|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:23:31 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:23:31 GMT 1
Btw lepper to wczoraj też zauważył i uważam że jest niewinny
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 9:25:07 GMT 1
Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone poza tym mafia doskonale wie, albo przynajmniej powinna wiedzieć, ze póki miastowy grubol żyje, to ludzie z tego grona mają/powinni być względnie nietykalni, żeby linczem nie zawężać mafii pola wyboru w przypadku niecelnegowięc zgadnijcie kogo głos mi się najbardziej nie podoba, tym bardziej biorąc pod uwagę kiedy został wysłany hehe macie rację ale no generalnie jak grubol zleci, to robimy/robicie żniwa w tym gronie taka jest prawda futbolu Jak dla mnie papież miasto, ten niby townslip to jedno, ale gadanie o tui to drugie. Czemu gadanie o TUI mnie uniewinnia? A z tym townslipem to bym się nie rozpędzał. Podejrzewam, że czysto hipotetycznie mógłbym coś takiego udać w mafii albo nawet odjebać w mafii przypadkowo, ale to nie chce mi się tego nawet roztrząsać, szkoda czasu. patrzcie go papieżowi się nie chce czegoś rozstrząsać hmmm
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:26:41 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:26:41 GMT 1
Witam wszystkich Gruboli z wyłączeniem mafii i/lub sojuszników Biura Podróży TUI! Pewnie do uniewinnienia mnie, aczkolwiek nie zgadzam się z tezą, że łamię regulamin (moooże z raz nagiąłem) oraz z tym, że w mafii bym go nie łamał. O Misio Kaku:To raz, a 2 to czemu mafiozo miałby nie grać tragicznie? Zaraz poczytam te pozostałe 15 stron, które mam do nadrobienia, ale w międzyczasie mogę też poodpowiadać na pytania, gdyby ktoś jakieś do mnie miał. Wcześniej napisałem, że Kaku gra tragicznie, bo póki co nie zrobił nic by się uniewinnić, a jego winni są raczej niewinny w moim odczuciu czy też miasta i raczej prędzej czy później padnie, ale to nie jest do końca prawda Post był prowokacyjny i wyolbrzymiony i teraz patrząc na to kto mnie poprawił w tej kwestii jestem zdania, że to raczej miastowi. Szczególnie to wybrzmiewa przy wczorajszej ciszy przed linczowej jakoby lincz na Kaku czy Corleone nie miał znaczenia, bo obaj to niewinni Wczoraj mnie szczerze zastanawiały te ataki na Kaku, gdyż jakie tak naprawdę są na niego argumenty? Czy gracz nie mógłby mieć w swoich podejrzanych Wróżbity i BZG? Oczywiście, że może mieć, więc za co tak naprawdę obrywał Kaku? A co do Corleone to mnie nie było zauważyć jego niewinności niestety, ale że nikt nie zauważył? (chociaż chyba ktoś był i jestem zdania, że jest to raczej niewinny) Ale jeżeli nikt nie zauważył to znaczy, że nie chciał się tym podzielić, a spodziewam się, że ktoś z lepszych graczy musiałby to zauważyć, a przynajmniej robić wokół tego jakieś podchody To byłem ja jbc i mówiłem o tym wielokrotnie, natomiast w fazie wajchy tylko na ostatnie parę minut zdążyłem, jak już podział Vito - Kaku się dokonał ALE z tego co pamiętam to DZG podzielał moje obawy a i tak na niego zagłosował Gdzie WIEM że on umie Vita dobrze czytać Warto byłoby ten temat podrążyć
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:28:05 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:28:05 GMT 1
Papież może być w mafii
Taki gut feeling
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 9:29:06 GMT 1
Jak dla mnie papież miasto, ten niby townslip to jedno, ale gadanie o tui to drugie. Czemu gadanie o TUI mnie uniewinnia? A z tym townslipem to bym się nie rozpędzał. Podejrzewam, że czysto hipotetycznie mógłbym coś takiego udać w mafii albo nawet odjebać w mafii przypadkowo, ale to nie chce mi się tego nawet roztrząsać, szkoda czasu. No wydaje mi się, że jako mafia o tym tui byś nie pisał. Ale jasne że to nie jest twarde uniewinnienie. Ale nawet taki post jak ten wskazuje raczej na miastowe odruchy, więc na najbliższe kilka dni cię zostawiam w worku niewinnych.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 9:30:23 GMT 1
Miałem posiedzieć i popisać ale mnie rodzina na grzyby wyciąga, a potem mam gości. Będę dopiero wieczorem na dłużej, a tak to czasem z doskoku, ale dzisiaj trzeba zlinczować mafiozę, bo inaczej nie wyewoluuję.
Ja dalej podtrzymuję Grubą Rybę
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 9:31:00 GMT 1
Ciekawe, bo ja odczułem to zupełnie odwrotnie, że to ja ci zdjąłem stopę z gardła i udałem przyjaźń, bo chciałem zobaczyć co napiszesz. A potem wjechał mi już brak czasu. XD ale ja cię nie proszę o kontrę, tylko o wyjaśnienia Zainicjowałeś jakieś zawieszenie broni w celu współpracy, po czym jak ja złapałem się na wędkę, to po cichu się wycofałeś i nawet nie odniosłeś się do mojego posta, jak wokół ciebie ucichło Brak czasu brakiem czasu ale mi by było głupio kogoś tak olać 🤷🏼♂️ Zapomniałem kompletnie o twoim pytaniu, za co przepraszam. Jeśli nadal jest aktualne to mogę zaraz coś skrobnąć.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 9:31:20 GMT 1
Papież może być w mafii Taki gut feeling A może być w pairingu z Twój stary co chciał mu alibi wyciągnąć na łamaniu regu?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 9:32:11 GMT 1
Miałem posiedzieć i popisać ale mnie rodzina na grzyby wyciąga, a potem mam gości. Będę dopiero wieczorem na dłużej, a tak to czasem z doskoku, ale dzisiaj trzeba zlinczować mafiozę, bo inaczej nie wyewoluuję. Ja dalej podtrzymuję Grubą Rybę Tak, mnie też zastanawia kto na grzyby o 10:30 jeździ
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:32:32 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:32:32 GMT 1
Miałem posiedzieć i popisać ale mnie rodzina na grzyby wyciąga, a potem mam gości. Będę dopiero wieczorem na dłużej, a tak to czasem z doskoku, ale dzisiaj trzeba zlinczować mafiozę, bo inaczej nie wyewoluuję. Ja dalej podtrzymuję Grubą Rybę a co z twoim starym, którego wczoraj chciałeś wywalić przy linczu nieśmiało też pytanie do twojego starego, taki motylek tobą pomiatał, co ty na to?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 9:34:04 GMT 1
Miałem posiedzieć i popisać ale mnie rodzina na grzyby wyciąga, a potem mam gości. Będę dopiero wieczorem na dłużej, a tak to czasem z doskoku, ale dzisiaj trzeba zlinczować mafiozę, bo inaczej nie wyewoluuję. Ja dalej podtrzymuję Grubą Rybę Tak, mnie też zastanawia kto na grzyby o 10:30 jeździ ja jeżdżę
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 9:34:32 GMT 1
Chujnia, właśnie miałem pisać, że wpadłem na taki pomysł, że może Motylek w mafii
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:34:35 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:34:35 GMT 1
Wcześniej napisałem, że Kaku gra tragicznie, bo póki co nie zrobił nic by się uniewinnić, a jego winni są raczej niewinny w moim odczuciu czy też miasta i raczej prędzej czy później padnie, ale to nie jest do końca prawda Post był prowokacyjny i wyolbrzymiony i teraz patrząc na to kto mnie poprawił w tej kwestii jestem zdania, że to raczej miastowi. Szczególnie to wybrzmiewa przy wczorajszej ciszy przed linczowej jakoby lincz na Kaku czy Corleone nie miał znaczenia, bo obaj to niewinni Wczoraj mnie szczerze zastanawiały te ataki na Kaku, gdyż jakie tak naprawdę są na niego argumenty? Czy gracz nie mógłby mieć w swoich podejrzanych Wróżbity i BZG? Oczywiście, że może mieć, więc za co tak naprawdę obrywał Kaku? A co do Corleone to mnie nie było zauważyć jego niewinności niestety, ale że nikt nie zauważył? (chociaż chyba ktoś był i jestem zdania, że jest to raczej niewinny) Ale jeżeli nikt nie zauważył to znaczy, że nie chciał się tym podzielić, a spodziewam się, że ktoś z lepszych graczy musiałby to zauważyć, a przynajmniej robić wokół tego jakieś podchody To byłem ja jbc i mówiłem o tym wielokrotnie, natomiast w fazie wajchy tylko na ostatnie parę minut zdążyłem, jak już podział Vito - Kaku się dokonał ALE z tego co pamiętam to DZG podzielał moje obawy a i tak na niego zagłosował Gdzie WIEM że on umie Vita dobrze czytać Warto byłoby ten temat podrążyć tak, +1, wczoraj napisał, że nam wyłoży dziś mafię, no to czekanko liczę na jakieś nieoczywiste wnioski, bo jak znowu wyskoczy z OMGUSem kurwaa Braun Wróżbita mafiuszki to słabo
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 9:35:01 GMT 1
ale mnie wczoraj Grubciej wkurwiłeś, zagraj lepiej dzisiaj dobrze bo mnie do teraz trzyma
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:35:01 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:35:01 GMT 1
Papież może być w mafii Taki gut feeling A może być w pairingu z Twój stary co chciał mu alibi wyciągnąć na łamaniu regu? Nwm, wyjebane mam w pairingi ale Twoj Stary może być w mafii zupełnie niezależnie xd W papieżu najbardziej mi się nie podoba podejście do Ricka, uważam że Rick jest niewinny i on powinien to zauważyć Ja rozumiem mema ze zlinczowaniem Ricka dla zasady przez papieża, ale mnie się zdaje że on tam próbuje szukać jakichś argumentów xD i to już wygląda gorzej Szczególnie w momencie kiedy argumentem jest jebanie po Gruambo, co np. robiłem też ja, a na mnie to już np. wyciągane nie jest, stąd uważam że jest to praca wybiórcza i nakierowana na konkretny cel
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:35:55 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:35:55 GMT 1
Chujnia, właśnie miałem pisać, że wpadłem na taki pomysł, że może Motylek w mafii Statua grubości chyba jesteś gitem, co? Dawaj co masz na motylka, dla mnie to taka szara strefa z którą mimo wszystko chcę rozmawiać
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:36:10 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:36:10 GMT 1
Papież może być w mafii Taki gut feeling kurcze bo mnie w miarę spoko z nim się grało wczoraj. jakbym ja zajmował się tematem X a on tematem Y, jakbym mógł dwie rzeczy naraz tacklować. jak ja tam z DZG to on z Rickiem balował. no ale naturalnie mi gdzieś tam spada, bo po prostu inni wyglądają zieleniej przez aktywność. zobaczymy
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 9:36:50 GMT 1
statua jak wczoraj nadrabiała to wyglądała miastowo, ale nie dałbym sobie ręki uciąć czy była miastowa czy wyglądała miastowo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:36:59 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:36:59 GMT 1
ale mnie wczoraj Grubciej wkurwiłeś, zagraj lepiej dzisiaj dobrze bo mnie do teraz trzyma Co ja wczoraj zrobiłem? Trochę się chełpiłem że miałem rację co do Vito a ty i Mietek od razu cyk, Wróżbita czerwony xD pora na csa Nie bądźcie pożytecznymi idiotami mafii pls
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:37:12 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:37:12 GMT 1
Witam
|
|