|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:28:20 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:28:20 GMT 1
Możesz mnie zlinczować Mieciu to nawet by dużo powiedziało, ta ewentualna wajcha, więc zachęcam
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:28:51 GMT 1
żadnej wajchy
pierdolę z wami się męczyć w meczówce
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:29:26 GMT 1
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:29:47 GMT 1
Mietek chyba w mafii będzie xd w mieście nie lecisz takim schematem jak teraz. Mafiuszka strong
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 8, 2024 19:30:10 GMT 1
AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:
Wróżbita Grubciej [5] – Lord Grubdemort, Potężny Warmianin, Statua Grubości, Misio Kaku, Wróżbita Grubciej Statua Grubości [1] – Andrzej Grubbol Lord Grubdemort [1] – Mietek Baryła
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:30:19 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:30:22 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:30:22 GMT 1
Mietek chyba w mafii będzie xd Ty serio uważasz, że jak ktoś o tobie wspomni w kontekście mafii, to sam jest mafią? Tak, to nie dlatego że myślę nad kilkunastoma scenariuszami, tylko dlatego, że nazwał mnie mafią 🤔 Już abstrahując czy na pewno nazwał, bo nie zwracałem uwagi Statua, z minimum szacunku ja już zamilkne w Twoją stronę bo mi się zaraz uleje mordko
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Oct 8, 2024 19:30:30 GMT 1
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:30:52 GMT 1
Mietek chyba w mafii będzie xd Ty serio uważasz, że jak ktoś o tobie wspomni w kontekście mafii, to sam jest mafią? Co sądzisz o tym co odpierdala teraz Grubdemort? I jak nagle jego konflikt z Kaku zniknął, bo hehe można dopchnąć tego Wróżbitę kolanem? JAk to oceniasz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:32:17 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:32:17 GMT 1
Uważam że Mietek może robić prowo, ale nawet jak nie robi to może powiedzieć że robi Misio się schował, a Statua zadaje pytania, których nie zadałby ktoś obdarzony inteligencją szympansa Nie wiem Chyba 1. Wróżbita 2. Kaku 3. Statua, bo tego Mietka to nawet nie chce mi się rozważać jeśli Wróżbita niewinny Ale jeszcze pilnie czytam Wróżbitę
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:32:24 GMT 1
Ty serio uważasz, że jak ktoś o tobie wspomni w kontekście mafii, to sam jest mafią? Tak, to nie dlatego że myślę nad kilkunastoma scenariuszami, tylko dlatego, że nazwał mnie mafią 🤔 Już abstrahując czy na pewno nazwał, bo nie zwracałem uwagi Statua, z minimum szacunku ja już zamilkne w Twoją stronę bo mi się zaraz uleje mordko Przecież to samo zrobiłeś, jak podjąłem twoje wyzwanie zlinczowania ciebie przed Kaku. Ulewa ci się od dawna, nie martw się
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:33:22 GMT 1
DOBRA PONAPIERDALIM SIĘ POŚMIALIM
ALE JEDNO ZASADNICZE PYTANIE
GDZIE TEN BOJOWY MISIAKU SIĘ SCHOWAŁ. ON SIĘ Z KIMŚ ZAKŁADAŁ O WINĘ GRUBDEMORTA.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:33:42 GMT 1
No chłopina wsiąknął.
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:34:07 GMT 1
DOBRA PONAPIERDALIM SIĘ POŚMIALIM ALE JEDNO ZASADNICZE PYTANIE GDZIE TEN BOJOWY MISIAKU SIĘ SCHOWAŁ. ON SIĘ Z KIMŚ ZAKŁADAŁ O WINĘ GRUBDEMORTA. tak
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:34:22 GMT 1
swoją drogą ciekawe jak ja mu się dodaję z Voldemortem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:34:25 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:34:25 GMT 1
Tak, to nie dlatego że myślę nad kilkunastoma scenariuszami, tylko dlatego, że nazwał mnie mafią 🤔 Już abstrahując czy na pewno nazwał, bo nie zwracałem uwagi Statua, z minimum szacunku ja już zamilkne w Twoją stronę bo mi się zaraz uleje mordko Przecież to samo zrobiłeś, jak podjąłem twoje wyzwanie zlinczowania ciebie przed Kaku. Ulewa ci się od dawna, nie martw się Mietek, a ten? My mamy tu godzinę W, każdy coś odpierdala albo kmini, a szefuńcio się zajmuje czymś takim
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Oct 8, 2024 19:34:36 GMT 1
w sumie spoko, dyszka w kieszeni
|
|
|
Post by Statua Grubości on Oct 8, 2024 19:34:52 GMT 1
Ty serio uważasz, że jak ktoś o tobie wspomni w kontekście mafii, to sam jest mafią? Co sądzisz o tym co odpierdala teraz Grubdemort? I jak nagle jego konflikt z Kaku zniknął, bo hehe można dopchnąć tego Wróżbitę kolanem? JAk to oceniasz? Właśnie niestety mam wrażenie, że to Kaku ucichł w temacie Voldemorta, ten drugi jednak wcześniej "w miarę" uniewinniał tego pierwszego. A Kaku w którymś momencie rzucił, że nam/mi zaufa i elo Niestety, bo wjechałaby taka wajcha na Voldiego, ale myślę, że niewinny, po prostu głuptasek
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Oct 8, 2024 19:34:58 GMT 1
Możesz mnie zlinczować Mieciu to nawet by dużo powiedziało, ta ewentualna wajcha, więc zachęcam Nie zesraj się. Ja uważam, że powinniśmy zlinczować Warmianina dla zasady, że taka gra nie powinna przejść. Nie jestem w stanie go odczytać, ale to krótkie wyjście z kreacji pod koniec D2 i głos w ostatniej sekundzie wydają mi się mafijne. A w mafii jest Kaku.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 8, 2024 19:35:14 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Oct 8, 2024 19:35:14 GMT 1
w sumie spoko, dyszka w kieszeni On tam dał Dużysza do tej mafii XD od początku nie mogł przegrać tego zakładu
|
|