy z niczym i linczujemy Mietka?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 13:19:47 GMT 1
Ja już nawet o głosowaniu nie mówię, tylko o tym, że jak zacząłem nawalać w D2 w Kaku, to się do mnie zaczął przypierdalać, kompletnie Misiaka ignorując, zarzucając mi, że wygląda jakbym mu rzucał kłody pod nogi, a nie próbował dociekać, czy jest winny czy nie. I to trochę cuchnie takim przyszłościowym myśleniem, że jeśli by Kaku padł czerwony (a to, że mógł paść było całkiem prawdopodbne), to wtedy mnie sobie może oskarżyć o zgarnianie profitów z dopierdalania się do kolegi z mafii. Dodatkowo Lepper cisnął Grubelone od początku, nawet się oburzał, że inni go cisnęli po nim (jeśli dobrze pamiętam), a potem ma głos na Kaku? Teoria taka, że nie chciał stać przy niewinnym trupie, ale że nie było pewności, jak to się potoczy, to ostatecznie musiał zmienić na GrubeloneKURWA PRZECIEŻ JA TAM ZMIENIAŁEM GŁOS ŻEBY ROZKRĘCIĆ DYMY TAM JEDEN I DRUGI GRAŁ W TAKI SPOSÓB ŻE MIELI DUŻĄ SZANSE NA MAFIE A TRZYMANIEM REMISU SPRAWDZAŁEM KTO JAK ZAREAGUJE DAŁEM GŁOS NA 5:5 I ZOBACZYMY KTO MA JAJA A KTO BUMELANT I KRĘCI CHYBA ŻE PIJECIE Z JEDNEJ WAZY? Dodatkowo Lepper cisnął Grubelone od początku, nawet się oburzał, że inni go cisnęli po nim (jeśli dobrze pamiętam), a potem ma głos na Kaku? Teoria taka, że nie chciał stać przy niewinnym trupie, ale że nie było pewności, jak to się potoczy, to ostatecznie musiał zmienić na Grubelone CZYLI UWAŻASZ ŻE JA Z KAKU W MAFII?
Nie. Uważam, że jeśli Kaku jest winny, to prawdopodobnie z tobą
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 13:19:57 GMT 1
Tylko kto wtedy by rozkminił tego plejsa Dużysz-Kaku? Sam Kaku? Ty mu w sumie trochę pomogłeś. Przecież byłem pierwszym, który pisał, że wina Dużysza nie uniewinnia Kaku xd To Voldi postawił tam 50/50 No bo nie uniewinnia, nie wiem skąd w ogóle pomysł że ja mafijny chciałbym się tym uniewinnić. To co się dzieje to jest albo jakaś paranoja miasta, której nie jestem w stanie pojąć albo bezczelne przepychanie mafijne, którego pionierem jest Voldi.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 13:29:20 GMT 1
Mietek winny. Kogo wtedy dajecie jako partnera? Kogo byście uniewinnili?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 13:29:53 GMT 1
Lepper winny. Kogo byście dali jako partnera? Kogo byście uniewinnili?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 13:30:13 GMT 1
Grubdemort winny. Kogo byście dali na partnera? Kogo byście uniewinnili?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 13:30:37 GMT 1
Statua winny. Kogo byście dali na partnera? Kogo byście uniewinnili?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 13:55:53 GMT 1
Zacząłem na to odpisywać, ale ostatecznie odpowiedź brzmi nie wiem, poczytałbym wtedy jeszcze raz tego winnego + miał jednego podejrzanego mniej, bo mord. Głosami jakoś specjalnie sugerować się nie chce, a z gry, to mam wrażenie, że większość osób tu może być z większością, a nawet jak mi coś nie pasuje, to sobie wymyślam teorię spiskową, że mafia plejsowa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 13:57:35 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 13:57:35 GMT 1
Przeczytałem DZG, bo uważam, że w trybie w którym był, mógł coś dobrego powiedzieć.
Najbardziej jebany Statua, Kaku przed Mietkiem i Lepperem.
Nie wiem, uważam, że powinniśmy zlinczować dziś Kaku, a potem zastanowić się, czy to jest Wróżbita, Warmianin, czy może Statua plottwistowo.
Wróżbita jak teraz pisał to znowu u mnie trochę zyskał.
Podobna ambiwalencję mam do Statuy tylko w drugą stronę. Jak nie pisze, a czytam co się działo wcześniej, to go uniewinniam. Jak zaczyna gadać, jest już gorzej.
Ale z kolei też sprawdziłem ten lincz D1 i faktycznie wcale, z samych głosów, nie było pewne że Kaku się uratuje. Akurat Wróżbita i Braun mogli być desygnowani żeby na tym zyskać, a nawet jak się nie uda, to przecież Kaku ma generalnie rzecz biorąc mniejsze survi od nich. Więc zyskaliby później.
To mogłoby sugerować, że jeśli Wróżbita z Kaku, to ma Sąd Najgrubszy.
Ale na samą czutke dalej mam tego Kaku z Warmianinem. Statua / Wróżbita bardziej rzut monetą.
E: Tak jak prosiłem o głosy na Brauna, tak proszę o głosy na Kaku. Zróbmy mu pod górkę, zróbmy też pod górkę teoretycznemu ostatniemu z nim.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 14:02:38 GMT 1
Potężny WarmianinKrzychu, ważna sprawa. Ja wiem, że super kreacja. Fantastycznie mi się to czytało, ale dzisiaj jest ten dzień, kiedy trzeba wyjść z własnej strefy komfortu i coś zrobić z własnym życiem. Wyjść ze swoich wypracowanych schematów i nawyków. Ja Ciebie bardzo potrzebuję. Ale potrzebuję Cię transparentnego. Potrzebuję Cię mówiącego prosto z mostu. Potrzebuję Cię dającego gwarancję, że w przypadku ewentualnej meczówki staniesz na wysokości zadania i nie dasz free wina mafii. Ja w Ciebie wierzę i modlę się za Ciebie i Twoją rodzinę. Ale naprawdę potrzebuję dobrej woli od Ciebie. To ostatni gwizdek.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 14:03:40 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 14:03:40 GMT 1
Wiesz co jest problemem dla mnie? Że ja miałem dwa dni w 90% wycięte z gierki i moja mapa gry jest dziurawa jak ser szwajcarski Już ludzie to próbują wykorzystać, np jakis kurwa Grubraun pytający mnie o progresję odnośnie DZG xd a wiem, że jak wejdziemy w meczówke kurwa 6-4, to takie rzeczy będą wykorzystywane bezlitośnie, mafiozi walą tam gdzie miękkie Tak że jeżeli nie jesteście w stanie mi zaufać na podstawienie tego, co jestem w stanie obecnie grać, wolę paść przed meczowką 🤷🏼♂️ nie świruj kurwa jesteś gitem Grubollo za to jebał Mietka jak hen.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 14:12:16 GMT 1
chciałbym zobaczyć więcej inputu Mietka i lepperao mietku już się wypowiedziałem dzisiaj co o nim sądzę, ale dalej mi nie odpowiedział, jak ocenia brak mordu na sobie lepper mi się podobał na pewno w pierwszej części gry, pamiętam jak napierdalał DZG, ale teraz imo nie wkłada w gierkę tyle wysiłku, ile by mógł a bym chętnie poczytał, co sądzi o tym, co się odpierdala JA ROZUMIEM ŻE MOŻNA OCZEKIWAĆ WIĘCEJ INPUTU ODE MNIE ALE CZEMU OD MIETKA? JAK ON CAŁY CZAS KONSEKWENTNIE PRACUJE
CZEMU NIE PROSISZ O INPUT STATUE KTÓRA NIBY WRZUCA MIĘSO ALE W TAKI SPOSÓB ŻE NIE MA TO WIĘKSZEGO WPŁYWU NA ROGRYWKĘ
|
|