M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 9:37:29 GMT 1
Miałem posiedzieć i popisać ale mnie rodzina na grzyby wyciąga, a potem mam gości. Będę dopiero wieczorem na dłużej, a tak to czasem z doskoku, ale dzisiaj trzeba zlinczować mafiozę, bo inaczej nie wyewoluuję. Ja dalej podtrzymuję Grubą Rybę a co z twoim starym, którego wczoraj chciałeś wywalić przy linczu nieśmiało też pytanie do twojego starego, taki motylek tobą pomiatał, co ty na to? Może dzisiaj też tak zrobię jak Stary nie zacznie grać na serio. Wkurwię się jak się do niego pomyliłem w południe D1, więc muszę go prowokować by sprawdzić czy nie wyszedłem na durnia
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:37:56 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:37:56 GMT 1
Dziwne, że temat otwarty, myślałem, że gramy 24/24
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 9:38:21 GMT 1
Papież może być w mafii Taki gut feeling ja się trochę zgadzam tzn. nie daję mu oficjalnego susa, ale jak sobie w głowie układam graczy, to z tych stereotypowych mafijnych napierdalaczy mu mało ufam ale dlatego wczoraj starałem się z nim rozmawiać, bo widzę/widziałem potencjał na uniewinnienie póki co go nie zrealizował, ale dzisiaj też jest dzień jak sobie dalej shuffluję, to w głowie mi wychodzi, że ten papież gdyby był w mafii, to mógłby być z voldemortem nie wiem czemu, tak myślę gdzie zastrzegam, że w izolacji z samej gry mam voldemorta za niewinnego i w sumie w wszedł mi ten read stosunkowo łatwo mówiąc o mafijnych liderach mam też ograniczone zaufanie do mietka, chociaż to muszę przemyśleć w sensie, wszystkie/bardzo dużo jego susów jest na opak, nie wiem co z tym kaku, ale jakoś mi nie wchodzi to też nie jest sus, tylko brak zaufania pierdolę jakieś susowanie braun mi nie leżał i miał być do pary z papieżem, ale teraz trochę mi leży ja spadam i będę pewnie po 13 elo
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:38:22 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:38:22 GMT 1
aha no i ten Rambo w chuja też leci jednak, liczyłem, że się bardziej rozkręci, jak wtedy elegancko się wjebał w Ricka. ale już czuję, że za duży świecznik zrobimy i pięcioosobowa mafia zrobi tak, żeby niewinny poleciał. więc trzeba będzie pozawężać
no i ten Rambo coś tam kminił i mu wyszedł w sumie oportunistyczny ten świecznik, że Kaku i Vito i elo
a na kogo on w ogóle głosował
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:39:33 GMT 1
via mobile
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 9:39:33 GMT 1
Chujnia, właśnie miałem pisać, że wpadłem na taki pomysł, że może Motylek w mafii Statua grubości chyba jesteś gitem, co? Dawaj co masz na motylka, dla mnie to taka szara strefa z którą mimo wszystko chcę rozmawiać Nic na niego nie mam, poza feelingiem trochę, miałem zamiar zagłębić się nieco w jego posty i posłuchać opinii na ten temat, ale jak go cały dzień ma nie być, to trochę mi się nie chce
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:39:37 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:39:37 GMT 1
aha no i ten Rambo w chuja też leci jednak, liczyłem, że się bardziej rozkręci, jak wtedy elegancko się wjebał w Ricka. ale już czuję, że za duży świecznik zrobimy i pięcioosobowa mafia zrobi tak, żeby niewinny poleciał. więc trzeba będzie pozawężać no i ten Rambo coś tam kminił i mu wyszedł w sumie oportunistyczny ten świecznik, że Kaku i Vito i elo a na kogo on w ogóle głosował Braun streść mi rozgrywkę
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:39:38 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:39:38 GMT 1
aha na Kaku głosował przez domniemanego scumslipa, który był nieporozumieniem językowym
no średnio
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 9:41:00 GMT 1
Papież może być w mafii Taki gut feeling A może być w pairingu z Twój stary co chciał mu alibi wyciągnąć na łamaniu regu? Ten pairing rozbija się o kant dupy, bo ja jestem niewinny. A Wróżbita łamie mi serce, że mnie podejrzewa. Misio Kaku [5] – Grzegorz Grubraun, Gruba Ryba, Lord Grubdemort, Wróżbita Grubciej, Gruambo Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone poza tym mafia doskonale wie, albo przynajmniej powinna wiedzieć, ze póki miastowy grubol żyje, to ludzie z tego grona mają/powinni być względnie nietykalni, żeby linczem nie zawężać mafii pola wyboru w przypadku niecelnegowięc zgadnijcie kogo głos mi się najbardziej nie podoba, tym bardziej biorąc pod uwagę kiedy został wysłany hehe macie rację ale no generalnie jak grubol zleci, to robimy/robicie żniwa w tym gronie taka jest prawda futbolu Czemu gadanie o TUI mnie uniewinnia? A z tym townslipem to bym się nie rozpędzał. Podejrzewam, że czysto hipotetycznie mógłbym coś takiego udać w mafii albo nawet odjebać w mafii przypadkowo, ale to nie chce mi się tego nawet roztrząsać, szkoda czasu. patrzcie go papieżowi się nie chce czegoś rozstrząsać hmmm Jebańcu, najpierw sobie wypisałeś argumentację, dlaczego przez najbliższe X linczów nie należy Cię linczować, a potem na końcu posta robisz jakieś tandetne wrzutki w moim kierunku. Jak chcesz, to możemy poroztrząsać temat mojego rzekomego townslipa, ale wolę nadrobić temat i szukać mafii. Ja wiem, że jestem niewinny, to wolę zająć się czym innym niż rozmową na ten temat.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:41:42 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:41:42 GMT 1
Papież może być w mafii Taki gut feeling ja się trochę zgadzam tzn. nie daję mu oficjalnego susa, ale jak sobie w głowie układam graczy, to z tych stereotypowych mafijnych napierdalaczy mu mało ufam ale dlatego wczoraj starałem się z nim rozmawiać, bo widzę/widziałem potencjał na uniewinnienie póki co go nie zrealizował, ale dzisiaj też jest dzień jak sobie dalej shuffluję, to w głowie mi wychodzi, że ten papież gdyby był w mafii, to mógłby być z voldemortem nie wiem czemu, tak myślę gdzie zastrzegam, że w izolacji z samej gry mam voldemorta za niewinnego i w sumie w wszedł mi ten read stosunkowo łatwo mówiąc o mafijnych liderach mam też ograniczone zaufanie do mietka, chociaż to muszę przemyśleć w sensie, wszystkie/bardzo dużo jego susów jest na opak, nie wiem co z tym kaku, ale jakoś mi nie wchodzi to też nie jest sus, tylko brak zaufania pierdolę jakieś susowanie braun mi nie leżał i miał być do pary z papieżem, ale teraz trochę mi leży ja spadam i będę pewnie po 13 elo Też myślałem o tym pairingu Tzn że w duo Papież - Voldi nie podoba mi się komitywa, natomiast dopuszczam możliwość że to Voldi siedzi na pleckach papieżowi Ale on coś wczoraj o roli mówił więc stwierdziłem że chyba nieaktualne xd nk mi powie czy coś mechanicznie pominąłem bo jak zwykle chuj ogarniam
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:41:48 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:41:48 GMT 1
aha no i ten Rambo w chuja też leci jednak, liczyłem, że się bardziej rozkręci, jak wtedy elegancko się wjebał w Ricka. ale już czuję, że za duży świecznik zrobimy i pięcioosobowa mafia zrobi tak, żeby niewinny poleciał. więc trzeba będzie pozawężać no i ten Rambo coś tam kminił i mu wyszedł w sumie oportunistyczny ten świecznik, że Kaku i Vito i elo a na kogo on w ogóle głosował Braun streść mi rozgrywkę a co ja streszczacz jem wrapa z jajecznica w McDonaldzie mam tłuste paluchy i mi się nie chce nwm se poczytaj EOD czy wczoraj było między dwoma niewinnymi? co sądzisz o tym jak motylek pchał starego, czy to było szczere jeszcze tego goku zajrzyj masz homework masz zaczepienie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:42:15 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:42:15 GMT 1
Podoba mi się dzisiejsza statua. Lepsza niż ta w Paryżu
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 9:42:23 GMT 1
ale mnie wczoraj Grubciej wkurwiłeś, zagraj lepiej dzisiaj dobrze bo mnie do teraz trzyma Co ja wczoraj zrobiłem? Trochę się chełpiłem że miałem rację co do Vito a ty i Mietek od razu cyk, Wróżbita czerwony xD pora na csa Nie bądźcie pożytecznymi idiotami mafii pls słuchaj, bo Ty wyglądasz porządnie i masz posłuch i Grubolone nie padł w ostatnie 2 godziny jak Ciebie nie było, tam kula śnieżna większa od kogokolwiek była od godziny 12 rano i gadanie, że nie był mafijny to jest obrzydliwe pierdolenie, bo ja z nim w mafii grałem dwa razy zupełnie niedawno i wyglądał dokładnie tak samo jak tutaj. Tak samo obierał założenie i napierdalał w jego kierunku, tak samo dostawał oklep, chował się na pół dnia, a potem wracał z wallpostem i tak samo walczył na koniec żeby nie spaść i z Twoją pozycją jeżeli chciałeś go uchronić to miałeś na to cały dzień i serio ja bym Twojego zdania posłuchał gdyby nie było tak miałkie ale było miałkie w chuj a po linczu wyszedłeś na mądrale. Nie wiem czy Kaku jest w mafii, nie czytałem, ale Twoje wyjście po linczu, patrząc na to jak grał Grubolone i jak zagrałeś Ty wokół niego było mam nadzieję po prostu, że brzydkie, a nie mafijne. To nie był zły lincz. Grubolone padłby w przeciągu 3 dni i biasował połowe miasta. Lepiej się tego wyczyścić nie dało. Więc się zastanów i mnie nie wkurwiaj bo ja kiedyś zacznę grać i chciałbym Cię wtedy lubić
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 9:43:03 GMT 1
Voldemorta po prostu powinien sprzatnąć Grubol jesli będzie miał taką okazję a Motylek mafia
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:43:36 GMT 1
Co ja wczoraj zrobiłem? Trochę się chełpiłem że miałem rację co do Vito a ty i Mietek od razu cyk, Wróżbita czerwony xD pora na csa Nie bądźcie pożytecznymi idiotami mafii pls słuchaj, bo Ty wyglądasz porządnie i masz posłuch i Grubolone nie padł w ostatnie 2 godziny jak Ciebie nie było, tam kula śnieżna większa od kogokolwiek była od godziny 12 rano i gadanie, że nie był mafijny to jest obrzydliwe pierdolenie, bo ja z nim w mafii grałem dwa razy zupełnie niedawno i wyglądał dokładnie tak samo jak tutaj. Tak samo obierał założenie i napierdalał w jego kierunku, tak samo dostawał oklep, chował się na pół dnia, a potem wracał z wallpostem i tak samo walczył na koniec żeby nie spaść i z Twoją pozycją jeżeli chciałeś go uchronić to miałeś na to cały dzień i serio ja bym Twojego zdania posłuchał gdyby nie było tak miałkie ale było miałkie w chuj a po linczu wyszedłeś na mądrale. Nie wiem czy Kaku jest w mafii, nie czytałem, ale Twoje wyjście po linczu, patrząc na to jak grał Grubolone i jak zagrałeś Ty wokół niego było mam nadzieję po prostu, że brzydkie, a nie mafijne. To nie był zły lincz. Grubolone padłby w przeciągu 3 dni i biasował połowe miasta. Lepiej się tego wyczyścić nie dało. Więc się zastanów i mnie nie wkurwiaj bo ja kiedyś zacznę grać i chciałbym Cię wtedy lubić
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:43:55 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:43:55 GMT 1
Braun streść mi rozgrywkę a co ja streszczacz jem wrapa z jajecznica w McDonaldzie mam tłuste paluchy i mi się nie chce nwm se poczytaj EOD czy wczoraj było między dwoma niewinnymi? co sądzisz o tym jak motylek pchał starego, czy to było szczere jeszcze tego goku zajrzyj masz homework masz zaczepienie Potem, na razie z kebabem siedzę. Nie czytałem jeszcze eod, myślałem że sobie dzisiaj poczytam a tu temat już otwarty. Po wejściu Kaku dziś wydaje mi się, że raczej w mafii.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 9:44:28 GMT 1
Wróżbita Maciej też raczej mafia. Papież będzie niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:45:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:45:24 GMT 1
KURDE Dużysz wyglądał na jakiegoś szefa po wejściu wczoraj
A dzisiaj to takie
Meh
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 9:45:25 GMT 1
Czytam wczoraj od 18 i tak rozkminiam o tej statule. Ten Vito o tej godzinie był coraz bardziej zagrożony, mój temat był gdzieś tam w drugim szeregu, ale ogólnie jeszcze względnie bezpieczny. No i ja informuję, że mnie nie będzie i wtedy wjeżdża Statua z merytorycznie silnym atakiem we mnie o 18:30 - kluczowej godzinie wilka czy jak to tam się nazywa. Musiał zdawać sobie sprawę z tego, że jest duża szansa że lepa siądzie i nie będzie na nią kontry. To był kluczowy moment, który ustawił świecznik. I teraz czy mafia by sobie mogła pomyśleć, że Vito już jest zlinczowany prędzej czy później, więc spróbujmy wepchnąć kogoś przed niego? Moim zdaniem tak i moim zdaniem ja byłem idealnym kandydatem. Strategicznie Statua zagrała tak, jak ja bym zagrał będąc w mafii, więc chłop ma ode mnie potężny minus. Czytam dalej.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:46:26 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:46:26 GMT 1
KURDE Dużysz wyglądał na jakiegoś szefa po wejściu wczoraj A dzisiaj to takie Meh No nie czytałem jeszcze nic, daj mi trochę czasu misiu
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 9:47:26 GMT 1
Czytam wczoraj od 18 i tak rozkminiam o tej statule. Ten Vito o tej godzinie był coraz bardziej zagrożony, mój temat był gdzieś tam w drugim szeregu, ale ogólnie jeszcze względnie bezpieczny. No i ja informuję, że mnie nie będzie i wtedy wjeżdża Statua z merytorycznie silnym atakiem we mnie o 18:30 - kluczowej godzinie wilka czy jak to tam się nazywa. Musiał zdawać sobie sprawę z tego, że jest duża szansa że lepa siądzie i nie będzie na nią kontry. To był kluczowy moment, który ustawił świecznik. I teraz czy mafia by sobie mogła pomyśleć, że Vito już jest zlinczowany prędzej czy później, więc spróbujmy wepchnąć kogoś przed niego? Moim zdaniem tak i moim zdaniem ja byłem idealnym kandydatem. Strategicznie Statua zagrała tak, jak ja bym zagrał będąc w mafii, więc chłop ma ode mnie potężny minus. Czytam dalej. zasadniczy problem jaki widzę w tym rozumowaniu jest taki, że z perspektywy mafii im mniej silnych kontrkandydatur dla niewinnego Vita tym lepiej w kontekście zlikwidowania Grubola
|
|