|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:17:52 GMT 1
Parę osób (w tym na pewno Posąg i chyba Mietek, a oboje u mnie wyglądają zielono) go wybielało i przyjąłem ich argumentację. Kim jest Posąg, bo jeśli to ja, to go nie wybielałem W normalnych okolicznościach nawet bym nie silił na takiego posta zupełnie. W normalnych, czy takich, w których jesteś niewinny? Bo jednak mafiozo ma większe parcie na przeżycie W normalnych czyli takich, gdzie norma ciosów w moją stronę nie przekracza normy przy mojej bytności w mieście ( nie chcę tutaj iść dalej bo już regulamin hamuje mi jeden argument).
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:19:05 GMT 1
A nawet jak na chwilę tą karuzelę zatrzymam to już będzie mały sukces zanim dojdzie do masówki. Jak już chcecie naprawdę mnie linczować to nie w masówce przy takim etapie gry.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:20:03 GMT 1
A Papież w swoim potencjalnym składzie mafii ma minimum jedną pomyłkę.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:21:32 GMT 1
A to że mi się nie chce tłumaczyć pewnych kwestii to już kwestia mojego lenistwa jest.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 17:21:46 GMT 1
Przecież to nie było o moich postach a nawiązanie do tego co pisałem o voldemorcie. Ty sobie chyba jakieś żarty robisz Ile razy jeszcze będziesz dokładał tam swoją narrację taka jaka ci w danej chwili pasuje? TYPIE Ale czemu fajny a niefajny? Nie wiem, posty kreacyjne z reguły są losowe. Naucz mnie jak rozpoznawać te fajne. A co on takiego zrobił od tej pory, żeby od negatywnej oceny przejść do neutralnej? odpowiadam: gówno. Ale dalej nie wiem jaka była metoda klasyfikacji postów kreacyjnych :0
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 17:21:59 GMT 1
O to powinno być oczywiste, że nie liczę na to że zaraz po tym poście magicznie uniewinnienia będą spływać tylko wbije o niektórym do łba że by jakiś proces myślowy w moich postach i pozwoli innym zatrzymać się zanim supeł będzie nadawał się jedynie do rozcięcia. znaczy no jak mam być szczery, to ja się nie poczułem na tyle przekonany, żeby z czystym sumieniem powiedzieć "zlinczujmy zamiast niego jakiś znak zapytania typu warmianin" masówki być powinno ze względów setupowych i jak się na jakąś będzie zanosić, to będzie trzeba na siłę dywersyfikować a to powoduje, że KURWA MAFIA BĘDZIE SE MOGŁA STRZELAĆ W POWIETRZE I NA ALIBI czyli kurwa nie rozsiadać się, tylko wyciągać kogo tam macie za fraki i essa
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:22:03 GMT 1
Więc jeśli ktoś pomyślał że schowałem głowę w piasek to grubo się myli.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 17:23:17 GMT 1
Dobry, zły i gruby zastosował ciekawą sztuczkę.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 17:23:41 GMT 1
Myślicie, że gdyby Papież był w mafii, to byłby tak odważny w łamaniu regulaminu?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 17:23:50 GMT 1
Twoja osoba była wtedy gdzieś daleko w moim myśleniu, bo to było zanim wysmażyłeś swoją absurdalną teorię. Jedyne co dotyczyło ciebie to "odpowiadam:gówno" na pytanie co zrobiłem żebyś zmienił o mnie zdanie, które potem znów zmieniłeś.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:25:29 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:25:29 GMT 1
Dobry, zły i gruby zastosował ciekawą sztuczkę. jaką?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:25:37 GMT 1
Ile razy jeszcze będziesz dokładał tam swoją narrację taka jaka ci w danej chwili pasuje? TYPIE Ale czemu fajny a niefajny? Nie wiem, posty kreacyjne z reguły są losowe. Naucz mnie jak rozpoznawać te fajne. odpowiadam: gówno. Ale dalej nie wiem jaka była metoda klasyfikacji postów kreacyjnych :0O tym też zapomniałeś bo dziura w pamięci czy celowo zapomniałeś o nim?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 17:26:25 GMT 1
Myślicie, że gdyby Papież był w mafii, to byłby tak odważny w łamaniu regulaminu? do czego ma zaprowadzić odpowiedź na to pytanie?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 17:26:34 GMT 1
Nie no ten dobry zły i gruby musi być w mafii, bo tak fatalnej gry nie wyobrażam sobie w mieście. Do tego urabianie widzi po jednym poście wyjętym z kontekstu, czyli nie czyta rozgrywki. W sumie ten post to dobry moment, żeby wyciągnąć temat Kaki, bo wszystko co napisał do tej pory mi jebie mafią. Ten zresztą też, jeśli DZG jest w mafii, to powinien mieć lepszy przegląd gry niż przeciętny miastowy, fatalność mi się z mafią nie dodaje, nie na początku gry, gdzie może sobie napisać co chce i nie martwić się jeszcze o kolejkę. Plus Kaku to wie, bo sam pisał, że mafiozi mają lepszy przegląd gry na początku, niż miastowi. Plus dość klasyczne mafijne deprecjonowanie (tzn. samo z siebie nie musi być mafijne, ale taka wisienka na torcie)
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 17:27:31 GMT 1
O tym też zapomniałeś bo dziura w pamięci czy celowo zapomniałeś o nim?
Nie zapomniałem ale co on ma do tego co piszesz. Ja nie wiem z czym ja tutaj dyskutuje, ty sam sobie wymyślasz świat.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 17:29:45 GMT 1
A już poza wszystkim to jest jednak irytujące, że człowiek wraca po 23 do domu, o 4.30 ma pobudkę, nadrabia temat, stara się jak najwięcej własnych wniosków przekazać na podstawie tego co wyczytał, a na końcu czyta, że gra fatalnie. Z takim podejściem to ta społeczność nigdy nikogo nowego sensownego nie przyciągnie. Gdybym był nowicjuszem to bym się po prostu zniechęcił. To w sumie też średnie, ale jestem bardziej skłonny przyjąć, że to post niewinnego, który przedstawił rozgrywkę ze swojego punktu widzenia, a dostał paroma szybkimi "fatalne", "streszczanie rozgrywki" i cholera wie co jeszcze
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 17:30:14 GMT 1
Myślicie, że gdyby Papież był w mafii, to byłby tak odważny w łamaniu regulaminu? do czego ma zaprowadzić odpowiedź na to pytanie? Do uniewinnienia.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 17:30:14 GMT 1
Nie no ten dobry zły i gruby musi być w mafii, bo tak fatalnej gry nie wyobrażam sobie w mieście. Do tego urabianie widzi po jednym poście wyjętym z kontekstu, czyli nie czyta rozgrywki. W sumie ten post to dobry moment, żeby wyciągnąć temat Kaki, bo wszystko co napisał do tej pory mi jebie mafią. Ten zresztą też, jeśli DZG jest w mafii, to powinien mieć lepszy przegląd gry niż przeciętny miastowy, fatalność mi się z mafią nie dodaje, nie na początku gry, gdzie może sobie napisać co chce i nie martwić się jeszcze o kolejkę. Plus Kaku to wie, bo sam pisał, że mafiozi mają lepszy przegląd gry na początku, niż miastowi. Plus dość klasyczne mafijne deprecjonowanie (tzn. samo z siebie nie musi być mafijne, ale taka wisienka na torcie) Myślisz, że jako mafioza grałby tak tragicznie?
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 17:30:32 GMT 1
Dobry, zły i gruby zastosował ciekawą sztuczkę. jaką? Przedstawię w swoim czasie. Niech się głowi.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 17:31:56 GMT 1
do czego ma zaprowadzić odpowiedź na to pytanie? Do uniewinnienia. No owszem, robił już tak w edycji gdzie się spłakał i był wtedy niewinny, ale logika nie wskazuje, że nie może robić tego będąc w mafii. Poszlaka na plus, ale aż takich wniosków bym nie wyciągał
|
|