|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 20:11:41 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 20:11:41 GMT 1
andriej gruber sie w zwiazku z tym u mnie zazielenia i motylek chyba tez bedzie niewinny a wrozbita wlatuje w czerwone stany
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 20:11:44 GMT 1
via mobile
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 27, 2024 20:11:44 GMT 1
Jak Kaku będzie niewinny to wróżbita łapie u mnie minusy w chuj będzie wtedy wyjaśniany Ale mnie teraz oburzył a gram w catan
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 20:11:51 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 27, 2024 20:11:51 GMT 1
Jak Kaku będzie niewinny to wróżbita łapie u mnie minusy w chuj będzie wtedy wyjaśniany Wyjaśniaj mnie teraz frajerze a nie kolejkujesz
|
|
|
Post by Grubol Szef on Sept 27, 2024 20:11:57 GMT 1
No docisnąłem kolanem lincz na Vito, bo uważam że Kaku jest niewinny.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 27, 2024 20:12:02 GMT 1
słuchajcie powiem wam jeszcze że
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 20:12:15 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 27, 2024 20:12:15 GMT 1
słuchajcie powiem wam jeszcze że znasz dowcip o orle?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 27, 2024 20:12:19 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 27, 2024 20:12:19 GMT 1
jutro rick fistley
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Sept 27, 2024 20:14:34 GMT 1
WAŻNE OGŁOSZENIA:
1. GRUBOL MIEJSKI ZOSTAŁ ŚWIĘTYM.
2. TEMAT OTWIERA SIĘ JUTRO O 9:00 RANO - gramy w trybie weekendowym, 12h nocy, 12h dnia! Szczegóły w harmonogramie.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Sept 28, 2024 8:00:16 GMT 1
Pierwszy Mord Mafii:
Grubol Szef - Niewinny, bezrolny
Limity postów zaktualizowane, przypominam o ZAKAZIE METY W DNIU DRUGIM. Od dnia trzeciego meta dozwolona.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 8:07:48 GMT 1
Jestem w tej wyjątkowej sytuacji, że wiem więcej od innych - że wczoraj lincz rozegrał się między dwoma niewinnymi. A to bardzo duża wiedza. Z tego powodu wiem też, że jestem naturalnym celem na zlinczowanie dziś, żeby miasto pchnęło swoją grę do przodu, nie jestem złym linczem. Ale setup wymaga również dużej skuteczności, więc każde pudło jest bolesne i najlepsze co mogę zrobić, to dać dziś z wątroby, żeby się uniewinnić i zyskać miastu ten jeden dzień, który może być kluczowy w późniejszej fazie. Jestem wkurzony, że mój wczorajszy brak czasu i antyskuteczna z mafijnego punktu widzenia gra jest odbierana jako mafijna i sytuacja powtarza się już którąś edycję, ale jednocześnie daje to dodatkowy przegląd pola, że głosują na mnie nie mafiozi, a miastowi szukających najprostszych rozwiązań. Temat będę sukcesywnie nadrabiał, póki co jestem na śniadaniu na mieście, jak wrócę to włączę kompa.
1. Lord Grubdemort - takie wkurzające dziady są zwykle miastowe. Działał mi wczoraj wieczorem na nerwy, a jako mafia nie miałby z tego żadnego pożytku 2. Grzegorz Grubraun - z jego postów przebijał się confbias na mnie, więc dałbym mu ciut zaufania. Choć dziwne było, że na moje obelgi w jego kierunku w ogóle nie zareagował. Po miastowym działającym intuicyjnie spodziewałbym się jakiejś riposty. 3. Dobry, zły i gruby - źle wszedł w grę, totalnie mi się to nie podobało, co już omawiałem na żywo. Potem wszedł z frustracją i emocjami, co wyglądało naturalnie, ale ja bardziej przykładam wagę do pierwszych postów, a nie drugich, potencjalnie ratunkowych. 5. Potężny Warmianin 7. Wróżbita Grubciej - podtrzymuję mój pierwszy post, nie wiem dlaczego dostałem za niego zjebę od tak dużej liczby osób. Uważam, że zjeba była od miastowych, ale jednocześnie wy tak samo chuja wiecie jak i ja, a historia nieraz pokazała, że miałem rację w podobnych sytuacjach, więc macie ode mnie zjebę za tą zjebę. A sam Grubciej jest u mnie na neutral w chwili obecnej, muszę go doczytać. 8. Giuseppe Grubollo 9. Grubol-Papież 10. Adam Dużysz 11. Gruambo 12. Andrzej Grubbol 13. Mietek Baryła - jest moim gitem za całokształt, żeby powiedzieć czemu dokładnie, to musiałbym doczytać, ale jest daleko w kolejce ludzi do czytania, więc póki co materiału więcej tu nie będzie. 14. Statua Grubości - wczoraj wieczorem mi zaśmierdziała, bo jak tylko zniknąłem, zaczęła zagadywać na mnie, a jednak poszła w kierunku Vito i tak też oddała głos. Bardzo oportunistycznie i możliwe, że to byłby proponowany przeze mnie cel na lincz na dzisiaj. 15. Gruboku 16. M. Otyłek - rzucał mi się w oczy, tyle pamiętam z jego postów. To samo w sobie jest intrygujące i potencjalnie miastowe. 17. Grubol Szef 18. Jabba 19. Twój Stary Grubol 20. Gruba Ryba 21. Rick Gruboll
Jak widać, mój przegląd pola jest póki co malutki, ale zapraszam do rozmowy wszystkich zainteresowanych.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 8:07:53 GMT 1
Bonjour, mes amis
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 8:08:13 GMT 1
via mobile
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 8:08:13 GMT 1
Źle mi się spało
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 8:09:21 GMT 1
Jebany jak czekał od rana, żeby napisać gówno xdd
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 8:11:48 GMT 1
Jebany jak czekał od rana, żeby napisać gówno xdd Ktoś się zesrał, bo został zaatakowany. Stare, znałem
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 8:17:49 GMT 1
Przecież sam przyznałeś, że masz chudziutki przegląd pola, nie? Jak na gościa, który wczoraj zarzucał ludziom fatalność w grze, to trochę hipokryzja, bo taki DZG miał lepszy przegląd pola w swoim pierwszym poście, niż ty teraz. I oceniam tu zarówno jakość i ilość, serio nie jesteś w stanie nic napisać o połowie graczy? Nie oczekuję nie wiadomo czego (wiadomo, przeczytałem to co napisałeś o drugiej połowie), ale choćby samej opinii na czuja
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 8:22:03 GMT 1
Witam wszystkich Gruboli z wyłączeniem mafii i/lub sojuszników Biura Podróży TUI! Myślicie, że gdyby Papież był w mafii, to byłby tak odważny w łamaniu regulaminu? do czego ma zaprowadzić odpowiedź na to pytanie? Pewnie do uniewinnienia mnie, aczkolwiek nie zgadzam się z tezą, że łamię regulamin (moooże z raz nagiąłem) oraz z tym, że w mafii bym go nie łamał. O Misio Kaku: Myślisz, że jako mafioza grałby tak tragicznie? Przecież nie gra tragicznie, nie jest top kandydatem do linczu, większość jego postów przechodziło bez większego echa To raz, a 2 to czemu mafiozo miałby nie grać tragicznie? Zaraz poczytam te pozostałe 15 stron, które mam do nadrobienia, ale w międzyczasie mogę też poodpowiadać na pytania, gdyby ktoś jakieś do mnie miał.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 8:22:26 GMT 1
W ogóle skoro już poświęciłeś czas, to zdecydowanie lepiej byś go spożytkował, gdybyś się np. do mnie przyjebał - ale tak z czymś no. Skoro zacząłem ci jebać i póki co jestem twoim kandydatem na dziś, to fajniej by było, jakbyś przejrzał moje posty, do czegoś byś się dojebał, zawsze się coś znajdzie. Byłoby więcej pożytku, niż z tego twojego podsumowanka
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 8:24:41 GMT 1
Przecież sam przyznałeś, że masz chudziutki przegląd pola, nie? Jak na gościa, który wczoraj zarzucał ludziom fatalność w grze, to trochę hipokryzja, bo taki DZG miał lepszy przegląd pola w swoim pierwszym poście, niż ty teraz. I oceniam tu zarówno jakość i ilość, serio nie jesteś w stanie nic napisać o połowie graczy? Nie oczekuję nie wiadomo czego (wiadomo, przeczytałem to co napisałeś o drugiej połowie), ale choćby samej opinii na czuja No wolę nie pisać teraz z dupy na czuja jeśli nawet czuja nie mam. Szczególnie, że jak coś napiszę na czuja to dostaję odpowiedź, że nie jestem przekonujący XD Nie będę się potem tłumaczył z opinii, co do której nie jestem choćby po części pewny.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 8:26:53 GMT 1
Witam wszystkich Gruboli z wyłączeniem mafii i/lub sojuszników Biura Podróży TUI! do czego ma zaprowadzić odpowiedź na to pytanie? Pewnie do uniewinnienia mnie, aczkolwiek nie zgadzam się z tezą, że łamię regulamin (moooże z raz nagiąłem) oraz z tym, że w mafii bym go nie łamał. O Misio Kaku: Przecież nie gra tragicznie, nie jest top kandydatem do linczu, większość jego postów przechodziło bez większego echa To raz, a 2 to czemu mafiozo miałby nie grać tragicznie? Zaraz poczytam te pozostałe 15 stron, które mam do nadrobienia, ale w międzyczasie mogę też poodpowiadać na pytania, gdyby ktoś jakieś do mnie miał. Ja mam pytanie, co o mnie uważasz i skoro zarówno mafia jak i miasto może grać tragicznie, to czy rzekomy tragizm gry ma wpływ na ocenę.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 8:28:18 GMT 1
W ogóle skoro już poświęciłeś czas, to zdecydowanie lepiej byś go spożytkował, gdybyś się np. do mnie przyjebał - ale tak z czymś no. Skoro zacząłem ci jebać i póki co jestem twoim kandydatem na dziś, to fajniej by było, jakbyś przejrzał moje posty, do czegoś byś się dojebał, zawsze się coś znajdzie. Byłoby więcej pożytku, niż z tego twojego podsumowanka No ale to nie było moje podsumowanie tylko wstep XD Przecież napisałem, że dziś dopiero będę czytał i grał. Trochę czasu to zajmie, a w nocy spałem, a nie nadrabiałem, co może być szokujące.
|
|