Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:03:27 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 11:03:27 GMT 1
i ogólnie przypierdalanie się, że cię nie grilluje, jak cię jeszcze nie było to niziutki cios ziomuś ale głos zdążyłeś oddać xD
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 11:03:36 GMT 1
tobie te walizki chyba na łeb spadły gościu Nie no, właśnie wygląda jakby ta walizka przez te 3 dni jak jej nie było spadła na łeb Tobie, powodując trwałe uszkodzenia. Rick robi zjebane parowanie Papież-Voldemort. Voldemort zamiast zjebać Ricka zaczepia mnie, że mam mały wpływ na grę. Owszem, to prawda. Nawet się z tym nie kryję. Problem w tym, że Ty w sumie nie stawiasz żadnej tezy, za to znowu odnosisz się do mnie w sposób absurdalny (wcześniej domagając się analizy na Szefa oraz pisząc coś o uniewinnieniu, gdy anuluję życie prywatne) i za chuja nie wiem, po co to robisz, jaki masz w tym cel. Uważasz, że jestem winny, to nakręć na mnie lincz.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 11:04:06 GMT 1
Zmieniłem głos bo nie chciałem remisu. Nie czytałem rozgrywki, a gracze głosujący na Vito wydawali mi się bardziej legitni niż ci z grona głosujących na Kaku. Zresztą uważam, że akurat zmiana głosu z Kaku na Vito jest miastowa (troche mi się tym Andrzej zazielenił) niezależnie od koloru Kaku. Bo jeśli Kaku winny, to po co mafiozo miałby ostentacyjnie zmieniać front, kiedy mógł sobie budować pozycję siedząc na koledze. A jeśli Kaku jest niewinny to ihmo większa byłaby szansa, że pociągnie on tego Vita ze sobą do grobu następnego dnia niż że Vito pociągnie Kaku. "Nie czytałem rozgrywki" Serio? Wydawało mi się że byłeś dość aktywny wczoraj tak, ale od 13.30 mnie nie było bo byłem w pracy i nie miałem jak na bieżąco śledzić rozgrywki, dałem radę śledzić rozwój głosowania i na tej podstawie podejmowałem decyzje.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:04:30 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 11:04:30 GMT 1
i ogólnie przypierdalanie się, że cię nie grilluje, jak cię jeszcze nie było to niziutki cios ziomuś ale głos zdążyłeś oddać xD to co ty właściwie zarzucasz xD że cię nie grilluje w temacie, gdy cię nie ma i burzysz się, że głos oddaję?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:05:35 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 11:05:35 GMT 1
ty mi nie odpowiedziałeś, grubollo zresztą też nie odpowiedziales. Czemu uwazales vito za niewinnego skoro sam pisałeś, że tematu nie czytałeś od dwóch godzin i nie jesteś na bieżąco? Jaki powód? Sam zrobiłeś z tego dramat a zapytania olewasz. CHŁOPIE OSTATNIE DWIE GODZINY NIE MIAŁY ŻADNEGO ZNACZENIA W TYM ODCZYCIE, BAZOWAŁEM NA MOICH WĄTPLIWOŚCIACH Z WCZEŚNIEJSZEJ FAZY GRY A W FAZIE WAJCHY MOGŁEM WBIĆ DOPIERO NA OSTATNIE PARĘ MINUT CZEGO NIE ROZUMIESZ szukasz dymów dokładnie tak jak Grubraun napisał, a jak dostajesz merytoryczne pytanie to to osrywasz i idziesz w konfrontację No to masz
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:06:57 GMT 1
via mobile
Post by Lord Grubdemort on Sept 28, 2024 11:06:57 GMT 1
tobie te walizki chyba na łeb spadły gościu Nie no, właśnie wygląda jakby ta walizka przez te 3 dni jak jej nie było spadła na łeb Tobie, powodując trwałe uszkodzenia. Rick robi zjebane parowanie Papież-Voldemort. Voldemort zamiast zjebać Ricka zaczepia mnie, że mam mały wpływ na grę. Owszem, to prawda. Nawet się z tym nie kryję. Problem w tym, że Ty w sumie nie stawiasz żadnej tezy, za to znowu odnosisz się do mnie w sposób absurdalny (wcześniej domagając się analizy na Szefa oraz pisząc coś o uniewinnieniu, gdy anuluję życie prywatne) i za chuja nie wiem, po co to robisz, jaki masz w tym cel. Uważasz, że jestem winny, to nakręć na mnie lincz. ja nie mam celu uznałem za zasadne się do ciebie przypierdolic o to, to się przypierdoliłem a ty reagujesz jak pizda nakręcę lincz na tobie jak uznam że jesteś w mafii, to akurat też proste 🙂
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 11:07:40 GMT 1
ty mi nie odpowiedziałeś, grubollo zresztą też nie odpowiedziales. Czemu uwazales vito za niewinnego skoro sam pisałeś, że tematu nie czytałeś od dwóch godzin i nie jesteś na bieżąco? Jaki powód? Sam zrobiłeś z tego dramat a zapytania olewasz. CHŁOPIE OSTATNIE DWIE GODZINY NIE MIAŁY ŻADNEGO ZNACZENIA W TYM ODCZYCIE, BAZOWAŁEM NA MOICH WĄTPLIWOŚCIACH Z WCZEŚNIEJSZEJ FAZY GRY A W FAZIE WAJCHY MOGŁEM WBIĆ DOPIERO NA OSTATNIE PARĘ MINUT CZEGO NIE ROZUMIESZ szukasz dymów dokładnie tak jak Grubraun napisał, a jak dostajesz merytoryczne pytanie to to osrywasz i idziesz w konfrontację No to masz Ale to jak nie czytałeś wtedy tych ostatnich dwóch godzin, to skąd wiedziałeś, że Vito nie był tam w kurwę mafijny, tak że wręcz jego mafijność była pewna?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:07:43 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 11:07:43 GMT 1
tobie te walizki chyba na łeb spadły gościu Nie no, właśnie wygląda jakby ta walizka przez te 3 dni jak jej nie było spadła na łeb Tobie, powodując trwałe uszkodzenia. Rick robi zjebane parowanie Papież-Voldemort. Voldemort zamiast zjebać Ricka zaczepia mnie, że mam mały wpływ na grę. Owszem, to prawda. Nawet się z tym nie kryję. Problem w tym, że Ty w sumie nie stawiasz żadnej tezy, za to znowu odnosisz się do mnie w sposób absurdalny (wcześniej domagając się analizy na Szefa oraz pisząc coś o uniewinnieniu, gdy anuluję życie prywatne) i za chuja nie wiem, po co to robisz, jaki masz w tym cel. Uważasz, że jestem winny, to nakręć na mnie lincz. Grubol papież dlaczego po raz kolejny robisz zarzut Rickowi z czegoś, co ja również robiłem, a mnie totalnie w tym pomijasz?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:08:15 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 11:08:15 GMT 1
Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj. Zwłaszcza że jeśli masz zarzuty do mojej mapy to ja mam do twojej, która jest all over the place. Miałeś pairing twój stary motylek i go nie ruszasz. Czemu? Wydawało mi się to ciekawym punktem zaczepienia a ty olewasz sprawę, czemu tego nie grzejesz skoro wczoraj miałeś posty specjalnie zweracajace na to uwagę? o ty kurwa marna namiastko króla szamanów nadrobiłeś temat, czy wbijasz takimi pierdami z dupy na gorąco? 1. wbijasz przypierdalając się do wróżbity o coś, co już lepiej rozpisał grubollo przed tobą - wygodnie se pokopiować kminy, a temat zachowania wróżbity zawsze spoko do poruszenia, oburzył paru graczy, łatwo się przyjebać 2. to, że nie ruszałem tego pairingu motylek twój stary to kłamstwo, sam spytałem o niego motylka i mi średnio odpowiedział, zapytałem starego, co na to, że motylek nim pomiata, jeszcze stary nie wbił do tematu, też spytałem dużysza, żeby się tym zajął, więc manipulujesz mordzia 3. nie podoba mi się twoje zachowanie z wczoraj, vito się wypostował - zniknąłeś, vito zszedł limit, to wbiłeś na chwilę, wyglądało to tak jakbyś tylko pilnował, czy na pewno zejdzie i czy czasem ci się pod dupką nie pali 4. to wejście teraz mi się generalnie nie podoba. mam wrażenie, że ty nie szukasz mafii, ty szukasz BITKI, żeby fajnie buńczucznie powyglądać DOŁÓŻCIE GŁOSÓW DO GRUBOKU ESSA
JAZDA Z ANIMU1. Jeszcze do postu gubolla wtedy nie doszedłem a komentowałem zachowanie postlinczowe. 2. Potem to przyznałem, jak przejrzałem posty. Żadna manipulacja. 3. W pracy byłem mordo, dopiero co wstałem po nocy. Nie miałem czasu aktywnie brać udział w ostatniej godzinie, zresztą nigdy nie jestem zbyt aktywny w tej fazie bo za duży chaos się wkrada. 4. Zawsze szukam bitki. Póki jestem dzisiaj, przynajmniej z batalii coś wyciągnę.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:08:56 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 11:08:56 GMT 1
CHŁOPIE OSTATNIE DWIE GODZINY NIE MIAŁY ŻADNEGO ZNACZENIA W TYM ODCZYCIE, BAZOWAŁEM NA MOICH WĄTPLIWOŚCIACH Z WCZEŚNIEJSZEJ FAZY GRY A W FAZIE WAJCHY MOGŁEM WBIĆ DOPIERO NA OSTATNIE PARĘ MINUT CZEGO NIE ROZUMIESZ szukasz dymów dokładnie tak jak Grubraun napisał, a jak dostajesz merytoryczne pytanie to to osrywasz i idziesz w konfrontację No to masz Ale to jak nie czytałeś wtedy tych ostatnich dwóch godzin, to skąd wiedziałeś, że Vito nie był tam w kurwę mafijny, tak że wręcz jego mafijność była pewna? Nie wiedziałem, dlatego zaznaczyłem że ostatnich 2h nie czytałem i nie wiem, co się wydarzyło xD jezu A że potem okazało się że mam rację, to mogłem se trochę pobraggować Analiza wsteczna zawsze skuteczna
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:09:26 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 11:09:26 GMT 1
no to jakim cudem zarzucałeś mi, że czegoś nie robię, skoro zobaczyłeś mój post, od razu odpisałeś, widząc, że potem są dalsze strony? : o
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 11:18:09 GMT 1
Nie no kurwa, Ty jesteś bardziej upośledzony niż zwykle czy o ja piszę w jakiś pojebany i niezrozumiały sposób? Napisałem właśnie, że nie wyobrażam sobie, żeby taki był plan, ergo Ty i Gruambo (ten typ, którego jebałeś na początku i potem przez pół wieczoru, ten z fajnym animowanym avatarem) byli razem w mafii. TO POŁĄCZENIE WYKLUCZAM! A potem piszę, że nic nie wyklucza Ciebie i Gruboku (to ten typ z avatarem z Dragon Force'a) i dalszą część wywodu poświęcam temu. Dobra, może to wyjaśnię. 1. Zawsze gram bardzo ambitnie, najlepiej jak w danej chwili czas i siły pozwalają. 2. Dlatego dziś i wczoraj, gdy byłem, to grałem najmocniej jak się dało. 3. Wychodzę dziś na chlanie i kręgle i nie wypada mi siedzieć na telefonie + z telefonu grać nie lubię, więc efektywnie 17.30-18.00 znikam i mnie nie ma. 4. W związku z tym nie chcę forsować jakoś mocno swojej wizji gry, bo i tak potem wajchowi mogą zmienić układ sił na planszy a ja dodatkowo mogę oberwać mordem na ryj. 5. Jak jutro dalej będę w grze, to będę się starał mocniej i na tę chwilę powinienem mieć czas być przy linczu, więc mogę chcieć wziąć stery w swoje ręce. Kurwa ogólnie jak widzę takie zawiłe dyskusje, których kurwa nawet nie rozumiem, o co są, to mi się wydaje, że uczestniczy w nich jakaś mafia. Rick o chuj chodzi, że ty albo coś pierdolisz, że Rambo się obsrał, jak się nie obsrał, albo jesteś zamieszany w jakieś wyjaśnianie niejaśności, w których nie wiadomo nawet, o co chodzi ani co jest do wyjaśniania? Taki post znalazłem i wydał mi się ważny.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 11:18:50 GMT 1
Ale to jak nie czytałeś wtedy tych ostatnich dwóch godzin, to skąd wiedziałeś, że Vito nie był tam w kurwę mafijny, tak że wręcz jego mafijność była pewna? Nie wiedziałem, dlatego zaznaczyłem że ostatnich 2h nie czytałem i nie wiem, co się wydarzyło xD jezu A że potem okazało się że mam rację, to mogłem se trochę pobraggować Analiza wsteczna zawsze skuteczna No ale pisałeś potem, że "jednak się go dało uniewinnić", a może typ w ciągu tych dwóch godzin napisał posta, że dostał wiadomość od MG, że jest w mafii i nie wie jak się dostać na mafijne? Nawet nie rozważyłeś takiego scenariusza, co??
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 11:21:23 GMT 1
Tu jeszcze jeden post od szefa, mnie to przekonuje. Trzeba się tej dwójce lepiej przyjrzeć. Ogólnie takie dyskusje jak ta Ricka z Papieżem chyba rzadko powstają udziałem 2 niewinnych, co chcą po prostu załatwić sprawę. Cofam uniewinnienie dla Papieża, dla Ricka mnie jeszcze kusi trzymać.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:21:32 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 11:21:32 GMT 1
Nie wiedziałem, dlatego zaznaczyłem że ostatnich 2h nie czytałem i nie wiem, co się wydarzyło xD jezu A że potem okazało się że mam rację, to mogłem se trochę pobraggować Analiza wsteczna zawsze skuteczna No ale pisałeś potem, że "jednak się go dało uniewinnić", a może typ w ciągu tych dwóch godzin napisał posta, że dostał wiadomość od MG, że jest w mafii i nie wie jak się dostać na mafijne? Nawet nie rozważyłeś takiego scenariusza, co?? No nie, bo jak wchodzę i pytam w kogo wajchować, i dostaje odpowiedź że jest między Vito i Kaku remis, to założyłem że jednak nikt się nie wjebał cytowaniem testamentów 🤷🏼♂️
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:22:35 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 11:22:35 GMT 1
ty mi nie odpowiedziałeś, grubollo zresztą też nie odpowiedziales. Czemu uwazales vito za niewinnego skoro sam pisałeś, że tematu nie czytałeś od dwóch godzin i nie jesteś na bieżąco? Jaki powód? Sam zrobiłeś z tego dramat a zapytania olewasz. CHŁOPIE OSTATNIE DWIE GODZINY NIE MIAŁY ŻADNEGO ZNACZENIA W TYM ODCZYCIE, BAZOWAŁEM NA MOICH WĄTPLIWOŚCIACH Z WCZEŚNIEJSZEJ FAZY GRY A W FAZIE WAJCHY MOGŁEM WBIĆ DOPIERO NA OSTATNIE PARĘ MINUT CZEGO NIE ROZUMIESZ szukasz dymów dokładnie tak jak Grubraun napisał, a jak dostajesz merytoryczne pytanie to to osrywasz i idziesz w konfrontację No to masz nie podpieraj się braunem. No i co ma znaczyć "osrywasz i idziesz w konfrontacje" to osrywam czy nie? A całe moje pytanie polega właśnie na tym że skoro otrabiles że nie czytałeś ostatnich godzin to skąd twoje tak pewne przeświadczenie.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:23:44 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 11:23:44 GMT 1
Będę się podpierał czym tylko żywnie mi się podoba
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:23:51 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 11:23:51 GMT 1
no to jakim cudem zarzucałeś mi, że czegoś nie robię, skoro zobaczyłeś mój post, od razu odpisałeś, widząc, że potem są dalsze strony? : o no bo odpisywałem na bieżąco.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:25:21 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 11:25:21 GMT 1
no to jakim cudem zarzucałeś mi, że czegoś nie robię, skoro zobaczyłeś mój post, od razu odpisałeś, widząc, że potem są dalsze strony? : o no bo odpisywałem na bieżąco. no ale typie ty napisałeś tam "Miałes grillować a chuja robisz. Grilluj" jakbyś już czytał następne strony xDDD
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:25:42 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 11:25:42 GMT 1
CHŁOPIE OSTATNIE DWIE GODZINY NIE MIAŁY ŻADNEGO ZNACZENIA W TYM ODCZYCIE, BAZOWAŁEM NA MOICH WĄTPLIWOŚCIACH Z WCZEŚNIEJSZEJ FAZY GRY A W FAZIE WAJCHY MOGŁEM WBIĆ DOPIERO NA OSTATNIE PARĘ MINUT CZEGO NIE ROZUMIESZ szukasz dymów dokładnie tak jak Grubraun napisał, a jak dostajesz merytoryczne pytanie to to osrywasz i idziesz w konfrontację No to masz nie podpieraj się braunem. No i co ma znaczyć "osrywasz i idziesz w konfrontacje" to osrywam czy nie? A całe moje pytanie polega właśnie na tym że skoro otrabiles że nie czytałeś ostatnich godzin to skąd twoje tak pewne przeświadczenie. Osrywasz moje pytanie i idziesz w konfrontację tam, gdzie ty osobiście czujesz się pewniej 🤷🏼♂️
|
|