|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:08:32 GMT 1
Chujnia, właśnie miałem pisać, że wpadłem na taki pomysł, że może Motylek w mafiiCzytam wczoraj od 18 i tak rozkminiam o tej statule. Ten Vito o tej godzinie był coraz bardziej zagrożony, mój temat był gdzieś tam w drugim szeregu, ale ogólnie jeszcze względnie bezpieczny. No i ja informuję, że mnie nie będzie i wtedy wjeżdża Statua z merytorycznie silnym atakiem we mnie o 18:30 - kluczowej godzinie wilka czy jak to tam się nazywa. Musiał zdawać sobie sprawę z tego, że jest duża szansa że lepa siądzie i nie będzie na nią kontry. To był kluczowy moment, który ustawił świecznik. I teraz czy mafia by sobie mogła pomyśleć, że Vito już jest zlinczowany prędzej czy później, więc spróbujmy wepchnąć kogoś przed niego? Moim zdaniem tak i moim zdaniem ja byłem idealnym kandydatem. Strategicznie Statua zagrała tak, jak ja bym zagrał będąc w mafii, więc chłop ma ode mnie potężny minus. Czytam dalej. Może cię zaskoczę, ale pisałam to co miałam do powiedzenia, przez myśl mi nie przeszło jakieś analizowanie, czy ten mój post sprawi, czy wylądujesz na świeczniku czy nie. Weź daj jakieś mięso, bo kurde, jedyne co robisz do tej pory, to do prostych faktów (w stylu godzina wysłania posta albo że cię jebałem) wymyślasz sobie teorie "co kto mógł myśleć jak to napisał", a takie coś jest najłatwiejsze do pisania w mafii. Weź zarzuć jakimiś postami, które ci się nie podobają, w których coś ci zgrzyta CIĘŻKO MI TERAZ OCENIĆ CZY CHUJOWIZNE CZY NIE: PONIOSŁA MNIE WAJCHA I DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ŻE Z TRZYMANIA REMISU BĘDZIE MOŻNA COŚ WYCIĄGNĄĆ. MAMY TUTAJ KILKU AUTYSTÓW CO LUBIĄ ANALIZOWAĆ DYMY PRZED LINCZEM SZKODA DON VITO ALE WIERZYŁEM W TO ŻE JEST WINNY I CHCIAŁEM WIERZYĆ W FAKT ŻE MAMY REMIS DWÓCH MAFIAKÓW
A CO MA GADANIE O TUI DO NIEWINNOŚCI PAPIEŻA? WYJAŚNIŁ MI TEN PUNKT ZACZEPIENIA No że niby wysprzęgla się z tożsamości i to niewinne ma być Ja się z tym nie do końca zgadzam, szczególnie w momencie kiedy to mu ułatwia odpalić rakiety w Ricka xD CIEKAWE.... A MOŻE WYSPRZĘGLANIE SIĘ Z TOŻSAMOŚCI TO GRANIE NA EMOCJACH I DUPOCHRON - NIE LINCZUJCIE MNIE BO JA ZAWSZE JESTEM POKRZYWDZONY I MUSICIE O TYM WIEDZIEĆ
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:10:42 GMT 1
GENERALNIE POWINNIŚMY ZLINCZOWAĆ W TYM GRONIE
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
BO TUTAJ NIE MA KSIĘDZA
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:11:26 GMT 1
CZAS NA WIELKĄ POLITYKE
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 10:12:05 GMT 1
chyba, że ten drugi Koken jest niewinny i jeden chuj w którym gronie będziemy głosować
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 10:12:38 GMT 1
GENERALNIE POWINNIŚMY ZLINCZOWAĆ W TYM GRONIE Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek BO TUTAJ NIE MA KSIĘDZA zgadzam się, dlatego pytalem o to, którzy gracze z tego grona są dla was prócz Kaku najbardziej podejrzani. Dla mnie to M. Otyłek i Giuseppe.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 10:13:15 GMT 1
GENERALNIE POWINNIŚMY ZLINCZOWAĆ W TYM GRONIE Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek BO TUTAJ NIE MA KSIĘDZA zgadzam się, dlatego pytalem o to, którzy gracze z tego grona są dla was prócz Kaku najbardziej podejrzani. Dla mnie to M. Otyłek i Giuseppe. czemu ja? ja jestem chyba najmniej podejrzany
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 10:13:49 GMT 1
Czytam wczoraj od 18 i tak rozkminiam o tej statule. Ten Vito o tej godzinie był coraz bardziej zagrożony, mój temat był gdzieś tam w drugim szeregu, ale ogólnie jeszcze względnie bezpieczny. No i ja informuję, że mnie nie będzie i wtedy wjeżdża Statua z merytorycznie silnym atakiem we mnie o 18:30 - kluczowej godzinie wilka czy jak to tam się nazywa. Musiał zdawać sobie sprawę z tego, że jest duża szansa że lepa siądzie i nie będzie na nią kontry. To był kluczowy moment, który ustawił świecznik. I teraz czy mafia by sobie mogła pomyśleć, że Vito już jest zlinczowany prędzej czy później, więc spróbujmy wepchnąć kogoś przed niego? Moim zdaniem tak i moim zdaniem ja byłem idealnym kandydatem. Strategicznie Statua zagrała tak, jak ja bym zagrał będąc w mafii, więc chłop ma ode mnie potężny minus. Czytam dalej. zasadniczy problem jaki widzę w tym rozumowaniu jest taki, że z perspektywy mafii im mniej silnych kontrkandydatur dla niewinnego Vita tym lepiej w kontekście zlikwidowania Grubola Słusznie. Dobry punkt i powiedziany wprost, co daje ci plusika.
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 28, 2024 10:15:22 GMT 1
Ja dalej podtrzymuję Grubą Rybę Jak to dalej? Kiedy Ty mnie wskazywałeś w ogóle? Może jesteś w mafii z jabbą i się Wam pojebało, kto ma na mnie głosować? Z Misiem mam problem, bo wchodzi taka podwójna psychologia. Gdyby był w mafii to przecież by mu koledzy podyktowali co ma napisać o pozostałych graczach, a nie zostawiałby takie dziury. Ale może właśnie jest w mafii i chcą żebyśmy tak myśleli? Ogólnie średnio nadążam, bo jest mnóstwo tych tematów, ale staram się czytać na bieżąco, nie pisząc od razu i na podstawie tych 60 stron sobie jakieś opinie wyrabiam, takie wajbiki, ale ciężko mi wskazać w którym dokładnie momencie ktoś się mi zaczyna zielenić, a kto czerwienić. Na teraz zielono: Mietek (dawać mu kamizelkę bez dyskusyjnie) Wróżbita Statua Na czerwono: Misio Kasu (nadal mnie nie przekonał, że jest niewinny) jabba No i jestem pewny, że tu siedzą minimum 2 mafie: Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone A dwóch z tej listy już nie żyje, więc chyba zacznę się im przyglądać.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 10:15:37 GMT 1
zgadzam się, dlatego pytalem o to, którzy gracze z tego grona są dla was prócz Kaku najbardziej podejrzani. Dla mnie to M. Otyłek i Giuseppe. czemu ja? ja jestem chyba najmniej podejrzany bo mam nieodparte wrażenie, że dużo Cię w rozgrywce, a mało do niej wnosisz. W pociągu byłby to taki drugi, trzeci wagon. Widać go, ale grę popycha kto inny. Nikt go nie odlączy, bo za dużo wagonów za nim.
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Post by Gruba Ryba on Sept 28, 2024 10:17:38 GMT 1
I CHCIAŁEM WIERZYĆ W FAKT ŻE MAMY REMIS DWÓCH MAFIAKÓW Moim zdaniem BARDZO naiwne myślenie. Grałeś pewnie w większą ilość edycji niż ja, więc powiedz mi, jak często trafia się remis mafiozów w D1?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 10:19:41 GMT 1
czemu ja? ja jestem chyba najmniej podejrzany bo mam nieodparte wrażenie, że dużo Cię w rozgrywce, a mało do niej wnosisz. W pociągu byłby to taki drugi, trzeci wagon. Widać go, ale grę popycha kto inny. Nikt go nie odlączy, bo za dużo wagonów za nim. W zasadzie ze wszystkim się zgadzam, ale w mafii nie jestem. To musi być jednak inny klucz.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 10:22:25 GMT 1
chociaż kurwa w sumie nie ma mnie dużo, taki rwany troche jestem że napisze 10 postów i potem mnie 2-3 godziny nie ma i przez to troche mnie dużo a troche mnie mało
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:22:52 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 10:22:52 GMT 1
No został usunięty gracz, którego nie dało się rozczytać jako niewinnego. To chyba dobrze, co? Jak widać się kurwa dało Przestańcie usprawiedliwiać swoją indolencję czemu indolencje? Vito zagrał słabiutko i zebrał głosy, dość logicznie zresztą, czemu jesteś jedynym który miał jako taką pewność jego niewinności że rwiesz szaty? Skoro byłes taki pewny to czemu nie robiłeś tego przed linczem, a jeszcze popełniłeś post iż nie przeglądałes tematu przez ostatnie dwie godziny. Więc skąd taka bezczelna pewność polinczowa? Jbc to nic nie nadrabiałem z ostatnich 2 godzin około Ale chuj
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:23:07 GMT 1
a co ja streszczacz jem wrapa z jajecznica w McDonaldzie mam tłuste paluchy i mi się nie chce nwm se poczytaj EOD czy wczoraj było między dwoma niewinnymi? co sądzisz o tym jak motylek pchał starego, czy to było szczere jeszcze tego goku zajrzyj masz homework masz zaczepienie Potem, na razie z kebabem siedzę. Nie czytałem jeszcze eod, myślałem że sobie dzisiaj poczytam a tu temat już otwarty. Po wejściu Kaku dziś wydaje mi się, że raczej w mafii. I TAK TO WŁAŚNIE WYGLĄDA. MASZ KAPITAŁ TO MOŻESZ SIEDZIEĆ NA LAURACH I ŻREĆ
A JAK ŻYJESZ OD PENSJI DO PENSJI TO TRZEBA ZAPIERDALAĆ
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 10:25:00 GMT 1
No że niby wysprzęgla się z tożsamości i to niewinne ma być Ja się z tym nie do końca zgadzam, szczególnie w momencie kiedy to mu ułatwia odpalić rakiety w Ricka xD CIEKAWE.... A MOŻE WYSPRZĘGLANIE SIĘ Z TOŻSAMOŚCI TO GRANIE NA EMOCJACH I DUPOCHRON - NIE LINCZUJCIE MNIE BO JA ZAWSZE JESTEM POKRZYWDZONY I MUSICIE O TYM WIEDZIEĆ CO JEST W TYM CIEKAWEGO, SKORO NAWET NIE DOSTAŁEŚ ODPOWIEDZI NA SWOJE PYTANIE? CIEKAWE TO JEST CZEMU WYSPRZĘGLANIE SIĘ Z TOŻSAMOŚCI MA BYĆ UNIEWINNIAJĄCE I czemu wygląda, jakbyś mnie zapraszał do rozmowy (zarzucając mi wyglądanie jakbym zapraszał do rozmowy, o hipokryzjo), a jak ci odpisuję w tonie dialogu i współpracy, to już wyjebka, robota odjebana?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:26:44 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 10:26:44 GMT 1
szczęść Boże smacznej kawusi kaku, ja zaraz zmykam do maczka na kawę i jajeczniczkę ale wam skrobnę parę cennych porad ten kaku niekoniecznie jest tak winny, jak myślałem wczoraj, otóż on w chuj antagonizował ludzi przed linczem no i po linczu też tam miał np. ten tekst do grubdemorta "z czego rżysz jełopie", a mnie po linczu wyzywał od dzbanów no fajnie by było pograne w mafii, ale zobaczymy, co tam wytworzy, nie skreślałbym od razu żeby nie był tylko kaku, dziś pogrillujem goku i waszego starego. mapa gry groku bez vita jakaś lipa. a jeszcze waszego starego, bo nie rozumiem, w co on pogrywa. co to kurwa za głos w warmianina a miastowo mi wczoraj w okienku przedlinczowym wyglądali lepper i voldi, chociaż voldi to mój wróg i uparciuch zostańcie z Bogiem ✝️ Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 10:26:55 GMT 1
GENERALNIE POWINNIŚMY ZLINCZOWAĆ W TYM GRONIE Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek BO TUTAJ NIE MA KSIĘDZA zgadzam się, dlatego pytalem o to, którzy gracze z tego grona są dla was prócz Kaku najbardziej podejrzani. Dla mnie to M. Otyłek i Giuseppe. Jeszcze nadrabiam, ale staram się czytać synchronicznie co tu piszecie i stare posty. Z tego grona na razie dla mnie mafijnie przoduje Statua. Na dalszych lokatach rozważyłbym Giuseppe, który również nawalał we mnie i zagłosował inaczej, Motylek wydaje mi się intrygujący na wajby, ale muszę doczytać. Mietek być może, ale jego to bym zostawił na deser jeśli przeżyje mordy.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 10:28:10 GMT 1
Chujnia, właśnie miałem pisać, że wpadłem na taki pomysł, że może Motylek w mafiiMoże cię zaskoczę, ale pisałam to co miałam do powiedzenia, przez myśl mi nie przeszło jakieś analizowanie, czy ten mój post sprawi, czy wylądujesz na świeczniku czy nie. Weź daj jakieś mięso, bo kurde, jedyne co robisz do tej pory, to do prostych faktów (w stylu godzina wysłania posta albo że cię jebałem) wymyślasz sobie teorie "co kto mógł myśleć jak to napisał", a takie coś jest najłatwiejsze do pisania w mafii. Weź zarzuć jakimiś postami, które ci się nie podobają, w których coś ci zgrzyta No że niby wysprzęgla się z tożsamości i to niewinne ma być Ja się z tym nie do końca zgadzam, szczególnie w momencie kiedy to mu ułatwia odpalić rakiety w Ricka xD CIEKAWE.... A MOŻE WYSPRZĘGLANIE SIĘ Z TOŻSAMOŚCI TO GRANIE NA EMOCJACH I DUPOCHRON - NIE LINCZUJCIE MNIE BO JA ZAWSZE JESTEM POKRZYWDZONY I MUSICIE O TYM WIEDZIEĆ Ale dupochron miastowy, mafijny czy nieokreślony? GENERALNIE POWINNIŚMY ZLINCZOWAĆ W TYM GRONIE Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek BO TUTAJ NIE MA KSIĘDZA W sumie jak DZG pytał, kto tam podejrzany siedzi, to nie zauważyłem, że w tym gronie jest Gruboku, a jego wejście było śmierdzące + przy niewinności Vito to on mi pasuje na mafiozę, który znalazł łatwy cel do ataku. Czyli w tym gronie do odjebania są przede wszystkim Gruboku i M.Atołek. Nie wiem, co sądzić o Kaku, jakiś taki nieporadny w miejski sposób mi się wydaje tym usilnym uniewinnianiem mnie za coś bez znaczenia, nie wiem, czy jako mafia by w to brnął. Zmieniłem głos bo nie chciałem remisu. Nie czytałem rozgrywki, a gracze głosujący na Vito wydawali mi się bardziej legitni niż ci z grona głosujących na Kaku. Zresztą uważam, że akurat zmiana głosu z Kaku na Vito jest miastowa (troche mi się tym Andrzej zazielenił) niezależnie od koloru Kaku. Bo jeśli Kaku winny, to po co mafiozo miałby ostentacyjnie zmieniać front, kiedy mógł sobie budować pozycję siedząc na koledze. A jeśli Kaku jest niewinny to ihmo większa byłaby szansa, że pociągnie on tego Vita ze sobą do grobu następnego dnia niż że Vito pociągnie Kaku. Muszę jeszcze przeanalizować jak się kształtowały głosu. Twoje tłumaczenie pod kątem czysto taktycznym rozumiem. Natomiast jako zarzut do głosu bardziej miałem to, że Ty zwykle Vito dobrze czytasz, a jak masz wątpliwości, to dajesz mu pograć, więc raczej nie spodziewałbym się Twojego głosu na nim.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:29:02 GMT 1
GENERALNIE POWINNIŚMY ZLINCZOWAĆ W TYM GRONIE Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek BO TUTAJ NIE MA KSIĘDZA zgadzam się, dlatego pytalem o to, którzy gracze z tego grona są dla was prócz Kaku najbardziej podejrzani. Dla mnie to M. Otyłek i Giuseppe. KAKU ALBO STATUA PAPIEŻ GRUBOKU
GIUSEPPE - WYJDZIE W PRANIU CHOCIAŻ PEWNIE PRZEZ 3/4 EDYCJI BĘDZIE ZBIJAŁ BĄKI. MAM PEWIEN ZGRZYT Z NIM BO ZAPROPONOWAŁ WSPÓŁPRACE A JAK CHCIAŁEM REANIMOWAĆ TRZCIĄ DROGĘ TO OD TEJ PORY MNIE IGNORUJE MIETEK BARYŁA BĘDZIE NIEWINNY I CHCIAŁEM WIERZYĆ W FAKT ŻE MAMY REMIS DWÓCH MAFIAKÓW Moim zdaniem BARDZO naiwne myślenie. Grałeś pewnie w większą ilość edycji niż ja, więc powiedz mi, jak często trafia się remis mafiozów w D1?
BARDZO NAIWNE MYŚLENIE TO UWAŻASZ ŻE BARDZIEJ W MAFII CZY W MIEŚCIE?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:29:15 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 10:29:15 GMT 1
Jak widać się kurwa dało Przestańcie usprawiedliwiać swoją indolencję czemu indolencje? Vito zagrał słabiutko i zebrał głosy, dość logicznie zresztą, czemu jesteś jedynym który miał jako taką pewność jego niewinności że rwiesz szaty? Skoro byłes taki pewny to czemu nie robiłeś tego przed linczem, a jeszcze popełniłeś post iż nie przeglądałes tematu przez ostatnie dwie godziny. Więc skąd taka bezczelna pewność polinczowa? Jbc to nic nie nadrabiałem z ostatnich 2 godzin około Ale chuj Ty Gruboku widzę że nadrabiasz temat, to see znajdziesz odpowiedzi na te pytania ok?
|
|