|
Post by Potężny Warmianin on Sept 26, 2024 19:31:22 GMT 1
Czy CHUJEM jesteś?? Bo chyba jak chujem jesteś, to chujem zostaniesz, i chujem zdechniesz. Dziękuję bardzo. Moja magiczna kula mówi mi... że nie jestem!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:32:03 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 19:32:03 GMT 1
jeny Gruboku ale daj się rzeczom porozwijać co Trochę mnie to bawi jak on bardzo chce się z każdym zaprzyjaźnić. o to mi akurat nie chodziło, gdzie on chce się z każdym zaprzyjaźnić?
|
|
|
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 19:32:04 GMT 1
Gruboku nadgorliwy, ale chyba w nieporadnie miastowy sposób
Tak mi kula mówi, chociaż nie wiem, co to za "chyba", badziew z Temu
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:33:37 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 19:33:37 GMT 1
jeny Gruboku ale daj się rzeczom porozwijać co zawsze się daje porozwijac, a potem kilkadziesiąt stron gadania głupot. Robicie masę a nie rzeźbe.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:34:38 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 19:34:38 GMT 1
Trochę mnie to bawi jak on bardzo chce się z każdym zaprzyjaźnić. o to mi akurat nie chodziło, gdzie on chce się z każdym zaprzyjaźnić? a z dupy to wziął. Bo ładnie brzmi gdzie jest jego głos?
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 26, 2024 19:34:46 GMT 1
GRUBOLE I GRUBOLKI!!! JA, ANDRZEJ GRUBBOL STAJĘ PRZED WAMI BY WALCZYĆ O NASZE PRAWA! O PRAWA GRUBOLI, KTÓRE OD LAT ZANIEDBYWAŁY CHUDOLSKIE ELITY! WIEMY DOBRZE KTO BUMELUJE NA GÓRZE A KTO CIĘŻKO HARUJE NA DOLE ALE WIĘCEJ JUŻ NA TO NIE POZWOLIMY! PRZYSZEDŁ CZAS BY POWIEDZIEĆ DOŚĆ! NIE POZWOLĘ ŻEBY NAS OSZUKIWANO, ZNIEWAŻANO I NISZCZONO NASZE MARZENIA. MARZENIA O KRAINIE MLEKIEM I MIODEM PŁYNĄCEJ - GRUBOLANDII MĄCICIELE Z ELITY KRĄŻĄ WŚRÓD NAS, SIEJĄ ZAMĘT CHCĄ WCIĄGNĄĆ NAS W SWOJE UKŁADY I ZABIERAĆ TO CO NALEŻY SIĘ NAM, GRUBOLOM! ALE JA WAM MÓWIĘ I BIORĘ PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚC ZA TO CO MÓWIĘ – NIE PODDAMY SIĘ I ZWYĆIĘŻYMY! JA, ANDRZEJ GRUBBOL, BĘDĘ WALCZYŁ O GODNOŚĆ O POKRZYWDZONYCH O TO BY GRUBOL ZNOW MÓGŁ STAĆ Z PODNIESIONĄ GŁOWĄ! MĄCICIELE UWAŻAJCIE BO PRZYJDZIE KRYSKA NA MATYSKA!!! WASZ ANDRZEJ GRUBBOL NIE DA SIĘ ZASTRASZYĆ! A TYCH CO PRÓBUJĄ KNUĆ ZA NASZYMI PLECAMI – WYŁAPIEMY I ROZGONIMY fajny Jestem szefem mafii. Mafii Grubolskiej. Każde nieposłuszeństwo wobec mnie będzie karane. Za bycie zdrajcą/sprzedawczykiem/czy cżłonkiem wrogiej rodziny jest kara śmierci. Mam nadzieję że zasady będą respektowane. niefajny Nic się nie skończyło! Nic! Nie możecie tego ot tak wyłączyć! To nie była moja wojna! Wy prosiliście mnie, a nie ja was! Zrobiłem wszystko, co musiałem, byśmy zwyciężyli, a ktoś nie pozwolił nam wygrać! Potem wracam do świata i widzę tych wszystkich chuderlaków na lotnisku protestujących przeciwko mnie, plujących nazywających mnie obleśnym grubasem i innymi obrzydliwymi wyzwiskami! Kim oni są, żeby przeciwko mnie protestować, co?! Kim oni są?! Chyba, że byli mną i byli tam gdzie ja i wiedzą o czym wrzeszczą! niefajny jakbyśmy zaczynali z karmą 50, gdzie 0 to mafia a 100 to miasto, to gruambo miałby już 45 niefajny Jak się zapatrujecie na to że ja mam 3 role a wy po jednej ( ojciec chrzestny,grubol i sąd ostateczny jako don w sprawach mafii)? tu fajny mafia się wygadała na discordzie i teraz pewnie za bardzo nie chce się nikomu wpisywać, ale z czystej przyzwoitości jeden czy dwóch pewnie się zameldowało ja przyjdę potem, skoro teraz wieje chujem niefajny bardziej mafijnego wejscia niz don vito nie dalo sie poczynic chyba fajny ale nie wiem???
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 19:35:45 GMT 1
Trochę mnie to bawi jak on bardzo chce się z każdym zaprzyjaźnić. o to mi akurat nie chodziło, gdzie on chce się z każdym zaprzyjaźnić? Nie widzisz jego prób grania jako zdobywcę potencjalnego przyjaciela co mu wszystko by tłumaczył a nie wychodzi mu to zbyt dobrze?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:36:45 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 19:36:45 GMT 1
o to mi akurat nie chodziło, gdzie on chce się z każdym zaprzyjaźnić? Nie widzisz jego prób grania jako zdobywcę potencjalnego przyjaciela co mu wszystko by tłumaczył a nie wychodzi mu to zbyt dobrze? no nie, ale jakbyś pokazał palcem to bym przemyślał.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:37:10 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 19:37:10 GMT 1
o to mi akurat nie chodziło, gdzie on chce się z każdym zaprzyjaźnić? Nie widzisz jego prób grania jako zdobywcę potencjalnego przyjaciela co mu wszystko by tłumaczył a nie wychodzi mu to zbyt dobrze? Jak dla mnie to były próby spressowania typa, nie zaprzyjaźnienia się Oj, Don Vito, niby Don a problemy z czytaniem ludzi? Niedobra dla biznesu
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 26, 2024 19:38:45 GMT 1
Daddy's home!
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 19:39:42 GMT 1
Nie widzisz jego prób grania jako zdobywcę potencjalnego przyjaciela co mu wszystko by tłumaczył a nie wychodzi mu to zbyt dobrze? Jak dla mnie to były próby spressowania typa, nie zaprzyjaźnienia się Oj, Don Vito, niby Don a problemy z czytaniem ludzi? Niedobra dla biznesu Jak miał to być pressing to chyba coś mu nie wyszło.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 26, 2024 19:42:16 GMT 1
Przyszedłem się tutaj trochę porozpychać
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:42:37 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 19:42:37 GMT 1
No nie musiało mu wyjść 🤷🏼♂️
A zresztą, Vito, powiedz mi, nawet jeśli szukałby w taki sposób przyjaciół, to twoim zdaniem mafijne, czy co?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 26, 2024 19:42:42 GMT 1
Szczęść Boże, ratuj się, kto może! Lord Voldemort, przedstawiciel największej sekty antykatolickiej, drugi tylko po samym Marcinie Luterze, z piekła rodem. Grubole gospodarzami we własnym mieście, nie dla okultystycznych roszczeń. Pognajmy Voldemorta.
TY MI TU O VOLDEMORCIE A JA CI POWIEM TAK: BZDURY OPOWIADASZ! CZYM TY NAS TU STRASZYSZ?! RELIGIA, OKULTYZM – A CO TO MA DO ZIEMI GRUBOLSKIEJ, DO GRUBNIKÓW KTÓRZY DZIEŃ W DZIEŃ WALCZĄ O CHLEB?! JA ANDRZEJ GRUBBOL, MÓWIĘ WPROST – FANATYZMEM NIC NIE OSIĄGNIESZ! PRZEZ TAKICH JAK TY PRZESTAJEMY MÓWIĆ O TYM CO NAPRAWDĘ WAŻNE!
GRUBNIKÓW BRONIŁEM PRZED BANKAMI A TY GRUBRAUN TYLKO PODGRZEWASZ ATMOSFERĘ FANATYCZNYMI TEORIAMI! I DO CZEGO TO PROWADZI?! DO NICZEGO!!! DO ZAMIESZANIA, DO MĄCENIA, JAK TEN TWÓJ KOLEGA DON VITO GRUBELONE! GDZIE SĄ KONKRETY?! CO TY ZROBIŁEŚ DLA GRUBNIKÓW?! GADAĆ TO TY POTRAFISZ GRUBRAUN, ALE DZIAŁAĆ NIE MA KOMU.....
RELIGIA TO OPIUM DLA MAS! TO TYM ZATRUWASZ UCZCIWYCH GRUBOLI, ZAMIAST WALCZYĆ O PRAWDZIWE PROBLEMY I WZIĄC SIĘ ZA UCZCIWĄ ROBOTĘ!
GADAJ!! CO CIĘ ŁĄCZY Z DON VITO GRUBOLONEM?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:42:49 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 19:42:49 GMT 1
Przyszedłem się tutaj trochę porozpychać Dawaj Gruby
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 26, 2024 19:43:26 GMT 1
Przyszedłem się tutaj trochę porozpychać Dawaj Gruby jestem tutaj najgrubszy
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 19:46:07 GMT 1
Od teraz ja tu rządzę jako szef największej najgrubszej mafii świata (Don Vito może klęknąć i ucałować mój pierścień), więc macie się mnie słuchać. Jak ktoś nie wie czemu to niech sobie wygugla dogmat o nieomylności papieża.
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 26, 2024 19:46:26 GMT 1
Szczęść Boże, ratuj się, kto może! Lord Voldemort, przedstawiciel największej sekty antykatolickiej, drugi tylko po samym Marcinie Luterze, z piekła rodem. Grubole gospodarzami we własnym mieście, nie dla okultystycznych roszczeń. Pognajmy Voldemorta.
TY MI TU O VOLDEMORCIE A JA CI POWIEM TAK: BZDURY OPOWIADASZ! CZYM TY NAS TU STRASZYSZ?! RELIGIA, OKULTYZM – A CO TO MA DO ZIEMI GRUBOLSKIEJ, DO GRUBNIKÓW KTÓRZY DZIEŃ W DZIEŃ WALCZĄ O CHLEB?! JA ANDRZEJ GRUBBOL, MÓWIĘ WPROST – FANATYZMEM NIC NIE OSIĄGNIESZ! PRZEZ TAKICH JAK TY PRZESTAJEMY MÓWIĆ O TYM CO NAPRAWDĘ WAŻNE!
GRUBNIKÓW BRONIŁEM PRZED BANKAMI A TY GRUBRAUN TYLKO PODGRZEWASZ ATMOSFERĘ FANATYCZNYMI TEORIAMI! I DO CZEGO TO PROWADZI?! DO NICZEGO!!! DO ZAMIESZANIA, DO MĄCENIA, JAK TEN TWÓJ KOLEGA DON VITO GRUBELONE! GDZIE SĄ KONKRETY?! CO TY ZROBIŁEŚ DLA GRUBNIKÓW?! GADAĆ TO TY POTRAFISZ GRUBRAUN, ALE DZIAŁAĆ NIE MA KOMU.....
RELIGIA TO OPIUM DLA MAS! TO TYM ZATRUWASZ UCZCIWYCH GRUBOLI, ZAMIAST WALCZYĆ O PRAWDZIWE PROBLEMY I WZIĄC SIĘ ZA UCZCIWĄ ROBOTĘ!
GADAJ!! CO CIĘ ŁĄCZY Z DON VITO GRUBOLONEM?
Panie Andrzeju, wniosek formalny o skonsumowanie Snickersa. Albo lepiej, jajko sadzone:
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 19:46:27 GMT 1
No nie musiało mu wyjść 🤷🏼♂️ A zresztą, Vito, powiedz mi, nawet jeśli szukałby w taki sposób przyjaciół, to twoim zdaniem mafijne, czy co? Troszkę sobie na niego patrzyłem i odniosłem nieprzyjemne wrażenie szukania przyjaciół. Mała ostrzegawcza lampka mi się zapaliła przy jego nicku kiedy nie zauważyłem u pozostałych podobnych prób zdobywania przyjaźni.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 26, 2024 19:46:30 GMT 1
|
|