|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 14:11:27 GMT 1
Wróżbita Grubciej trochę na plus, bo się dopierdalał do postów Don Vita, które bardziej zasługiwały na dopierdalanie się, niż to jego chude wejście. Grubo. Plus faktycznie coś tam się stara. Przepowiedz mi przyszłość, mon cher
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 14:12:20 GMT 1
Ale zaraz kurwa No może i pojebalem ludzi
Ale dla ciebie nie jest normalne 10 minut po starcie gry wjebywac kolegę a jednak teraz zakładasz że tak był plan
Czy znowu coś pojebalem xDdd
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 14:14:52 GMT 1
Rick Gruboll, a we rzuć coś poza comentary, jakieś trollowanko rockrollowanko czy cuś ale jakie comentery ja na pierwszej stronie mówiłem, że rambo się obsrał i może być w mafii tylko nikt nie chciał słuchać jakbyśmy zaczynali z karmą 50, gdzie 0 to mafia a 100 to miasto, to gruambo miałby już 45 Jakiś chudy ten "pressing", nic czym warto by się chwalić i przywoływać na swoją korzyść
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 14:14:53 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 14:14:53 GMT 1
Ale zaraz kurwa No może i pojebalem ludzi Ale dla ciebie nie jest normalne 10 minut po starcie gry wjebywac kolegę a jednak teraz zakładasz że tak był plan Czy znowu coś pojebalem xDdd weź mi to wytłuść postami, to siądę w komisji i ocenię 😏 bo ja nie nadążam z tym wątkiem, na razie rozumiem, że pairing rick - rambo papież uważa za nienormalny i tu się zgodzę, ale który uważa za prawdopodobny?
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:15:18 GMT 1
kurde tak czytam tego papierzaka i czytam i w sumie nie wiem co o nim powiedziec bo ma w sumie otwarta furtke do zostania merytorycznym liderem a on sobie skrobie ze nie chce dawaj ostrej baraniny na grubym bo leci na orgie jednoczesnie jak go czytam to daje mocno nie zebym sie zgadzal ze wszystkim ale na pierwszy rzut oka robi dobre wrazenie sposob jego gry jest na pewno najbardziej wyczerpujacy no i pytanie po co mialby to robic w tym momencie gdzie kilkukrotnie punktowal to ze nie bedzie dawac az tyle ambitnej gry
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 14:16:11 GMT 1
Dobra doczytałem Zostawiam temat olejcie te kwestie z nielogicznoscia u papieża
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 14:16:58 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 14:16:58 GMT 1
no ja papieża raczej na plus oceniam, jest down to the point, bez didaskaliów, faktycznie trochę oldskul, jak rzekł voldi, ale trochę się momentami czuję, jakbym miał drugą flankę zabezpieczoną
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:18:17 GMT 1
ale jakie comentery ja na pierwszej stronie mówiłem, że rambo się obsrał i może być w mafii tylko nikt nie chciał słuchać jakbyśmy zaczynali z karmą 50, gdzie 0 to mafia a 100 to miasto, to gruambo miałby już 45 Jakiś chudy ten "pressing", nic czym warto by się chwalić i przywoływać na swoją korzyść uhuhuhu swierzak nam tu robi gierkowy pozytywizm szanuje plusuje
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 14:20:09 GMT 1
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje Tak samo sobie pomyślałem, ale zostawiłem to w niedopowiedzeniu atakując tylko Andrzeja. Troszkę szkoda, że tak mało osób podciągnęło ten temat. Wchodzi gość w rozgrywkę i po godzinie gry krzyczy, że znalazł już mafiozę. Nawet teraz jak wrócił to najważniejsze co zrobił to jedynie to bardziej wyjaśnił temat. Żadnego szukania innych mafiozów. No śmierdzi to nadwiedzą i szybkim wyrobieniu sobie pozycji na koledze
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 27, 2024 14:21:20 GMT 1
Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. absolutnie się nie zgadzam z ta teza. Gram od początku merytorycznie, chociaż to trochę źle slowo, ale sam poziom na ten moment nie jest ważny. Kwestia podszczypywania jest ważna. Ludzi trzeba prowokować do wypowiedzi, a D1 jest dość ważne w tym aspekcie ponieważ mafia jeszcze nie przyjela swoich póz i łatwo im sprowadzać grę do kreacji. Moje działanie jest ważniejsze niż tworzenie swojej pozycji w mieście, co robisz ty, a na co moim zdaniem jest za wcześnie. Mietek, Wróżbita, nawet ten Rick, choć sposób, w jaki te przemyślenia podaje mi nie pasi są dla mnie o kilka parafii wyżej w hierarchii pressingu niż Ty. I nie byłoby nic złego w byciu niemerytorycznym, gdyby nie to, że w zasadzie od początku usiłowałeś grać merytorycznie. Dla mnie to jest rozjazd między zasugerowaną na początku postawą a faktycznie prezentowaną potem. JAk to jest, że jednocześnie oceniłeś za mafijne wejście Gruambo oraz posta Ricka, w którym się do tego Gruambo dopierdalał. Uważasz, że mafiozo zaczął grę od jebania kolegi z mafii? no normalnie a co?? Sam Gruambo to pasowałby idealnie na mafiozę co unika początkowej fazy gry, w której może najmocniej oberwać. Grubolone a powiedz mi, co cię skłoniło do przypomnienia sobie o Gruambo skoro on schował się do nory 2h temu? Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. ten moment kiedy nie wiesz co o kims napisac ale masz potrzebe zeby koniecznie o nim cos napisac Gruboku niewinny, Grubdemort niewinny, Grubciej niewinny, Baryła niewinny, Papież w mafii.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 27, 2024 14:25:59 GMT 1
no ale co obsrał się i takie są fakty możemy się śmiać z rozpisania tego w punktach, bo i tak performens nakurwiam, ale odzierając to z formy trudno z tym polemizować Chyba nasrałem ci do ryja. Napisałem kreacyjniaki i włączyłem serial.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:27:31 GMT 1
albo chuj nie bede z tym czekac otoz don vito grubelone i andrzej grubbol to duet mafijny dziekuje Tak samo sobie pomyślałem, ale zostawiłem to w niedopowiedzeniu atakując tylko Andrzeja. Troszkę szkoda, że tak mało osób podciągnęło ten temat. Wchodzi gość w rozgrywkę i po godzinie gry krzyczy, że znalazł już mafiozę. Nawet teraz jak wrócił to najważniejsze co zrobił to jedynie to bardziej wyjaśnił temat. Żadnego szukania innych mafiozów. No śmierdzi to nadwiedzą i szybkim wyrobieniu sobie pozycji na koledze dlatego dzisiaj sprawdzamy grubelone jak winny to loimy dupsko andriejowi jak niewinny to trzeba sie zastanowic czy mafiozo by poszedl all in w kierunku miastowego na samym poczatku gry
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 14:28:17 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 14:28:17 GMT 1
no ale co obsrał się i takie są fakty możemy się śmiać z rozpisania tego w punktach, bo i tak performens nakurwiam, ale odzierając to z formy trudno z tym polemizować Chyba nasrałem ci do ryja. Napisałem kreacyjniaki i włączyłem serial. hahaha Rambo nie bierze jeńców, łogień
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:29:23 GMT 1
ale generalnie dla mnie to takie zachowania mafia mafia gdzie atakujacy chcial czerpac profity ale zapomnial o pozostalych aspektach gry ktore moglyby go uniewinnic
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:34:58 GMT 1
jeszcze se zrobie takie dwie grupki to uporzadkowania fajni intymni: gruba ryba , gruambo , statuja niefajni intymni: potezny knurescu , jabba script , adam żydusz
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 14:35:44 GMT 1
panie ja mam juz duzo roboty nagranej jak sie nie podoba to placisz mi pan za to co zem zrobil i sie kulturalnie zegnamy grubelone mial mafijne wejscie mafijne proby wybrniecia z mafijnego wejscia ty za to jestes takim badajacym otoczenie i probujacym w delikatny sposob wplynac na kierunek w ktorym patrza inni grubraun bardziej na czutke poza tym 1/3 to calkiem dobra srednia nawet jesli przy dwoch bym sie pomylil srednia wygrywajaca gre wiec o co tu sie pan martwisz ?? no to było tak od razu teraz jest git, nie będziemy się szarpać przecież o jakąś dokładność pierwszego dnia, centymetr to jest dużo na chuju a nie na budowie Mafijne spierdolenie spod pędzącego pociągu Baryły, czy miastowe uznanie, że no fajnie wyjaśnił, nie ma co się spinać o pierdoły? Bo chyba już jestem uprzedzony do Ricka, J'ai besoin d'un regard neuf
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:36:25 GMT 1
i w sumie ten twojstary ktory tak lawiruje miedzy fajnym a niefajnym
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 14:38:05 GMT 1
Tak samo sobie pomyślałem, ale zostawiłem to w niedopowiedzeniu atakując tylko Andrzeja. Troszkę szkoda, że tak mało osób podciągnęło ten temat. Wchodzi gość w rozgrywkę i po godzinie gry krzyczy, że znalazł już mafiozę. Nawet teraz jak wrócił to najważniejsze co zrobił to jedynie to bardziej wyjaśnił temat. Żadnego szukania innych mafiozów. No śmierdzi to nadwiedzą i szybkim wyrobieniu sobie pozycji na koledze dlatego dzisiaj sprawdzamy grubelone jak winny to loimy dupsko andriejowi jak niewinny to trzeba sie zastanowic czy mafiozo by poszedl all in w kierunku miastowego na samym poczatku gry No byłbym za tym, aby każdy w to poszedł, ale są trudności setupowe. Każda masówka może prowadzić do zwiększenia błędu i ułatwieniu mafijnemu rolnemu Grubolowi dostania dodatkowego mordu i jednocześnie sprowadzić na miastowego rolnego Grubola bombę. A jeżeli miastowy Grubol chciałby uciec od głównego nurtu i zostać świętym to tak chuj mu w dupę bo MG podaje do wiadomości, że święty się objawił i mafia będzie szukała w niedobitkach, a sam święty nie może sobie dać ochronki. A zresztą czym ja się kurwa przejmuję, niech Grubol sam sobie to rozkmini i tak to on musi podjąć ostatecznie decyzję. Może jedynie nie sprawmy takiej sytuacji, że decyzja będzie podjęta z góry
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:41:07 GMT 1
dlatego dzisiaj sprawdzamy grubelone jak winny to loimy dupsko andriejowi jak niewinny to trzeba sie zastanowic czy mafiozo by poszedl all in w kierunku miastowego na samym poczatku gry No byłbym za tym, aby każdy w to poszedł, ale są trudności setupowe. Każda masówka może prowadzić do zwiększenia błędu i ułatwieniu mafijnemu rolnemu Grubolowi dostania dodatkowego mordu i jednocześnie sprowadzić na miastowego rolnego Grubola bombę. A jeżeli miastowy Grubol chciałby uciec od głównego nurtu i zostać świętym to tak chuj mu w dupę bo MG podaje do wiadomości, że święty się objawił i mafia będzie szukała w niedobitkach, a sam święty nie może sobie dać ochronki. A zresztą czym ja się kurwa przejmuję, niech Grubol sam sobie to rozkmini i tak to on musi podjąć ostatecznie decyzję. Może jedynie nie sprawmy takiej sytuacji, że decyzja będzie podjęta z góry chuj z rolami raz sie zyje to zabawa a nie wychowywanie dziecka
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 14:41:17 GMT 1
ja nie daje rady czytać ścian papieżaka, przeczytam połowe między jednym a drugim plackiem, zapominam co tam było, trudno w czymś takim znaleźć dusze
ale w sumie to nie jest wyścig o moje względy
|
|