|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 14:23:35 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 14:23:35 GMT 1
chciałbym zobaczyć więcej inputu Mietka i lepperao mietku już się wypowiedziałem dzisiaj co o nim sądzę, ale dalej mi nie odpowiedział, jak ocenia brak mordu na sobie lepper mi się podobał na pewno w pierwszej części gry, pamiętam jak napierdalał DZG, ale teraz imo nie wkłada w gierkę tyle wysiłku, ile by mógł a bym chętnie poczytał, co sądzi o tym, co się odpierdala JA ROZUMIEM ŻE MOŻNA OCZEKIWAĆ WIĘCEJ INPUTU ODE MNIE ALE CZEMU OD MIETKA? JAK ON CAŁY CZAS KONSEKWENTNIE PRACUJE
CZEMU NIE PROSISZ O INPUT STATUE KTÓRA NIBY WRZUCA MIĘSO ALE W TAKI SPOSÓB ŻE NIE MA TO WIĘKSZEGO WPŁYWU NA ROGRYWKĘ
Bo to był moment, kiedy akurat wy dwaj siedzieliście cicho a statua nie Mam nadzieję że pomogłem
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 14:30:19 GMT 1
Przeczytałem DZG, bo uważam, że w trybie w którym był, mógł coś dobrego powiedzieć. Najbardziej jebany Statua, Kaku przed Mietkiem i Lepperem. Nie wiem, uważam, że powinniśmy zlinczować dziś Kaku, a potem zastanowić się, czy to jest Wróżbita, Warmianin, czy może Statua plottwistowo. Wróżbita jak teraz pisał to znowu u mnie trochę zyskał. Podobna ambiwalencję mam do Statuy tylko w drugą stronę. Jak nie pisze, a czytam co się działo wcześniej, to go uniewinniam. Jak zaczyna gadać, jest już gorzej. Ale z kolei też sprawdziłem ten lincz D1 i faktycznie wcale, z samych głosów, nie było pewne że Kaku się uratuje. Akurat Wróżbita i Braun mogli być desygnowani żeby na tym zyskać, a nawet jak się nie uda, to przecież Kaku ma generalnie rzecz biorąc mniejsze survi od nich. Więc zyskaliby później. To mogłoby sugerować, że jeśli Wróżbita z Kaku, to ma Sąd Najgrubszy. Ale na samą czutke dalej mam tego Kaku z Warmianinem. Statua / Wróżbita bardziej rzut monetą. E: Tak jak prosiłem o głosy na Brauna, tak proszę o głosy na Kaku. Zróbmy mu pod górkę, zróbmy też pod górkę teoretycznemu ostatniemu z nim. JA NA KAKU NIE ZAGŁOSUJE JUŻ PRĘDZEJ UWIERZE W MAFIOZE W DUECIE STATUA/WARMIANIN - A NAWET POWIEM ŻE JEDEN POWINIEN TU SIEDZIEĆ
CHOCIAŻ DALEJ UWAŻAM ŻE WRÓŻBITA NIE ZROBIŁ NIC WILKIEGO ŻEBY SIE UNIEWINNIĆ, PASUJE MI DO CENTRYSTY, PRZETRWAŁ KRYZYS ALE DALEJ NIE DAŁ KONKRETNEGO MIĘSA PRÓCZ TEGO ŻE JA IWARMIANIN GRAMY NAJŁATWIEJSZĄ GIERKĘ NO JA NP UWAŻAM ŻE TY I STATUA GRACIE PROSTSZĄ GRE ODE MNIE
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 14:31:25 GMT 1
CHOCIAŻ CIEKAWE BO JA MAM WRAŻENIE ŻE JAKO JEDYNY TAK OTWARCIE ATAKUJE WRÓŻBITE, A MU SIĘ ZEBRAŁY JUŻ CZTERY GŁOSY. WYJAŚNIJCIE MI DLACZEGO WRÓŻBITA? Statua Grubości Misio Kaku
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 14:46:49 GMT 1
CHOCIAŻ CIEKAWE BO JA MAM WRAŻENIE ŻE JAKO JEDYNY TAK OTWARCIE ATAKUJE WRÓŻBITE, A MU SIĘ ZEBRAŁY JUŻ CZTERY GŁOSY. WYJAŚNIJCIE MI DLACZEGO WRÓŻBITA? Statua Grubości Misio Kaku Jak napiszę, że z tabelek, to będę jebany. Ale nie wierzę, że na mnie glosował w D1 tylko Braun. Wróżbita i Voldi to minimum jedna mafia. A i pisałem wcześniej, Wróżbita to nie jest Kshaq, jakiego znam. Ma typowo mafijne teksty.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 14:48:49 GMT 1
nie dajcie się misiowi jutro wpierdolić w nawalanie w Voldemorta, bo ewidentnie idzie tą narracją
jeżeli jest w mafii, to WIE, że padnę zielony i zostaje mu jeden scenariusz do zakończenia, najprostszy w momencie kiedy statua i Warmianin uważają go za mafię
wystarczy że w mordzie padnie jakiś Mietek i z Lepperem jeźdźcem bez głowy przepierdoli wam to rozgrywkę
E: ostatni post, widzimy się po 20
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 14:55:36 GMT 1
nie dajcie się misiowi jutro wpierdolić w nawalanie w Voldemorta, bo ewidentnie idzie tą narracją jeżeli jest w mafii, to WIE, że padnę zielony i zostaje mu jeden scenariusz do zakończenia, najprostszy w momencie kiedy statua i Warmianin uważają go za mafię wystarczy że w mordzie padnie jakiś Mietek i z Lepperem jeźdźcem bez głowy przepierdoli wam to rozgrywkę E: ostatni post, widzimy się po 20 NIE NO KAKU NIE MA SIŁY ŻEBY PRZEPCHNĄĆ VOLDEMORTA NAWET ZAKŁADAJĄC ŻE JEST WINNY A TY ZLECIAŁBYŚ NIEWINNY
NIE NAKRĘCAJ TAKIEJ NARRACJI ŻE JA NIE MAM GŁOWY BO JEST NA KARKU
DO USŁYSZENIA
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 14:56:27 GMT 1
CHOCIAŻ CIEKAWE BO JA MAM WRAŻENIE ŻE JAKO JEDYNY TAK OTWARCIE ATAKUJE WRÓŻBITE, A MU SIĘ ZEBRAŁY JUŻ CZTERY GŁOSY. WYJAŚNIJCIE MI DLACZEGO WRÓŻBITA? Statua Grubości Misio Kaku Jak napiszę, że z tabelek, to będę jebany. Ale nie wierzę, że na mnie glosował w D1 tylko Braun. Wróżbita i Voldi to minimum jedna mafia. A i pisałem wcześniej, Wróżbita to nie jest Kshaq, jakiego znam. Ma typowo mafijne teksty. A ZACYTUJ JAKIEŚ TEKSTY JEGO KTÓRE MASZ ZA MAFIJNE
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 15:02:24 GMT 1
Jak napiszę, że z tabelek, to będę jebany. Ale nie wierzę, że na mnie glosował w D1 tylko Braun. Wróżbita i Voldi to minimum jedna mafia. A i pisałem wcześniej, Wróżbita to nie jest Kshaq, jakiego znam. Ma typowo mafijne teksty. A ZACYTUJ JAKIEŚ TEKSTY JEGO KTÓRE MASZ ZA MAFIJNE
W robocie mam zapierdol, cytowałem wcześniej, chodzi o te teksty typu "jestem niewinny naprawdę, przejedziecie się na tym, zobaczycie" no takie to typu mówię ci stary jak jest serio ja bym cie nie skłamał. Takie coś na żywo gadał na zlotach jak był w mafii.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 15:02:34 GMT 1
CHOCIAŻ CIEKAWE BO JA MAM WRAŻENIE ŻE JAKO JEDYNY TAK OTWARCIE ATAKUJE WRÓŻBITE, A MU SIĘ ZEBRAŁY JUŻ CZTERY GŁOSY. WYJAŚNIJCIE MI DLACZEGO WRÓŻBITA? Statua Grubości Misio Kaku Jak napiszę, że z tabelek, to będę jebany. Ale nie wierzę, że na mnie glosował w D1 tylko Braun. Wróżbita i Voldi to minimum jedna mafia. A i pisałem wcześniej, Wróżbita to nie jest Kshaq, jakiego znam. Ma typowo mafijne teksty. A dlaczego uważasz, że miałaby na Ciebie głosować więcej niż jedna mafia?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 15:07:08 GMT 1
Jak napiszę, że z tabelek, to będę jebany. Ale nie wierzę, że na mnie glosował w D1 tylko Braun. Wróżbita i Voldi to minimum jedna mafia. A i pisałem wcześniej, Wróżbita to nie jest Kshaq, jakiego znam. Ma typowo mafijne teksty. A dlaczego uważasz, że miałaby na Ciebie głosować więcej niż jedna mafia? 1. Statystyka, mafia lepiej się pozycjonuje gdy gra przeciw masowce na niewinnym 2. Temat, który mieliliśmy w pierwszych dniach - miasto szukało grubola w linczowanym, więc tam mafii dużo nie mogło być.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 15:09:57 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 15:09:57 GMT 1
Hahah no przecież to jest mafiak Kaku.
Niezależnie od tego czy masz głowę na karku Lepper.
Jeśli nie jesteś w mafii i Mietek nie jest w mafii to zginie jeden z Was.
Ja + pozostały vs Warmianin i Kaku.
I Statua rozstrzygający impas.
Wróżbita nawet mafijny musiałby skakać na chuju przy głosowaniu.
Dlatego moim zdaniem Kaku jest o wiele lepsza opcja pod kątem positioningu.
Ale na Wróżbitę też mam czutke tylko słabsza.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 15:14:07 GMT 1
Kaku, Grubdemort - jest jakaś szansa, że się dogadacie?
Bo obu Was mam za niewinnych na ten moment.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 15:24:49 GMT 1
Kaku, Grubdemort - jest jakaś szansa, że się dogadacie? Bo obu Was mam za niewinnych na ten moment. Chujowo to zabrzmi z perspektywy oceny mnie, ale winny Wróżbita uniewinniałby mocno Voldemorta. No i nie jestem pewien czy to byłby aż tak chaotic evil mafiozo. Jako miasto z drugiej strony nie pchałby tak mocno agendy we mnie, no normalnie by trzeba było uznać, że w jakiś amok wpadł lub ma schizofrenie. Dlatego na dziś go zostawię, idę we Wróżbitę. Ciebie Mietek mam za miasto.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 15:38:02 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 15:40:18 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 15:40:18 GMT 1
Bo w mafii nie może być nikt kto miał mocną pozycję w dwóch pierwszych dniach a Kaku mam za miasto.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 15:40:37 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 15:40:37 GMT 1
Więc pozostają Statua i Warmianin
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 15:44:53 GMT 1
Bo w mafii nie może być nikt kto miał mocną pozycję w dwóch pierwszych dniach a Kaku mam za miasto. Dlaczego? Kto może być sądem?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 15:45:53 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 15:45:53 GMT 1
Przecież miałem mocną pozycję przez pierwsze dwa dni xD LEPPER, JESZCZE NIE. MASZ JAKIEŚ PROTIPY, NA CO ZWRACAĆ U CIEBIE UWAGĘ?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 15:51:00 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 15:51:00 GMT 1
Bo w mafii nie może być nikt kto miał mocną pozycję w dwóch pierwszych dniach a Kaku mam za miasto. Dlaczego? Kto może być sądem? Statua dostał ze względu na swój poprzedni performens.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 15:51:12 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 15:51:12 GMT 1
Przecież miałem mocną pozycję przez pierwsze dwa dni xD LEPPER, JESZCZE NIE. MASZ JAKIEŚ PROTIPY, NA CO ZWRACAĆ U CIEBIE UWAGĘ? Nie.
|
|