|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 10:46:35 GMT 1
Te, ale przecież już zdążył poruszać temat Starego i Motylka dziś, odpowiadasz mu jakoś po kolei, czy tego nie zauważyłeś? Czytam temat jeszcze, teraz zajrzałem w jego posty O tym mówisz? a co z twoim starym, którego wczoraj chciałeś wywalić przy linczu nieśmiało też pytanie do twojego starego, taki motylek tobą pomiatał, co ty na to? No plus ma że jako tako ruszył. Ale mnie w ogóle nie grillowal a już siedzi na mnie głosem. Więc muszę mu się w takim razie bardziej nie podobać niż tamci dwaj. Ale to zarzucasz mu bezczynność, czy tam marną aktywność i brak grillowania, nie przeczytawszy jego postów jeszcze? Gdzieś tam jeszcze coś wspomniał o tym pairingu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:46:55 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:46:55 GMT 1
strasznie chujowy jesteś wruzbita
urlop może jaki?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:49:22 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 10:49:22 GMT 1
strasznie chujowy jesteś wruzbita urlop może jaki? U teściów se siedzę i shitpostuje z telefonu Ale byś się nwm, odniósł do tego np co o papieżu pisałem (abstrahując od pairingu z tobą) czy o dzg albo ricku, zamiast mi zarzucać chujowość na podstawie jednolinijkowca Chęci do dyskusji bym chciał zobaczyć
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:49:28 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 10:49:28 GMT 1
dlatego dzisiaj sprawdzamy grubelone jak winny to loimy dupsko andriejowi jak niewinny to trzeba sie zastanowic czy mafiozo by poszedl all in w kierunku miastowego na samym poczatku gry Będziesz się nad tym zastanawiał? już się zastanowił, pisał, że uniewinnia leppera a ja mam do ciebie pytanko w sumie, bo wczoraj widziałem u ciebie taki post: jeny wróżbita ale mądralujesz ja też wolałem Kaku ale teraz nie będę morale obniżał wszystkim Bo jesteś dzbanem, zapewne niewinnym, ale dzbanem. A wybór mimo że między dwoma niewinnymi, to dobry dla miasta, bo ja dopiero zacznę grać, a tamten już więcej by nie pokazał. dlaczego wg ciebie vito by nic już nie pokazał? był aktywniejszy, walił posty na potęgę, ja rozumiem, że mógł się zdawać mafijny, ale takie "nic by więcej nie pokazał" to takie meh
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 10:52:07 GMT 1
NO TAKA NATURALNA PROGRESJA, NIE ŻE POSTĘP, TYLKO ŻE OBRANY KIERUNEK JEST ZUPEŁNIE NATURALNY I NIE MA W TYM NIC DZIWNEGO. MOŻESZ SIĘ ODNIEŚĆ DO TEGO, GDZIE TAM WIDZIAŁEŚ KŁODY POD NOGI (MÓJ PIERWSZY POST Z DZIŚ DO NIEGO SIĘ NIE LICZY) DLA MNIE NIE JEST NATURALNYM GRANIE PO SZNURKU CEL 1->CEL 2->CEL 3 NATURALNIEJSZE JEST DLA MNIE KWESTIONOWANIE SWOICH ODCZYTÓW I ZMIENIANIE ZDANIA CO DO KŁÓD TO WYJAŚNIŁEM W TYM PIERWSZYM POŚCIE JAK TO WIDZĘ. NIC INNEGO ODE MNIE NIE DOSTANIESZ Jebany jak czekał od rana, żeby napisać gówno xdd Przecież sam przyznałeś, że masz chudziutki przegląd pola, nie? Jak na gościa, który wczoraj zarzucał ludziom fatalność w grze, to trochę hipokryzja, bo taki DZG miał lepszy przegląd pola w swoim pierwszym poście, niż ty teraz. I oceniam tu zarówno jakość i ilość, serio nie jesteś w stanie nic napisać o połowie graczy? Nie oczekuję nie wiadomo czego (wiadomo, przeczytałem to co napisałeś o drugiej połowie), ale choćby samej opinii na czuja W ogóle skoro już poświęciłeś czas, to zdecydowanie lepiej byś go spożytkował, gdybyś się np. do mnie przyjebał - ale tak z czymś no. Skoro zacząłem ci jebać i póki co jestem twoim kandydatem na dziś, to fajniej by było, jakbyś przejrzał moje posty, do czegoś byś się dojebał, zawsze się coś znajdzie. Byłoby więcej pożytku, niż z tego twojego podsumowanka IDĘ RĄBAĆ DREWNO NA ROZPAŁKE DO KOMINKA BO ZIMA IDZIE
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:52:18 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:52:18 GMT 1
strasznie chujowy jesteś wruzbita urlop może jaki? U teściów se siedzę i shitpostuje z telefonu Ale byś się nwm, odniósł do tego np co o papieżu pisałem (abstrahując od pairingu z tobą) czy o dzg albo ricku, zamiast mi zarzucać chujowość na podstawie jednolinijkowca Chęci do dyskusji bym chciał zobaczyć to weź mi to zacytuj i jak się zreewaluuje to do tego wrócę
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:52:33 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 10:52:33 GMT 1
Co ja wczoraj zrobiłem? Trochę się chełpiłem że miałem rację co do Vito a ty i Mietek od razu cyk, Wróżbita czerwony xD pora na csa Nie bądźcie pożytecznymi idiotami mafii pls słuchaj, bo Ty wyglądasz porządnie i masz posłuch i Grubolone nie padł w ostatnie 2 godziny jak Ciebie nie było, tam kula śnieżna większa od kogokolwiek była od godziny 12 rano i gadanie, że nie był mafijny to jest obrzydliwe pierdolenie, bo ja z nim w mafii grałem dwa razy zupełnie niedawno i wyglądał dokładnie tak samo jak tutaj. Tak samo obierał założenie i napierdalał w jego kierunku, tak samo dostawał oklep, chował się na pół dnia, a potem wracał z wallpostem i tak samo walczył na koniec żeby nie spaść i z Twoją pozycją jeżeli chciałeś go uchronić to miałeś na to cały dzień i serio ja bym Twojego zdania posłuchał gdyby nie było tak miałkie ale było miałkie w chuj a po linczu wyszedłeś na mądrale. Nie wiem czy Kaku jest w mafii, nie czytałem, ale Twoje wyjście po linczu, patrząc na to jak grał Grubolone i jak zagrałeś Ty wokół niego było mam nadzieję po prostu, że brzydkie, a nie mafijne. To nie był zły lincz. Grubolone padłby w przeciągu 3 dni i biasował połowe miasta. Lepiej się tego wyczyścić nie dało. Więc się zastanów i mnie nie wkurwiaj bo ja kiedyś zacznę grać i chciałbym Cię wtedy lubić podobne wrażenie miałem.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 10:53:39 GMT 1
Przeczytałem Motylka i ciekawy zawodnik. Sam mówił popołudniu, że masówka jest nam wybitnie nie na rękę, potem coś tam niby próbował szukać, ale właściwie to nic nie zrobił w kierunku postawienia nowego kogoś na świeczniku, a ostatecznie zagłosował z większością. No taki średni ten dzień, zagrał z korzyścią dla agendy mafijnej - brak szukania kontrkandydata (było stwarzanie pozorów, że szuka lub zbyt mało ambitne szukanie) i zagłosowanie z większością. Jak jest miastowym to punktu za wczoraj nie będzie, jak jest mafią, to zagrał dobrze.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 10:54:33 GMT 1
papież tak w ogóle czytałem temat i byłem zdumiony z pairingu z czapy wrzuconego przez Ricka Debila i Wróżbitę Pierdolca ale jedna rzecz mnie w sumie interesuje ty tak robisz tego Leonidasa, te wallposty, pierdolisz sobie tam pod nosem no ale mam wrażenie że impact na grę zerowy nic z uniewinnień nic z pchania wszyscy mają cię w dupie ja przynajmniej pchałem cały dzień niewinnego i chciałem strzelać w drugiego niewinnego, a ty co dobrego wniosłeś do gry? Nie rozumiem przyjebki i nie rozumiem, po co powstał ten post. D0 moim zdaniem miałem dobre i z wpływem. Nie twierdziłem, że chcę mieć w d1 wpływ na grę. Ba, nawet twierdziłem, że nieszczególnie chcę. Pisałem też, że dziś będę grał. Tak więc po chuj się do mnie sadzisz? Jaki jest tego cel? CHYBA RACZEJ MAFIJNY. JAK NA MOJE MAFIA MA CIĘŻSZY D1 OD MIASTA, CZĘŚCIEJ TRZEBA SIĘ CHWYTAĆ SZTUCZEK ŻEBY PRZEŻYĆ. Z VITO-DOBRY ZŁY I GRUBY FAJNE SPOSTRZEŻENIE. POSTARAM SIĘ STAWIAĆ PRZECINKI KIEDY CI ODPOWIADAM
Sugerujesz, że bym nie dał rady przeżyć d1 jako mafiozo bez sztuczek i ostentacyjnego pokazywania tożsamości?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:55:41 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 10:55:41 GMT 1
Zmieniłem głos bo nie chciałem remisu. Nie czytałem rozgrywki, a gracze głosujący na Vito wydawali mi się bardziej legitni niż ci z grona głosujących na Kaku. Zresztą uważam, że akurat zmiana głosu z Kaku na Vito jest miastowa (troche mi się tym Andrzej zazielenił) niezależnie od koloru Kaku. Bo jeśli Kaku winny, to po co mafiozo miałby ostentacyjnie zmieniać front, kiedy mógł sobie budować pozycję siedząc na koledze. A jeśli Kaku jest niewinny to ihmo większa byłaby szansa, że pociągnie on tego Vita ze sobą do grobu następnego dnia niż że Vito pociągnie Kaku. "Nie czytałem rozgrywki" Serio? Wydawało mi się że byłeś dość aktywny wczoraj
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:55:59 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:55:59 GMT 1
papież tak w ogóle czytałem temat i byłem zdumiony z pairingu z czapy wrzuconego przez Ricka Debila i Wróżbitę Pierdolca ale jedna rzecz mnie w sumie interesuje ty tak robisz tego Leonidasa, te wallposty, pierdolisz sobie tam pod nosem no ale mam wrażenie że impact na grę zerowy nic z uniewinnień nic z pchania wszyscy mają cię w dupie ja przynajmniej pchałem cały dzień niewinnego i chciałem strzelać w drugiego niewinnego, a ty co dobrego wniosłeś do gry? Nie rozumiem przyjebki i nie rozumiem, po co powstał ten post. D0 moim zdaniem miałem dobre i z wpływem. Nie twierdziłem, że chcę mieć w d1 wpływ na grę. Ba, nawet twierdziłem, że nieszczególnie chcę. Pisałem też, że dziś będę grał. Tak więc po chuj się do mnie sadzisz? Jaki jest tego cel? CHYBA RACZEJ MAFIJNY. JAK NA MOJE MAFIA MA CIĘŻSZY D1 OD MIASTA, CZĘŚCIEJ TRZEBA SIĘ CHWYTAĆ SZTUCZEK ŻEBY PRZEŻYĆ. Z VITO-DOBRY ZŁY I GRUBY FAJNE SPOSTRZEŻENIE. POSTARAM SIĘ STAWIAĆ PRZECINKI KIEDY CI ODPOWIADAM
Sugerujesz, że bym nie dał rady przeżyć d1 jako mafiozo bez sztuczek i ostentacyjnego pokazywania tożsamości? 🥶🥶🥶🥶🥶
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:56:16 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 10:56:16 GMT 1
U teściów se siedzę i shitpostuje z telefonu Ale byś się nwm, odniósł do tego np co o papieżu pisałem (abstrahując od pairingu z tobą) czy o dzg albo ricku, zamiast mi zarzucać chujowość na podstawie jednolinijkowca Chęci do dyskusji bym chciał zobaczyć to weź mi to zacytuj i jak się zreewaluuje to do tego wrócę Chłopie z telefonu piszę, zlituj się A może być w pairingu z Twój stary co chciał mu alibi wyciągnąć na łamaniu regu? Nwm, wyjebane mam w pairingi ale Twoj Stary może być w mafii zupełnie niezależnie xd W papieżu najbardziej mi się nie podoba podejście do Ricka, uważam że Rick jest niewinny i on powinien to zauważyć Ja rozumiem mema ze zlinczowaniem Ricka dla zasady przez papieża, ale mnie się zdaje że on tam próbuje szukać jakichś argumentów xD i to już wygląda gorzej Szczególnie w momencie kiedy argumentem jest jebanie po Gruambo, co np. robiłem też ja, a na mnie to już np. wyciągane nie jest, stąd uważam że jest to praca wybiórcza i nakierowana na konkretny cel Wcześniej napisałem, że Kaku gra tragicznie, bo póki co nie zrobił nic by się uniewinnić, a jego winni są raczej niewinny w moim odczuciu czy też miasta i raczej prędzej czy później padnie, ale to nie jest do końca prawda Post był prowokacyjny i wyolbrzymiony i teraz patrząc na to kto mnie poprawił w tej kwestii jestem zdania, że to raczej miastowi. Szczególnie to wybrzmiewa przy wczorajszej ciszy przed linczowej jakoby lincz na Kaku czy Corleone nie miał znaczenia, bo obaj to niewinni Wczoraj mnie szczerze zastanawiały te ataki na Kaku, gdyż jakie tak naprawdę są na niego argumenty? Czy gracz nie mógłby mieć w swoich podejrzanych Wróżbity i BZG? Oczywiście, że może mieć, więc za co tak naprawdę obrywał Kaku? A co do Corleone to mnie nie było zauważyć jego niewinności niestety, ale że nikt nie zauważył? (chociaż chyba ktoś był i jestem zdania, że jest to raczej niewinny) Ale jeżeli nikt nie zauważył to znaczy, że nie chciał się tym podzielić, a spodziewam się, że ktoś z lepszych graczy musiałby to zauważyć, a przynajmniej robić wokół tego jakieś podchody To byłem ja jbc i mówiłem o tym wielokrotnie, natomiast w fazie wajchy tylko na ostatnie parę minut zdążyłem, jak już podział Vito - Kaku się dokonał ALE z tego co pamiętam to DZG podzielał moje obawy a i tak na niego zagłosował Gdzie WIEM że on umie Vita dobrze czytać Warto byłoby ten temat podrążyć
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:56:33 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 10:56:33 GMT 1
Przeczytałem Motylka i ciekawy zawodnik. Sam mówił popołudniu, że masówka jest nam wybitnie nie na rękę, potem coś tam niby próbował szukać, ale właściwie to nic nie zrobił w kierunku postawienia nowego kogoś na świeczniku, a ostatecznie zagłosował z większością. No taki średni ten dzień, zagrał z korzyścią dla agendy mafijnej - brak szukania kontrkandydata (było stwarzanie pozorów, że szuka lub zbyt mało ambitne szukanie) i zagłosowanie z większością. Jak jest miastowym to punktu za wczoraj nie będzie, jak jest mafią, to zagrał dobrze. ta, bo on jakby dodał tam taki wstęp Ktoś chce znać moje zdanie czy mogę nic nie pisać? jakby już wstępnie chciał umniejszyć to, co zaraz napisze, że nikt się z jego opinią nie liczy a potem wbija "DAWAĆ NA MOJĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ" to chciał nie musieć już nic pisać, czy go trzęsło w środku, żeby tego twojego starego dojebać? 🤔
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:56:35 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 10:56:35 GMT 1
tobie te walizki chyba na łeb spadły gościu
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 10:57:14 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 10:57:14 GMT 1
Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę? A czy mapa gry all over the place jest twoim zdaniem miastowa czy mafijna? Gruboku odpowiesz mi?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 10:57:31 GMT 1
Będziesz się nad tym zastanawiał? już się zastanowił, pisał, że uniewinnia leppera a ja mam do ciebie pytanko w sumie, bo wczoraj widziałem u ciebie taki post: Bo jesteś dzbanem, zapewne niewinnym, ale dzbanem. A wybór mimo że między dwoma niewinnymi, to dobry dla miasta, bo ja dopiero zacznę grać, a tamten już więcej by nie pokazał. dlaczego wg ciebie vito by nic już nie pokazał? był aktywniejszy, walił posty na potęgę, ja rozumiem, że mógł się zdawać mafijny, ale takie "nic by więcej nie pokazał" to takie meh No właśnie dlatego, byłby aktywny w taki sam sposób jak był, ja z kolei wykazywałem potencjał wzrostowy.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 11:00:24 GMT 1
TO CI TYLKO JESZCZE ODPISZĘ, ŻE NIE ZACZĄŁEM DNIA OD NAWALANIA W POSTY MOJEGO TOP2 Z PORPZEDNIEGO DNIA, TYLKO OD ZWRÓCENIA UWAGI NA SŁABY POST NAPISANY NA POCZĄTKU DNIA - I WYCIĄGNĄŁEM DO NIEGO RĘKĘ (NIE JAK DO KUMPLA, ALE JAK DO TONĄCEJ OSOBY). TEN PIERWSZY ZACYTOWANY POST TO ZGODA, ALE SIĘ NIE LICZY, W DRUGIM JUŻ ZWRACAM UWAGĘ NA TO, CO MI SIĘ W TAMTYM POŚCIE NIE PODOBA (NIEJAKO PROSZĄC WŁAŚNIE O TO, ŻEBY TAKIE JEDNOSŁOWNE OPINIE O POZOSTAŁYCH GRACZACH PODAŁ), A TRZECI TO TEŻ DOBRA RADA, ALE NIESTETY NIE POSŁUCHAŁ. WIĘC JEŚLI TE KŁODY TO JEDYNE DREWNO JAKIE MASZ NA ZIMĘ, TO SIĘ BOJĘ, ŻE ZMARZNIESZ, HEHE
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:01:04 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 11:01:04 GMT 1
Czytam temat jeszcze, teraz zajrzałem w jego posty O tym mówisz? No plus ma że jako tako ruszył. Ale mnie w ogóle nie grillowal a już siedzi na mnie głosem. Więc muszę mu się w takim razie bardziej nie podobać niż tamci dwaj. Ale to zarzucasz mu bezczynność, czy tam marną aktywność i brak grillowania, nie przeczytawszy jego postów jeszcze? Gdzieś tam jeszcze coś wspomniał o tym pairingu wrzucałem co widziałem po kolei czytając. Zaraz będę na bieżąco
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:02:46 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 11:02:46 GMT 1
A czy mapa gry all over the place jest twoim zdaniem miastowa czy mafijna? Gruboku odpowiesz mi? ty mi nie odpowiedziałeś, grubollo zresztą też nie odpowiedziales. Czemu uwazales vito za niewinnego skoro sam pisałeś, że tematu nie czytałeś od dwóch godzin i nie jesteś na bieżąco? Jaki powód? Sam zrobiłeś z tego dramat a zapytania olewasz.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:03:15 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 11:03:15 GMT 1
już się zastanowił, pisał, że uniewinnia leppera a ja mam do ciebie pytanko w sumie, bo wczoraj widziałem u ciebie taki post: dlaczego wg ciebie vito by nic już nie pokazał? był aktywniejszy, walił posty na potęgę, ja rozumiem, że mógł się zdawać mafijny, ale takie "nic by więcej nie pokazał" to takie meh No właśnie dlatego, byłby aktywny w taki sam sposób jak był, ja z kolei wykazywałem potencjał wzrostowy. eeee kurcze, to jest takie "technically the truth", bo chłopa ograniczał limit, więc dlatego nie mógł dawać więcej xD
|
|