|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:06:06 GMT 1
mietek, voldemort niewinni statua raczej też w mafii moim zdaniem będzie Warmianin/Kaku/Lepper na moment obecny jestem mocno przekonany do tego warmianina ale fajnie byłoby sprawdzić, czy Lepper z Kaku mają jakieś interakcje wykluczające w pierwszej kolejności parowałbym tam chyba leppera, chyba że Warmianin to jakiś obsraniec, który kolegów mafijnych omija szerokim łukiem ale nie gra jak obsraniec jeżeli jest w mafii, więc zakładałbym, że na jakieś tam rozparowanie jednak grająstąd lepper wydaje mi się bardziej prawdopodobny ALE NA JAKIE ROZPAROWANIE JAK JA GO MAM ZA NIEWINNGO?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:06:28 GMT 1
a, i jeszcze najśmieszniejsza rzecz - uznawanie przekroczenia przeze mnie limitu postów za mafijne xD
jak bardzo musiałbym być samolubnym graczem w mafii, żeby coś takiego robić i ryzkować jakieś wypadnięcie z rozgrywki, czy chociażby obniżanie szans drużyny na zwycięstwo
kto chociaż raz ze mną grał w teamie, wie, że jestem przeciwieństwem takiego gracza
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:07:23 GMT 1
mietek, voldemort niewinni statua raczej też w mafii moim zdaniem będzie Warmianin/Kaku/Lepper na moment obecny jestem mocno przekonany do tego warmianina ale fajnie byłoby sprawdzić, czy Lepper z Kaku mają jakieś interakcje wykluczające w pierwszej kolejności parowałbym tam chyba leppera, chyba że Warmianin to jakiś obsraniec, który kolegów mafijnych omija szerokim łukiem ale nie gra jak obsraniec jeżeli jest w mafii, więc zakładałbym, że na jakieś tam rozparowanie jednak grająstąd lepper wydaje mi się bardziej prawdopodobny ALE NA JAKIE ROZPAROWANIE JAK JA GO MAM ZA NIEWINNGO? ale on ciebie wymienia w gronie potencjalnych mafiozów i to wystarczy no ale spoko, dlatego mówię, że trzeba cię sprawdzić z Kaku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:07:57 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:07:57 GMT 1
JEŚLI SIĘ PODDAŁ TO PASOWAŁBY DO NIEGO KAKU JAKO DRUGI, KTÓRY KAPITALIZUJE KOLEGE Z MAFII CHOCIAŻ ONI SIĘ DOŚĆ MOCNO ROZPAROWALI OSTATNIO NO ALE TO CHYBA ZBYT POJEBANE ŻEBY MAFIA TAKIE CUDAWIANKI ODSTAWIAŁA PRZEZ CAŁA EDYCJE? W robocie mam zapierdol, cytowałem wcześniej, chodzi o te teksty typu "jestem niewinny naprawdę, przejedziecie się na tym, zobaczycie" no takie to typu mówię ci stary jak jest serio ja bym cie nie skłamał. Takie coś na żywo gadał na zlotach jak był w mafii.CHCIAŁBYM TEŻ ŻEBY Lord Grubdemort i Wróżbita Grubciej ODNIESLI SIĘ DO FRAGMENTÓW W POŚCIE WARMIANINA BO DLA MNIE ON JEST NIEWINNY W sensie to co pisał że on zaczepiał, a ludzie mieli wyjebane? No fajny sposób myślenia, ale wiesz kto tam siedzi? To jest jak z dowcipu o Stirlitzie: Stirlitz szedł po lesie. W dziupli ogromnego drzewa zobaczył żółte oczy. "Dzięcioł" - pomyślał Stirlitz. "Sam jesteś dzięcioł" - pomyślał Borman. Nie wiem, nie uniewinnię Warmianina po tym fragmencie, o którym mówisz, raczej mam zamiar szukać winy i niewinności w innych żeby go rozplątać.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:08:25 GMT 1
Czyli się nie poddał, fajnie nie no, linczujcie mnie w chuj ale po prostu podaję wam moje odczyty, żebyście mieli z czym pracować później
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:08:39 GMT 1
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:09:26 GMT 1
a, i jeszcze najśmieszniejsza rzecz - uznawanie przekroczenia przeze mnie limitu postów za mafijne xD jak bardzo musiałbym być samolubnym graczem w mafii, żeby coś takiego robić i ryzkować jakieś wypadnięcie z rozgrywki, czy chociażby obniżanie szans drużyny na zwycięstwo kto chociaż raz ze mną grał w teamie, wie, że jestem przeciwieństwem takiego gracza No a kładzenie głowy pod topór takie nie jest? I już podejrzewanie cię za to cię nie bawi?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:09:31 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:09:31 GMT 1
Jak Mietek winny to chyba tylko z Wróżbitą.
Ja nie wiem, Kaku mi ryczy wręcz mafijnością, Lepper go broni, Mietek go broni, Statua chyba też.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:10:44 GMT 1
a, i jeszcze najśmieszniejsza rzecz - uznawanie przekroczenia przeze mnie limitu postów za mafijne xD jak bardzo musiałbym być samolubnym graczem w mafii, żeby coś takiego robić i ryzkować jakieś wypadnięcie z rozgrywki, czy chociażby obniżanie szans drużyny na zwycięstwo kto chociaż raz ze mną grał w teamie, wie, że jestem przeciwieństwem takiego gracza No a kładzenie głowy pod topór takie nie jest? I już podejrzewanie cię za to cię nie bawi? powiedz mi statua, jakie to ma kurwa znaczenie teraz xD kładzeniem głowy pod topór historycznie ludzie częściej robili miasto w chuja, niż wypostowywaniem się spytaj się Mietka
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:10:49 GMT 1
Jak Mietek winny to chyba tylko z Wróżbitą. Ja nie wiem, Kaku mi ryczy wręcz mafijnością, Lepper go broni, Mietek go broni, Statua chyba też. Podążaj za głosem swego serca.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:11:29 GMT 1
No a kładzenie głowy pod topór takie nie jest? I już podejrzewanie cię za to cię nie bawi? powiedz mi statua, jakie to ma kurwa znaczenie teraz xD kładzeniem głowy pod topór historycznie ludzie częściej robili miasto w chuja, niż wypostowywaniem się spytaj się Mietka Kłaść głowę pod topór, będąc w mafii trzeba umieć. To już jest jazda po krawędzi.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:11:54 GMT 1
no oczywiście, że tak
dlatego ja to robię w mieście xD
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:12:24 GMT 1
Statua Grubości Jak to jest być największa chorągiewką tej edycji? Jak można tak bardzo nie pchać jakiejś swojej agendy i skupiać się jedynie na odpowiadaniu na pytania?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:12:25 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:12:25 GMT 1
W mafii jest Voldemort. W mafii jest Demagog Maciej. I Lepper też może być. A zaraz panu, jeszcze raz, powiem dlaczego. Zabawa. Bo rozrywka to kurwa, co ją łapię za mordę. Ufam panu, bo pan do mnie rękę wyciągnąłeś, podczas gdy reszta ŁOTRÓW mąciła tylko, że ja niczego nie mówię, niczego nie robię, bo nie kurwuję na jednego i drugiego jak reszta tutaj, a to fałsz i obłuda, bo pan ładnie mnie rozpisał, rozumiał mnie Pan Włoch, który już nie żyje, może kogoś zapomniałem. Misio Kaku właśnie dał się o sobie poznać, że też mnie chyba nie rozumiał, ale później przyznał się, że on niezapoznany z gwarą warmiańską może, a to znaczy, że pokorny jest i pod żadne kółeczka mnie wsadzić nie chciał. I widać, że on jakiś umysł ściślejszy, ja to, wie pan, bardziej polityczne uzdolnienia mam. Zależy od sposobu podejrzewania. Bo jak ktoś napisze tylko, że ja bandyta, ale sądzić się już o to nie chce, mimo że ja krnąbrnie wiele razy z laseczką swoją zaczepiałem i Voldemorta, i Wróżbitę, i Leppera, tylko mnie ignoruje, ale za plecami obgadać już potrafi, to znaczy, że bandyta taki się nie spodziewał się, że ja odwinąć potrafię. Tak się zachował Demagog Maciej – myślał, że się po mnie przejedzie, założy siodełko i tak dalej, ale ja pojechałem mu jak masełkiem po chlebie i już cisza była, ale mnie bandytą dalej nazywał. To ja tego nie rozumiem. To jak masz bandytę, to się sądzić z nim chcesz, a nie uciekać jak myszka. Tak samo Voldemort, i on najwięcej razy to robił, a najwięcej liścików ma napisane, ale ani razu się nie odniósł, nie odkrzyknął – nic. No a właśnie uważam, że młodzież tak zabiegana jest tutaj, że takich rzeczy nie zauważa. A ja tak. I masz pan teraz tego Voldemorta, który widać, że to niemiły człowiek, a czarodzieja swojego na straty spisał, bo Demagog Maciej tak robi, żeby atramentu mniej na swoje liściki dostawał w ostatnich dniach. To mi powiedz pan – on głupiutki? Czy może specjalnie tak robić, żeby później Voldemort mógł ogłosić zwycięstwo swoje. I gada i gada on o tej kamizelce, tak by wiadomo było, że on nieśmiertelny i że żadne strzały go nie dotkną, bo on horkruksy swoje posiada. I dwójkami rzuca jak Lepperek, ale po co mówić A, jak się nie ma zamiaru powiedzieć B? No i masz pan taką Statuetkę właśnie, co czasami brzydko się zachowa, ale później wyjdzie i normalnie pogada. To nie bandyta, tylko młodzież jeszcze nienauczona. Chodź, to panu pokażę: youtu.be/HARrAIkjVmY?t=36ogólnie to ci Warmianin sram na ryj za to jak grasz nie mam z tobą interakcji, bo nie uważałem że w moim obowiązku jest odpowiadanie komuś, kto całą rozgrywkę cosplayuje upośledzeńca i nawet niespecjalnie miałem cokolwiek do powiedzenia w kwestii "zarzutów", które mi stawiałeś, więc cię po prostu olewałem nie byłeś dla mnie w żaden sposób interesujący, bo nie wnosiłeś nic do rozgrywki poza flavorem i typami od czapy, dostarczanymi w dwóch postach dziennie twoje zaczepianie to obieranie sobie celu, który niespecjalnie ma szansę paść (no, poza mną dzisiaj, ale dzisiaj w końcu się skończy twoje el dorado) i opakowywanie tego w kreację tak, żeby niespecjalnie coś merytorycznego się dało z tego wyciągnąć, mimo opasłych postów jeżeli chodzi o ilość znaków jest lincz przed meczówką, a ty grasz antymiastowo, na to już jest za późno i moim zdaniem jesteś w mafii, tylko nie wiem do końca z kim to jest ciekawe, bo imo Warmianin ma prawo mieć wyjebane, bo w wyjebaniu jest konsekwentny a Ty na niego plujesz jakbyś miał te same oczekiwania co do wjebańca może tam siedzieć wjebaniec (kto?), ale nawet jeśli to raczej props za zrobienie w chuja jednocześnie masz te Statuę, który no gra tak że XD bardzo ciekawa postać w tej edycji, na tym poprzestanę i kurwa tuż przed linczem decydujesz się że twoje zagranie to będzie wjazd furii w Warmianina XD
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:12:59 GMT 1
No a kładzenie głowy pod topór takie nie jest? I już podejrzewanie cię za to cię nie bawi? powiedz mi statua, jakie to ma kurwa znaczenie teraz xD kładzeniem głowy pod topór historycznie ludzie częściej robili miasto w chuja, niż wypostowywaniem się spytaj się Mietka No bo się bronisz, że to samolubne. A to może być po prostu taktyka, tak samo jak kładzenie głowy pod topór. Więc argument, że nie jesteś samolubny, więc byś tego nie zrobił, jest z dupy, bo to po prostu sposób na osiągnięcie celu. Dobry, zły, chuj wie, ale zawsze jakiś
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:13:13 GMT 1
Jak Mietek winny to chyba tylko z Wróżbitą. Ja nie wiem, Kaku mi ryczy wręcz mafijnością, Lepper go broni, Mietek go broni, Statua chyba też. Ja nikogo nie bronię. Od 20 każdy zaczyna z czystą kartą. Głos na Warmianina taktyczny.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:14:13 GMT 1
SIEDZI W KREACJI I NIE ŁAMIE SIĘ PRZED MIASTEM WYCZUWAM U NIEGO WIDZE PEWNĄ FRUSTRACJE ŻE NIKT NIE DAJE JEBANIA O NIEGO ATAKUJE MNIE I WRÓŻBITE - DWIE OSOBY KTÓRE POWINNO SIĘ ATAKOWAĆ. VOLDEMORTA TEŻ ROZUMIEM DLACZEGO ŚWIEŻAK MOŻE ATAKOWAĆ - PO PROSTU JEST WKURWIAJĄCY UNIEWINNIAŁ GO DZG
CHYBA ŻE WY UWAŻACIE ŻE ON TAK GRA BO JAKO MAFIOZA JUŻ NIE MOŻE ZMIENIĆ POSTĘPOWANIA? ALE JA WIDZE U NIEGO KONSEKWENCJE PRZEZ CAŁĄ ROZGRYWKĘ
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:14:23 GMT 1
Statua Grubości Jak to jest być największa chorągiewką tej edycji? Jak można tak bardzo nie pchać jakiejś swojej agendy i skupiać się jedynie na odpowiadaniu na pytania? Całkiem spoko, a co? Jak nie mam przekonania do swojej agendy, to jej nie pcham, nie widzę problemu
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 19:14:27 GMT 1
Może tak być. Kurła dopiero z pracy wróciłem, nie polecam. Ja tam lubię wracać z pracy. Dałeś teraz do myślenia. Mietek miasto
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:15:36 GMT 1
ogólnie to ci Warmianin sram na ryj za to jak grasz nie mam z tobą interakcji, bo nie uważałem że w moim obowiązku jest odpowiadanie komuś, kto całą rozgrywkę cosplayuje upośledzeńca i nawet niespecjalnie miałem cokolwiek do powiedzenia w kwestii "zarzutów", które mi stawiałeś, więc cię po prostu olewałem nie byłeś dla mnie w żaden sposób interesujący, bo nie wnosiłeś nic do rozgrywki poza flavorem i typami od czapy, dostarczanymi w dwóch postach dziennie twoje zaczepianie to obieranie sobie celu, który niespecjalnie ma szansę paść (no, poza mną dzisiaj, ale dzisiaj w końcu się skończy twoje el dorado) i opakowywanie tego w kreację tak, żeby niespecjalnie coś merytorycznego się dało z tego wyciągnąć, mimo opasłych postów jeżeli chodzi o ilość znaków jest lincz przed meczówką, a ty grasz antymiastowo, na to już jest za późno i moim zdaniem jesteś w mafii, tylko nie wiem do końca z kim to jest ciekawe, bo imo Warmianin ma prawo mieć wyjebane, bo w wyjebaniu jest konsekwentny a Ty na niego plujesz jakbyś miał te same oczekiwania co do wjebańca może tam siedzieć wjebaniec (kto?), ale nawet jeśli to raczej props za zrobienie w chuja jednocześnie masz te Statuę, który no gra tak że XD bardzo ciekawa postać w tej edycji, na tym poprzestanę i kurwa tuż przed linczem decydujesz się że twoje zagranie to będzie wjazd furii w Warmianina XD + podanie potencjalnie z kim jest w mafii, proszę nie zapominać Voldi statua mimo wszystko jest bardziej pod grą, wchodzi w jakieś konwersacje, a nie komunikuje się z tematem wallpostami dwa razy dziennie ale chwilowo mnie trochę wkurwia bo toczy te dyskusje na najmniej istotne w tym momencie tematy
|
|