|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 18:24:23 GMT 1
Ale coś w tym jest, że jednak Wróżbita tę głowę pod topór kładł wcześnie. Na tyle wcześnie, żeby można sobie było to wbić do głowy i mieć go za kandydata do następnego linczu. Potem się specjalnie nie bronił, wkurwiał się nieco i dyskutował, ale nie był przeciwny linczowi na siebie.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 18:29:02 GMT 1
Ale coś w tym jest, że jednak Wróżbita tę głowę pod topór kładł wcześnie. Na tyle wcześnie, żeby można sobie było to wbić do głowy i mieć go za kandydata do następnego linczu. Potem się specjalnie nie bronił, wkurwiał się nieco i dyskutował, ale nie był przeciwny linczowi na siebie. CZYLI ROZWAŻASZ ŻE MAFIA GO PODDAŁA?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 18:30:52 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 18:30:52 GMT 1
Ale mam wrażenie, że ten Don Vito czy Motylek by przeszły tak samo bez twojego udziału, że to było bardziej dorzucanie do pieca, niż rozpalanie, że orałeś typy, które powstawały w mieście i które były dla ciebie wygodne. Poza tym DZiGiem i tu w sumie nie rozumiem, co chciałbyś w mafii osiągnąć ciągle wskazując go jako kandydata do linczu. Don Vito może rozpaliłeś, ale mam wrażenie, że w sumie za wcześnie, że jego wina (której nie było, no ale wiadomo) robiła się bardziej widoczna dopiero później. Wejście miał chujowe, fakt, ale jeśli dobrze pamiętam, to przyczepiłeś się tam już na drugiej stronie, a jak dla mnie dopiero gdy zaczął gadać o Goku robił się turbomafijny (wcześniej był taki karykaturalnie mafijny). A jeśli chodzi o Wróżbitę, to jego temat się robił już wczoraj, czy tam przedwczoraj, a jeśli jest w mafii, to poza nim został ostatni, więc w takim przypadku ten drugi może robić cholera wie co. Nie no Grubelone to ja do piachu posłałrm. Naganiałem na niego od momentu uzyskania reada.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 18:32:41 GMT 1
Znaczy to by musiało znaczyć, że sam się poddał, a nie wiem w sumie czemu miałby to robić w mafii, miał sensowną grę, mógł się dalej napierdalać, w ten, czy inny sposób. W mieście może faktycznie być, nazwijmy to, zagubiony, zmęczony napierdalaniem. Więc wychodzi, że albo znużone miasto albo mafiak, który kładąc głowę pod topór wcale nie zamierzał umierać. Dwa dni z rzędu się wypostowywał i to mnie dziwi, zobaczymy co powie, jak przyjdzie dwudziesta.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 18:40:44 GMT 1
JEŚLI SIĘ PODDAŁ TO PASOWAŁBY DO NIEGO KAKU JAKO DRUGI, KTÓRY KAPITALIZUJE KOLEGE Z MAFII CHOCIAŻ ONI SIĘ DOŚĆ MOCNO ROZPAROWALI OSTATNIO NO ALE TO CHYBA ZBYT POJEBANE ŻEBY MAFIA TAKIE CUDAWIANKI ODSTAWIAŁA PRZEZ CAŁA EDYCJE? A ZACYTUJ JAKIEŚ TEKSTY JEGO KTÓRE MASZ ZA MAFIJNE
W robocie mam zapierdol, cytowałem wcześniej, chodzi o te teksty typu "jestem niewinny naprawdę, przejedziecie się na tym, zobaczycie" no takie to typu mówię ci stary jak jest serio ja bym cie nie skłamał. Takie coś na żywo gadał na zlotach jak był w mafii.CHCIAŁBYM TEŻ ŻEBY Lord Grubdemort i Wróżbita Grubciej ODNIESLI SIĘ DO FRAGMENTÓW W POŚCIE WARMIANINA BO DLA MNIE ON JEST NIEWINNY
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 18:41:02 GMT 1
SZYKUJESZ COŚ KONKRETNEGO?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 18:45:49 GMT 1
Pierwsza myśl, jeśli się poddał, jest taka, że drugi mafiozo to ktoś, kto ani za mocno tego Wróżbity nie pcha, ani też go twardo i na 100% nie uniewinnia. Sorry Mietek, nie zauważyłem wcześniej: Statua udajesz dawanie effortu w tej edycji? Nie muszę udawać, ja go po prostu nie daję za wiele.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 18:47:59 GMT 1
W sensie no, na tyle, ile się da twardo uniewinniać na takim etapie
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 18:49:20 GMT 1
KURWA NO W KOŃCU JAKIEŚ WIĘKSZE EMOCJE DZIŚ, NA TO CZEKAŁEM, MOMENT PRÓBY MĘŻCZYZNY
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 18:52:31 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 18:52:31 GMT 1
Kto dla Pana jest w mafii? Co Panem kieruje, że nie ma Pan zamiaru wychodzić ze swojej kreacji? Komu jest Pan w stanie zaufać? Czy uważa Pan, że podejrzewający Pana o byci w mafii się mylą czy to prostu młodzież bandycka? Gdzie się teraz znajduje asterka boża? Ona paliła z kopyta? W mafii jest Voldemort. W mafii jest Demagog Maciej. I Lepper też może być. A zaraz panu, jeszcze raz, powiem dlaczego. Zabawa. Bo rozrywka to kurwa, co ją łapię za mordę. Ufam panu, bo pan do mnie rękę wyciągnąłeś, podczas gdy reszta ŁOTRÓW mąciła tylko, że ja niczego nie mówię, niczego nie robię, bo nie kurwuję na jednego i drugiego jak reszta tutaj, a to fałsz i obłuda, bo pan ładnie mnie rozpisał, rozumiał mnie Pan Włoch, który już nie żyje, może kogoś zapomniałem. Misio Kaku właśnie dał się o sobie poznać, że też mnie chyba nie rozumiał, ale później przyznał się, że on niezapoznany z gwarą warmiańską może, a to znaczy, że pokorny jest i pod żadne kółeczka mnie wsadzić nie chciał. I widać, że on jakiś umysł ściślejszy, ja to, wie pan, bardziej polityczne uzdolnienia mam. Zależy od sposobu podejrzewania. Bo jak ktoś napisze tylko, że ja bandyta, ale sądzić się już o to nie chce, mimo że ja krnąbrnie wiele razy z laseczką swoją zaczepiałem i Voldemorta, i Wróżbitę, i Leppera, tylko mnie ignoruje, ale za plecami obgadać już potrafi, to znaczy, że bandyta taki się nie spodziewał się, że ja odwinąć potrafię. Tak się zachował Demagog Maciej – myślał, że się po mnie przejedzie, założy siodełko i tak dalej, ale ja pojechałem mu jak masełkiem po chlebie i już cisza była, ale mnie bandytą dalej nazywał. To ja tego nie rozumiem. To jak masz bandytę, to się sądzić z nim chcesz, a nie uciekać jak myszka. Tak samo Voldemort, i on najwięcej razy to robił, a najwięcej liścików ma napisane, ale ani razu się nie odniósł, nie odkrzyknął – nic. No a właśnie uważam, że młodzież tak zabiegana jest tutaj, że takich rzeczy nie zauważa. A ja tak. I masz pan teraz tego Voldemorta, który widać, że to niemiły człowiek, a czarodzieja swojego na straty spisał, bo Demagog Maciej tak robi, żeby atramentu mniej na swoje liściki dostawał w ostatnich dniach. To mi powiedz pan – on głupiutki? Czy może specjalnie tak robić, żeby później Voldemort mógł ogłosić zwycięstwo swoje. I gada i gada on o tej kamizelce, tak by wiadomo było, że on nieśmiertelny i że żadne strzały go nie dotkną, bo on horkruksy swoje posiada. I dwójkami rzuca jak Lepperek, ale po co mówić A, jak się nie ma zamiaru powiedzieć B? No i masz pan taką Statuetkę właśnie, co czasami brzydko się zachowa, ale później wyjdzie i normalnie pogada. To nie bandyta, tylko młodzież jeszcze nienauczona. Chodź, to panu pokażę: youtu.be/HARrAIkjVmY?t=36Panie Krzysztofie A jeśli powiem, że Pan jesteś dwulicowym fałszywym prorokiem, który działa na zlecenie mafii? Dalej Pan mnie będziesz szanować?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 18:54:06 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 18:54:06 GMT 1
SZYKUJESZ COŚ KONKRETNEGO? Niestety nie. Dla mnie Statua i Warmianin to mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 18:54:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 18:54:47 GMT 1
Czekam aż wrócą wypostowańcy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 18:55:16 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 18:55:16 GMT 1
Grubdemort Kaku miasto Wróżbita Lepper jako opcja
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 18:58:08 GMT 1
Oj Bambaryło, ja niewinny
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 18:59:16 GMT 1
Grubdemort Kaku miasto Wróżbita Lepper jako opcja Może tak być. Kurła dopiero z pracy wróciłem, nie polecam.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:00:25 GMT 1
Kto dla Pana jest w mafii? Co Panem kieruje, że nie ma Pan zamiaru wychodzić ze swojej kreacji? Komu jest Pan w stanie zaufać? Czy uważa Pan, że podejrzewający Pana o byci w mafii się mylą czy to prostu młodzież bandycka? Gdzie się teraz znajduje asterka boża? Ona paliła z kopyta? W mafii jest Voldemort. W mafii jest Demagog Maciej. I Lepper też może być. A zaraz panu, jeszcze raz, powiem dlaczego. Zabawa. Bo rozrywka to kurwa, co ją łapię za mordę. Ufam panu, bo pan do mnie rękę wyciągnąłeś, podczas gdy reszta ŁOTRÓW mąciła tylko, że ja niczego nie mówię, niczego nie robię, bo nie kurwuję na jednego i drugiego jak reszta tutaj, a to fałsz i obłuda, bo pan ładnie mnie rozpisał, rozumiał mnie Pan Włoch, który już nie żyje, może kogoś zapomniałem. Misio Kaku właśnie dał się o sobie poznać, że też mnie chyba nie rozumiał, ale później przyznał się, że on niezapoznany z gwarą warmiańską może, a to znaczy, że pokorny jest i pod żadne kółeczka mnie wsadzić nie chciał. I widać, że on jakiś umysł ściślejszy, ja to, wie pan, bardziej polityczne uzdolnienia mam. Zależy od sposobu podejrzewania. Bo jak ktoś napisze tylko, że ja bandyta, ale sądzić się już o to nie chce, mimo że ja krnąbrnie wiele razy z laseczką swoją zaczepiałem i Voldemorta, i Wróżbitę, i Leppera, tylko mnie ignoruje, ale za plecami obgadać już potrafi, to znaczy, że bandyta taki się nie spodziewał się, że ja odwinąć potrafię. Tak się zachował Demagog Maciej – myślał, że się po mnie przejedzie, założy siodełko i tak dalej, ale ja pojechałem mu jak masełkiem po chlebie i już cisza była, ale mnie bandytą dalej nazywał. To ja tego nie rozumiem. To jak masz bandytę, to się sądzić z nim chcesz, a nie uciekać jak myszka. Tak samo Voldemort, i on najwięcej razy to robił, a najwięcej liścików ma napisane, ale ani razu się nie odniósł, nie odkrzyknął – nic. No a właśnie uważam, że młodzież tak zabiegana jest tutaj, że takich rzeczy nie zauważa. A ja tak. I masz pan teraz tego Voldemorta, który widać, że to niemiły człowiek, a czarodzieja swojego na straty spisał, bo Demagog Maciej tak robi, żeby atramentu mniej na swoje liściki dostawał w ostatnich dniach. To mi powiedz pan – on głupiutki? Czy może specjalnie tak robić, żeby później Voldemort mógł ogłosić zwycięstwo swoje. I gada i gada on o tej kamizelce, tak by wiadomo było, że on nieśmiertelny i że żadne strzały go nie dotkną, bo on horkruksy swoje posiada. I dwójkami rzuca jak Lepperek, ale po co mówić A, jak się nie ma zamiaru powiedzieć B? No i masz pan taką Statuetkę właśnie, co czasami brzydko się zachowa, ale później wyjdzie i normalnie pogada. To nie bandyta, tylko młodzież jeszcze nienauczona. Chodź, to panu pokażę: youtu.be/HARrAIkjVmY?t=36ogólnie to ci Warmianin sram na ryj za to jak grasz nie mam z tobą interakcji, bo nie uważałem że w moim obowiązku jest odpowiadanie komuś, kto całą rozgrywkę cosplayuje upośledzeńca i nawet niespecjalnie miałem cokolwiek do powiedzenia w kwestii "zarzutów", które mi stawiałeś, więc cię po prostu olewałem nie byłeś dla mnie w żaden sposób interesujący, bo nie wnosiłeś nic do rozgrywki poza flavorem i typami od czapy, dostarczanymi w dwóch postach dziennie twoje zaczepianie to obieranie sobie celu, który niespecjalnie ma szansę paść (no, poza mną dzisiaj, ale dzisiaj w końcu się skończy twoje el dorado) i opakowywanie tego w kreację tak, żeby niespecjalnie coś merytorycznego się dało z tego wyciągnąć, mimo opasłych postów jeżeli chodzi o ilość znaków jest lincz przed meczówką, a ty grasz antymiastowo, na to już jest za późno i moim zdaniem jesteś w mafii, tylko nie wiem do końca z kim
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:02:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:02:04 GMT 1
Grubdemort Kaku miasto Wróżbita Lepper jako opcja Może tak być. Kurła dopiero z pracy wróciłem, nie polecam. Ja tam lubię wracać z pracy.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:02:28 GMT 1
mietek, voldemort niewinni
statua raczej też
w mafii moim zdaniem będzie Warmianin/Kaku/Lepper
na moment obecny jestem mocno przekonany do tego warmianina ale fajnie byłoby sprawdzić, czy Lepper z Kaku mają jakieś interakcje wykluczające
w pierwszej kolejności parowałbym tam chyba leppera, chyba że Warmianin to jakiś obsraniec, który kolegów mafijnych omija szerokim łukiem
ale nie gra jak obsraniec jeżeli jest w mafii, więc zakładałbym, że na jakieś tam rozparowanie jednak grają
stąd lepper wydaje mi się bardziej prawdopodobny
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:03:01 GMT 1
oto słowo wróżbickie
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:05:42 GMT 1
Czyli się nie poddał, fajnie
|