|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:52:40 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:52:40 GMT 1
co się opłaca przy tym setupie, Szefu? ty a w sumie co to dzień dobroci dla zwierząt jest w tej edycji bo o mnie to się wypowiedziałeś a braun ci wchodzi dobrze? wchodził zanim skumalem kim jest, a skumalem w momencie poprzedzającym mojego posta o mieniu głęboko w dupie teraz mam below the line, bo imo płytki jest i naiwny, a jakiś taki przekonany, ale może od mvp w głowie odpierdolilo no ale już bez prztyczka, to powiedzmy mam wrażenie że ma upośledzony sposób szukania w mojej opinii ale sprawia wrażenie bycia zadowolonym z tego szukania i w sumie to bycie zadowolonym, taka samoakceptacja imo może być wyznacznikiem miejskości więc w sumie jak sobie pomyślę to chyba mi się nie podoba za to, że ze sposobu kminy wydaje mi się poniżej potencjału, ale jakbym nie skumał że to on to dalej bym trzymał ze swoimi miejskimi pokemonami
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 18:52:51 GMT 1
szczęść Boże voldi pytał, skąd misio kasiu ten post mi zazgrzytał na wejściu, jakby chciał się do czegoś dojebać, a nie do końca wiedział, do czego Dlaczego Misiu powiedz mi. Dwa posty smierdziuchy zapodał. Gruboku nadgorliwy, ale chyba w nieporadnie miastowy sposób Tak mi kula mówi, chociaż nie wiem, co to za "chyba", badziew z Temu Ten post to taki na pokaz. Niby wyciąga jakiś wniosek, a potem pisze że jest nic nie warty. To po co w ogóle o tym pisać? Dobra Vito, chuj z tym, no jestem w stanie uwierzyć, że tak było Mnie się tylko nie podoba, że ty przeszedłeś z tej negatywnej oceny do neutralnej, jak cię o to przycisnąłem Muszę się spytać MAGICZNEJ KULI co z tym fantem Tu podobny post jak wyżej. Po co to zdanie o tej kuli? Mi to zalatuje taką mafią, która chce być merytoryczna, ale boi się rzucić z pełnym impetem, więc tak podszczypuje. zwłaszcza to "po co zdanie o tej kuli", no ciśnie za posty kreacyjne no i czekałem cały dzień, co dziś zrobi i siedział cicho uaktywnił się don vito i po kilkunastu minutach wbija kaka no i wbija niezbyt przekonująco, mówił, że czytał w międzyczasie, a rzuca, że po prostu pójdzie za tym, co się przewija, gdzie wcześniej zdawał się być gościem z twardymi statementami
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 18:53:59 GMT 1
ty a w sumie co to dzień dobroci dla zwierząt jest w tej edycji bo o mnie to się wypowiedziałeś a braun ci wchodzi dobrze? teraz mam below the line, bo imo płytki jest i naiwny, a jakiś taki przekonany, ale może od mvp w głowie odpierdolilo jestem cichy i serca pokornego xD
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:54:04 GMT 1
papież ja cię uniewinnie całkowicie jak anulujesz życie prywatne na tydzień i bedziesz kontynuował taką grę ok?? nie schodz z intensywności albo wpierdol No dobra może Papież z Grubdemortem nie są razem. To może jakiś Braun.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:55:06 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:55:06 GMT 1
no dobra to o misiu akurat ładne grubbraun może nie szukasz uposledzenie jednak
ale mi jeszcze jedna osoba się wydawało że na starcie przypierdalala bez sensu
zaraz nastąpi weryfikacja kto to byl
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 18:58:03 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 18:58:03 GMT 1
jakbyśmy zaczynali z karmą 50, gdzie 0 to mafia a 100 to miasto, to gruambo miałby już 45 a, już wiem
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 18:58:05 GMT 1
no w sumie można rzec, że goku się trochę "przypierdalał" bez sensu na wejściu, ale u niego rozważam, czy można go uniewinnić poradnikowo per "proaktywne posty", bo jednak mieszał w tym gównie
Goku, a w sumie co tak się uaktywniasz, jak Vito wbija, a jak gość się wylimitował, to siedzisz cicho
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 18:59:59 GMT 1
Goku obsrał się wielkiego Don Vito na bank.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:00:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:00:18 GMT 1
Trochę mnie to bawi jak on bardzo chce się z każdym zaprzyjaźnić. o to mi akurat nie chodziło, gdzie on chce się z każdym zaprzyjaźnić? no ale grubbraun to jest niewinny w chuj na podstawie tej interakcji, przecież od tego się też zaczęło grillowanie Vito
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:00:53 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:00:53 GMT 1
No nie musiało mu wyjść 🤷🏼♂️ A zresztą, Vito, powiedz mi, nawet jeśli szukałby w taki sposób przyjaciół, to twoim zdaniem mafijne, czy co? ten też git
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 19:01:21 GMT 1
No jak Vito winny to Braun niewinny, masz rację. Tak trzymaj.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 19:01:35 GMT 1
NO CHYBA ŚWIRUJESZ ALIGATORA TERAZ??
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 19:02:40 GMT 1
Ciężko mi uwierzy, że to naturalnie tu progresowało i moim zdaniem ledwo Szef wszedł do gierki to Grubolone wpierdolił go na minę wychodząc na spalonego mafiozę, więc trzeba było wajchować z niewinnego wejścia na jakąś argumentację, żeby creditsy podbić. No nie wierzę nic a nic, że winny Grubolone nie daje winnego Szefa, a winnego Grubolone jestem pewien, ale możesz Szefu jakoś dokładnie i w detalach opisać swój proces wejścia w rozgrywkę, początkowe spostrzeżenia, czemu wejście Grubolone niemafijne, no takie wiesz, rozszerzające rzeczy. A mi naturalnie progresowało tak samo, wejście Vito było tak mafijne, że aż niewinne się wydawało Statua i Rambo niewinni.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 19:02:56 GMT 1
GRUBDEMORD NIEPOWAŻNY W TEJ EDYCJI
-CIŚNIE Z DON VITO I NAWET NIE POTRAFI UARGUMNTOWĄC DLACZEGO -IGNORUJE MOJE PYTANIA -KŁAMIE NA TEMAT ROZPOCZĘCIA KRUCJATY PRZEZ BRAUNA
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:04:36 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:04:36 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:04:54 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:04:54 GMT 1
no ja pieska mogę pogłaskać ale nie będę z nim gadał przecież, ne?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 19:05:03 GMT 1
O to powinno być oczywiste, że nie liczę na to że zaraz po tym poście magicznie uniewinnienia będą spływać tylko wbije o niektórym do łba że by jakiś proces myślowy w moich postach i pozwoli innym zatrzymać się zanim supeł będzie nadawał się jedynie do rozcięcia. znaczy no jak mam być szczery, to ja się nie poczułem na tyle przekonany, żeby z czystym sumieniem powiedzieć "zlinczujmy zamiast niego jakiś znak zapytania typu warmianin" masówki być powinno ze względów setupowych i jak się na jakąś będzie zanosić, to będzie trzeba na siłę dywersyfikować a to powoduje, że KURWA MAFIA BĘDZIE SE MOGŁA STRZELAĆ W POWIETRZE I NA ALIBIczyli kurwa nie rozsiadać się, tylko wyciągać kogo tam macie za fraki i essa ja bym wolał mieć ustalony lincz wcześniej i jakieś deklaracje a później dywersyfikować czy to głupie
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 19:05:40 GMT 1
No Demort sobie grubi. U mnie już ma tylko 50% szans na niewinność a domyślnie matematycznie jest więcej.
Widzę że tam Vito zajebistą pisankę napisał. Czytam.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:06:36 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 27, 2024 19:06:36 GMT 1
no w sumie można rzec, że goku się trochę "przypierdalał" bez sensu na wejściu, ale u niego rozważam, czy można go uniewinnić poradnikowo per "proaktywne posty", bo jednak mieszał w tym gównie Goku, a w sumie co tak się uaktywniasz, jak Vito wbija, a jak gość się wylimitował, to siedzisz cicho jestem w pracy, zerkam na forum na telefonie jakby coś się działo, ale śledzę po lebkach.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 19:06:37 GMT 1
Przede wszystkim jakby u tego Gruboku wszelkie fragmenty dotyczące mnie to nagle jego napy gry właściwie nie ma.
|
|