|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:07:12 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:07:12 GMT 1
no ja mam wyjebane juz bo się wysprzeglilem z roli i będę strzelał w Szefa
ale jakbym był grubolem zakamuflowanym to bym wolał masówkę na Vito przy pewności jego winy, bo wtedy mafia musi wybierać z większej ilości nicków potencjalnego grubola po strzale
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 19:07:24 GMT 1
A na ten moment wolałbym Misio Kaku wywalić jako potencjalnego mafiozę.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 19:07:43 GMT 1
Przede wszystkim jakby u tego Gruboku wszelkie fragmenty dotyczące mnie to nagle jego napy gry właściwie nie ma. a ty kurwa co z nory wyszedłeś dopiero jak można było komuś przypierdolić żeby w kolejkę wpadł jak normalnie gadamy to nie łaska
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 19:08:02 GMT 1
no ja mam wyjebane juz bo się wysprzeglilem z roli i będę strzelał w Szefa ale jakbym był grubolem zakamuflowanym to bym wolał masówkę na Vito przy pewności jego winy, bo wtedy mafia musi wybierać z większej ilości nicków potencjalnego grubola po strzale A załóż się, że nie strzelisz.
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 19:08:14 GMT 1
Nie dasz rady.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 19:08:16 GMT 1
Przede wszystkim jakby u tego Gruboku wszelkie fragmenty dotyczące mnie to nagle jego napy gry właściwie nie ma. a ty kurwa co z nory wyszedłeś dopiero jak można było komuś przypierdolić żeby w kolejkę wpadł jak normalnie gadamy to nie łaska Limit mnie trzymał przecież.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:08:27 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:08:27 GMT 1
no ja mam wyjebane juz bo się wysprzeglilem z roli i będę strzelał w Szefa ale jakbym był grubolem zakamuflowanym to bym wolał masówkę na Vito przy pewności jego winy, bo wtedy mafia musi wybierać z większej ilości nicków potencjalnego grubola po strzale czyli jak ktoś jest miastowy to lepiej by było dawać np między dwoma trzema nickami zagrożonymi niż strzelać w niebo na kandydata z jednym głosem przynajmniej ja tak rozumiem setup
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 27, 2024 19:09:09 GMT 1
o to mi akurat nie chodziło, gdzie on chce się z każdym zaprzyjaźnić? no ale grubbraun to jest niewinny w chuj na podstawie tej interakcji, przecież od tego się też zaczęło grillowanie Vito Nie no, stary, bądźmy poważni. Rzucasz posty, że ludzie grają jak sprzed 20 czy 40 edycji, zgrywasz ogara, a chcesz "w chuj" uniewinniać typa na podstawie tego, że pierwszy odpisał na post, na który pewnie każdy mafiozo by chciał odpisać, widząc jaki był chujowy. I żeby nie było, bo w sumie znowu Braun dostaje rykoszetem ode mnie, to nie tak, że nie uważam, że to na jego plus, ale szanujmy się
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 19:09:57 GMT 1
przecież chuj w te strzały, niech padnie ktoś z czterema głosami i grubol kamizelki rozdaje
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 27, 2024 19:10:04 GMT 1
Dobra skoro jesteście niezdecydowani to dzisiejszy lincz powinien już się odbywać między mną,Kaku i Gruboku. Bez żadnego wyłamywania się.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:10:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:10:18 GMT 1
no ja mam wyjebane juz bo się wysprzeglilem z roli i będę strzelał w Szefa ale jakbym był grubolem zakamuflowanym to bym wolał masówkę na Vito przy pewności jego winy, bo wtedy mafia musi wybierać z większej ilości nicków potencjalnego grubola po strzale A załóż się, że nie strzelisz. jest mi strasznie smutno bo uważam że masz zajebiście strawna grę w tej edycji i super by się współpracowało no ale uważam że mafiak jesteś też z tego powodu:D nikt mi nie dał jeszcze argumentu że nie w którego bym wierzył a pytam długo czasu
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 19:10:56 GMT 1
Bo nikt cię nie traktuje poważnie dlatego nikt mnie nie broni.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:11:37 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:11:37 GMT 1
no ale grubbraun to jest niewinny w chuj na podstawie tej interakcji, przecież od tego się też zaczęło grillowanie Vito Nie no, stary, bądźmy poważni. Rzucasz posty, że ludzie grają jak sprzed 20 czy 40 edycji, zgrywasz ogara, a chcesz "w chuj" uniewinniać typa na podstawie tego, że pierwszy odpisał na post, na który pewnie każdy mafiozo by chciał odpisać, widząc jaki był chujowy. I żeby nie było, bo w sumie znowu Braun dostaje rykoszetem ode mnie, to nie tak, że nie uważam, że to na jego plus, ale szanujmy się ok boomer
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:11:59 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:11:59 GMT 1
Bo nikt cię nie traktuje poważnie dlatego nikt mnie nie broni. nie oczekuje poważnego traktowania 🥹
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 19:12:38 GMT 1
ale skoro tak bardzo polegasz na mnie to czemu eastgruba oczyszczasz na tej podstawie a misiaku juz nie? No przecież jakbym miał w 100% na Tobie polegać to po co miałbym grać? Clint przestał mi śmierdzieć m. in. z Twojego powodu, a Misiak mi zaczął cuchnąć z powodu innych sugestii. Jakbyś był wytrawnym wędkarzem to wiedziałbyś, że masz pewnie kilkanaście walizek zanęty i musisz wybrać, bo tylko jedną można dać na wędkę. Dobra ja walę w Misiu Kasiu czy jak mu tam. WEŹ MI POWIEDZ Z POWODU JAKICH SUGESTII CI CUCHNIE MISIAK?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:12:47 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 19:12:47 GMT 1
dobra szwagry bo mnie juz raczej nie bedzie przed linczem a najpewniej zejde w mordzie
grubelone dzisiaj jesli winny to balacha na andrieju gruberze jesli grubelone niewinny to chyba andriej bedzie niewinny rick fistley to przegrillowania i odwalenia max w linczu nr 3-4 dojechac konona , twojstarego , jabbe przygladac sie makaroniarzowi podociskac wrozbite i szefuncia
to chyba by bylo na tyle jak cos to wroccie do tego posta i tego posta z okolic 17 tam to lepiej rozpisalem
jesli gdzies jebnalem sie wsrod niewinnych to najpredzej przy misiaku lub grubraunie
jak papaj i voldemort nie zleca to tez ich wrzuccie na swiecznik
z fartem i samych lekkich robot bez zelbetu i jebanych pretow wjebanych na przepas najgorsze
uwazajta by nie wjebac sie udarem w faze bo bedzie bida
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 19:12:59 GMT 1
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 27, 2024 19:13:30 GMT 1
Tu na pewno będzie jeden mafian.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 27, 2024 19:14:24 GMT 1
dobra szwagry bo mnie juz raczej nie bedzie przed linczem a najpewniej zejde w mordzie grubelone dzisiaj jesli winny to balacha na andrieju gruberze jesli grubelone niewinny to chyba andriej bedzie niewinny rick fistley to przegrillowania i odwalenia max w linczu nr 3-4 dojechac konona , twojstarego , jabbe przygladac sie makaroniarzowi podociskac wrozbite i szefuncia to chyba by bylo na tyle jak cos to wroccie do tego posta i tego posta z okolic 17 tam to lepiej rozpisalem jesli gdzies jebnalem sie wsrod niewinnych to najpredzej przy misiaku lub grubraunie jak papaj i voldemort nie zleca to tez ich wrzuccie na swiecznik z fartem i samych lekkich robot bez zelbetu i jebanych pretow wjebanych na przepas najgorsze uwazajta by nie wjebac sie udarem w faze bo bedzie bida JUTRO BĘDZIESZ NA MNIE NAGANIAŁ TYLKO DLATEGO ŻE MAM NIESAMOWITĄ CELNOŚĆ
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 19:15:12 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 27, 2024 19:15:12 GMT 1
Mietek
dla mnie Grubbol jest niewinny
bazuje przede wszystkim na interakcjach ze mną, ale imo nie umiałby tego odtworzyć
wpasowuje się w oczekiwania w stu procentach
|
|