|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 16:08:14 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 16:08:14 GMT 1
fistley sie sam wpierdalasz do grobu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 16:09:01 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 16:09:01 GMT 1
bo ogolnie fajny z ciebie herbatnik bardzo cie lubie ale jako mafia to ty takich atakow odpierac nie umiesz sorry i powodzonka w zyciu prywatnym
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 16:13:02 GMT 1
no ale twój pkt 1 i 2 to jest przypierdalanie się o to, że nie gram tak, jak byś ode mnie oczekiwał, a nie że gram mafijnie xD sam piszesz o graczu "mojego typu", czyli przyjmujesz, że potrafię budować spójną argumentację, no a tutaj jak rozumiem wg ciebie nawet nie podejmuję próby, ewentualnie wychodzi mi to mega pokracznie no tylko jak to świadczy o mojej przynależności a co do pkt 3 to nie mam planu, wstępnie uniewinniłem sobie jakąść część graczy, chciałbym oczyścić przedpole linczami albo readami, potem się zobaczy No nie do końca. Jeżeli mocny gracz, który umie grać skupia się na wjebaniu się w glona zamiast zająć czymś pożytecznym, zrobić pożytek ze skilla, to dla mnie to jest mafijne. no to dalej masz ból dupy o formę, że o rambo napisałem 5 postów, a na temat jabby, twojego starego czy grubollo po jednym spłycanie mojej gry wyłącznie do kwestii rambo jest chujowe i tyle, no co mam ci powiedzieć no ale twój pkt 1 i 2 to jest przypierdalanie się o to, że nie gram tak, jak byś ode mnie oczekiwał, a nie że gram mafijnie xD sam piszesz o graczu "mojego typu", czyli przyjmujesz, że potrafię budować spójną argumentację, no a tutaj jak rozumiem wg ciebie nawet nie podejmuję próby, ewentualnie wychodzi mi to mega pokracznie no tylko jak to świadczy o mojej przynależności a co do pkt 3 to nie mam planu, wstępnie uniewinniłem sobie jakąść część graczy, chciałbym oczyścić przedpole linczami albo readami, potem się zobaczy kurwa bela juz gdzies to slyszalem i bylo to chyba mafijne sluchowisku pr 1 pooslkiego radia w ramach lata z radiem no bardzo możliwe, mam wrażenie że w co drugiej edycji piszę posta tego typu i dalej nie dociera
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 16:14:59 GMT 1
Mamma mia, Giuseppe, a ja myślałem, że mi odpiszesz, że skąd mogłem wiedzieć, o którym poście pisałeś, przecież to bez sensu, bo mogłeś pisać o dowolnym poście Brauna sprzed tamtego postu. Ja bym ci odpisał, że faktycznie, bo myślałem, że już wcześniej byłeś w rozgrywce, a ty tam wchodziłeś po raz pierwszy. Wtedy ty byś powiedział, że przecież nie mogłeś o tym wiedzieć i bym ci przyznał rację. A tak to sobie zapisujesz coś na paragonie (może to moje ego, ale coś czuję, że to o mnie było), żeby co, wyciągać to potem, jak będziesz potrzebował? Jak to o mnie było, to dawaj, jestem w temacie, czas na pressing. A jak nie o mnie, to też mnie zawiodłeś, olałeś temat, do którego miałeś prawo się przyjebać.
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 27, 2024 16:16:07 GMT 1
A tak w skrócie za co dokładnie chcemy uwalić Grubelone? Wiem, że było tłumaczone, ale zanim ja to znajdę.
Mi dużo gorzej wygląda Rick niż Ojciec Chrzestny i chyba jednak Jabbie odpuszczę, bo jeśli faktycznie go nie będzie do poniedziałku aktywnie, to nie fair będzie nie dać mu szansy obrony. A Rick szansę ma, jest aktywny, ale jego tłumaczenie jest takie, no średnie.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 16:23:31 GMT 1
A tak w skrócie za co dokładnie chcemy uwalić Grubelone? Wiem, że było tłumaczone, ale zanim ja to znajdę. Mi dużo gorzej wygląda Rick niż Ojciec Chrzestny i chyba jednak Jabbie odpuszczę, bo jeśli faktycznie go nie będzie do poniedziałku aktywnie, to nie fair będzie nie dać mu szansy obrony. A Rick szansę ma, jest aktywny, ale jego tłumaczenie jest takie, no średnie. PRZEJRZYJ MOJE POSTY TAM MASZ WYŁOŻONE DLACZEGO UWAŻAM GO ZA MAFIE - W SKRÓCIE DOSTAŁ ODE MNIE NIJAKIEGO GONGA I PRZESZEDŁ DO DEFENSYWY, SKUPIŁ SIĘ NA SWOJEJ OBRONIE I TO W TAKI EGOCENTRYCZNY SPOSÓB DODATKOWO ŁOWIŁ NA KOGO BY ZNALAZŁ SZABLE, A JAK TARGET NIE SIADŁ TO LECIAŁ Z NASTĘPNYM(WRÓŻBITA -> GRUBDEMOLD) GRUBOLE MAM COŚ NA SUMIENIU I TRZEBA TO POWIEDZIEĆ NA GŁOS... PRZYZNAJĘ....POMYLIŁEM PRORITETY. ZA BARDZO SKUPIŁEM SIĘ NA TYM, ŻEBY ZA WSZELKĄ CENĘ ODNIEŚĆ SUKCES W TEJ GRZE, A ZAPOMNIAŁEM O JEDNYM – O DOBREJ ZABAWIE! MY GRUBOLE ZAWSZE WALCZYMY O SWOJE, ALE! NIE MOŻEMY ZAPOMNIE ŻE GRAMY DLA PRZYJEMNOŚCI, DLA ŚMIECHU I DLA TEGO GRUBOLSKIEGO DUCHA KTÓRY NAS WSZYSTKICH ŁĄCZY! TO PRZECIEŻ FORUMOWA MAFIA, A NIE ŻYCIE I ŚMIERĆ! OD TEJ CHWILI SKUPIAM SIĘ NA TYM CO NAJWAŻNIEJSZE – DOBREJ ZABAWIE I WSPÓŁPRACY W ZGRANEJ DRUŻYNIE! RAZEM MOŻEMY DALEJ WALCZYĆ PRZECIWKO MĄCICIELOM ALE Z UŚMIECHEM NA TWARZY I GRUBOLSKIM SERDUCHEM NA MIEJSCU! Andrzej Grubbol jest niewinny i wizja współpracy z nim powoduje we mnie ekscytacje! WSPÓŁPRACUJMY WIĘC!! TRZECIA DROGA TYM RAZEM NIE DA SIĘ ZINFILTROWAĆ CHUDOLOM I BUMELANTOM. ZE SWOJEJ STRONY PROPONUJE DOŁĄCZYĆ DO EKIPY RAUMBO ORAZ MOTYLKA. BARDZO SPODOBAŁ MI SIĘ TEN POST:
A samo wejście dobrego,złego co najmniej nieudolne. :/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka Wy jesteście pojebani. Dobry potencjał na wychodzenie z własnymi przemyśleniami wykazuje chłop, a wy mu warzywa pod nos podkładacie
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 16:36:14 GMT 1
Sprzeciw! Było niemafijne.
Wybaczcie kochani, że mnie nie było. Ciężko jest gotować dla takiej liczby Gruboli.
A gdzie konkretnie było to szukanie przyjaciół? Zacytuj posty. Uuuu, ale dokonałem obnażenia! Grubleone zrobił tak, że przyatakował Goku i jak zaczął być o to kwestionowany, to na siłę sobie wymyślał argumenty pod tezę, żeby pokazać, czemu podejrzewa Goku. mafiacorner.boards.net/post/138227 Przecież tu wszystko jest maksymalnie pod tezę. Nie wierzę w tak fundamentalnie niedorzeczne szukanie prawdy u miastowego Grubleone.
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. A mi naturalnie progresowało tak samo, wejście Vito było tak mafijne, że aż niewinne się wydawało
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 16:37:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 16:37:19 GMT 1
szczęść Boże, ja z wnioskiem formalnym
przeczytałem na spokojnie moją dyskusję z dobrym złym i grubym i za chuj nie wiem, co taka chorągiewka poszła, że on taki fajny i uniewinniany, no może jest sprawniejszy retorycznie i ma więcej charyzmy ode mnie
dla mnie robienie z jakichś graczy lepów (w tym przypadku z jabby) jest zagraniem po prostu mafijnym i elo, wybierasz sobie jakiegoś niewinnego na "pupilka" i jak ktoś tam niewinny zajrzy, to napierdalasz, a swoim ekipy mówisz, żeby nie tykać
nie mówię, żeby DZG wypierdalać dziś, ale uważajmy na ten slot
pewnie mnie zaraz opierdoli, że mafia jak chuj chce go wypchnąć, ale chuj, nie można się bać, WIELKI BRAUN ZOSTAŃCIE Z BOGIEM ✝️
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 16:39:18 GMT 1
Mamma mia, Giuseppe, a ja myślałem, że mi odpiszesz, że skąd mogłem wiedzieć, o którym poście pisałeś, przecież to bez sensu, bo mogłeś pisać o dowolnym poście Brauna sprzed tamtego postu. Ja bym ci odpisał, że faktycznie, bo myślałem, że już wcześniej byłeś w rozgrywce, a ty tam wchodziłeś po raz pierwszy. Wtedy ty byś powiedział, że przecież nie mogłeś o tym wiedzieć i bym ci przyznał rację. A tak to sobie zapisujesz coś na paragonie (może to moje ego, ale coś czuję, że to o mnie było), żeby co, wyciągać to potem, jak będziesz potrzebował? Jak to o mnie było, to dawaj, jestem w temacie, czas na pressing. A jak nie o mnie, to też mnie zawiodłeś, olałeś temat, do którego miałeś prawo się przyjebać. musiałbym nie mieć serca żeby się do Ciebie przypierdalać jak nadrabiasz 30 stron statua! jeżeli liczę że mi podasz tego posta to po to żeby sobie przypomnieć za co go uniewinniałem, po co te dalsze scenariusze? A Ty mi w ogóle tego posta podałeś?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 16:43:29 GMT 1
Był ostatnio taki paralityk co w pierwszy dzień każdego kto go zaatakował nazywał mafią.
Ciekawostka, sam był w mafii xD
Dlatego ten DZG jest dla mnie zagadką i dlatego podobało mi się, że Ciebie zaatakował bo stworzył cichy podział
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 16:44:07 GMT 1
Podałem. A scenariusze stąd, że właśnie potem jak go podałem, to zobaczyłem, że to było twoje pierwsze wejście w temat, a nie któreś z kolei, więc teoria mi się trochę sypała, ale chciałem być sprytny i zamiast napisać o tym od razu, to chciałem poczekać najpierw na twoją odpowiedź, więc w trakcie czekania zacząłem sobie tworzyć scenariusze xD
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 16:44:45 GMT 1
szczęść Boże, ja z wnioskiem formalnym przeczytałem na spokojnie moją dyskusję z dobrym złym i grubym i za chuj nie wiem, co taka chorągiewka poszła, że on taki fajny i uniewinniany, no może jest sprawniejszy retorycznie i ma więcej charyzmy ode mnie dla mnie robienie z jakichś graczy lepów (w tym przypadku z jabby) jest zagraniem po prostu mafijnym i elo, wybierasz sobie jakiegoś niewinnego na "pupilka" i jak ktoś tam niewinny zajrzy, to napierdalasz, a swoim ekipy mówisz, żeby nie tykać nie mówię, żeby DZG wypierdalać dziś, ale uważajmy na ten slot pewnie mnie zaraz opierdoli, że mafia jak chuj chce go wypchnąć, ale chuj, nie można się bać, WIELKI BRAUN ZOSTAŃCIE Z BOGIEM ✝️ ten sam koleś który ma pupilka jednocześnie reaguje alergicznie na ataki na sobie, dwa czy trzy razy mówi o zbieraniu szabli na siebie, potem o tym że w gronie podejrzewających go jest mafia albo mastermind albo ciumciok, choose one no może byc jeszcze ten mastermind udający ciumcioka ale to nikłe szanse
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 16:46:45 GMT 1
Był ostatnio taki paralityk co w pierwszy dzień każdego kto go zaatakował nazywał mafią. Ciekawostka, sam był w mafii xD Dlatego ten DZG jest dla mnie zagadką i dlatego podobało mi się, że Ciebie zaatakował bo stworzył cichy podział To zwykle objaw nieogrania akurat, niekoniecznie mafijności
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 16:47:30 GMT 1
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. A mi naturalnie progresowało tak samo, wejście Vito było tak mafijne, że aż niewinne się wydawało aaa, no spośób w którym nazwał grubollone wjebanym bardzo szybko i zaczął kminić reakcje mafiozów dookoła niego to był fajny post, po tym co dzisiaj grubollone odjebał to już byłoby średnie i oczywiste, ale w d0, na gorąco, kiedy grubollone wcale nie był jeszcze tak bardzo wjebany to była bardzo fajna reakcja
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 16:48:15 GMT 1
Był ostatnio taki paralityk co w pierwszy dzień każdego kto go zaatakował nazywał mafią. Ciekawostka, sam był w mafii xD Dlatego ten DZG jest dla mnie zagadką i dlatego podobało mi się, że Ciebie zaatakował bo stworzył cichy podział To zwykle objaw nieogrania akurat, niekoniecznie mafijności zwykle tak i trzeba rozróżniać niuanse, które wskazują na jedno lub drugie, dla mnie raczej bliżej DZG do zielonego
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 16:49:47 GMT 1
Tak jak obiecałem zaczynam porządkować to co mi wyszło po robocie. Szkoda tylko że robię to tak wcześnie kiedy nie jestem przyzwyczajony do takiego wywalania pierwszych dział w D1 !!! W tym momencie na swojej liście podejrzanych miałem w dowolnym momencie (Gruboku, Grubdemort, Andrzej Grubbol, Baryła, Gruambo, Rick, Kaku, Grubollo , Twój Stary, Warmianin) i każ mi czymś podpadł w pewnym momencie.
Zacznę od Gruboku. Przede wszystkim podpadł na samym starcie i swoje pierwsze wywody nazywa pressingiem oraz zostało to mocno podbite później że to pressing. Inaczej zupełnie patrzyłem na jego posty jak one wyglądały i to opisałem co mi nie pasowało w tym starcie ( chyba to powinno być oczywiste że to była moja intepretacja tego co się tam zadziało) W tym całym ferworze walki nie zauważyłem jednego fikołka jaki się tam zadział
Dokładnie w pierwszym poście nazwał swoją twórczość pressingiem. Nie mija nawet 10 minut a już przechodzi do tego że to były posty kreacyjne? Serio? Nie rozumiem kompletnie jaka linia obrony tam u niego zaszła. Potem tam poszła nawalanka z Papieżem. Jeśli ktoś myśli że o nim zapomniałem to nie zapomniałem. Dalej mi nie pasuje sposobem gry jaki prezentuje w temacie. Jestem bardzo ciekawy jak sobie poradzi bez dodatkowego paliwa napędowego w dalszej części gry, bo uważam że jest to przypadek który jest bardzo trudno uniewinnić na starcie gry by nie mieć z tyłu głowy, że tam się kryje sprawny mafiozo.
Następny Grubdemort. Nie pasował mi zupełnie sposobem gry na początku wyglądającym właśnie jakby miał odhaczać punkty jak być w miarę merytorycznym i w jakie interakcje wchodzi aby jak najmniej sobie rączek ubrudzić. To później u mnie wrażenie o tym że jest potencjalnie w mafii spadło dość mocno. Na ten moment dałbym go w odstawkę. Wróciłbym do niego tylko w momencie jakby skład mafii się mocniej nie zgadzał.
Andrzej Grubbol. O ile sposób pisania jest irytujący co może być miejskie to jego tunelowanie się na tak wczesnym etapie to już budzi u mnie wątpliwości. Mam tutaj dziwne wrażenie że dość szybko mu zabrakło paliwo i potrzebuje się dotlenić w tym momencie. Tam wystarczy odjąć posty które dotyczą mnie i praktycznie mapa gry tam nie istnieje. Trudno jest wywnioskować czy szuka mafii na swój sposób czy przypierdala się dla samego przypierdalania się. Jeśli ma lecieć jako potencjalny mafiak to jak najszybciej zanim będzie za późno ( najpóźniej w D3 jak nie będzie widać u niego żadnej poprawy w grze).
Baryła mi podpadł sposobem atakowania mnie już od fazy kreacji tylko tutaj zatrzymuję się ponieważ dodając grę jako całość u niego to wychodzi mi ktoś niewinny. Ktoś kto szuka i wolałbym zamknąć jeden temat zanim rozpocznie kolejny. Więc mogę być uprzedzony do jego sposobu szukania mafii i wolałbym go nie linczować w najbliższym czasie.
Gruambo to może nadal być potencjalny mafioza który szybko się schował do nory i którego temat potrafi ucichnąć. Jeśli gdzieś jednak jest niewinny to powinien jednak coś pokazać naturalnie że rozważanie go to błąd nawet jeśli styl gry byłby oszczędny. Z jednej strony zlinczowałbym go by nie prześlizgiwał się w dalszych dniach. Z drugiej strony ryzyko że to będzie pomyłka jest dość duże. Tu walczą u mnie dwa wilki więc sobie go zostawię w podejrzanych i się do tego tematu wróci.
Rick w zasadzie trochę mi nie pasował w nocy tylko tutaj poczyniłem uwagę, po co mu jest budowanie pozycji na potencjalnie niewinnym Gruambo ( zakładam że nie buduje tak bardzo pozycji na swoich kolegach kiedy to nie jest zupełnie potrzebne i wolałby kogoś pociągnąć za uszy niż dobijać). Potem widzę jakie zarzuty w jego stronę to zastanawiam kiedy wy wciśniecie hamulec w podejrzewaniu go.Mam wrażenie że jest to ofiara mitycznych oczekiwań co według niektórych powinien spełniać niewinny Rick. To że zostawia coś w formie nie do końca zrozumiałej nie powinno być nawet przedmiotem dyskusji kwalifikującym go na mafię. Jeśli jest niewinny to może nie teraz ale potrzebny od was będzie mocny skok wiary by się nie okazało że nagle z dupy poleci. Jeśli jest jednak w mafii to owszem powinien być grillowany ale nie w tej formie co odbywa się teraz.
Kaku mam wrażenie że to taki głos miasta dlatego uznałem że rozmywa swoją postawę temat. Nie widzę tam ani krzty progresji myśli. Dużo takich postów nie wyglądających co mają kogoś przekonać przy okazji nie nadeptuje nikomu na odcisk. Mam wrażenie że tam jest ukrywany potencjał z nieznanego powodu. Widać że to ktoś łebki i jak DZG niewinny jest to taki ktoś jak Kaku chciałby wywalić takiego DZG w linczu by uciszyć niewygodnego gracza.
Grubollo. Mam wrażenie że jego gra wygląda tak jakby tam grały dwie osoby lub osoba z rozdwojeniem jaźni.
1. Przede wszystkim do pewnego momentu wyglądał na przyjemniaczka co nikomu tak nie podpada i nie wchodzi w żadne konflikty. Taki grzeczny i wycofany był.
2. Potem od rana zmiana retoryki w bardziej agresywną podyktowana tym, że już nie mógł swojej postawy kontynuować. Zmienił się w kogoś bardziej merytorycznego.
Łącząc obydwa punkty zastanawiam się czy to nie jest zręczny mafiozo co wie jak przetrwać jak najdłużej czy wkurzony miastowy co się wkurwia ( bo jedyna jego wiedza jest taka że sam jest niewinny). Nie przekonuje mnie dalej ta postawa, ale linczowanie go już teraz to raczej będzie błąd nawet jeśli jest w mafii. Prędzej czy później na czymś wpadnie.
Twój Stary. Nie pasował mi zupełnie sposobem gry jaki prezentował. Był w pozycji utrudniającej grę. Potem rano wyglądał lepiej, ale nie na tyle by go jednoznacznie uniewinnić. Jest to dość ciężki przypadek do uniewinnienia.
Warmianin. Tutaj zacytuję samego siebie "Warmianin nie ma właściwie mapy gry na tym etapie więc ciężko mi jest wywnioskować jego przynależność" Na ten moment uważam, że jego temat mogę sobie olać i nie analizować jego gry. Szkoda mi czasu.
Więc kogo z tej listy bym wywalał dzisiaj? (Kaku,Grubbol,Gruambo) - wariant dość bezpieczny.
Wariant ryzykowny ( Grubollo,Brubdelmor, Gruboku) przy czym nie nastawiałbym się że tu na pewno w mafię bym trafił w d1.
Odłożyłbym bym na bok ( Baryła, Rick,Warmianin, Twój Stary)
W między czasie już nie dawałem sygnałów ale popadł mi Otyłek i co do niego najlepiej opisał go DZG ( odsyłam do jego twórczości Otyłku)
Oczywiście nie analizowałem zupełnie takich panów jak (Papież,Grubraun,Szef) bo myślę że ich przynależność dość szybko się wyjaśni.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 16:49:49 GMT 1
Jakby komuś przyszło do głowy, że masówka na Grubolone to nie jest najlepszy pomysł to ja ze swojej strony polecam jebać głosem w Grubą Rybę
JBC to ten post nie reakcją na post Grubolone. Grubas mi się wpierdolił między posty
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 16:51:13 GMT 1
Oczywiście nie jest tak łatwo zapamiętać wszystkich takich mało piszących więc ich zostawiam na później jak już się zaczną trochę rozpisywać.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 16:53:06 GMT 1
Więc jak już to lepiej by było mieć dzisiaj dość szeroki świecznik nawet jeśli jest duże ryzyko zwajchowania na kogoś niespodziewanego i mało podejrzanego niż mieć masówkę w D1.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 16:55:43 GMT 1
Jak najbardziej się zgadzam. Część miastowych gra tu nerwowo, kwestie tożsamościowe wchodzą w grę, itd. Tak tylko znowu piszę co zauważam. Bardziej od nerwowości nie podobały mi się tamte posty co cytowałem i zdania nie zmienię, były one słabe. Ale nie na tyle słabe, żebym teraz za nie linczował. Skąd wiesz? Spodziewałem się, że ktoś się do tego sformułowania doczepi i będę musiał się z tego żenująco tłumaczyć. Mówiąc "tu" miałem na myśli społeczność, a nie tą edycję.
|
|