Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 10:29:42 GMT 1
Ja dalej podtrzymuję Grubą Rybę Jak to dalej? Kiedy Ty mnie wskazywałeś w ogóle? Może jesteś w mafii z jabbą i się Wam pojebało, kto ma na mnie głosować? Z Misiem mam problem, bo wchodzi taka podwójna psychologia. Gdyby był w mafii to przecież by mu koledzy podyktowali co ma napisać o pozostałych graczach, a nie zostawiałby takie dziury. Ale może właśnie jest w mafii i chcą żebyśmy tak myśleli? Ogólnie średnio nadążam, bo jest mnóstwo tych tematów, ale staram się czytać na bieżąco, nie pisząc od razu i na podstawie tych 60 stron sobie jakieś opinie wyrabiam, takie wajbiki, ale ciężko mi wskazać w którym dokładnie momencie ktoś się mi zaczyna zielenić, a kto czerwienić. Na teraz zielono: Mietek (dawać mu kamizelkę bez dyskusyjnie) Wróżbita Statua Na czerwono: Misio Kasu (nadal mnie nie przekonał, że jest niewinny)jabba No i jestem pewny, że tu siedzą minimum 2 mafie: Twój Stary Grubol [2] – Rick Gruboll, Grubol Szef Rick Gruboll [1]– Adam Dużysz Potężny Warmianin [1] – Twój Stary Grubol Gruba Ryba [1] – Jabba The Fatt Gruboku [1] - Don Vito Grubolone A dwóch z tej listy już nie żyje, więc chyba zacznę się im przyglądać. W sensie że ty już wiesz, że cię za niedługo przekonam, bo taki jest mafijny plan?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:30:03 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 10:30:03 GMT 1
czemu indolencje? Vito zagrał słabiutko i zebrał głosy, dość logicznie zresztą, czemu jesteś jedynym który miał jako taką pewność jego niewinności że rwiesz szaty? Skoro byłes taki pewny to czemu nie robiłeś tego przed linczem, a jeszcze popełniłeś post iż nie przeglądałes tematu przez ostatnie dwie godziny. Więc skąd taka bezczelna pewność polinczowa? Ty Gruboku widzę że nadrabiasz temat, to see znajdziesz odpowiedzi na te pytania ok? Czemu nie mogę dostać od ręki skoro cię pytam? Jeśli wyjasniales i na to trafię to dawaj teraz.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:30:34 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:30:34 GMT 1
matko wreszcie się wyspałem
dzięki za kamizelkę grubol
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:30:51 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 10:30:51 GMT 1
szczęść Boże smacznej kawusi kaku, ja zaraz zmykam do maczka na kawę i jajeczniczkę ale wam skrobnę parę cennych porad ten kaku niekoniecznie jest tak winny, jak myślałem wczoraj, otóż on w chuj antagonizował ludzi przed linczem no i po linczu też tam miał np. ten tekst do grubdemorta "z czego rżysz jełopie", a mnie po linczu wyzywał od dzbanów no fajnie by było pograne w mafii, ale zobaczymy, co tam wytworzy, nie skreślałbym od razu żeby nie był tylko kaku, dziś pogrillujem goku i waszego starego. mapa gry groku bez vita jakaś lipa. a jeszcze waszego starego, bo nie rozumiem, w co on pogrywa. co to kurwa za głos w warmianina a miastowo mi wczoraj w okienku przedlinczowym wyglądali lepper i voldi, chociaż voldi to mój wróg i uparciuch zostańcie z Bogiem ✝️ Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę? A czy mapa gry all over the place jest twoim zdaniem miastowa czy mafijna?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:31:06 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 10:31:06 GMT 1
Ty Gruboku widzę że nadrabiasz temat, to see znajdziesz odpowiedzi na te pytania ok? Czemu nie mogę dostać od ręki skoro cię pytam? Jeśli wyjasniales i na to trafię to dawaj teraz. A bo mi się nie chce
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:31:30 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:31:30 GMT 1
trochę mi się nie chce teraz ale obiecałem że rozpierdole mafię więc zaraz trzeba zakasać rękawy, ale wpierw
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:31:56 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:31:56 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:35:50 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:35:50 GMT 1
papież tak w ogóle
czytałem temat i byłem zdumiony z pairingu z czapy wrzuconego przez Ricka Debila i Wróżbitę Pierdolca
ale jedna rzecz mnie w sumie interesuje
ty tak robisz tego Leonidasa, te wallposty, pierdolisz sobie tam pod nosem
no ale mam wrażenie że impact na grę zerowy
nic z uniewinnień nic z pchania wszyscy mają cię w dupie
ja przynajmniej pchałem cały dzień niewinnego i chciałem strzelać w drugiego niewinnego, a ty co dobrego wniosłeś do gry?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 10:35:54 GMT 1
szczęść Boże smacznej kawusi kaku, ja zaraz zmykam do maczka na kawę i jajeczniczkę ale wam skrobnę parę cennych porad ten kaku niekoniecznie jest tak winny, jak myślałem wczoraj, otóż on w chuj antagonizował ludzi przed linczem no i po linczu też tam miał np. ten tekst do grubdemorta "z czego rżysz jełopie", a mnie po linczu wyzywał od dzbanów no fajnie by było pograne w mafii, ale zobaczymy, co tam wytworzy, nie skreślałbym od razu żeby nie był tylko kaku, dziś pogrillujem goku i waszego starego. mapa gry groku bez vita jakaś lipa. a jeszcze waszego starego, bo nie rozumiem, w co on pogrywa. co to kurwa za głos w warmianina a miastowo mi wczoraj w okienku przedlinczowym wyglądali lepper i voldi, chociaż voldi to mój wróg i uparciuch zostańcie z Bogiem ✝️ Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę? Te, ale przecież już zdążył poruszać temat Starego i Motylka dziś, odpowiadasz mu jakoś po kolei, czy tego nie zauważyłeś? Nie wiem, co sądzić o Kaku, jakiś taki nieporadny w miejski sposób mi się wydaje tym usilnym uniewinnianiem mnie za coś bez znaczenia, nie wiem, czy jako mafia by w to brnął. Ale to myślisz, że takie stwierdzenie "a faktycznie, to bez sensu, jednak nie uniewinniam" byłoby miastowe?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:37:15 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:37:15 GMT 1
a Ty Rick nie rób mi tu jakichś szachów 6d pt NO VOLDI NIEWINNY ALE DALEM SE GO W PAIRINGU Z PAPIEZEM NIE WIEM CZEMU HEHE
bo ci naprawdę zakurwie w potylicę za takie brzydkie zagrywki a jestem bardzo wyrozumiały przecież w tej edycji
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:38:11 GMT 1
CIEKAWE.... A MOŻE WYSPRZĘGLANIE SIĘ Z TOŻSAMOŚCI TO GRANIE NA EMOCJACH I DUPOCHRON - NIE LINCZUJCIE MNIE BO JA ZAWSZE JESTEM POKRZYWDZONY I MUSICIE O TYM WIEDZIEĆ CO JEST W TYM CIEKAWEGO, SKORO NAWET NIE DOSTAŁEŚ ODPOWIEDZI NA SWOJE PYTANIE? CIEKAWE TO JEST CZEMU WYSPRZĘGLANIE SIĘ Z TOŻSAMOŚCI MA BYĆ UNIEWINNIAJĄCE I czemu wygląda, jakbyś mnie zapraszał do rozmowy (zarzucając mi wyglądanie jakbym zapraszał do rozmowy, o hipokryzjo), a jak ci odpisuję w tonie dialogu i współpracy, to już wyjebka, robota odjebana? BO JESZCZE NIE DOSZEDŁEM DO TEJ ODPOWIEDZI NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TE DWA POSTY KAKU TO NAJŁATWIEJSZY CEL DO NAWALANIA PRZEZ MAFIOZE, A TY SIADASZ NA NIEGO OD POCZĄTKU DNIA PRESSINGIEM(JA TO PODPINAM POD NAWALANIE) A POTEM ZAMIENIASZ SIĘ W DOBREGO GLINE I SOBIE EDYTUJESZ: SPOKO IDŹ NADRABIAĆ, NIE PRZESZKADZAM. NO JAK NA MOJE TO JEDNAK TROCHĘ STARASZ SIĘ PRZESZKADZAĆ?? ZAPAMIĘTAŁEM TAKI POST MOTYLKA Z D1 ZA KTÓRY GO UNIEWINNIŁEM: I WYDAJE MI SIĘ ŻE NA POCZĄTKU D1 ROBISZ PODOBNĄ RZECZ: RZUCASZ MU KŁODY POD NOGI A POTEM WJEJŻDŻASZ Z: Kaku weź nadrabiaj, bo się trochę czuję, jakby każdy twój post dawał mi kolejny punkt do odhaczenia na checkliście, teraz narzkanie na schematy, że niepewność to mafijność, co nie jest prawdą
E: Ale to idź nadrabiać, nie przeszkadzam; czekam z niecierpliwością
NO JA NIE JESTEM PRZEKONANY CZY TY NA TO RZECZYWIŚCIE CZEKASZ CZY PO PROSTU PISZESZ TAKIE RZECZY BO TAK WYPADA A GENERALNIE NIE ZAMIERASZ ZMIENIĆ OPINII NA JEGO TEMAT
Nie uważam, że mu rzucam kłody pod nogi, ten edit daje do zrozumienia, że nie ma sensu kontynuować tej rozmowy, bo chuja więcej z niej wyniknie, dopóki nie przeczyta gry. Co tam jest kłodą Lepper? Że się dojebałem? To przecież wręcz przysługa E: Plus progresja jest dość oczywista w mojej grze, skoro pozbyłem się top1 kandydata, to się zabieram za top2 i go magluję. A przede wszystkim to nie tak, że wszedłem do gry i zacząłem od początku wyciągać jego posty z dnia poprzedniego, tylko odpisałem na dłuższy post, który chwilę wcześniej napisał (w którym śmieć śmiał śmieć mnie mieć w podejrzanych (bez urazy, chciałem sobie zarymować)), więc ta przypierdółka tak kompletnie z dupy Lepper. NO I NIE WIEM CZY JEST TU COŚ DO CZEGO MIAŁBYM SIĘ ODNIEŚĆ. POKAZAŁEŚ MI SWÓJ PUNKT WIDZENIA I SPOKO TYLKO CZY ODJEBANIE TOP 1 KANDYDATA I PRZEJŚCIE DO TOP 2 TO JEST JAKAŚ PROGRESJA?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:40:15 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:40:15 GMT 1
swoją drogą ściągałem na siebie ten mord jak skurwysyn wczoraj a mafia się obsrala i mnie nie bila
wiadomo że to nie było jakieś subtelne z mojej strony ale imo worth the shot
obsrali się kamizelki w telepatycznej wymianie z grubolem dobra, czy od początku nie wierzyli? bo jak od początku nie wierzyli to ja wiem kto do piachu
a może jestem grubolem i teraz mam spokój hehe
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 10:42:26 GMT 1
NO TAKA NATURALNA PROGRESJA, NIE ŻE POSTĘP, TYLKO ŻE OBRANY KIERUNEK JEST ZUPEŁNIE NATURALNY I NIE MA W TYM NIC DZIWNEGO. MOŻESZ SIĘ ODNIEŚĆ DO TEGO, GDZIE TAM WIDZIAŁEŚ KŁODY POD NOGI (MÓJ PIERWSZY POST Z DZIŚ DO NIEGO SIĘ NIE LICZY)
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:42:56 GMT 1
CIEKAWE.... A MOŻE WYSPRZĘGLANIE SIĘ Z TOŻSAMOŚCI TO GRANIE NA EMOCJACH I DUPOCHRON - NIE LINCZUJCIE MNIE BO JA ZAWSZE JESTEM POKRZYWDZONY I MUSICIE O TYM WIEDZIEĆ Ale dupochron miastowy, mafijny czy nieokreślony? GENERALNIE POWINNIŚMY ZLINCZOWAĆ W TYM GRONIE Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek BO TUTAJ NIE MA KSIĘDZA W sumie jak DZG pytał, kto tam podejrzany siedzi, to nie zauważyłem, że w tym gronie jest Gruboku, a jego wejście było śmierdzące + przy niewinności Vito to on mi pasuje na mafiozę, który znalazł łatwy cel do ataku. Czyli w tym gronie do odjebania są przede wszystkim Gruboku i M.Atołek. Nie wiem, co sądzić o Kaku, jakiś taki nieporadny w miejski sposób mi się wydaje tym usilnym uniewinnianiem mnie za coś bez znaczenia, nie wiem, czy jako mafia by w to brnął. Zmieniłem głos bo nie chciałem remisu. Nie czytałem rozgrywki, a gracze głosujący na Vito wydawali mi się bardziej legitni niż ci z grona głosujących na Kaku. Zresztą uważam, że akurat zmiana głosu z Kaku na Vito jest miastowa (troche mi się tym Andrzej zazielenił) niezależnie od koloru Kaku. Bo jeśli Kaku winny, to po co mafiozo miałby ostentacyjnie zmieniać front, kiedy mógł sobie budować pozycję siedząc na koledze. A jeśli Kaku jest niewinny to ihmo większa byłaby szansa, że pociągnie on tego Vita ze sobą do grobu następnego dnia niż że Vito pociągnie Kaku. Muszę jeszcze przeanalizować jak się kształtowały głosu. Twoje tłumaczenie pod kątem czysto taktycznym rozumiem. Natomiast jako zarzut do głosu bardziej miałem to, że Ty zwykle Vito dobrze czytasz, a jak masz wątpliwości, to dajesz mu pograć, więc raczej nie spodziewałbym się Twojego głosu na nim. CHYBA RACZEJ MAFIJNY. JAK NA MOJE MAFIA MA CIĘŻSZY D1 OD MIASTA, CZĘŚCIEJ TRZEBA SIĘ CHWYTAĆ SZTUCZEK ŻEBY PRZEŻYĆ. Z VITO-DOBRY ZŁY I GRUBY FAJNE SPOSTRZEŻENIE. POSTARAM SIĘ STAWIAĆ PRZECINKI KIEDY CI ODPOWIADAM
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:43:35 GMT 1
W GŁOWIE SIĘ PIERDOLI OD GRANIA NA CZTERECH KARTACH
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 10:43:53 GMT 1
szczęść Boże smacznej kawusi kaku, ja zaraz zmykam do maczka na kawę i jajeczniczkę ale wam skrobnę parę cennych porad ten kaku niekoniecznie jest tak winny, jak myślałem wczoraj, otóż on w chuj antagonizował ludzi przed linczem no i po linczu też tam miał np. ten tekst do grubdemorta "z czego rżysz jełopie", a mnie po linczu wyzywał od dzbanów no fajnie by było pograne w mafii, ale zobaczymy, co tam wytworzy, nie skreślałbym od razu żeby nie był tylko kaku, dziś pogrillujem goku i waszego starego. mapa gry groku bez vita jakaś lipa. a jeszcze waszego starego, bo nie rozumiem, w co on pogrywa. co to kurwa za głos w warmianina a miastowo mi wczoraj w okienku przedlinczowym wyglądali lepper i voldi, chociaż voldi to mój wróg i uparciuch zostańcie z Bogiem ✝️ Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę? o ty kurwa marna namiastko króla szamanów nadrobiłeś temat, czy wbijasz takimi pierdami z dupy na gorąco? 1. wbijasz przypierdalając się do wróżbity o coś, co już lepiej rozpisał grubollo przed tobą - wygodnie se pokopiować kminy, a temat zachowania wróżbity zawsze spoko do poruszenia, oburzył paru graczy, łatwo się przyjebać 2. to, że nie ruszałem tego pairingu motylek twój stary to kłamstwo, sam spytałem o niego motylka i mi średnio odpowiedział, zapytałem starego, co na to, że motylek nim pomiata, jeszcze stary nie wbił do tematu, też spytałem dużysza, żeby się tym zajął, więc manipulujesz mordzia 3. nie podoba mi się twoje zachowanie z wczoraj, vito się wypostował - zniknąłeś, vito zszedł limit, to wbiłeś na chwilę, wyglądało to tak jakbyś tylko pilnował, czy na pewno zejdzie i czy czasem ci się pod dupką nie pali 4. to wejście teraz mi się generalnie nie podoba. mam wrażenie, że ty nie szukasz mafii, ty szukasz BITKI, żeby fajnie buńczucznie powyglądać DOŁÓŻCIE GŁOSÓW DO GRUBOKU ESSA
JAZDA Z ANIMU
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:44:00 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 10:44:00 GMT 1
Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę? Te, ale przecież już zdążył poruszać temat Starego i Motylka dziś, odpowiadasz mu jakoś po kolei, czy tego nie zauważyłeś? Czytam temat jeszcze, teraz zajrzałem w jego posty O tym mówisz? Miałem posiedzieć i popisać ale mnie rodzina na grzyby wyciąga, a potem mam gości. Będę dopiero wieczorem na dłużej, a tak to czasem z doskoku, ale dzisiaj trzeba zlinczować mafiozę, bo inaczej nie wyewoluuję. Ja dalej podtrzymuję Grubą Rybę a co z twoim starym, którego wczoraj chciałeś wywalić przy linczu nieśmiało też pytanie do twojego starego, taki motylek tobą pomiatał, co ty na to? No plus ma że jako tako ruszył. Ale mnie w ogóle nie grillowal a już siedzi na mnie głosem. Więc muszę mu się w takim razie bardziej nie podobać niż tamci dwaj.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:44:58 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 10:44:58 GMT 1
i ogólnie przypierdalanie się, że cię nie grilluje, jak cię jeszcze nie było to niziutki cios ziomuś
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 10:45:03 GMT 1
Tak samo sobie pomyślałem, ale zostawiłem to w niedopowiedzeniu atakując tylko Andrzeja. Troszkę szkoda, że tak mało osób podciągnęło ten temat. Wchodzi gość w rozgrywkę i po godzinie gry krzyczy, że znalazł już mafiozę. Nawet teraz jak wrócił to najważniejsze co zrobił to jedynie to bardziej wyjaśnił temat. Żadnego szukania innych mafiozów. No śmierdzi to nadwiedzą i szybkim wyrobieniu sobie pozycji na koledze dlatego dzisiaj sprawdzamy grubelone jak winny to loimy dupsko andriejowi jak niewinny to trzeba sie zastanowic czy mafiozo by poszedl all in w kierunku miastowego na samym poczatku gry Będziesz się nad tym zastanawiał?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:45:36 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 10:45:36 GMT 1
Grubraun niewinny i dobrze gada
|
|