|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:43:03 GMT 1
ja nie daje rady czytać ścian papieżaka, przeczytam połowe między jednym a drugim plackiem, zapominam co tam było, trudno w czymś takim znaleźć dusze ale w sumie to nie jest wyścig o moje względy to po chuj o tym piszesz skoro dochodzisz do konkluzji ze jednak to co napisales mogloby zostac nienapisane i tony papieru zostalyby zaoszczedzone ??
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 27, 2024 14:43:23 GMT 1
Ale zaraz kurwa No może i pojebalem ludzi Ale dla ciebie nie jest normalne 10 minut po starcie gry wjebywac kolegę a jednak teraz zakładasz że tak był plan Czy znowu coś pojebalem xDdd Nie no kurwa, Ty jesteś bardziej upośledzony niż zwykle czy o ja piszę w jakiś pojebany i niezrozumiały sposób? Napisałem właśnie, że nie wyobrażam sobie, żeby taki był plan, ergo Ty i Gruambo (ten typ, którego jebałeś na początku i potem przez pół wieczoru, ten z fajnym animowanym avatarem) byli razem w mafii. TO POŁĄCZENIE WYKLUCZAM! A potem piszę, że nic nie wyklucza Ciebie i Gruboku (to ten typ z avatarem z Dragon Force'a) i dalszą część wywodu poświęcam temu. kurde tak czytam tego papierzaka i czytam i w sumie nie wiem co o nim powiedziec bo ma w sumie otwarta furtke do zostania merytorycznym liderem a on sobie skrobie ze nie chce dawaj ostrej baraniny na grubym bo leci na orgie jednoczesnie jak go czytam to daje mocno nie zebym sie zgadzal ze wszystkim ale na pierwszy rzut oka robi dobre wrazenie sposob jego gry jest na pewno najbardziej wyczerpujacy no i pytanie po co mialby to robic w tym momencie gdzie kilkukrotnie punktowal to ze nie bedzie dawac az tyle ambitnej gry Dobra, może to wyjaśnię. 1. Zawsze gram bardzo ambitnie, najlepiej jak w danej chwili czas i siły pozwalają. 2. Dlatego dziś i wczoraj, gdy byłem, to grałem najmocniej jak się dało. 3. Wychodzę dziś na chlanie i kręgle i nie wypada mi siedzieć na telefonie + z telefonu grać nie lubię, więc efektywnie 17.30-18.00 znikam i mnie nie ma. 4. W związku z tym nie chcę forsować jakoś mocno swojej wizji gry, bo i tak potem wajchowi mogą zmienić układ sił na planszy a ja dodatkowo mogę oberwać mordem na ryj. 5. Jak jutro dalej będę w grze, to będę się starał mocniej i na tę chwilę powinienem mieć czas być przy linczu, więc mogę chcieć wziąć stery w swoje ręce.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 27, 2024 14:44:09 GMT 1
obsrywa to sie grubelone ktorego bronisz ranbo po prostu ma wyjebane czy miasto to nie wiem ale tendencyjnie do niego podchodzisz kurwa no pokaż mi drugiego gościa na tym forum, co pisze drugiego posta w grze, czyli chyba jest zainteresowany, potem dopiero po zebraniu ataku wrzuca kolejnego kreacyjnego i znika i jest przy tym w mieście bo ja podobne przypadki to raczej kojarzę z mafii tak ogólnie ręki sobie nie dam ujebać za to, ale no w chuj mnie dziwi odbieranie tego na zasadzie "a ma wyjebane i se poszedł", to takie rzeczy się nie zdarzają no a grubelone się obsrywa i niech się obsrywa napisałem ci swojego reada na podstawie gry do tamtego momentu i tyle, co tu jest tendencyjnego xD Nie czytałem co się działo w międzyczasie, bo w pocie czoła pracowałem nad drugim postem.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 27, 2024 14:45:57 GMT 1
Gruambo nie dość, że glon, to jeszcze zjebany, mnie to mafii śmie wrzucać!
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 14:47:29 GMT 1
ja nie daje rady czytać ścian papieżaka, przeczytam połowe między jednym a drugim plackiem, zapominam co tam było, trudno w czymś takim znaleźć dusze ale w sumie to nie jest wyścig o moje względy to po chuj o tym piszesz skoro dochodzisz do konkluzji ze jednak to co napisales mogloby zostac nienapisane i tony papieru zostalyby zaoszczedzone ?? żeby papieżak chcąc zostać odpowiednio odczytany przestał pisać ściany cytatów, powinno być Ci teraz wstyd. Rozumiem że się nie pierdolisz ale do mnie masz być serdeczny
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 14:47:45 GMT 1
uważasz, że rambo bawił się kreacją? Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. A nie pomyślałeś, że może się schował, bo bawi się kreacją, bo Rambo jest dobry w kamuflaż ? ? ? E: serio jest tu emotka na trzy znaki zapytania? co za szajs A tak btw. to póki co podoba mi się Goku. Moja druga teoria jest taka, że jest niedoświadczonym mafiozo (wiem wiem, już wam zamieszałam w głowie), więc jeśli tak, to się pewnie prędzej czy później wyjebie (a w sumie ma jeszcze ze 20 stron na to - ale pomyślałam, że się podzielę)
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:50:22 GMT 1
no dzieje sie na ostatnich kilku stronach no dzieje sie ja obstaje na ten moment przy swoim nie chce cudowac grubolone mnie niczym nie kupil nikt nie wywrocil stolu nie otworzyl mi oczu jak cos to do dwudziestej macie czas
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 14:51:36 GMT 1
no grubolone ogólnie głowa w piach
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 14:52:18 GMT 1
głowa w betoniarce hehe
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 14:54:28 GMT 1
Oczywiście że mógł się bawić kreację. Bardziej podejrzane jest już jego zniknięcie od samego kreacyjnego pisania. A nie pomyślałeś, że może się schował, bo bawi się kreacją, bo Rambo jest dobry w kamuflaż ? ? ? E: serio jest tu emotka na trzy znaki zapytania? co za szajs A tak btw. to póki co podoba mi się Goku. Moja druga teoria jest taka, że jest niedoświadczonym mafiozo (wiem wiem, już wam zamieszałam w głowie), więc jeśli tak, to się pewnie prędzej czy później wyjebie (a w sumie ma jeszcze ze 20 stron na to - ale pomyślałam, że się podzielę) kurcze statua ja ci cos teraz napisze z absolutnie swojego punktu widzenia odpisujesz na biezaco na to co odczytujesz z gry co nie odpisujac na biezaco nie skrolujesz jednoczesnie tego co sie dzialo pozniej co nie na koncu posta piszesz ze ktos ma jeszcze 20 stron na to ale pomyslales ze sie podzielisz no mi ni nigdy do glowy nie przychodzi zeby na koncu odpisywania na odczytywane po czasie posty co nie bo kurde jak i tak do tego momentu dojde to wtedy to napisze moze sie dopierdalam na sile ale wyjasnil mi swoj punkt myslenia gdy czules potrzebe dopisania tego ostatniego nawiasu
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 27, 2024 14:57:51 GMT 1
kurwa ile fluffu teraz a na pierwszych stronach nie było komu pisać Ta opinia jest nietrafiona jak pizza z Ananasem. Gra szybko zrobiła się konkretna. Nie wiem jeszcze, o czym to świadczy, ale ten post jest tak niedopasowany do sytuacji, że trzeba go zacytować. Dlaczego Misiu powiedz mi. Dwa posty smierdziuchy zapodał. Gruboku nadgorliwy, ale chyba w nieporadnie miastowy sposób Tak mi kula mówi, chociaż nie wiem, co to za "chyba", badziew z Temu Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Dobra Vito, chuj z tym, no jestem w stanie uwierzyć, że tak było Mnie się tylko nie podoba, że ty przeszedłeś z tej negatywnej oceny do neutralnej, jak cię o to przycisnąłem Muszę się spytać MAGICZNEJ KULI co z tym fantem Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. Szef niewinny, Kaku w mafii.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 27, 2024 14:58:07 GMT 1
Widziałem, że Rick jednak doczytał i to chyba nawet ze zrozumieniem. Jakiś sukces. A Grubollo taki wbił mi nóż w serce tym, że nie czyta moich ścian. Smuteczek. Ten Gruambo daje mi takie nieprzyjemne wajby. Jak czytam jego posty, to aż potem wyglądam za okno, czy nie leży metr śniegu i nie trzeba odśnieżać, bo tak zimno mi się robi, gdy wskazuje tylko odczyty bez żadnych argumentów.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 14:58:09 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 14:58:09 GMT 1
A nie wiem, mam to w dupie. Umiejętność czytania rozgrywki na tyle, żeby przewidzieć co się wydarzy po śmierci pewnie top1 jebanego teraz gościa nie jest dla mnie ani specjalnie szokująca, ani tym bardziej mafijne. Ja w sprawie grubleone jestem mniej więcej w teamie wróżbity, tzn. nie czuję potrzeby wypierdalania go konkretnie dzisiaj i dałbym mu się rozegrać, szczególnie jak uświadomiłem sobie kto jest kto, natomiast jakbym miał wybierać między losowym lowpostowcem typu twój stary czy inny wędkarz a grubleone, to może i pragmatycznie byłoby go jebac dzisiaj. Nie jestem natomiast zwolennikiem twojej szkoły gotowania z twojego następnego posta, gdzie wyciągasz zmianę zdania voldemortowi w przeciągu 9 minut i „wpadłeś misiu” Otóż, chuj nie wpadłeś. Określanie tego mianem, nie wiem, chujowej/zbyt szybkiej progresji, bo pewnie do tego miałoby sie to sprowadzać, jest zle. My nie gramy siódmej edycji, żeby voldemort-mafiozo dał się złapać na takiej bzdurze, co więcej, jeśli tam faktycznie są dziury w progresji (a nie w ozkminiakem tego), to jest to czynnik uniewinniający, bo ma wykurwione w d0 w budowanie spójnego wizerunku i dbanie o to, czy jego zdanie będzie wynikać z dotychczasowych postów czy nie.Wiem, bo sam miałem dokładnie tak samo i wczoraj dwukrotnie mi ludzie „zarzucali” atakowanie/bronienie dwóch osób, kiedy w momencie napisania posta przez tamte osoby, moje nastawienie do nich Zdążyło się już zmienić, tylko nie napisałem tego w temacie, bo i po chuj (grubleone i Mietek). Więc finalnie no ja nie wiem kto cię uczył gotować, ale dla mnie to jakaś recepta z amerykańskiego (hehe) fastfooda i myślę, że nie ma tutaj zastosowania. Nie zgadzam się z pogrubionym. Po pierwsze, mafiozo, nawet doświadczony, może się wyjebać jednym postem z wielu powodów. Bywa. Tak więc zakładanie, że mafiozo na pewno się nie wyjebie tak szybko moim zdaniem jest niepotrzebne. Lepiej takich ludzi potencjalnie pressować i dojeżdżać, może pokażą, że to faktycznie jakaś niezręczność językowa, a może się obsrają i potwierdzi się ich mafijność. Po drugie nie zgadzam się z tym, że mafiozo rozkminiałby akurat kwestię tego, czy do czyjejś tożsamości się odnosił (i to jeszcze nie tak wprost) a czyjej nie powinien znać. Moim zdaniem to było spontaniczne niezależnie od przynależności i nie może być brane za uniewinniające. gdzie niby cię zignorowałem? : o a dzg to dobry zły i gruby gościowi nawet dupa się nie paliła, a ledwie palec u nogi, a tu już wróży, że go wywalą, jak go nie będzie, gdy dostał klasyczny press na wejście Słuszne spostrzeżenie w sprawie DZG, mam wrażenie jakbym już coś takiego gdzieś widział, ale nie przesądzam na razie. No backseat przy to the point postingu i jeszcze mnie frapują te wrzuty o papieżu co robi pielgrzymkę do Częstochowy czy to zaczepianie Małysza z tym wstawaniem z łóżka. Slot dla mnie jest zdecydowanie bardziej mafijny niż miastowy, na samym starym jeszcze nie mam reada. Voldemort może przyjść i się zacząć śmiać że pierdolę o niczym. No ja się zgadzam z tym, że Twój Stary może być w mafii. Tknęło mnie po tym jak zagłosował na Jabbę (którego nocny rajd wydawał mi się mocno neutralny, by nie powiedzieć miastowy, a na pewno nie na tyle mafijny, by go rozważać w pierwszym rzędzie do bycia w mafii). A jak potem podał listę osób, które mu się nie podobają i tam dał Jabbę, mnie (na którego jakieś tam szable można by zebrać) plus dwóch graczy, których raczej nikt bronić nie będzie, to tym bardziej mi to mafijnie wygląda. Brzmi mądrze. Można linczować Starego zamiast Grubbolone. A jak Twój Stary dziś padnie jako niewinny, to znaczy, że któryś z Was to mafijny wajchowy broniący Grubbolone. DZG spoko dzisiaj ugułem przepraszam że tak brzydko powiedziałem wcześniej :/ @papież no wiadomo że w teorii jak mafiozo chce przeżyć to nie ma innej opcji, niż napierdalać, ale w praktyce to różnie wychodzi, istnieje również archetyp gracza który pod ostrzałem w mafii chowa się do nory Wydaje mi się, że poziom poszedł tak do góry, że takich graczy praktycznie już nie ma i niechowanie się do nory nie może być uniewinniające. Można rozważyć intensywność walki po tym nieschowaniu się i na tej podstawie rostrzygać o przynależności, ale raczej spodziewam się, że chowający się do nory mafiozi będą totalnym wyjątkiem - debiutanci w mafii, osoby, które dawno w niej nie były itp. zrób dla mnie analizę Szefa papierzak Nazywasz mnie obrzydliwym i oczekujesz jakichś analiz? Rick jest rozmemłany i niepewny i moim zdaniem gra bardziej na dostanie wpierdolu niż posiadanie pozycji, a Gruboku mi dał takim mocno dociekliwym miastowym wajbem, fajne to było, jak tam zareagował na oskarżenia od Grubdemorta i jak zareagował na Grubleone. Miejska bezczelność. Pocytowałbym posty, ale źle się złożyło, bo właśnie wychodzę, więc daję tylko ogólny odbiór. Też u Rickiego widzę dobre intencje bardziej niż mieszanie. Rick jest zdradziecki, bo rudy, więc fałszywy z charakteru i nie można mu ufać i z samego faktu rudości zasługuje na wpierdol. Nie ufam mu w chuj, a jego rozwlekanie sprawy Gruambo na kilka(naście) postów to w mojej ocenie sprawa niewytłumaczalna. Może ja po prostu tego wytłumaczenia nie widzę, ale nie mieści mi się w głowie, że niewinny Rick mógłby się tak zatunelować na glonie. I jeszcze pierdolić, że gość się nie bawi kreacją, gdzie 2 pierwsze posty to cytaty z filmu przerobione na grubolską modłę to już straszne pisanie pod tezę. A ten Gruboku może faktycznie być niewinny, w sensie dalej mi pośmiarduje, ale gdzieś z tyłu głowy mam myśl, że mogę się mylić. Był wczoraj jeden taki post do mnie, gdzie faktycznie taką miejską bezczelnością zajechało. No a z drugiej strony ta jego reakcja na moją tezę o interakcji mafia-mafia na linii Grubbelone-Gruboku wydała mi się słaba. to jest niesamowite bo Papierz gra jakby Leonidasa z bosymi stopami przenieśli z MŚ 1938 do meczu w chłodna deszczowa noc w Crystal Palace, sezon 2019/2020 i to jest tak ja uważam że trzeba docenić diagonalne podania i oldskul, nie jest tak że deprecjonuje ale że tak to ujme, jak mam możliwość zagrania na drugim boisku szybka piłkę i gegenpressing to idę tam a bosego papierzaka sobie tylko pooglądam dlatego jak będziesz miał jakieś strategic level pytanko papież to dawaj ale na analizę językowa to sobie pozwolę olać natomiast dobra wiadomość jest taka że spadłeś mi z potencjalna mafia na swoja gierka, gratuluję, wyzwolilem potencjał już we wrozbicie i papierzaku, tak to się robi notabene w Grubbolu też to zrobiłem ale jego mam za niewinnego od startu Jak ponadrabiam, to będę mógł grać szybką piłkę na bosaka. To pewnie już będzie jutro jak dożyję, ale liczę, że tak będzie. No i nie wiem, gdzie ten mój potencjał wyzwoliłeś. no tak konkretnie to nazwałem obrzydliwym twoje błyskawiczne wysypanie się z tożsamości a z ciebie na pewno fajny dobry chłopak więc analizy oczekuję, owszem nie wiem czy dobry post cytuje
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 14:59:21 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 14:59:21 GMT 1
fajny niefajny niefajny niefajny tu fajny niefajny chyba fajny ale nie wiem??? Niefajny. no wlasnie, a ile dyskusji wywołało coś co wysralem bez żadnego zastanowienia w półtorej minuty to jest ten influencing
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 14:59:34 GMT 1
E Mietek BaryłaA w sumie nie wiem, też się sobie trochę dziwię. Tak wyszło no, może nie mam tak wielkich jaj, jak udaję, że mam
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:03:32 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 15:03:32 GMT 1
w ogóle śmieszna sprawa
myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra
ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo
wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:04:26 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 15:04:26 GMT 1
nie mordujcie mnie dzis mafiozi to was rozpierdole w weekend ale chwilowo jestem w biurze i mam rence uwiązane
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 27, 2024 15:04:43 GMT 1
w ogóle śmieszna sprawa myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym Czyli można go dziś wyjebać? Wspaniale!
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 15:06:03 GMT 1
Grubraun napisał coś niewinnego ale jak nie naprawią się te avatary to i tak zapomnę kto to był Jakby napisał coś niewinnego, to by napisał, że Chudelone chciało się wrzucać linki do czterech pierwszych postów Gruboku (no, 4 z pierwszych pięciu), zamiast typowi napisać, żeby sobie spojrzał na jego pierwsze posty i ewentualnie dopisał te swojej uzasadnienia. Tak to napisał coś dość oczywistego. Nie żebym się go za to czepiał, ale ciebie się czepiam za takie uniewinnianie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 15:08:50 GMT 1
ja już nie wiem za co go uniewinniłem a Ty wiesz?
|
|