|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:22:12 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:22:12 GMT 1
Jak spadnie niewinny Wróżbita, to i tak po grze jest Lepper. TO POWIEDZ MI JAKA DWÓJKA JEŚLI NIE WRÓŻBITA, WARMIANIN, JA, TY, MIETEK
BO MNIE WYCHODZI TYLKO JEDNA I ONA JEST ZBYT PROSTA
Nie rozumiem. Zwyczajnie jeśli Wróżbita jest niewinny, to nie ma chuja, żebym jutro nie zleciał ja. Rękami czy miastowego Kaku, czy mafijnego, jeden chuj, śmieszna historia. Ja mam Wróżbita - Warmianin, Wróżbita - Mietek albo Kaku z Warmianinem/chuj wie kim. Na ten moment patrząc na flow ratowania Wróżbity o 20:21 imko Wróżbita - Mietek i nawet nie powinien tego pisać w tym momencie pewnie XD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:22:49 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:22:49 GMT 1
to nie moja wina, że nie umiesz dostrzec mojej niewinności i lecisz ze stadem baranów no ale chuj w to, linczujecie mnie dzisiaj i spróbujcie chociaż wtedy wziąć na poważnie to, co pisałem o pozostałych graczach w lepperze mnie martwi spadek intensywności i moim zdaniem wyrachowane wybieranie sibie argumentów na moją winę, ale poza tym mimo wszystko dalej się szamocze jak kurczak bez głowy, co może świadczyć za jego niewinnością kaku jest w tym wszystkim bardziej wyrachowany warmianin nie dość, że jest wyrachowany, to jeszcze gra łatwą gierkę sami sobie to ocenicie No ale to czym się wkurwiać? Nie umiem dojrzeć twojej niewinności, a Leppera masz za niewinnego, no to lepszego kandydata nie mam.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:22:52 GMT 1
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:24:03 GMT 1
Dawaj Wróżbita, 42 minuty. Opinia o Mietku, Statule i Kaku. pisałem już o nich 17 razy o kaku nie będę ci pisał od nowa, bo przed chwilą zawarłem to w poście Mietek moim zdaniem nie jest w mafii, chyba że przebił swój mafijny sufit 17 razy poziom rozkmin, aktywności, jest go pełno wszędzie, miałem jakieś tam drobne zgrzyty, ale to na zasadzie takiej jak z Tasiemcem nie pasuje mi ani z wkładu w rozgrywkę, ani z mety, no nie i już, mam go za najbardziej niewinnego w tym momencie Statua gra tak, jak myślicie, że gra Warmianin xD tzn często aż prosi się o guza, tylko nie chowa się za kreacją i wallpostami, ale jest na pierwszej linii czasem czepia się dziwnie nieistotnych rzeczy, co mnie martwi trochę, bo to łatwy sposób żeby nabić sobie trochę aktywności no ale trzeba mieć spore jaja żeby na takim wyjebaniu odpierać zarzuty np. twoje, jak on to robi trochę chyba mi Zeusa przypomina, dlatego mam go bardziej niewinnego niż winnego
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:24:05 GMT 1
Andrzej GrubbolNIE MASZ ŻADNEJ PARANOI, ŻE GRUBDEMORT MOŻE CIĘ W CHUJA ROBIĆ?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:24:29 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:24:29 GMT 1
Voldemort pewnie pisałeś ale chuj mnie to obchodzi. Daj podsumowanie twojej opinii o Andrzeju Nie wiem nawet co on robi teraz. Andrzej, daj kawa na ławę swoją mafię. Njay, ja go cała rozgrywkę miałem za grającego na autentyczności w wyrażaniu uczuć i swojego spojrzenia na grę. I pisałem od początku że moim zdaniem nie umiałby jeszcze tak zagrać w mafii. Robił w punkt rzeczy których oczekiwałem, w momencie gdy oczekiwałem, ale one nie polegały na graniu od linijki tylko na szajbie we łbie.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:24:52 GMT 1
to nie moja wina, że nie umiesz dostrzec mojej niewinności i lecisz ze stadem baranów no ale chuj w to, linczujecie mnie dzisiaj i spróbujcie chociaż wtedy wziąć na poważnie to, co pisałem o pozostałych graczach w lepperze mnie martwi spadek intensywności i moim zdaniem wyrachowane wybieranie sibie argumentów na moją winę, ale poza tym mimo wszystko dalej się szamocze jak kurczak bez głowy, co może świadczyć za jego niewinnością kaku jest w tym wszystkim bardziej wyrachowany warmianin nie dość, że jest wyrachowany, to jeszcze gra łatwą gierkę sami sobie to ocenicie No ale to czym się wkurwiać? Nie umiem dojrzeć twojej niewinności, a Leppera masz za niewinnego, no to lepszego kandydata nie mam. pisałem do Voldemorta xd
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:24:53 GMT 1
Andrzej Grubbol NIE MASZ ŻADNEJ PARANOI, ŻE GRUBDEMORT MOŻE CIĘ W CHUJA ROBIĆ? ZBYT AUTENTYCZNIE WJEBAŁ POD POCIĄG BRAUNA
I ZBYT PODOBNE MIAŁ MYŚLI CO JA W EARLY GAME JAK BYŁY DWA PIERWSZE LINCZE
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:25:42 GMT 1
TO POWIEDZ MI JAKA DWÓJKA JEŚLI NIE WRÓŻBITA, WARMIANIN, JA, TY, MIETEK
BO MNIE WYCHODZI TYLKO JEDNA I ONA JEST ZBYT PROSTA
Nie rozumiem. Zwyczajnie jeśli Wróżbita jest niewinny, to nie ma chuja, żebym jutro nie zleciał ja. Rękami czy miastowego Kaku, czy mafijnego, jeden chuj, śmieszna historia. Ja mam Wróżbita - Warmianin, Wróżbita - Mietek albo Kaku z Warmianinem/chuj wie kim. Na ten moment patrząc na flow ratowania Wróżbity o 20:21 imko Wróżbita - Mietek i nawet nie powinien tego pisać w tym momencie pewnie XD jak zlecę to kurwa mać mietek, twoim zadaniem jest do tego nie dopuścić nie możecie wyjść poza grono warmianin - kaku - lepper w jutrzejszym linczu takie jest moje zdanie
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:25:43 GMT 1
KURWA TAK W OGÓLE TO JA KUPIĆ ZAPAS BANDAŻY I PLASTRÓW BO MYŚLAŁEM, ŻE KAKU Z GRUBDEMORTEM BĘDĄ SIĘ TU NAPIERDALAĆ SZTACHETAMI
A TU NIC
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:26:10 GMT 1
Voldemort pewnie pisałeś ale chuj mnie to obchodzi. Daj podsumowanie twojej opinii o Andrzeju Nie wiem nawet co on robi teraz. Andrzej, daj kawa na ławę swoją mafię.Njay, ja go cała rozgrywkę miałem za grającego na autentyczności w wyrażaniu uczuć i swojego spojrzenia na grę. I pisałem od początku że moim zdaniem nie umiałby jeszcze tak zagrać w mafii. Robił w punkt rzeczy których oczekiwałem, w momencie gdy oczekiwałem, ale one nie polegały na graniu od linijki tylko na szajbie we łbie. 20:55 SIĘ OKAŻE
NIECH PRACUJĄ CHŁOPAKI
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:26:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:26:17 GMT 1
Mietek chyba w mafii będzie xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:26:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:26:34 GMT 1
Ale jeśli tak to skurwysyn dobrze zagrał
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:27:03 GMT 1
Ty serio uważasz, że jak ktoś o tobie wspomni w kontekście mafii, to sam jest mafią?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:27:20 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:27:20 GMT 1
Ty serio uważasz, że jak ktoś o tobie wspomni w kontekście mafii, to sam jest mafią? Weź się naucz cytować
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:27:27 GMT 1
lepper kutasiarzu gdzie schodzisz z tym głosem
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:27:34 GMT 1
Voldemort pewnie pisałeś ale chuj mnie to obchodzi. Daj podsumowanie twojej opinii o Andrzeju Nie wiem nawet co on robi teraz. Andrzej, daj kawa na ławę swoją mafię. Njay, ja go cała rozgrywkę miałem za grającego na autentyczności w wyrażaniu uczuć i swojego spojrzenia na grę. I pisałem od początku że moim zdaniem nie umiałby jeszcze tak zagrać w mafii. Robił w punkt rzeczy których oczekiwałem, w momencie gdy oczekiwałem, ale one nie polegały na graniu od linijki tylko na szajbie we łbie. jJESZCZE? TO KIEDY BĘDZIE TEN MOMENT KIEDY BĘDZIE UMIEĆ TAK ZAGRAĆ W MAFII CO TO W OGÓLE ZA ARGUMENT? Skąd wiesz, kiedy to będzie jego moment? Wygląda to tak, jakbyś chciał go wziąć pod chuja i doprowadził do linczu na Wróżbicie. Oj słabo.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Oct 8, 2024 19:27:47 GMT 1
Voldemort pewnie pisałeś ale chuj mnie to obchodzi. Daj podsumowanie twojej opinii o Andrzeju Nie wiem nawet co on robi teraz. Andrzej, daj kawa na ławę swoją mafię. Njay, ja go cała rozgrywkę miałem za grającego na autentyczności w wyrażaniu uczuć i swojego spojrzenia na grę. I pisałem od początku że moim zdaniem nie umiałby jeszcze tak zagrać w mafii. Robił w punkt rzeczy których oczekiwałem, w momencie gdy oczekiwałem, ale one nie polegały na graniu od linijki tylko na szajbie we łbie. Zakładając niewinnego Wróża widzisz kogokolwiek, kto mógłby dostać rolę mafijną?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:27:55 GMT 1
Mietek chyba w mafii będzie xd Ty serio uważasz, że jak ktoś o tobie wspomni w kontekście mafii, to sam jest mafią?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:28:17 GMT 1
Andrzej Grubbol NIE MASZ ŻADNEJ PARANOI, ŻE GRUBDEMORT MOŻE CIĘ W CHUJA ROBIĆ? ZBYT AUTENTYCZNIE WJEBAŁ POD POCIĄG BRAUNA
I ZBYT PODOBNE MIAŁ MYŚLI CO JA W EARLY GAME JAK BYŁY DWA PIERWSZE LINCZE
ALE TO JA DOJEBAŁEM SIĘ DO BRAUNA, POTEM MIAŁEM WĄTPLIWOŚCI ON SIĘ DOŁĄCZYŁ I SPIŁ CAŁĄ ŚMIETANKĘ
|
|