|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:15:50 GMT 1
SIEDZI W KREACJI I NIE ŁAMIE SIĘ PRZED MIASTEM WYCZUWAM U NIEGO WIDZE PEWNĄ FRUSTRACJE ŻE NIKT NIE DAJE JEBANIA O NIEGO ATAKUJE MNIE I WRÓŻBITE - DWIE OSOBY KTÓRE POWINNO SIĘ ATAKOWAĆ. VOLDEMORTA TEŻ ROZUMIEM DLACZEGO ŚWIEŻAK MOŻE ATAKOWAĆ - PO PROSTU JEST WKURWIAJĄCY UNIEWINNIAŁ GO DZG
CHYBA ŻE WY UWAŻACIE ŻE ON TAK GRA BO JAKO MAFIOZA JUŻ NIE MOŻE ZMIENIĆ POSTĘPOWANIA? ALE JA WIDZE U NIEGO KONSEKWENCJE PRZEZ CAŁĄ ROZGRYWKĘ
NO TO LECIMY W STATUĘ. DZG W NIEGO NAGANIAŁ KONSEKWENTNIE ENDRIU KONSEKWENTNIE
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:15:50 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:15:50 GMT 1
Bardzo chciałem i bardzo próbowałem, ale uważam że nie ma żadnej możliwości, żeby tak grający Wróżbita nie został dzisiaj przeze mnie zlinczowany.
Statua jest niewinny.
Lepper jest niewinny.
Mietek może być z Wróżbitą, ale generalnie bez żadnych pairingów dałbym go bliżej zieleni, problem miałem z tym, że to co on dziś pisal to ja pisałem dni temu, plus dużo effortu było trochę na pokaz moim zdaniem. Ale taka ocena to chuj nie ocena w tym momencie.
Kaku sami sobie oceniajcie.
Ten wjazd Wróżbity w Warmianina dziwny w chuj.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:16:14 GMT 1
JAK SOBIE WYOBRAŻACIE ROZGRYWKĘ JAK SPADNIE NIEWINNY WARMIANIN???
JA JESTEM JEDYNĄ OSOBĄ KTÓRA GO BRONI XD
A PRZECIEŻ ON NIE JEST SPALONY
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:16:19 GMT 1
powiedz mi statua, jakie to ma kurwa znaczenie teraz xD kładzeniem głowy pod topór historycznie ludzie częściej robili miasto w chuja, niż wypostowywaniem się spytaj się Mietka No bo się bronisz, że to samolubne. A to może być po prostu taktyka, tak samo jak kładzenie głowy pod topór. Więc argument, że nie jesteś samolubny, więc byś tego nie zrobił, jest z dupy, bo to po prostu sposób na osiągnięcie celu. Dobry, zły, chuj wie, ale zawsze jakiś no ok, i jakie wnioski teraz z tego wyciągnąłeś? bo zakładam że jakieś masz, a nie przyszedłeś se tak popierdolić o niczym?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:16:45 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:16:45 GMT 1
Jak spadnie niewinny Wróżbita, to i tak po grze jest Lepper.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:16:57 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:16:57 GMT 1
No, chyba, że kamizelka się obroni.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:17:14 GMT 1
JAK SOBIE WYOBRAŻACIE ROZGRYWKĘ JAK SPADNIE NIEWINNY WARMIANIN??? JA JESTEM JEDYNĄ OSOBĄ KTÓRA GO BRONI XD A PRZECIEŻ ON NIE JEST SPALONYJAK TO CO? NADWIEDZA
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:17:19 GMT 1
ogólnie jak Voldemort jest w mafii to mu powinno być wstyd po tej rozgrywce i taką konkluzję zostawię na teraz, nie poruszając tematu już więcej
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:17:58 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:17:58 GMT 1
Nie jestem.
Miałbym wyjebane, a nie wkurwiał się że takie cepy jak Ty i Grubollo marnują mi kilkanaście godzin życia.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:18:28 GMT 1
Bardzo chciałem i bardzo próbowałem, ale uważam że nie ma żadnej możliwości, żeby tak grający Wróżbita nie został dzisiaj przeze mnie zlinczowany. Statua jest niewinny. Lepper jest niewinny. Mietek może być z Wróżbitą, ale generalnie bez żadnych pairingów dałbym go bliżej zieleni, problem miałem z tym, że to co on dziś pisal to ja pisałem dni temu, plus dużo effortu było trochę na pokaz moim zdaniem. Ale taka ocena to chuj nie ocena w tym momencie. Kaku sami sobie oceniajcie. Ten wjazd Wróżbity w Warmianina dziwny w chuj. NO WŁAŚNIE TO MI KURWA W TOBIE ZGRZYTA Że niby mamy często podobny tok myślenia, a ostatecznie się strasznie rozjeżdżami z readami. Ja o 20:30 daję swoje finalne oceny i zobaczymy co Ty na to
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 19:18:34 GMT 1
ogólnie jak Voldemort jest w mafii to mu powinno być wstyd po tej rozgrywce i taką konkluzję zostawię na teraz, nie poruszając tematu już więcej No to chyba świadczy o jego mafijności, czemu nie chcesz go linczować? Ed dobra nie umiem czytać, przeczytałem "w miescie".
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:18:47 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:18:47 GMT 1
Dawaj Wróżbita, 42 minuty.
Opinia o Mietku, Statule i Kaku.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:18:56 GMT 1
Jak spadnie niewinny Wróżbita, to i tak po grze jest Lepper. TO POWIEDZ MI JAKA DWÓJKA JEŚLI NIE WRÓŻBITA, WARMIANIN, JA, TY, MIETEK
BO MNIE WYCHODZI TYLKO JEDNA I ONA JEST ZBYT PROSTA
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:19:05 GMT 1
Że to co piszesz nie ma sensu. A nawet jeśli tak uważasz, to w obecnym momencie powinieneś mieć raczej wyjebane jako miasto, spełnia się twój cel, jesteś głównym kandydatem do linczu. Co najwyżej se pocisnąć bekę z debili, którzy tak uważają A ty się wkurwiasz, że cię nie umiem czytać
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:19:42 GMT 1
Na ten moment Wróżbita mi wygląda najlepiej na żywo z Was wszystkich.
Z samej gry mam go za mafię, ale w tym momencie daje mi miejską duszę.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:19:44 GMT 1
SIEDZI W KREACJI I NIE ŁAMIE SIĘ PRZED MIASTEM WYCZUWAM U NIEGO WIDZE PEWNĄ FRUSTRACJE ŻE NIKT NIE DAJE JEBANIA O NIEGO ATAKUJE MNIE I WRÓŻBITE - DWIE OSOBY KTÓRE POWINNO SIĘ ATAKOWAĆ. VOLDEMORTA TEŻ ROZUMIEM DLACZEGO ŚWIEŻAK MOŻE ATAKOWAĆ - PO PROSTU JEST WKURWIAJĄCY UNIEWINNIAŁ GO DZG
CHYBA ŻE WY UWAŻACIE ŻE ON TAK GRA BO JAKO MAFIOZA JUŻ NIE MOŻE ZMIENIĆ POSTĘPOWANIA? ALE JA WIDZE U NIEGO KONSEKWENCJE PRZEZ CAŁĄ ROZGRYWKĘ
NO TO LECIMY W STATUĘ. DZG W NIEGO NAGANIAŁ KONSEKWENTNIE ENDRIU KONSEKWENTNIE DOBRA TO LECIMY, ZOBACZYMY JAK NAS PONIESIE WAJCHA
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:19:51 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:19:51 GMT 1
Bardzo chciałem i bardzo próbowałem, ale uważam że nie ma żadnej możliwości, żeby tak grający Wróżbita nie został dzisiaj przeze mnie zlinczowany. Statua jest niewinny. Lepper jest niewinny. Mietek może być z Wróżbitą, ale generalnie bez żadnych pairingów dałbym go bliżej zieleni, problem miałem z tym, że to co on dziś pisal to ja pisałem dni temu, plus dużo effortu było trochę na pokaz moim zdaniem. Ale taka ocena to chuj nie ocena w tym momencie. Kaku sami sobie oceniajcie. Ten wjazd Wróżbity w Warmianina dziwny w chuj. NO WŁAŚNIE TO MI KURWA W TOBIE ZGRZYTA Że niby mamy często podobny tok myślenia, a ostatecznie się strasznie rozjeżdżami z readami. Ja o 20:30 daję swoje finalne oceny i zobaczymy co Ty na to No ale Ty chuja w sumie zrobiłeś w tej rozgrywce. Literalnie pisałeś dziś to co ja dni temu, to jaki podobny tok myślenia?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:20:18 GMT 1
to nie moja wina, że nie umiesz dostrzec mojej niewinności i lecisz ze stadem baranów
no ale chuj w to, linczujecie mnie dzisiaj i spróbujcie chociaż wtedy wziąć na poważnie to, co pisałem o pozostałych graczach
w lepperze mnie martwi spadek intensywności i moim zdaniem wyrachowane wybieranie sibie argumentów na moją winę, ale poza tym mimo wszystko dalej się szamocze jak kurczak bez głowy, co może świadczyć za jego niewinnością
kaku jest w tym wszystkim bardziej wyrachowany
warmianin nie dość, że jest wyrachowany, to jeszcze gra łatwą gierkę
sami sobie to ocenicie
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:20:57 GMT 1
Na ten moment Wróżbita mi wygląda najlepiej na żywo z Was wszystkich. Z samej gry mam go za mafię, ale w tym momencie daje mi miejską duszę. kurwa chociaż tyle dziękuję
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 19:21:45 GMT 1
Voldemort pewnie pisałeś ale chuj mnie to obchodzi. Daj podsumowanie twojej opinii o Andrzeju
|
|