Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 27, 2024 15:41:45 GMT 1
ryba ty mi wytłumacz co ja mam z tego posta wynieść Że uwalić trzeba DZG lub jabbę, ale że w międzyczasie trochę się działo, to w tej chwili bardziej jabbę niż Clinta. Choć do wieczora jeszcze mogę zmienić zdanie, ale kurwa tyle tego tu jest że sam nie wiem na co patrzeć. E: A i właśnie, jakbym teraz robił taki post to ty też byłbyś na zielono.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 15:42:17 GMT 1
KTO TAM PCHAŁ TEGO RAUMBO!? RICK N ROLL CHYBA?? DON VITO + RICK AND ROLL + MISIO KAKU??? TO JEST ZBYT PIĘKNE Ale to Ricky do mafii, bo miał podejrzanego, który zaczął coś pokazywać po jakimś czasie? E: Nie wiem jakie Rambo Ty oglądałeś, w moim nie chował się po krzakach tylko zestrzelił helikopter łukiem. Więc absolutnie nie zgodzę się z tym, że w ten sposób tworzy kreację. W ogóle go nie oglądałem, nie dało się go znaleźć
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 15:43:02 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 15:43:02 GMT 1
chłopy ale Don Vito jest w mafii, przecież tu nie ma żadnych wątpliwości
po prostu trzeba się zastanowić kto jak grał wokół niego i związać to timingowo ze zmieniająca się sytuacja Vito
moim zdaniem robi to straszne kuku na muniu Szefowi ale nikt nie jest nieomylny więc chętnie usłysze Wasze zdanie
jak nie wyciągniemy chociaż jednego mafiozy z Don Vito to straszne z nas slabiaki są no ale po to jest ten dzień a nie żeby się umacniać w linczu na nim
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 15:47:31 GMT 1
A na ten moment głos na Don Vito. Jego przypieprzenie się do mnie było absurdalne i wyglądało bardziej na gracza, który koniecznie chce coś napisać jako tako oskarżającego - ale nie ma pojęcia co, to wymyślił tezę. A druga cegiełka to fakt że jak mu odpowiedziałem to mnie porzucił jak starą oponę w lesie, chcąc żebym też o nim zapomniał. cholibka ze mną zrobił to samo
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 15:50:12 GMT 1
chłopy ale Don Vito jest w mafii, przecież tu nie ma żadnych wątpliwości po prostu trzeba się zastanowić kto jak grał wokół niego i związać to timingowo ze zmieniająca się sytuacja Vito moim zdaniem robi to straszne kuku na muniu Szefowi ale nikt nie jest nieomylny więc chętnie usłysze Wasze zdanie jak nie wyciągniemy chociaż jednego mafiozy z Don Vito to straszne z nas slabiaki są no ale po to jest ten dzień a nie żeby się umacniać w linczu na nim krok po kroczku panie Grubdemort bo jak sie skacze o dwa stopnie to się łatwiej wypierdolić
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 15:52:41 GMT 1
mam pomysł co bym zrobił z takim śmierdzącym jajem, zapisałem sobie na paragonie żeby nie zapomnieć ale teraz nie wyjawie hehe niech się boją
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 15:54:56 GMT 1
udawajcie że corleona nie ma w rozgrywce i grylujemy innych bo za dużo tańcow wokół niego gambit astleya
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 27, 2024 15:56:12 GMT 1
papież ja cię uniewinnie całkowicie jak anulujesz życie prywatne na tydzień i bedziesz kontynuował taką grę ok?? nie schodz z intensywności albo wpierdol Mnie nie jest koniecznie potrzebne Twoje uniewinnienie. Wystarczy mi nielinczowanie z dupy. Widziałem, że Rick jednak doczytał i to chyba nawet ze zrozumieniem. Jakiś sukces. A Grubollo taki wbił mi nóż w serce tym, że nie czyta moich ścian. Smuteczek. Ten Gruambo daje mi takie nieprzyjemne wajby. Jak czytam jego posty, to aż potem wyglądam za okno, czy nie leży metr śniegu i nie trzeba odśnieżać, bo tak zimno mi się robi, gdy wskazuje tylko odczyty bez żadnych argumentów. no to jesteśmy w połowie drogi, ja już wyciągnąłem gwoździa z mózgu w jednej sprawie, teraz ty mi powiesz jeszcze o chuj ci chodzi z tym wyjebnywaniem mnie jeśli to na serio i jesteśmy w domu Serio nie wiesz, dlaczego chcę Cię wyjebać? Częściowo nie mogę napisać, bo blokuje mnie regulamin, ale to co mogę wyjaśnić, to kwestie stricte merytoryczne a tych trochę jest. Jakby ich nie było, to może i tak bym Cię chiał wyjebać, a może nie, nie wiem. Ale do rzeczy: 1. Absurdalne grzanie tematu Gruambo. Zupełnie nie rozumiem po chuj gracz Twojego typu miałby się na nim skupiać przez pół wieczoru D0, gdy koleś zniknął. 2. Chęć bycia merytorycznym a przy tym niektóre tezy zupełnie naciągane, jakieś takie doczepki z dupy. Ten post do Mietka, wytykanie mi rzekomej niespójności, bo nie doczytałeś. Dziwne mi się to wydaje. 3. W sumie większość Twoich interakcji wydaje mi się takich... łatwych. Ze mną w interakcje wejść musiałeś, bo bym Ci nie odpuścił, ale tak to Gruambo, którego nie było, Grubaku też średnio aktywny i wtedy raczej jebany, szybka zaczepka do Grubbolone. A z mocniejszych: z Mietkiem zaraz się wycofałeś, z Voldemortem się mizialiście, z Wróżbitą na początku też bardzo starałeś się załagodzić. Tak więc podsumowując, Twoje ataki są słabe i na raczej nisko wiszące owoce, z trudniejszymi graczami raczej starasz się łagodzić sytuację. Jaki Ty masz w zasadzie plan na tę grę? Obiektywnie pewnie nie zasłużyłeś na bycie wyjebanym już dziś, ale z oczywistych względów bym zupełnie nie płakał, gdyby to się jednak wydarzyło a podejrzany jesteś dla mnie naprawdę z w/w powodów.
|
|
|
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 15:57:44 GMT 1
kurcze dobrze ze jest ten papiez i oby w miescie bo bym musial dzisiaj spisywac testament chiciaz ten voldegrub tez moze byc sciagniety przede mna
jak cos to dzis grubelone jesli mafia to pasem na gola dupe andriejowi gruberowi w odwodzie walic w ricka jeden sie skitral wsrod intymnych niefajnych czyli knurescu jabba script lub duzysz plus trzeba patrzec na twojstarego piatego bym szukal wsrod graczy typu szefunio wrozbita jeszcze do weryfikacji makaroniarz grubollo mi tam cos u niego zaczelo zgrzytac
gdzies sie pewnie jebnalem ale gitarowo przygrywaja intymni fajni czyli ramboindajungle wedkarz statuja do tego volde eastgrub i misiokaku niech bedzie ten papaj i grubraun
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 15:58:39 GMT 1
no jebnąłeś się na zgrzytaniu przy mnie, edytuj szybko a może lepiej że zgrzyta niż jakby nie zgrzytało
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 27, 2024 15:59:27 GMT 1
chłopy ale Don Vito jest w mafii, przecież tu nie ma żadnych wątpliwości po prostu trzeba się zastanowić kto jak grał wokół niego i związać to timingowo ze zmieniająca się sytuacja Vito moim zdaniem robi to straszne kuku na muniu Szefowi ale nikt nie jest nieomylny więc chętnie usłysze Wasze zdanie jak nie wyciągniemy chociaż jednego mafiozy z Don Vito to straszne z nas slabiaki są no ale po to jest ten dzień a nie żeby się umacniać w linczu na nim Rick grzał temat Gruambo po to, żeby odsunąć podejrzenia od Vito? Szef mi się wydawał z czutki na bieżąco raczej spoko, natomiast też nie zakładałem, żeby miał być moim kandydatem na dziś, więc nie czytałem go jakoś osobno, żeby poanalizować.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 16:00:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 16:00:10 GMT 1
o motylki zapomnialem ale on ma pewnie role wiec niewinny iks de
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 16:00:44 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 16:00:44 GMT 1
i jeszcze gruboku on tez w sumie moze miec role
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 16:01:02 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 16:01:02 GMT 1
chyba dobrze to rozpisalem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 16:02:02 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 16:02:02 GMT 1
no jebnąłeś się na zgrzytaniu przy mnie, edytuj szybko a może lepiej że zgrzyta niż jakby nie zgrzytało byc moze byc moze ale nie bede edytowac
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 16:05:04 GMT 1
no ale twój pkt 1 i 2 to jest przypierdalanie się o to, że nie gram tak, jak byś ode mnie oczekiwał, a nie że gram mafijnie xD sam piszesz o graczu "mojego typu", czyli przyjmujesz, że potrafię budować spójną argumentację, no a tutaj jak rozumiem wg ciebie nawet nie podejmuję próby, ewentualnie wychodzi mi to mega pokracznie no tylko jak to świadczy o mojej przynależności a co do pkt 3 to nie mam planu, wstępnie uniewinniłem sobie jakąść część graczy, chciałbym oczyścić przedpole linczami albo readami, potem się zobaczy
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 16:06:33 GMT 1
chłopy ale Don Vito jest w mafii, przecież tu nie ma żadnych wątpliwości po prostu trzeba się zastanowić kto jak grał wokół niego i związać to timingowo ze zmieniająca się sytuacja Vito moim zdaniem robi to straszne kuku na muniu Szefowi ale nikt nie jest nieomylny więc chętnie usłysze Wasze zdanie jak nie wyciągniemy chociaż jednego mafiozy z Don Vito to straszne z nas slabiaki są no ale po to jest ten dzień a nie żeby się umacniać w linczu na nim Rick grzał temat Gruambo po to, żeby odsunąć podejrzenia od Vito? Szef mi się wydawał z czutki na bieżąco raczej spoko, natomiast też nie zakładałem, żeby miał być moim kandydatem na dziś, więc nie czytałem go jakoś osobno, żeby poanalizować. jakbym chciał robić temat zastępczy, to może kurwa zacznijmy od tego, że nie podałbym tego w takiej formie, po której ludzie będą patrzeć na mnie jak na debila o czym on w ogóle pierdoli szanujmy się
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 16:06:51 GMT 1
jak Mietek jest w mafii to go uwielbiam, przepiękna przewózka
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 27, 2024 16:07:42 GMT 1
no ale twój pkt 1 i 2 to jest przypierdalanie się o to, że nie gram tak, jak byś ode mnie oczekiwał, a nie że gram mafijnie xD sam piszesz o graczu "mojego typu", czyli przyjmujesz, że potrafię budować spójną argumentację, no a tutaj jak rozumiem wg ciebie nawet nie podejmuję próby, ewentualnie wychodzi mi to mega pokracznie no tylko jak to świadczy o mojej przynależności a co do pkt 3 to nie mam planu, wstępnie uniewinniłem sobie jakąść część graczy, chciałbym oczyścić przedpole linczami albo readami, potem się zobaczy No nie do końca. Jeżeli mocny gracz, który umie grać skupia się na wjebaniu się w glona zamiast zająć czymś pożytecznym, zrobić pożytek ze skilla, to dla mnie to jest mafijne.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 16:07:57 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 16:07:57 GMT 1
no ale twój pkt 1 i 2 to jest przypierdalanie się o to, że nie gram tak, jak byś ode mnie oczekiwał, a nie że gram mafijnie xD sam piszesz o graczu "mojego typu", czyli przyjmujesz, że potrafię budować spójną argumentację, no a tutaj jak rozumiem wg ciebie nawet nie podejmuję próby, ewentualnie wychodzi mi to mega pokracznie no tylko jak to świadczy o mojej przynależności a co do pkt 3 to nie mam planu, wstępnie uniewinniłem sobie jakąść część graczy, chciałbym oczyścić przedpole linczami albo readami, potem się zobaczy kurwa bela juz gdzies to slyszalem i bylo to chyba mafijne sluchowisku pr 1 pooslkiego radia w ramach lata z radiem
|
|