|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:09:29 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 15:09:29 GMT 1
papież ja cię uniewinnie całkowicie jak anulujesz życie prywatne na tydzień i bedziesz kontynuował taką grę ok??
nie schodz z intensywności albo wpierdol
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 15:09:50 GMT 1
No wiem. Jakbym nie wiedziała, to bym nie pisała
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:10:59 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 15:10:59 GMT 1
Grubraun napisał coś niewinnego ale jak nie naprawią się te avatary to i tak zapomnę kto to był Jakby napisał coś niewinnego, to by napisał, że Chudelone chciało się wrzucać linki do czterech pierwszych postów Gruboku (no, 4 z pierwszych pięciu), zamiast typowi napisać, żeby sobie spojrzał na jego pierwsze posty i ewentualnie dopisał te swojej uzasadnienia. Tak to napisał coś dość oczywistego. Nie żebym się go za to czepiał, ale ciebie się czepiam za takie uniewinnianie nie rozumiem tego posta w sensie miałem co innego odpisać Don Vitowi, gdy pisałem, że nie chodzi mi o szukanie przyjaciół przez Goku?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 15:11:47 GMT 1
No wiem. Jakbym nie wiedziała, to bym nie pisała a wyjaśnij
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 15:12:56 GMT 1
w ogóle śmieszna sprawa myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym kurde teraz mnie olsnilo no rick ktorego dociskam na poczatku sie do mnie pulta z ryjem a po krotkim wyjasnieniu moich przeslanek odwraca stosunek i ton wzgledem mnie o 180 stopni i traktuje mnie jak dobrego ziomka to jest to mocno podejrzane
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:13:18 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 15:13:18 GMT 1
w ogóle śmieszna sprawa myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym czyżby repozycjoning, gdy napisałem, że Voldi i Rick to potencjalny pairing? hmmm
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:15:20 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 15:15:20 GMT 1
ten Mietek to jednak grubo pogrywa, zmieniłem zdanie, wcześniej miałem go za pozoranta, co sztuczną buńczucznością wyrabia pozycję
ale z tym uniewinnieniem dla Kaku się nie zgadzam i myślę, że jego temat jakoś ucicha nieorganicznie 🤷
dla mnie to analizowanie kulek wróżbity to było jakieś nieporozumienie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:15:56 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 15:15:56 GMT 1
GRUBOLE BEZ PANIKI!
WŁAŚNIE SIEDZĘ W CH I KUPUJE NOWE GARNITUROWE I ELEGANCKIE BUKSY
CZAS APOKALIPSY PRZYJDZIE PO GODZINIE 20 MASKI OPADNĄ I WYJDZIE KTO JEST MĘŻCZYZNA A KTO SZCZUR BUMELANT!!
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 15:17:43 GMT 1
No wiem. Jakbym nie wiedziała, to bym nie pisała a wyjaśnij mafiacorner.boards.net/post/138024 - no ja tu już szybko odniosłem wrażenie, że on nie był nastawiony na kreowanie się a na szukaniu kto może być jego kumplem w mieście. Więc tak najłatwiej mu było w tamtym momencie być tym miłym i potencjalnie mógł pomyśleć, że będąc miłym więcej zaufania sobie kupi. mafiacorner.boards.net/post/138062 - nadal próbuje udawać takiego przyjaznego by mógł wzbudzać sympatię i potencjalnie znaleźć sobie kogoś kto go za rączkę po prowadzi tylko że nastąpiła po tym poście zmiana narracji i dostaje naczelnego obrońcę w postaci wróżbity. Także pośrednio mógł osiągnąć cel bo ma kogoś kto go będzie w razie czego bronił i jednocześnie może zmienić narrację na inną. kurcze, też mam zastrzeżenia do Goku, ale trochę odlatujesz w tym poście, zwłaszcza ten ostatni cytat xD Na 98% chodziło o to. nie rozumiem tego posta w sensie miałem co innego odpisać Don Vitowi, gdy pisałem, że nie chodzi mi o szukanie przyjaciół przez Goku? Po prostu to co napisałeś to nie było coś, co dawało powód do uniewinniania cię
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:18:06 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 15:18:06 GMT 1
w ogóle śmieszna sprawa myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym czyżby repozycjoning, gdy napisałem, że Voldi i Rick to potencjalny pairing? hmmm no bo to "kurde myślałem, że rick ma rolę, ale jednak i tak jest bezpieczny, bo nielinczowany i niemordowany, więc można go walić" to trochę naciągane albo czegoś nie rozumiem xD
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 15:20:26 GMT 1
Widziałem, że Rick jednak doczytał i to chyba nawet ze zrozumieniem. Jakiś sukces. A Grubollo taki wbił mi nóż w serce tym, że nie czyta moich ścian. Smuteczek. Ten Gruambo daje mi takie nieprzyjemne wajby. Jak czytam jego posty, to aż potem wyglądam za okno, czy nie leży metr śniegu i nie trzeba odśnieżać, bo tak zimno mi się robi, gdy wskazuje tylko odczyty bez żadnych argumentów. no to jesteśmy w połowie drogi, ja już wyciągnąłem gwoździa z mózgu w jednej sprawie, teraz ty mi powiesz jeszcze o chuj ci chodzi z tym wyjebnywaniem mnie jeśli to na serio i jesteśmy w domu w ogóle śmieszna sprawa myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym kurwa tak szczerze to teraz to się nie dziwię braunowi, że robi pairing rick-voldemort xddd gdzieś zaczynałem się obwąchiwać z podejrzewaniem brauna a tu chyba dobrze reaguje że do tego wracać w sensie no, zakładając nawet że podejrzewałeś u mnie rolę i dlatego mnie uniewinniałeś, to po huj pisać tego cytowanego posta nie wiem co chcę przekazać w ogóle śmieszna sprawa myślałem że Rick ma rolę i dlatego tak gra ale dotarło do mnie w międzyczasie że jego i tak nikt nie morduje a linczowany prędko też nie jest więc w sumie przeciez by skminil że wystarczy grać tak samo wycofuje swoje uniewinnienie czy tam dobre słowa w każdym razie i będzie jechane jak z kazdym innym kurde teraz mnie olsnilo no rick ktorego dociskam na poczatku sie do mnie pulta z ryjem a po krotkim wyjasnieniu moich przeslanek odwraca stosunek i ton wzgledem mnie o 180 stopni i traktuje mnie jak dobrego ziomka to jest to mocno podejrzane kolego ty mnie nie wkurwiaj dobrze
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:21:10 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 15:21:10 GMT 1
ciekawe założenie ale moim zdaniem ma lukę, która powoduje jego ultymatywną nietrafność
otóż równocześnie zakłada że mam podobne stwierdzenia gdziekolwiek indziej niż głęboko w dupie
ale dobrze pomyślałeś nawet
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:22:24 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 15:22:24 GMT 1
no, Rikitiki, ja jestem i będę w tej rozgrywce prosty chłop
albo wędkuje albo kawa na ławę
spieszcie się doceniać
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 27, 2024 15:29:13 GMT 1
Nawet jakby wróżbita miałby być w mafii to jednak nerwowość i reaktywność nie powinna być jedynym powodem do uznania go za mafię z automatu. Za mocno na froncie jest na tym etapie jak na mafię w tym momencie. Jak najbardziej się zgadzam. Część miastowych gra tu nerwowo, kwestie tożsamościowe wchodzą w grę, itd. Tak tylko znowu piszę co zauważam. Bardziej od nerwowości nie podobały mi się tamte posty co cytowałem i zdania nie zmienię, były one słabe. Ale nie na tyle słabe, żebym teraz za nie linczował. Skąd wiesz?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 15:31:19 GMT 1
przeciez ja ledwo przeczytalem te posty a zeby analizowac kogo tam atakuja i czasem nie jakis inny co napisalem ze fajny to musialoby mnie srogo pojebac bo ci oczy chujem zarosly teraz jebiecie don vito bo musi se dorobic legende do przypierdolki a zauwazyl cos zupelnie innego niz typowy przedstawiciel miasta a jak go lepper ROZKURWIL to nie bylo grzania skandaliczne Jak to jest, że "ledwo przeczytałeś posty" i się do nich przyjebałeś lub spropsowałeś, ale w sumie nie analizowałeś, czy tam jedno się spina z drugim, ale posty Leppera, które są raczej ciężkie do czytania i analizy przez Capslocka, składnię oraz interpunkcję przeanalizowałeś tak dokładnie, że wiesz, że rozkurwił Don Vito? PAPIEŻ POLAK!
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 27, 2024 15:35:19 GMT 1
Nie wiem jakie Rambo Ty oglądałeś, w moim nie chował się po krzakach tylko zestrzelił helikopter łukiem. Więc absolutnie nie zgodzę się z tym, że w ten sposób tworzy kreację.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:36:42 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 15:36:42 GMT 1
Ale tłusty połów miałem z samego rana, ryb najebało tyle że prawie mi łódka zatonęła, ale co to dla takiego starego wędkarza jak ja. Zresztą jestem taki gruby, że nawet bez ryb ta łódka jest bliska zatonięcia. Czekając, aż mi się wędka poruszy, przeczytałem cały temat, jest tego w chuj, ale tak patrząc na jakieś wajbiki, bo na razie nic lepszego nie wymyślę: W niewinnych mam: Mietka Wróżbitę motylka (choć w jego przypadku bardziej zależy mi zobaczyć jego kolejne awatary, więc dlatego jestem przeciwny jego ubijaniu) Winni: Dobry, zły i gruby (bo jest zbyt pewny w otwieraczu, tak jakby chciał bardzo pokazać jaki jest przydatny) Jabba (głównie za stwierdzenie, że w sumie możemy go uwalić, bo dopiero w poniedziałek będzie mógł być aktywny) Ogólnie tyle tu tłuszczu, że mi kurwa oczy słoniną zaszły i ciężko coś dostrzec. ryba ty mi wytłumacz co ja mam z tego posta wynieść
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:38:26 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 15:38:26 GMT 1
Jak najbardziej się zgadzam. Część miastowych gra tu nerwowo, kwestie tożsamościowe wchodzą w grę, itd. Tak tylko znowu piszę co zauważam. Bardziej od nerwowości nie podobały mi się tamte posty co cytowałem i zdania nie zmienię, były one słabe. Ale nie na tyle słabe, żebym teraz za nie linczował. Skąd wiesz? UUUU…. BIG IF TRUE
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:39:52 GMT 1
via mobile
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 15:39:52 GMT 1
KTO TAM PCHAŁ TEGO RAUMBO!? RICK N ROLL CHYBA?? DON VITO + RICK AND ROLL + MISIO KAKU??? TO JEST ZBYT PIĘKNE
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:40:09 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 15:40:09 GMT 1
A na ten moment głos na Don Vito. Jego przypieprzenie się do mnie było absurdalne i wyglądało bardziej na gracza, który koniecznie chce coś napisać jako tako oskarżającego - ale nie ma pojęcia co, to wymyślił tezę. A druga cegiełka to fakt że jak mu odpowiedziałem to mnie porzucił jak starą oponę w lesie, chcąc żebym też o nim zapomniał.
|
|