Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 16:57:54 GMT 1
Dziś to w ogóle dopiero wróciłem do domu, za 10 minut wychodzę i będę po 20, ale i nie wiem czy mafia bedzie wtedy dla mnie priorytetem, więc nie liczcie na jakieś moje zaciekłe obrony, mafia mnie pewnie wyjebie w linczu jak wajcha żadna nie wejdzie po drodze. W weekend bym pograł więcej, jakby mi było dane.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 16:58:11 GMT 1
A Twój Stary Grubol to się zwlecze z łóżka czy mam specjalne zaproszenie królewiczowi wysłać?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 16:58:21 GMT 1
Grubo zaczęliście. Jestem na 12 stronie. Rick wygląda na mafiozę. Voldemort miasto. Dobre odczyty daje. Grubolone zaczął mafijnie, ale skubany poszedł w merytorykę zamiast skryć się do dziury, więc na dwoje babka wróżyła, ale jeśli jest w mafii, to jest dla niej nie do odratowania, więc pewnie pójdą w niego jakieś strzały od mafii. Ten Kuku czy jakoś tak jeszcze mi się nie podobał, wyczuwam duży współczynnik prób urabiania innych. Knur z Mazur trochę obok gry przechodzi. Mietek wygląda legitnie. Gruboku mnie kupił tym pytaniem o to na jakiej podstawie Voldemort odczytywał, może być niewinny. Lepper też niewinnie na początku, ale tu kreacja/inteligencja może co nie co przesłaniać. Papież się bawi w odniesienia do dawnych edycji, trochę jakby kumpli szukał? Gruambo znalazł czas na gifowy avatar, wpis kreacyjny, ale do gry się nie pali. :/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka Chujowy post, typ nie streścił rozgrywki, tylko napisał swoje przemyślenia. IMO brzmi ten post DZG trochę sztucznie, jakby nieco na siłę chciał o każdym coś napisać, ale wciąż. Zresztą jeśli masz to za streszczanie, to sam streściłeś jego posta, no jest potencjał na mafiaka.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 17:01:04 GMT 1
Dziś to w ogóle dopiero wróciłem do domu, za 10 minut wychodzę i będę po 20, ale i nie wiem czy mafia bedzie wtedy dla mnie priorytetem, więc nie liczcie na jakieś moje zaciekłe obrony, mafia mnie pewnie wyjebie w linczu jak wajcha żadna nie wejdzie po drodze. W weekend bym pograł więcej, jakby mi było dane. czujesz się zagrożony?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 17:02:31 GMT 1
Dziś to w ogóle dopiero wróciłem do domu, za 10 minut wychodzę i będę po 20, ale i nie wiem czy mafia bedzie wtedy dla mnie priorytetem, więc nie liczcie na jakieś moje zaciekłe obrony, mafia mnie pewnie wyjebie w linczu jak wajcha żadna nie wejdzie po drodze. W weekend bym pograł więcej, jakby mi było dane. czujesz się zagrożony? Owszem, ale musiałbym złamać regulamin, żeby wytłumaczyć, dlaczego.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 17:02:55 GMT 1
A tak w skrócie za co dokładnie chcemy uwalić Grubelone? Wiem, że było tłumaczone, ale zanim ja to znajdę. Mi dużo gorzej wygląda Rick niż Ojciec Chrzestny i chyba jednak Jabbie odpuszczę, bo jeśli faktycznie go nie będzie do poniedziałku aktywnie, to nie fair będzie nie dać mu szansy obrony. A Rick szansę ma, jest aktywny, ale jego tłumaczenie jest takie, no średnie. A co z DZG się stało w tak zwanym międzyczasie?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 17:03:18 GMT 1
Tak jak obiecałem zaczynam porządkować to co mi wyszło po robocie. Szkoda tylko że robię to tak wcześnie kiedy nie jestem przyzwyczajony do takiego wywalania pierwszych dział w D1 !!! W tym momencie na swojej liście podejrzanych miałem w dowolnym momencie (Gruboku, Grubdemort, Andrzej Grubbol, Baryła, Gruambo, Rick, Kaku, Grubollo , Twój Stary, Warmianin) i każ mi czymś podpadł w pewnym momencie.
Zacznę od Gruboku. Przede wszystkim podpadł na samym starcie i swoje pierwsze wywody nazywa pressingiem oraz zostało to mocno podbite później że to pressing. Inaczej zupełnie patrzyłem na jego posty jak one wyglądały i to opisałem co mi nie pasowało w tym starcie ( chyba to powinno być oczywiste że to była moja intepretacja tego co się tam zadziało) W tym całym ferworze walki nie zauważyłem jednego fikołka jaki się tam zadział
Dokładnie w pierwszym poście nazwał swoją twórczość pressingiem. Nie mija nawet 10 minut a już przechodzi do tego że to były posty kreacyjne? Serio? Nie rozumiem kompletnie jaka linia obrony tam u niego zaszła. Potem tam poszła nawalanka z Papieżem. Jeśli ktoś myśli że o nim zapomniałem to nie zapomniałem. Dalej mi nie pasuje sposobem gry jaki prezentuje w temacie. Jestem bardzo ciekawy jak sobie poradzi bez dodatkowego paliwa napędowego w dalszej części gry, bo uważam że jest to przypadek który jest bardzo trudno uniewinnić na starcie gry by nie mieć z tyłu głowy, że tam się kryje sprawny mafiozo.
Następny Grubdemort. Nie pasował mi zupełnie sposobem gry na początku wyglądającym właśnie jakby miał odhaczać punkty jak być w miarę merytorycznym i w jakie interakcje wchodzi aby jak najmniej sobie rączek ubrudzić. To później u mnie wrażenie o tym że jest potencjalnie w mafii spadło dość mocno. Na ten moment dałbym go w odstawkę. Wróciłbym do niego tylko w momencie jakby skład mafii się mocniej nie zgadzał.
JAK NA MOJE TO GRUBDEMOLT WCALE NIE WSZEDŁ MERYTORYCZNE WRĘCZ ODWROTNIE - WSZEDŁ JAKBY MIAŁ WYLEW. ZOBACZ JEGO DWIE PIERWSZE STRONY. NIE KUPUJE TEJ GADKI
Andrzej Grubbol. O ile sposób pisania jest irytujący co może być miejskie to jego tunelowanie się na tak wczesnym etapie to już budzi u mnie wątpliwości. Mam tutaj dziwne wrażenie że dość szybko mu zabrakło paliwo i potrzebuje się dotlenić w tym momencie. Tam wystarczy odjąć posty które dotyczą mnie i praktycznie mapa gry tam nie istnieje. Trudno jest wywnioskować czy szuka mafii na swój sposób czy przypierdala się dla samego przypierdalania się. Jeśli ma lecieć jako potencjalny mafiak to jak najszybciej zanim będzie za późno ( najpóźniej w D3 jak nie będzie widać u niego żadnej poprawy w grze).
NO TO SKORO W D1 MI BRAKUJE PALIWA TO CHYBA W D2 I D3 POWINNA BYĆ JUŻ KAPLICA?? DLACZEGO PÓŹNIEJ BĘDZIE ZA PÓŹNO? BO SIĘ UNIEWINNIE?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:04:33 GMT 1
udawajcie że corleona nie ma w rozgrywce i grylujemy innych bo za dużo tańcow wokół niego gambit astleya No ja mam wrażenie, że wokół ciebie też coraz więcej tańców się dzieje z powodu tego jak podszedłeś do byłego dwu postowca. Nie rozumiem po co jesteś o pewne kwestie z tamtego momentu aż tak maglowany.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:04:50 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:04:50 GMT 1
Dziś to w ogóle dopiero wróciłem do domu, za 10 minut wychodzę i będę po 20, ale i nie wiem czy mafia bedzie wtedy dla mnie priorytetem, więc nie liczcie na jakieś moje zaciekłe obrony, mafia mnie pewnie wyjebie w linczu jak wajcha żadna nie wejdzie po drodze. W weekend bym pograł więcej, jakby mi było dane. czujesz się zagrożony? no tak pomyślałem, że timing może pech, ale jednak wbita jest tuż po tym, jak wbił VITO xD Kaku, a czytałeś temat w międzyczasie, masz jakieś kminy czy nie zaglądałeś?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 27, 2024 17:04:57 GMT 1
Dobra, uciekam na orgię w Dąbrowie Górniczej. Gdyby to miał być mój ostatni post w grze, to zatypuję sobie skład mafii, traktujcie to jako mój testament:
Don Vito Grubbolone Rick Grubbol Twój Stary Grubol Gruboku Potężny Warmianin
Z czego te 2 ostatnie typy to tak z mniejszym przekonaniem. Oby do zobaczenia jutro!
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 17:07:32 GMT 1
no tak pomyślałem, że timing może pech, ale jednak wbita jest tuż po tym, jak wbił VITO xD Kaku, a czytałeś temat w międzyczasie, masz jakieś kminy czy nie zaglądałeś? Skrollowałem wzrokiem, żeby nie przegapić nic ważnego, ale będę i tak jeszcze raz czytał. Nie wiem czemu łączysz mnie z Vito, ale zapewniam, że timing jest przypadkowy. Ed a nie, to chyba nie do mnie to połączenie
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:09:53 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 17:09:53 GMT 1
Tak jak obiecałem zaczynam porządkować to co mi wyszło po robocie. Szkoda tylko że robię to tak wcześnie kiedy nie jestem przyzwyczajony do takiego wywalania pierwszych dział w D1 !!! W tym momencie na swojej liście podejrzanych miałem w dowolnym momencie (Gruboku, Grubdemort, Andrzej Grubbol, Baryła, Gruambo, Rick, Kaku, Grubollo , Twój Stary, Warmianin) i każ mi czymś podpadł w pewnym momencie.
Zacznę od Gruboku. Przede wszystkim podpadł na samym starcie i swoje pierwsze wywody nazywa pressingiem oraz zostało to mocno podbite później że to pressing. Inaczej zupełnie patrzyłem na jego posty jak one wyglądały i to opisałem co mi nie pasowało w tym starcie ( chyba to powinno być oczywiste że to była moja intepretacja tego co się tam zadziało) W tym całym ferworze walki nie zauważyłem jednego fikołka jaki się tam zadział
Dokładnie w pierwszym poście nazwał swoją twórczość pressingiem. Nie mija nawet 10 minut a już przechodzi do tego że to były posty kreacyjne? Serio? Nie rozumiem kompletnie jaka linia obrony tam u niego zaszła. Przecież to nie było o moich postach a nawiązanie do tego co pisałem o voldemorcie. Ty sobie chyba jakieś żarty robisz
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 27, 2024 17:11:29 GMT 1
A co z DZG się stało w tak zwanym międzyczasie? Parę osób (w tym na pewno Posąg i chyba Mietek, a oboje u mnie wyglądają zielono) go wybielało i przyjąłem ich argumentację.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:11:47 GMT 1
Dokładnie w pierwszym poście nazwał swoją twórczość pressingiem. Nie mija nawet 10 minut a już przechodzi do tego że to były posty kreacyjne? Serio? Nie rozumiem kompletnie jaka linia obrony tam u niego zaszła. Przecież to nie było o moich postach a nawiązanie do tego co pisałem o voldemorcie. Ty sobie chyba jakieś żarty robisz Ile razy jeszcze będziesz dokładał tam swoją narrację taka jaka ci w danej chwili pasuje?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 17:13:05 GMT 1
Nie no Grubolone, za dużo razy to już widziałem. Trzeba zmienić sztuczkę
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 27, 2024 17:13:15 GMT 1
no tak pomyślałem, że timing może pech, ale jednak wbita jest tuż po tym, jak wbił VITO xD Kaku, a czytałeś temat w międzyczasie, masz jakieś kminy czy nie zaglądałeś? Skrollowałem wzrokiem, żeby nie przegapić nic ważnego, ale będę i tak jeszcze raz czytał. Nie wiem czemu łączysz mnie z Vito, ale zapewniam, że timing jest przypadkowy. Ed a nie, to chyba nie do mnie to połączenie Może dopowiem, żeby cokolwiek po mnie było, że mietek dla mnie jest gitem, a co do tych vitów czy innych rambów to nie mam zdania, można wyjebać skoro wczoraj wajby większej liczby ludzi wskazywały na nich. Ja tymczasem spadam.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:14:19 GMT 1
Nie no Grubolone, za dużo razy to już widziałem. Trzeba zmienić sztuczkę W normalnych okolicznościach nawet bym nie silił na takiego posta zupełnie.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 17:15:01 GMT 1
A co z DZG się stało w tak zwanym międzyczasie? Parę osób (w tym na pewno Posąg i chyba Mietek, a oboje u mnie wyglądają zielono) go wybielało i przyjąłem ich argumentację. Kim jest Posąg, bo jeśli to ja, to go nie wybielałem Nie no Grubolone, za dużo razy to już widziałem. Trzeba zmienić sztuczkę W normalnych okolicznościach nawet bym nie silił na takiego posta zupełnie. W normalnych, czy takich, w których jesteś niewinny? Bo jednak mafiozo ma większe parcie na przeżycie
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:16:07 GMT 1
O to powinno być oczywiste, że nie liczę na to że zaraz po tym poście magicznie uniewinnienia będą spływać tylko wbije o niektórym do łba że by jakiś proces myślowy w moich postach i pozwoli innym zatrzymać się zanim supeł będzie nadawał się jedynie do rozcięcia.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 27, 2024 17:16:34 GMT 1
Grubo zaczęliście. Jestem na 12 stronie. Rick wygląda na mafiozę. Voldemort miasto. Dobre odczyty daje. Grubolone zaczął mafijnie, ale skubany poszedł w merytorykę zamiast skryć się do dziury, więc na dwoje babka wróżyła, ale jeśli jest w mafii, to jest dla niej nie do odratowania, więc pewnie pójdą w niego jakieś strzały od mafii. Ten Kuku czy jakoś tak jeszcze mi się nie podobał, wyczuwam duży współczynnik prób urabiania innych. Knur z Mazur trochę obok gry przechodzi. Mietek wygląda legitnie. Gruboku mnie kupił tym pytaniem o to na jakiej podstawie Voldemort odczytywał, może być niewinny. Lepper też niewinnie na początku, ale tu kreacja/inteligencja może co nie co przesłaniać. Papież się bawi w odniesienia do dawnych edycji, trochę jakby kumpli szukał? Gruambo znalazł czas na gifowy avatar, wpis kreacyjny, ale do gry się nie pali.Wartościowe spostrzeżenie.
|
|