|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:47:43 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:47:43 GMT 1
Wróżbita Maciej też raczej mafia. Papież będzie niewinny. Głupi jesteś strasznie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:48:05 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:48:05 GMT 1
Podoba mi się dzisiejsza statua. Lepsza niż ta w Paryżu Rozwinę może. Z rozmowy na początku dnia z Kaku wygląda mi to tak, jakby kolega Statua nie miał pojęcia po której stronie jest i rzeczywiscie próbował wydobyć z niego kolorek.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:49:32 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:49:32 GMT 1
Ja tam z wajbów myślę, że i Wróżbita i Papież będą niewinni i na ten moment takie założenie przyjmuję
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 9:50:11 GMT 1
Wyłączając Kaku kto z grona linczujących wczoraj Vita wydaje wam się najbardziej podejrzany?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:50:13 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 9:50:13 GMT 1
Dzg tłumacz się z głosu na Vito
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 9:51:19 GMT 1
Wyłączając Kaku kto z grona linczujących wczoraj Vita wydaje wam się najbardziej podejrzany? Z samego głosu to Ty, z gry chyba M.Atołek, ale nie nadrobiłem jeszcze całości przedlinczowej.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:53:26 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:53:26 GMT 1
Wyłączając Kaku kto z grona linczujących wczoraj Vita wydaje wam się najbardziej podejrzany? Bardzo dobre pytanie, też chciałem to poruszyć. Uważam, że trzeba się skupić właśnie na tych graczach. Doczytam d1 i znajdę najlepszy cel, ale za niewinnych mam obecnie: Papieża Statułę A także z ograniczonym zaufaniem Mietka i Grubollo
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 9:55:07 GMT 1
Zmieniłem głos bo nie chciałem remisu. Nie czytałem rozgrywki, a gracze głosujący na Vito wydawali mi się bardziej legitni niż ci z grona głosujących na Kaku.
Zresztą uważam, że akurat zmiana głosu z Kaku na Vito jest miastowa (troche mi się tym Andrzej zazielenił) niezależnie od koloru Kaku. Bo jeśli Kaku winny, to po co mafiozo miałby ostentacyjnie zmieniać front, kiedy mógł sobie budować pozycję siedząc na koledze. A jeśli Kaku jest niewinny to ihmo większa byłaby szansa, że pociągnie on tego Vita ze sobą do grobu następnego dnia niż że Vito pociągnie Kaku.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:55:41 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:55:41 GMT 1
Z mniej oczywistych tematów, uważam że Rick Gruboll jest niewinny. Jestem dość mocno przekonany.
Moim zdaniem niewinny będzie też Twój Stary ale na razie jestem blokowany regulaminem, żeby dać coś więcej
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:56:59 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:56:59 GMT 1
Dałem na razie na Voldemorta dla pressingu, ale w serduszku mam głos na Kaku.
E: będę później
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:57:09 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 9:57:09 GMT 1
Z mniej oczywistych tematów, uważam że Rick Gruboll jest niewinny. Jestem dość mocno przekonany. Moim zdaniem niewinny będzie też Twój Stary ale na razie jestem blokowany regulaminem, żeby dać coś więcej no tak uniewinniasz głównie ziomuś a kogo podejrzewasz
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 9:58:12 GMT 1
Mietek bambaryło, co z ciebie taka dobry duszek, weź na kogoś przysiądź, chciałbym widzieć tę żądzę krwi w oczach (E: to pisałem przed twoim ostatnim postem jbc.) Kaku weź nadrabiaj, bo się trochę czuję, jakby każdy twój post dawał mi kolejny punkt do odhaczenia na checkliście, teraz narzkanie na schematy, że niepewność to mafijność, co nie jest prawdą O chuj, nie zauważyłem mordu xD NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TE DWA POSTY No ale to nie było moje podsumowanie tylko wstep XD Przecież napisałem, że dziś dopiero będę czytał i grał. Trochę czasu to zajmie, a w nocy spałem, a nie nadrabiałem, co może być szokujące. No to tym bardziej nie rozumiem co tamta lista miała wnieść i po co została dodana do posta E: Ale to idź nadrabiać, nie przeszkadzam; czekam z niecierpliwością KAKU TO NAJŁATWIEJSZY CEL DO NAWALANIA PRZEZ MAFIOZE, A TY SIADASZ NA NIEGO OD POCZĄTKU DNIA PRESSINGIEM(JA TO PODPINAM POD NAWALANIE) A POTEM ZAMIENIASZ SIĘ W DOBREGO GLINE I SOBIE EDYTUJESZ: SPOKO IDŹ NADRABIAĆ, NIE PRZESZKADZAM. NO JAK NA MOJE TO JEDNAK TROCHĘ STARASZ SIĘ PRZESZKADZAĆ?? ZAPAMIĘTAŁEM TAKI POST MOTYLKA Z D1 ZA KTÓRY GO UNIEWINNIŁEM: A samo wejście dobrego,złego co najmniej nieudolne. :/ dziękujemy za to streszczenie jest potencjał na mafiaka Wy jesteście pojebani. Dobry potencjał na wychodzenie z własnymi przemyśleniami wykazuje chłop, a wy mu warzywa pod nos podkładacie I WYDAJE MI SIĘ ŻE NA POCZĄTKU D1 ROBISZ PODOBNĄ RZECZ: RZUCASZ MU KŁODY POD NOGI A POTEM WJEJŻDŻASZ Z:
Kaku weź nadrabiaj, bo się trochę czuję, jakby każdy twój post dawał mi kolejny punkt do odhaczenia na checkliście, teraz narzkanie na schematy, że niepewność to mafijność, co nie jest prawdą
E: Ale to idź nadrabiać, nie przeszkadzam; czekam z niecierpliwością
NO JA NIE JESTEM PRZEKONANY CZY TY NA TO RZECZYWIŚCIE CZEKASZ CZY PO PROSTU PISZESZ TAKIE RZECZY BO TAK WYPADA A GENERALNIE NIE ZAMIERASZ ZMIENIĆ OPINII NA JEGO TEMAT
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 9:59:07 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 9:59:07 GMT 1
Z mniej oczywistych tematów, uważam że Rick Gruboll jest niewinny. Jestem dość mocno przekonany. Moim zdaniem niewinny będzie też Twój Stary ale na razie jestem blokowany regulaminem, żeby dać coś więcej no tak uniewinniasz głównie ziomuś a kogo podejrzewasz Przed chwilą napisałem, Voldemort, Kaku. Moim zdaniem jest jeszcze jeden na grubolone, to był za łatwy lincz zatówno do podpięcia się jak i do wejścia mafijnego grubola (do profilu bardzo mi pasuje Gruboku - wczesny głos na oczywistego kandydata - sam bym tak zrobił jakbym był Grubolem mafijnym), ale z gry mi nie podpadł, doczytam powiem
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 9:59:58 GMT 1
ten post Motylka za który go Andrzeju uniewinniłeś właśnie jest turbo mafijny xD Dobry ojciec mafiozo wchodzi i broni biednego miastowego DZG, którego próbują zaszczuć xD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:00:28 GMT 1
via mobile
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 10:00:28 GMT 1
Jeszcze DZG mi nie siedzi, ale nie chcę go dziś
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:02:11 GMT 1
lepper chujowiznę odjebał z głosem CIĘŻKO MI TERAZ OCENIĆ CZY CHUJOWIZNE CZY NIE: PONIOSŁA MNIE WAJCHA I DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ŻE Z TRZYMANIA REMISU BĘDZIE MOŻNA COŚ WYCIĄGNĄĆ. MAMY TUTAJ KILKU AUTYSTÓW CO LUBIĄ ANALIZOWAĆ DYMY PRZED LINCZEM SZKODA DON VITO ALE WIERZYŁEM W TO ŻE JEST WINNY I CHCIAŁEM WIERZYĆ W FAKT ŻE MAMY REMIS DWÓCH MAFIAKÓW
czy papiez bylby w stanie nie ogarnac kto padl w mordzie i cytowac umarlaka piszac tak jakby on normalnie zyl ?? Jak dla mnie papież miasto, ten niby townslip to jedno, ale gadanie o tui to drugie. A CO MA GADANIE O TUI DO NIEWINNOŚCI PAPIEŻA? WYJAŚNIŁ MI TEN PUNKT ZACZEPIENIA
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 10:02:15 GMT 1
Czytam wczoraj od 18 i tak rozkminiam o tej statule. Ten Vito o tej godzinie był coraz bardziej zagrożony, mój temat był gdzieś tam w drugim szeregu, ale ogólnie jeszcze względnie bezpieczny. No i ja informuję, że mnie nie będzie i wtedy wjeżdża Statua z merytorycznie silnym atakiem we mnie o 18:30 - kluczowej godzinie wilka czy jak to tam się nazywa. Musiał zdawać sobie sprawę z tego, że jest duża szansa że lepa siądzie i nie będzie na nią kontry. To był kluczowy moment, który ustawił świecznik. I teraz czy mafia by sobie mogła pomyśleć, że Vito już jest zlinczowany prędzej czy później, więc spróbujmy wepchnąć kogoś przed niego? Moim zdaniem tak i moim zdaniem ja byłem idealnym kandydatem. Strategicznie Statua zagrała tak, jak ja bym zagrał będąc w mafii, więc chłop ma ode mnie potężny minus. Czytam dalej. Może cię zaskoczę, ale pisałam to co miałam do powiedzenia, przez myśl mi nie przeszło jakieś analizowanie, czy ten mój post sprawi, czy wylądujesz na świeczniku czy nie. Weź daj jakieś mięso, bo kurde, jedyne co robisz do tej pory, to do prostych faktów (w stylu godzina wysłania posta albo że cię jebałem) wymyślasz sobie teorie "co kto mógł myśleć jak to napisał", a takie coś jest najłatwiejsze do pisania w mafii. Weź zarzuć jakimiś postami, które ci się nie podobają, w których coś ci zgrzyta
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 10:05:05 GMT 1
No weź Kaku napisz coś o każdym graczu. Bo jak jesteś w mafii to a nuż czymś wsypiesz kolegę przy tym, a jak nie jesteś, to co ci szkodzi, a nam twój przegląd pola może nieco ułatwić sprawę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:05:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 10:05:32 GMT 1
lepper chujowiznę odjebał z głosem CIĘŻKO MI TERAZ OCENIĆ CZY CHUJOWIZNE CZY NIE: PONIOSŁA MNIE WAJCHA I DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ŻE Z TRZYMANIA REMISU BĘDZIE MOŻNA COŚ WYCIĄGNĄĆ. MAMY TUTAJ KILKU AUTYSTÓW CO LUBIĄ ANALIZOWAĆ DYMY PRZED LINCZEM SZKODA DON VITO ALE WIERZYŁEM W TO ŻE JEST WINNY I CHCIAŁEM WIERZYĆ W FAKT ŻE MAMY REMIS DWÓCH MAFIAKÓW
Jak dla mnie papież miasto, ten niby townslip to jedno, ale gadanie o tui to drugie. A CO MA GADANIE O TUI DO NIEWINNOŚCI PAPIEŻA? WYJAŚNIŁ MI TEN PUNKT ZACZEPIENIA
No że niby wysprzęgla się z tożsamości i to niewinne ma być Ja się z tym nie do końca zgadzam, szczególnie w momencie kiedy to mu ułatwia odpalić rakiety w Ricka xD
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 10:06:39 GMT 1
Mietek bambaryło, co z ciebie taka dobry duszek, weź na kogoś przysiądź, chciałbym widzieć tę żądzę krwi w oczach (E: to pisałem przed twoim ostatnim postem jbc.) Kaku weź nadrabiaj, bo się trochę czuję, jakby każdy twój post dawał mi kolejny punkt do odhaczenia na checkliście, teraz narzkanie na schematy, że niepewność to mafijność, co nie jest prawdą O chuj, nie zauważyłem mordu xD NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TE DWA POSTY No to tym bardziej nie rozumiem co tamta lista miała wnieść i po co została dodana do posta E: Ale to idź nadrabiać, nie przeszkadzam; czekam z niecierpliwością KAKU TO NAJŁATWIEJSZY CEL DO NAWALANIA PRZEZ MAFIOZE, A TY SIADASZ NA NIEGO OD POCZĄTKU DNIA PRESSINGIEM(JA TO PODPINAM POD NAWALANIE) A POTEM ZAMIENIASZ SIĘ W DOBREGO GLINE I SOBIE EDYTUJESZ: SPOKO IDŹ NADRABIAĆ, NIE PRZESZKADZAM. NO JAK NA MOJE TO JEDNAK TROCHĘ STARASZ SIĘ PRZESZKADZAĆ?? ZAPAMIĘTAŁEM TAKI POST MOTYLKA Z D1 ZA KTÓRY GO UNIEWINNIŁEM: Wy jesteście pojebani. Dobry potencjał na wychodzenie z własnymi przemyśleniami wykazuje chłop, a wy mu warzywa pod nos podkładacie I WYDAJE MI SIĘ ŻE NA POCZĄTKU D1 ROBISZ PODOBNĄ RZECZ: RZUCASZ MU KŁODY POD NOGI A POTEM WJEJŻDŻASZ Z:
Kaku weź nadrabiaj, bo się trochę czuję, jakby każdy twój post dawał mi kolejny punkt do odhaczenia na checkliście, teraz narzkanie na schematy, że niepewność to mafijność, co nie jest prawdą
E: Ale to idź nadrabiać, nie przeszkadzam; czekam z niecierpliwością
NO JA NIE JESTEM PRZEKONANY CZY TY NA TO RZECZYWIŚCIE CZEKASZ CZY PO PROSTU PISZESZ TAKIE RZECZY BO TAK WYPADA A GENERALNIE NIE ZAMIERASZ ZMIENIĆ OPINII NA JEGO TEMAT
Nie uważam, że mu rzucam kłody pod nogi, ten edit daje do zrozumienia, że nie ma sensu kontynuować tej rozmowy, bo chuja więcej z niej wyniknie, dopóki nie przeczyta gry. Co tam jest kłodą Lepper? Że się dojebałem? To przecież wręcz przysługa E: Plus progresja jest dość oczywista w mojej grze, skoro pozbyłem się top1 kandydata, to się zabieram za top2 i go magluję. A przede wszystkim to nie tak, że wszedłem do gry i zacząłem od początku wyciągać jego posty z dnia poprzedniego, tylko odpisałem na dłuższy post, który chwilę wcześniej napisał (w którym śmieć śmiał śmieć mnie mieć w podejrzanych (bez urazy, chciałem sobie zarymować)), więc ta przypierdółka tak kompletnie z dupy Lepper.
|
|