|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 12:48:43 GMT 1
ej przez to, że pisałem posta pół godziny bo poczta akurat przyszła i jak zacząłem pisać na stronie 3o to wpadł chyba na 32 i mi to umknęło i teraz widzę dopiero jak to szef zacytował
co ty papież jakiś cwel jesteś że mnie chcesz wyrzucić i ciągle gadasz o mnie zamiast do mnie?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 12:53:55 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 12:53:55 GMT 1
kurde ja wyjątkowo nie mam ochoty napierdalać ricka
raz że to przegrzane
dwa że mam wrażenie że cofnął się stylu gry o kilkanaście edycji
akurat do tego co mi się podobał
no chyba że jestem głupi, co jest całkiem prawdopodobne
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 12:54:03 GMT 1
Ja myślę, że mafijny Ricki by miał lepszy pomysł na siebie w d1 niż nieudolne przypominanie wszystkim, że Rambo się przed nim obsrał na pierwszej stronie.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 12:54:39 GMT 1
voldemort skurwysyn mafia tylko w mafii mnie nie podejrzewa edit: kurwaaaa dlaczego nieudolne od razu, ja pierdolę dont take my kindness for weakness chuje
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 13:00:05 GMT 1
Bo on sie nie obsrał nawet a ty o tym wspominasz jakbyś coś osiągnął.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 13:00:48 GMT 1
Przyszedł i śmieje ci się w twarz.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 13:02:29 GMT 1
przecież dzisiaj wszedł z pozycji zaszczutego i kąsa więc impact był, czy to mafijny czy miastowy zaszczuty to się okaże edit: Przyszedł i śmieje ci się w twarz. NO WŁAŚNIE w chuj trudno mi uwierzyć, że to był pierwotny plan na gierkę - wpisze się pierwszy drugi - zniknę - wrócę rano i będę cytować posty sprzed 20 stron pisząc "X mafia", "Y mafia" edit2: no i ja się utwierdzam w przekonaniu, że to jest NIENATURALNA reakcja kurwa, możesz zrobić wszystko, olać debila, ale ilu z was wybrało by taktykę żółw griefer edit3: dobra z grieferem może przesadzam, ale serio no, kto z was dobrowolnie będąc niewinnym by się sam w taki slot wpierdolił mogąc zrobić wszystko
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 13:13:03 GMT 1
przecież dzisiaj wszedł z pozycji zaszczutego i kąsa więc impact był, czy to mafijny czy miastowy zaszczuty to się okaże edit: Przyszedł i śmieje ci się w twarz. NO WŁAŚNIE w chuj trudno mi uwierzyć, że to był pierwotny plan na gierkę - wpisze się pierwszy drugi - zniknę - wrócę rano i będę cytować posty sprzed 20 stron pisząc "X mafia", "Y mafia" edit2: no i ja się utwierdzam w przekonaniu, że to jest NIENATURALNA reakcja kurwa, możesz zrobić wszystko, olać debila, ale ilu z was wybrało by taktykę żółw griefer edit3: dobra z grieferem może przesadzam, ale serio no, kto z was dobrowolnie będąc niewinnym by się sam w taki slot wpierdolił mogąc zrobić wszystko może inaczej nie umieć
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 13:19:52 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 13:19:52 GMT 1
po ostatniej stronie miałem myśl, że w mafii może być grubdemort z rickiem takie szturchańce trochę do nabicia interakcji to mi się wydały xD "ricky co tam u ciebie, trochę marnie wygladasz" "witam czyli nic nowego" kurde ja wyjątkowo nie mam ochoty napierdalać ricka raz że to przegrzane dwa że mam wrażenie że cofnął się stylu gry o kilkanaście edycji akurat do tego co mi się podobał no chyba że jestem głupi, co jest całkiem prawdopodobne voldemort skurwysyn mafia tylko w mafii mnie nie podejrzewa takie, o, odhaczone, w miarę szturchnąć, ale sztama ktoś też miał taki wajb?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 13:21:15 GMT 1
ja nie ale może dlatego że obu ich mam za w miarę niewinnych
no ten rick gra tak że sam się prosi o wpierdol
za mało białka dla mnie na teraz żeby tam patrzeć, szczególnie jeśli okaże się że rambo mafia
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 13:22:04 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 13:22:04 GMT 1
ja nie ale może dlatego że obu ich mam za w miarę niewinnych no ten rick gra tak że sam się prosi o wpierdol za mało białka dla mnie na teraz żeby tam patrzeć, szczególnie jeśli okaże się że rambo mafia ta, jak rambo mafiak to rick plusuje, bo ten temat podnosił, gdy już miało ucichnąć ale ten rambo gra porąbanie trochę i to ciężki orzech xD bo ja rozumiem argumenty ricka, że to się nie do końca klei z grą miastową, ale nwm czy z mafijną też
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 13:27:45 GMT 1
Co przegapiłam?
Bo na pewno nie wyżerkę. Une fusion de la cuisine française et des portions américaines, un vrai régal!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 13:30:06 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 13:30:06 GMT 1
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 13:33:30 GMT 1
Szczęść Boże. Nazywam się Grubraun. Grzegorz Grubraun. Jestem monarchistą, bo cenię sobie wolność i grube tradycje. Ha tfu grubym glutem na monarchistę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 13:34:01 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 13:34:01 GMT 1
ja nie ale może dlatego że obu ich mam za w miarę niewinnych no ten rick gra tak że sam się prosi o wpierdol za mało białka dla mnie na teraz żeby tam patrzeć, szczególnie jeśli okaże się że rambo mafia ta, jak rambo mafiak to rick plusuje, bo ten temat podnosił, gdy już miało ucichnąć ale ten rambo gra porąbanie trochę i to ciężki orzech xD bo ja rozumiem argumenty ricka, że to się nie do końca klei z grą miastową, ale nwm czy z mafijną też Moim zdaniem się klei ale nie mogę więcej na ten temat powiedzieć bo dostanę na pizdę od nadgrubola
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 13:34:25 GMT 1
Dobry, Zły, Gruby, Niewinny
jestem prawie przekonany, ja się znam na ludziach
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 13:35:34 GMT 1
siema grubollo właśnie miałem pisać, że niezły z ciebie backseat rider i sobie rzucasz tylko jednozdaniowe tejki, ale jak bylo trzeba odsłonić duszę, to tylko z kurwa corleone sobie gadałeś
znalazłeś sobie jakiegoś przeciwnika już?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 13:36:11 GMT 1
jak tam @don Vito Grubolone jednak przepowiedziałem przyszłość? Giuseppe motor napędowy poszedł i nie miałeś już nic do zaoferowania?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 13:37:37 GMT 1
siema grubollo właśnie miałem pisać, że niezły z ciebie backseat rider i sobie rzucasz tylko jednozdaniowe tejki, ale jak bylo trzeba odsłonić duszę, to tylko z kurwa corleone sobie gadałeś znalazłeś sobie jakiegoś przeciwnika już? nie no Rick będzie niewinny jak coś
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 13:39:35 GMT 1
siema grubollo właśnie miałem pisać, że niezły z ciebie backseat rider i sobie rzucasz tylko jednozdaniowe tejki, ale jak bylo trzeba odsłonić duszę, to tylko z kurwa corleone sobie gadałeś znalazłeś sobie jakiegoś przeciwnika już? Po czym wszedłem z jednozdaniowym tejkiem no słuchaj ja robie dobry produkt, dobre produkty są najważniejsze więc klientów mam od zajebania. Potem jak ich troche nie ma to wchodzę cośtam przeczytam 5 albo 10 stron do tyłu i od razu wrzuce w temat 5 stron dalej poza waszym wątkiem żeby może zapamiętać co ja tam w ogóle w głowie miałem hehe Przeciwnika dalej nie znalazłem. Masz mi jakiegoś do zaoferowania? Bardzo dużo w ogóle jest zangielszczane w tej edycji, ja bym wolał zwłaszczane
|
|