|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 17:36:54 GMT 1
W sumie ten post to dobry moment, żeby wyciągnąć temat Kaki, bo wszystko co napisał do tej pory mi jebie mafią. Ten zresztą też, jeśli DZG jest w mafii, to powinien mieć lepszy przegląd gry niż przeciętny miastowy, fatalność mi się z mafią nie dodaje, nie na początku gry, gdzie może sobie napisać co chce i nie martwić się jeszcze o kolejkę. Plus Kaku to wie, bo sam pisał, że mafiozi mają lepszy przegląd gry na początku, niż miastowi. Plus dość klasyczne mafijne deprecjonowanie (tzn. samo z siebie nie musi być mafijne, ale taka wisienka na torcie) Myślisz, że jako mafioza grałby tak tragicznie? Przecież nie gra tragicznie, nie jest top kandydatem do linczu, większość jego postów przechodziło bez większego echa
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:37:23 GMT 1
O to powinno być oczywiste, że nie liczę na to że zaraz po tym poście magicznie uniewinnienia będą spływać tylko wbije o niektórym do łba że by jakiś proces myślowy w moich postach i pozwoli innym zatrzymać się zanim supeł będzie nadawał się jedynie do rozcięcia. znaczy no jak mam być szczery, to ja się nie poczułem na tyle przekonany, żeby z czystym sumieniem powiedzieć "zlinczujmy zamiast niego jakiś znak zapytania typu warmianin" masówki być powinno ze względów setupowych i jak się na jakąś będzie zanosić, to będzie trzeba na siłę dywersyfikować a to powoduje, że KURWA MAFIA BĘDZIE SE MOGŁA STRZELAĆ W POWIETRZE I NA ALIBI czyli kurwa nie rozsiadać się, tylko wyciągać kogo tam macie za fraki i essa No część osób wygląda tutaj jakby się już rozsiadła na wygodnym fotelu i chciała świętować że niby szybko mafiak złapany a jedyne co ich czeka to rozczarowanie ( jak już zobaczą mój zielony kolor jak prawdopodobnie padnę).
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:38:05 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 17:38:05 GMT 1
weźcie się uniewinnijcie bo patrząc jak ten się broni to mogą mnie jednak jebnac w mordzie xd
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 17:38:22 GMT 1
A tak w skrócie za co dokładnie chcemy uwalić Grubelone? Wiem, że było tłumaczone, ale zanim ja to znajdę. Mi dużo gorzej wygląda Rick niż Ojciec Chrzestny i chyba jednak Jabbie odpuszczę, bo jeśli faktycznie go nie będzie do poniedziałku aktywnie, to nie fair będzie nie dać mu szansy obrony. A Rick szansę ma, jest aktywny, ale jego tłumaczenie jest takie, no średnie. I CO UWAŻASZ O GRUBELONE PO JEGO WALLPOŚCIE?
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:38:59 GMT 1
Mam wrażenie że taki Otyłek próbuje dookoła zbierać szabelki na DZG krążąc jak sęp dookoła jego nicku.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:40:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:40:19 GMT 1
Myślisz, że jako mafioza grałby tak tragicznie? Przecież nie gra tragicznie, nie jest top kandydatem do linczu, większość jego postów przechodziło bez większego echa też tak to widzę, i kurcze, wczoraj gość był w stanie kreacyjne wstawki analizować a dziś "a tam vito i rambo się przewijali, to se tam strzelę" i jak winny to akcje ricka spadają, bo jak go pytałem dziś o kaku, to nie odpisał :/ tzn. fizycznie na posta odpisał, ale nie na pytanie o Kaku xD
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 17:42:20 GMT 1
A jak ktoś jeszcze jakieś pytania ewentualnie by miał to zapraszam po 20 jak coś.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 17:42:31 GMT 1
Myślisz, że jako mafioza grałby tak tragicznie? Przecież nie gra tragicznie, nie jest top kandydatem do linczu, większość jego postów przechodziło bez większego echa No pożyje dwa dni dłużej niż powinien przez swoją nijakość, dla mnie to raczej słaba gra. To co go ratuje to winny Rick lub BZG
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:43:04 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:43:04 GMT 1
Przecież nie gra tragicznie, nie jest top kandydatem do linczu, większość jego postów przechodziło bez większego echa No pożyje dwa dni dłużej niż powinien przez swoją nijakość, dla mnie to raczej słaba gra. To co go ratuje to winny Rick lub BZG czemu winny Rick ratuje Kaku? : o
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 17:43:41 GMT 1
Mam wrażenie że taki Otyłek próbuje dookoła zbierać szabelki na DZG krążąc jak sęp dookoła jego nicku. Ty wiesz, że ja mam go raczej Zielonego xd
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 17:44:14 GMT 1
Przecież nie gra tragicznie, nie jest top kandydatem do linczu, większość jego postów przechodziło bez większego echa No pożyje dwa dni dłużej niż powinien przez swoją nijakość, dla mnie to raczej słaba gra. To co go ratuje to winny Rick lub BZG pomijając już absurdalnosć tego stwierdzenia jak ja czerwony go ratuję? xdd
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 17:46:35 GMT 1
Moim zdaniem Dobry, zły i gruby to zbyt gruba ryba na D1.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:47:25 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:47:25 GMT 1
Moim zdaniem Dobry, zły i gruby to zbyt gruba ryba na D1. no a coś mniej oczywistego zarzuć ziomuś
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 17:47:29 GMT 1
Moim zdaniem Dobry, zły i gruby to zbyt gruba ryba na D1.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:47:41 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:47:41 GMT 1
aha
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 17:47:43 GMT 1
No pożyje dwa dni dłużej niż powinien przez swoją nijakość, dla mnie to raczej słaba gra. To co go ratuje to winny Rick lub BZG czemu winny Rick ratuje Kaku? : o Chodziło o Wróźbitę
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 17:48:16 GMT 1
Abstrahując od jego tożsamości, której się nie domyślam na razie, chodzi po prostu o zaangażowanie.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 17:48:33 GMT 1
No pożyje dwa dni dłużej niż powinien przez swoją nijakość, dla mnie to raczej słaba gra. To co go ratuje to winny Rick lub BZG pomijając już absurdalnosć tego stwierdzenia jak ja czerwony go ratuję? xdd jebłeś mi się z wróżbitą xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:48:44 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:48:44 GMT 1
czemu winny Rick ratuje Kaku? : o Chodziło o Wróźbitę a, no wtedy to tak ale Wróżbita mi się miasto wydaje tak spokojniej, więc nie wiem, ile warta ta kmina
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 17:49:12 GMT 1
Moim zdaniem Dobry, zły i gruby to zbyt gruba ryba na D1. no a coś mniej oczywistego zarzuć ziomuś
TY TAKI WYGADANY A PCHASZ KOGOŚ W TEJ GIERCE?? 70 POSTÓW A JA NAWET Z TEMATU NIE ZAPAMIĘTAŁEM Z KIM CIŚNIESZ
|
|