|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 18:30:44 GMT 1
no chyba że jestem głupi, co jest całkiem prawdopodobne Jebany, dostał notkę od urzędasa w grze bez urzędasa Tom się okaże mafią, jestem tak prawie pół na pół pewien
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:31:42 GMT 1
Rambo niewinny.
Jak to, co robię? Czytam, co pisaliście, gdy byłem w kuchni i łowię wam niewinnych.
|
|
Gruambo
EdycjaGruba#
Limit Postów: 391
|
Post by Gruambo on Sept 27, 2024 18:32:51 GMT 1
Konkluzja jest taka, że jak Rick w mafii to nie dam sobie obciąć ręki ale raczej Grumbabo powinien być niewinny w takim wypadku. Wtedy może potencjalnie sobie nadrabiać spokojnie pozycję wiedząc ile jeszcze mu kompanów żyje i może rozmyć swój temat.
W drugim wypadku jak Grumbabo jest w mafii to nie widzę w niej Ricka za bardzo. Za duże ryzyko w porównaniu do korzyści jakie miałby z wywaleniem swojego. Zwłaszcza jak się o nim rozpisuje w punktach od kiedy zaczął go podejrzewać. Nie ten typ gracza chyba by szybko sobie na kimś budować pozycję jeśli chodzi o Ricka.
Bytność obydwóch jegomości w mafii byłaby co najmniej dziwna.
To jest post, który sprawia, że zaczynam wątpić w winę Grubolone. Pierwsza organiczna myśl. Przecież to jest wielkie nic. Albo jeden jest w mafii, albo drugi - tyle wystarczy, żeby się uniewinnić?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:33:17 GMT 1
To jest post, który sprawia, że zaczynam wątpić w winę Grubolone. Pierwsza organiczna myśl. Przecież to jest wielkie nic. Albo jeden jest w mafii, albo drugi - tyle wystarczy, żeby się uniewinnić? Doczytaj dalej. Ja go później atakowałem jeszcze bardziej niż wcześniej. Finalnie nie przekonał mnie ten post.
Ogólnie uważam, że powinniśmy wpierdolić Grubleone do mikrofalówki, ale jeszcze czytam.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 18:33:47 GMT 1
Ja tak z wajbu mam Papieżaka w niewinnych, tylko nie rozumiem, czemu on co chwilę z tożsamości wyskakuje, skoro i tak jest jasna dla ~90% osób
E: A tak w ogóle, to jestem już na bieżąco, poza tym długim postem Don Vito
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 18:36:33 GMT 1
łeb mnie nakurwia
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 18:38:51 GMT 1
Pewnie od myślenia, więc dawaj białko
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 27, 2024 18:39:45 GMT 1
Ja tak z wajbu mam Papieżaka w niewinnych, tylko nie rozumiem, czemu on co chwilę z tożsamości wyskakuje, skoro i tak jest jasna dla ~90% osób E: A tak w ogóle, to jestem już na bieżąco, poza tym długim postem Don Vito przeczytałem go, nic nowego z niego nie wynika
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:39:47 GMT 1
Ale zaraz kurwa No może i pojebalem ludzi Ale dla ciebie nie jest normalne 10 minut po starcie gry wjebywac kolegę a jednak teraz zakładasz że tak był plan Czy znowu coś pojebalem xDdd Nie no kurwa, Ty jesteś bardziej upośledzony niż zwykle czy o ja piszę w jakiś pojebany i niezrozumiały sposób? Napisałem właśnie, że nie wyobrażam sobie, żeby taki był plan, ergo Ty i Gruambo (ten typ, którego jebałeś na początku i potem przez pół wieczoru, ten z fajnym animowanym avatarem) byli razem w mafii. TO POŁĄCZENIE WYKLUCZAM! A potem piszę, że nic nie wyklucza Ciebie i Gruboku (to ten typ z avatarem z Dragon Force'a) i dalszą część wywodu poświęcam temu. kurde tak czytam tego papierzaka i czytam i w sumie nie wiem co o nim powiedziec bo ma w sumie otwarta furtke do zostania merytorycznym liderem a on sobie skrobie ze nie chce dawaj ostrej baraniny na grubym bo leci na orgie jednoczesnie jak go czytam to daje mocno nie zebym sie zgadzal ze wszystkim ale na pierwszy rzut oka robi dobre wrazenie sposob jego gry jest na pewno najbardziej wyczerpujacy no i pytanie po co mialby to robic w tym momencie gdzie kilkukrotnie punktowal to ze nie bedzie dawac az tyle ambitnej gry Dobra, może to wyjaśnię. 1. Zawsze gram bardzo ambitnie, najlepiej jak w danej chwili czas i siły pozwalają. 2. Dlatego dziś i wczoraj, gdy byłem, to grałem najmocniej jak się dało. 3. Wychodzę dziś na chlanie i kręgle i nie wypada mi siedzieć na telefonie + z telefonu grać nie lubię, więc efektywnie 17.30-18.00 znikam i mnie nie ma. 4. W związku z tym nie chcę forsować jakoś mocno swojej wizji gry, bo i tak potem wajchowi mogą zmienić układ sił na planszy a ja dodatkowo mogę oberwać mordem na ryj. 5. Jak jutro dalej będę w grze, to będę się starał mocniej i na tę chwilę powinienem mieć czas być przy linczu, więc mogę chcieć wziąć stery w swoje ręce. Kurwa ogólnie jak widzę takie zawiłe dyskusje, których kurwa nawet nie rozumiem, o co są, to mi się wydaje, że uczestniczy w nich jakaś mafia. Rick o chuj chodzi, że ty albo coś pierdolisz, że Rambo się obsrał, jak się nie obsrał, albo jesteś zamieszany w jakieś wyjaśnianie niejaśności, w których nie wiadomo nawet, o co chodzi ani co jest do wyjaśniania?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 18:41:03 GMT 1
Pewnie od myślenia, więc dawaj białko przeziębiłem się a mam w niedzielę rano aktywność sportową w której planuję uczestniczyć nie będzie nowych sztuczek teraz
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 18:41:55 GMT 1
Nie no kurwa, Ty jesteś bardziej upośledzony niż zwykle czy o ja piszę w jakiś pojebany i niezrozumiały sposób? Napisałem właśnie, że nie wyobrażam sobie, żeby taki był plan, ergo Ty i Gruambo (ten typ, którego jebałeś na początku i potem przez pół wieczoru, ten z fajnym animowanym avatarem) byli razem w mafii. TO POŁĄCZENIE WYKLUCZAM! A potem piszę, że nic nie wyklucza Ciebie i Gruboku (to ten typ z avatarem z Dragon Force'a) i dalszą część wywodu poświęcam temu. Dobra, może to wyjaśnię. 1. Zawsze gram bardzo ambitnie, najlepiej jak w danej chwili czas i siły pozwalają. 2. Dlatego dziś i wczoraj, gdy byłem, to grałem najmocniej jak się dało. 3. Wychodzę dziś na chlanie i kręgle i nie wypada mi siedzieć na telefonie + z telefonu grać nie lubię, więc efektywnie 17.30-18.00 znikam i mnie nie ma. 4. W związku z tym nie chcę forsować jakoś mocno swojej wizji gry, bo i tak potem wajchowi mogą zmienić układ sił na planszy a ja dodatkowo mogę oberwać mordem na ryj. 5. Jak jutro dalej będę w grze, to będę się starał mocniej i na tę chwilę powinienem mieć czas być przy linczu, więc mogę chcieć wziąć stery w swoje ręce. Kurwa ogólnie jak widzę takie zawiłe dyskusje, których kurwa nawet nie rozumiem, o co są, to mi się wydaje, że uczestniczy w nich jakaś mafia. Rick o chuj chodzi, że ty albo coś pierdolisz, że Rambo się obsrał, jak się nie obsrał, albo jesteś zamieszany w jakieś wyjaśnianie niejaśności, w których nie wiadomo nawet, o co chodzi ani co jest do wyjaśniania?
no tak to czasem bywa sorry
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:43:11 GMT 1
Ogólnie takie dyskusje jak ta Ricka z Papieżem chyba rzadko powstają udziałem 2 niewinnych, co chcą po prostu załatwić sprawę.
Cofam uniewinnienie dla Papieża, dla Ricka mnie jeszcze kusi trzymać.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:45:31 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:45:31 GMT 1
co się opłaca przy tym setupie, Szefu?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:46:25 GMT 1
Nie mam pojęcia, czytałem go, ale nie rozkminiałem implikacji. A ty co? Rolę łowisz? Ja dziś zamierzam wpierdolić mafiozę do mikrofalówki, tylko jeszcze myślę czy Kaku, czy Grubleone.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:46:43 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:46:43 GMT 1
przecież ja mam rolę, pisałem
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 18:46:48 GMT 1
co się opłaca przy tym setupie, Szefu? ty a w sumie co to dzień dobroci dla zwierząt jest w tej edycji bo o mnie to się wypowiedziałeś a braun ci wchodzi dobrze?
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:47:13 GMT 1
waham się czy cię nie odjebać strzałem od razu
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 27, 2024 18:47:49 GMT 1
ale skoro tak bardzo polegasz na mnie to czemu eastgruba oczyszczasz na tej podstawie a misiaku juz nie? No przecież jakbym miał w 100% na Tobie polegać to po co miałbym grać? Clint przestał mi śmierdzieć m. in. z Twojego powodu, a Misiak mi zaczął cuchnąć z powodu innych sugestii. Jakbyś był wytrawnym wędkarzem to wiedziałbyś, że masz pewnie kilkanaście walizek zanęty i musisz wybrać, bo tylko jedną można dać na wędkę. Dobra ja walę w Misiu Kasiu czy jak mu tam.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:47:52 GMT 1
waham się czy cię nie odjebać strzałem od razu Mnie?
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:51:05 GMT 1
Śmierdzi mi mafią Grubdemort, Papież, Kaku, Grubleone hehe. Jakbym miał tak przyświrować typerka.
|
|