|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 8:54:56 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 28, 2024 8:54:56 GMT 1
i do grubola ktory jest swietym a nie mial wczoraj okazji dac mi kamizelki dzisiaj masz na to idealny moment nie spierdol tego
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 8:55:42 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 28, 2024 8:55:42 GMT 1
ja lece na fuszke bede z doskoku albo po obiedzie
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 8:56:22 GMT 1
no ja pisałem że nie jestem omnibusem ale czemu w ogóle napisałeś tego posta? przecież to wygląda jak jakiś czelendz jebany a mimo wszystko nie wiemy jeszcze czy ten Vito faktycznie jest mafiucha dziwne A wcześniej było 100% pewności i uniewinnianie na podstawie interakcji z Vito... Dziwne. AKTUALNY STAN GŁOSOWANIA:
Don Vito Grubolone [5] – Grubol-Papież, Gruboku, Lord Grubdemort, Mietek Baryła, Andrzej Grubbol Misio Kaku [4] – Grubol Szef, Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Don Vito Grubolone Rick Gruboll [2]– Gruambo, Adam Dużysz Dobry zły I gruby [2] – Misio Kaku, Wróżbita Grubciej Twój Stary Grubol [1] – Dobry zły i gruby Jabba The Fatt [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt A Ty co tak przeliczasz te głosy? Do czego Ci to potrzebne? xD Czy to nie jest zbyt bezczelne jak na mafię? Edit: czy papiez bylby w stanie nie ogarnac kto padl w mordzie i cytowac umarlaka piszac tak jakby on normalnie zyl ?? Ale Ty pytasz czy byłbym w stanie nie ogarnąć jako miastowy, jako mafia, czy w ogóle? Może nie tyle nie ogarnąłem, co nie zastanawiałem się, komu odpisuję. Wspomniał coś o mnie, to odpisałem, nie myśląc, że to akurat zamordowany. Nie dorabiaj tu żadnej teorii, bo to niestandardowa sytuacja.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 8:57:16 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 8:57:16 GMT 1
szczęść Boże
smacznej kawusi kaku, ja zaraz zmykam do maczka na kawę i jajeczniczkę
ale wam skrobnę parę cennych porad
ten kaku niekoniecznie jest tak winny, jak myślałem wczoraj, otóż on w chuj antagonizował ludzi przed linczem no i po linczu też
tam miał np. ten tekst do grubdemorta "z czego rżysz jełopie", a mnie po linczu wyzywał od dzbanów
no fajnie by było pograne w mafii, ale zobaczymy, co tam wytworzy, nie skreślałbym od razu
żeby nie był tylko kaku, dziś pogrillujem goku i waszego starego. mapa gry groku bez vita jakaś lipa. a jeszcze waszego starego, bo nie rozumiem, w co on pogrywa. co to kurwa za głos w warmianina
a miastowo mi wczoraj w okienku przedlinczowym wyglądali lepper i voldi, chociaż voldi to mój wróg i uparciuch
zostańcie z Bogiem ✝️
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 8:59:22 GMT 1
lepper chujowiznę odjebał z głosem
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:01:45 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:01:45 GMT 1
opowiadaj rickuś jaką chujowizne
ja pamiętam, że on zmieniał ciągle, żeby poddymić na pohybel mafijnym grubolom i to jest supcio i odważne
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 9:04:10 GMT 1
otworzył otwarte drzwi w zabijaniu vito i zawięził o 1 osobę slot dla mafii dla szukania grubola
szef to widział i rozumnie zmienił, poza tym w fazie polinczowej już było widać, że niewinny
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 9:06:03 GMT 1
a przecież szaleństwem byłoby twierdzić, że w głosach nie na vito nie ma mafii
więc tam realnie ile 1/7 zostaje pewnie pi razy oko czy coś takiego, jeden już zleciał można z dużym prawdopodobieństwem określić kto będzie leciał dalej póki nie trafią
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 9:08:57 GMT 1
poza tym kurwa mafijny grubol też sie cieszy, bo sam siedzi w tłumie
no serio kurwa, chcecie grać w mafię a trzeba wam tłumaczyć rzeczy na poziomie "trzeba myć zęby"
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 9:09:25 GMT 1
no nie ma czym się szczycić Przecież się nie szczycę, tylko bawi mnie jaka ja mało spostrzegawcza jestem czy papiez bylby w stanie nie ogarnac kto padl w mordzie i cytowac umarlaka piszac tak jakby on normalnie zyl ?? IMO byłby, ale to, że odpisał na dwa posty, w których nawet nie był oznaczony wydaje mi się trochę naciągane. A Ty co tak przeliczasz te głosy? Do czego Ci to potrzebne? xD Czy to nie jest zbyt bezczelne jak na mafię? Nie. Jakby to miało być szczera pomyłka (albo udawanie szczerej pomyłki) to tak, ale ja to traktuję jak żart, a twój stary ma właśnie taki żarcikowo-wyjebańczy demeanor
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 9:10:53 GMT 1
Edycja spoko, jak każda. No wkurwia mnie stary schemat, że aktywność = niewinność, miastowa niepewność = słabość = mafia. Uważam, że jestem w stanie się oczyścić, bo wczoraj nie reprezentowałem swojego poziomu przez brak czasu. ale co ty mi tu kurde generalizujesz pod teze zeby moc pokazac sie w miejskim swietle jako ten pokrzywdzony ?? grubelone byl najaktywniejszy a mialem go za mafie rick fistley jest aktywny a mam go za mafie wedkarz jest niekatywny a mam go za miasto papiez jest mocny ale nie mam go w niewinnych na ten moment ale ok pokaz mi dzisiaj swoj poziom masz okazje Zauważam tylko co dziala a co nie działa w przypadku mojej gry. Oczywiście jako mafia bym grał wariant, który działa.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 9:11:09 GMT 1
O, wreszcie jakieś posty Ricka, które warto czytać. Jak nadrobię posty sprzed linczu i to jak się zmieniały głosy, żeby ocenić, co się faktycznie działo, to chętnie o tym pogadam.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 9:11:47 GMT 1
spoko statuta to do mietka było
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:12:34 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:12:34 GMT 1
poza tym kurwa mafijny grubol też sie cieszy, bo sam siedzi w tłumie no serio kurwa, chcecie grać w mafię a trzeba wam tłumaczyć rzeczy na poziomie "trzeba myć zęby" xDD nie zesraj się, mycie zębów jest lewackie (mafijne? 😏), hehehe no ja rozumiem, że jak było koło remisu, który Lepper wytwarzył, to mafijny Grubol nie wiedział, na którym wagonie usiąść i miał trudniej zgarnąć punkty ale faktycznie to gorzej dla miastowego Grubola wkurwiają te mechaniki nie można normalnie głosować
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 9:14:46 GMT 1
czy papiez bylby w stanie nie ogarnac kto padl w mordzie i cytowac umarlaka piszac tak jakby on normalnie zyl ?? Jak dla mnie papież miasto, ten niby townslip to jedno, ale gadanie o tui to drugie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:14:59 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:14:59 GMT 1
No jestem. To widzisz, już mamy dwóch pewnych niewinnych. Oby tak dalej. Wywróż mi 3 najbardziej niewinnych to zbadam ich fizykę cząstek elementarnych, czy ich s-kwarki są odpowiednio grube Grubraun Papież Z trzecim mam problem, ale z ciekawości możesz dać coś na Ricka i Baryłę Misio kaku Wyjaśnij mi dlaczego w momencie w którym zdjąłem ci stopę z gardła, wyjebałeś jajca na współpracę
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 9:20:51 GMT 1
Grubraun Papież Z trzecim mam problem, ale z ciekawości możesz dać coś na Ricka i Baryłę Misio kaku Wyjaśnij mi dlaczego w momencie w którym zdjąłem ci stopę z gardła, wyjebałeś jajca na współpracę Ciekawe, bo ja odczułem to zupełnie odwrotnie, że to ja ci zdjąłem stopę z gardła i udałem przyjaźń, bo chciałem zobaczyć co napiszesz. A potem wjechał mi już brak czasu.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 9:21:30 GMT 1
Witam wszystkich Gruboli z wyłączeniem mafii i/lub sojuszników Biura Podróży TUI! do czego ma zaprowadzić odpowiedź na to pytanie? Pewnie do uniewinnienia mnie, aczkolwiek nie zgadzam się z tezą, że łamię regulamin (moooże z raz nagiąłem) oraz z tym, że w mafii bym go nie łamał. O Misio Kaku: Przecież nie gra tragicznie, nie jest top kandydatem do linczu, większość jego postów przechodziło bez większego echa To raz, a 2 to czemu mafiozo miałby nie grać tragicznie? Zaraz poczytam te pozostałe 15 stron, które mam do nadrobienia, ale w międzyczasie mogę też poodpowiadać na pytania, gdyby ktoś jakieś do mnie miał. Wcześniej napisałem, że Kaku gra tragicznie, bo póki co nie zrobił nic by się uniewinnić, a jego winni są raczej niewinny w moim odczuciu czy też miasta i raczej prędzej czy później padnie, ale to nie jest do końca prawda Post był prowokacyjny i wyolbrzymiony i teraz patrząc na to kto mnie poprawił w tej kwestii jestem zdania, że to raczej miastowi. Szczególnie to wybrzmiewa przy wczorajszej ciszy przed linczowej jakoby lincz na Kaku czy Corleone nie miał znaczenia, bo obaj to niewinni Wczoraj mnie szczerze zastanawiały te ataki na Kaku, gdyż jakie tak naprawdę są na niego argumenty? Czy gracz nie mógłby mieć w swoich podejrzanych Wróżbity i BZG? Oczywiście, że może mieć, więc za co tak naprawdę obrywał Kaku? A co do Corleone to mnie nie było zauważyć jego niewinności niestety, ale że nikt nie zauważył? (chociaż chyba ktoś był i jestem zdania, że jest to raczej niewinny) Ale jeżeli nikt nie zauważył to znaczy, że nie chciał się tym podzielić, a spodziewam się, że ktoś z lepszych graczy musiałby to zauważyć, a przynajmniej robić wokół tego jakieś podchody
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 9:22:18 GMT 1
czy papiez bylby w stanie nie ogarnac kto padl w mordzie i cytowac umarlaka piszac tak jakby on normalnie zyl ?? Jak dla mnie papież miasto, ten niby townslip to jedno, ale gadanie o tui to drugie. Czemu gadanie o TUI mnie uniewinnia? A z tym townslipem to bym się nie rozpędzał. Podejrzewam, że czysto hipotetycznie mógłbym coś takiego udać w mafii albo nawet odjebać w mafii przypadkowo, ale to nie chce mi się tego nawet roztrząsać, szkoda czasu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:23:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:23:09 GMT 1
Misio kaku Wyjaśnij mi dlaczego w momencie w którym zdjąłem ci stopę z gardła, wyjebałeś jajca na współpracę Ciekawe, bo ja odczułem to zupełnie odwrotnie, że to ja ci zdjąłem stopę z gardła i udałem przyjaźń, bo chciałem zobaczyć co napiszesz. A potem wjechał mi już brak czasu. XD ale ja cię nie proszę o kontrę, tylko o wyjaśnienia Zainicjowałeś jakieś zawieszenie broni w celu współpracy, po czym jak ja złapałem się na wędkę, to po cichu się wycofałeś i nawet nie odniosłeś się do mojego posta, jak wokół ciebie ucichło Brak czasu brakiem czasu ale mi by było głupio kogoś tak olać 🤷🏼♂️
|
|