M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 17:52:52 GMT 1
dla mnie też Wróżbita raczej miasto, tak samo BZG, więc tutaj kmina jest taka, że Kaku jest w przeciwwadze do miasta(?)
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:53:19 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:53:19 GMT 1
no a coś mniej oczywistego zarzuć ziomuś
TY TAKI WYGADANY A PCHASZ KOGOŚ W TEJ GIERCE?? 70 POSTÓW A JA NAWET Z TEMATU NIE ZAPAMIĘTAŁEM Z KIM CIŚNIESZ
stop pomówieniom #żurom rzeźbię se mapkę, skromny wyrobnik Boży, mam paru na radarze a ty wiesz kogo pchać na pewniaka?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 17:53:54 GMT 1
brauniarz, lufa-pytanie
masz jakiegoś kontrowersyjnego podejrzanego?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:54:00 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 17:54:00 GMT 1
kurde no panowie troche mi zgrzyta ten kaku z tym tlumaczeniem ale trzymam sie swoich jaj i bede nawolywac do nieglosowania na niego no ja tam w tych atakach na eastgruba czuje miastowos
wciaz optymalne jest dla mnie odwalenia grubolone ten dlugi post w najbardziej odpowiednim momencie na tyle pozno zeby sie to roznioslo po miescie i na tyle wczesnie zeby byl czas na przewajchowanie
rick fistley sie sam grzebie i dla mnie jest juz spalony ale zgodnie z moja teoria dzis grubelone jesli mafia to wloczenie konmi adnrieja
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:56:10 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 17:56:10 GMT 1
no a coś mniej oczywistego zarzuć ziomuś
TY TAKI WYGADANY A PCHASZ KOGOŚ W TEJ GIERCE?? 70 POSTÓW A JA NAWET Z TEMATU NIE ZAPAMIĘTAŁEM Z KIM CIŚNIESZ
uhuhuhu dawaj andriej mozesz jeszcze odkupic swoje winy nie porzucaj tego nie porzucaj
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 17:57:03 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 17:57:03 GMT 1
brauniarz, lufa-pytanie masz jakiegoś kontrowersyjnego podejrzanego? więcej niż pisałem na bieżąco nie mam nie wiem, na ile byłem kontrowersyjny, na ile nie, z tym DZG czułem się kontrowersyjnie i z pairingiem ty grubdemort w sumie mam jeszcze jeden tejk, ale to zachowam na razie
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 17:59:08 GMT 1
aj kurwa faktycznie, bez sensu pytanie zadałem
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 18:03:04 GMT 1
VITO, MISIO KAKU, RICK ROLL - TAK TO WIDZĘ I W TAKIEJ KOLEJNOŚCI OD LEWEJ DO PRAWEJ CZEKAM TEŻ NA GRUBĄ RYBĘ BO A co z DZG się stało w tak zwanym międzyczasie? Parę osób (w tym na pewno Posąg i chyba Mietek, a oboje u mnie wyglądają zielono) go wybielało i przyjąłem ich argumentację. BO TAK SOBIE MYŚLE ŻE TUTAJ MOŻE BYĆ KOLEJNY POTENCJALNY MAFIJNY ZGRZYT SEMANTYCZNY I
CZĘSTO CI SIĘ ZDARZA GRUBA RYBO PRZYJMOWAĆ CUDZE ARGUMENTY? BO TO TAK JAKBYŚ UCIEKAŁ OD ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WŁASNĄ GIERKĘ
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:03:35 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:03:35 GMT 1
czemu ten misio kału bo ja go w ogóle nie rejestruje
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:03:45 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:03:45 GMT 1
*kaku
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:05:05 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:05:05 GMT 1
dobrze że jestem grubolem to po vito strzał w Szefa i elo
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 18:08:31 GMT 1
Dlaczego Misiu powiedz mi. Dwa posty smierdziuchy zapodał. Gruboku nadgorliwy, ale chyba w nieporadnie miastowy sposób Tak mi kula mówi, chociaż nie wiem, co to za "chyba", badziew z Temu Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Dobra Vito, chuj z tym, no jestem w stanie uwierzyć, że tak było Mnie się tylko nie podoba, że ty przeszedłeś z tej negatywnej oceny do neutralnej, jak cię o to przycisnąłem Muszę się spytać MAGICZNEJ KULI co z tym fantem Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. PRZEPROWADZIŁ ATAK NA WRÓŻBITE GRUBCIEJA tzn no jestem niewinny, więc na pewno zależy mi na tym, żeby inni niewinni widzieli moją niewinność jesteś niewinny? No jestem. To widzisz, już mamy dwóch pewnych niewinnych. Oby tak dalej. Wywróż mi 3 najbardziej niewinnych to zbadam ich fizykę cząstek elementarnych, czy ich s-kwarki są odpowiednio grube A JAK DOSTAŁ ODPÓR I KONTRE TO SE GO 'UNIEWINNIŁ' I TEMAT POPADŁ W ZAPOMNIENIE MIAŁ TEŻ POTENCJALNEGO MAFSLIPA ALE TU AKURAT KUPUJE JEGO WYTŁUMACZENIE. BYĆ MOŻE TO JA NIE POTRAFIĘ CZYTAĆ
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 18:10:08 GMT 1
czemu ten misio kału bo ja go w ogóle nie rejestruje A WEŹ MI WYTŁUMACZ DLACZEGO DON VITO JEST WEDŁUG CIEBIE SPALONY? ZNAM SWOJĄ PERSPEKTYWĘ I ARGUMENTY ALE JESTEM CIEKAW JAK TO WYGLĄDA Z TWOJEJ STRONY
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 27, 2024 18:10:16 GMT 1
CZĘSTO CI SIĘ ZDARZA GRUBA RYBO PRZYJMOWAĆ CUDZE ARGUMENTY? BO TO TAK JAKBYŚ UCIEKAŁ OD ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WŁASNĄ GIERKĘ
W d0 i d1 prawie zawsze, bo ja tu nie mam w czym rzeźbić wcześniej. W kolejnych dniach coraz bardziej zaczynam polegać na swoich własnych obserwacjach. Pisząc o Posągu oczywiście chodziło o Statuę (nie wiedziałem jak to odmienić, więc użyłem posągu ) bo jakiś jego post zrozumiałem jako uniewinnienie DZG. A i przejrzałem tego Grubelone, no ale nie wiem, na ten moment chyba w Misio Kasiu czy jak mu tam bym strzelał. No i pomału by trzeba się decydować.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:14:29 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 18:14:29 GMT 1
W d0 i d1 prawie zawsze, bo ja tu nie mam w czym rzeźbić wcześniej. W kolejnych dniach coraz bardziej zaczynam polegać na swoich własnych obserwacjach. Pisząc o Posągu oczywiście chodziło o Statuę (nie wiedziałem jak to odmienić, więc użyłem posągu ) bo jakiś jego post zrozumiałem jako uniewinnienie DZG. A i przejrzałem tego Grubelone, no ale nie wiem, na ten moment chyba w Misio Kasiu czy jak mu tam bym strzelał. No i pomału by trzeba się decydować. tej ale skoro tak bardzo polegasz na mnie to czemu eastgruba oczyszczasz na tej podstawie a misiaku juz nie?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 18:16:33 GMT 1
EEEE TEGO MISIA KASIA NIE BYŁO WCZEŚNIEJ
O 17:15 PISAŁEŚ A tak w skrócie za co dokładnie chcemy uwalić Grubelone? Wiem, że było tłumaczone, ale zanim ja to znajdę. Mi dużo gorzej wygląda Rick niż Ojciec Chrzestny i chyba jednak Jabbie odpuszczę, bo jeśli faktycznie go nie będzie do poniedziałku aktywnie, to nie fair będzie nie dać mu szansy obrony. A Rick szansę ma, jest aktywny, ale jego tłumaczenie jest takie, no średnie. WCZEŚNIEJ TEŻ NIC NIE GADAŁEŚ O MISIO KASIU TY SIĘ KUMASZ Z DON VITO!?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:22:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 18:22:25 GMT 1
rybson grubson dawaj tutaj na karnego jezyka bo chyba bedzie pogawedka
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:23:04 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 18:23:04 GMT 1
co to ty kurwa mac robisz co o co chodzi z misiaku co to za podwojne standardy ??
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:25:17 GMT 1
Oto moje fenomenalne powierzchnie tnące.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 18:30:17 GMT 1
szef kolację chciałeś robić
no i kurwa co
|
|