M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 11:50:49 GMT 1
Dlaczego Vito poleciał aż 4 głosami więcej, skoro na niecałe 10 minut do końca był remis? Komu na rękę było dorzucić do Vito, czy potencjalnie mafii opłacało się to, zakładając lincz między dwoma niewinnymi? Vito to już leciał od wczoraj. Praktycznie każdy podawał skład mafii wraz z nim, a teraz są ciężary. Jeżeli ktoś się spodziewał, że wczoraj wydarzy się coś spektakularnego i nie padnie Vito, to był w błędzie. Dlatego można było sobie pozwolić na robienie sobie jaj, bo i tak jedyne co nam zostało to czekania na jego kolor Dzisiaj jednak będzie inaczej, Kaku raczej nie padnie tak prędko zważywszy na okoliczności wczorajszego dnia, a bardziej na to, że dzisiaj kto miasto ten musi pressingować, bo spodziewam się, że połowa z nas nie ma solidnej mafijnej piątki czy nawet czwórki Mi jest trudno znaleźć mafijną piątkę, ale ta gra rózni się od poprzednich gierek. Nie było nocnej pogadanki w D1, nie było praktycznie wajchowania pod koniec dnia i ogólnie poziom agresji jest zdecydowanie niższy niż zazwyczaj
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:51:14 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 11:51:14 GMT 1
KURDE Dużysz wyglądał na jakiegoś szefa po wejściu wczoraj A dzisiaj to takie Meh a jeśli mamy pisać o pajacowaniu to to też jest zacne, kiedy ten duzysz niby na szefa wyglądał jak napisał moze z 5 postów z czego większość kreacyjna? Czym go odróżniasz choćby od warmianina xd No właśnie niczym Obaj wyglądali na luzaczkow którzy będą se wajbowali i na luzie płynęli przez temat A Dużysz dzisiaj wchodzi i te swoje spostrzeżenia rzuca tak mimochodem, nic odkrywczego, zawiódł mnie chłop O warmianine zapomniałem bo go nie ma 🤷🏼♂️
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 11:51:31 GMT 1
jeśli dwójka M. Otyłek - Giuseppe jest w całości zielona, to będę bardzo zdziwiony. Moim zdaniem pójście w tę parę może ładnie nam poukładać pozostałe karty. Ja zielony jak mój avatar, wiec Giuseppe w mafii. pora na CS
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 11:52:52 GMT 1
No i jeszcze kwestia ról, czy w głosach na don vito znajduje się mafijny Grubol?
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 11:53:38 GMT 1
jeśli dwójka M. Otyłek - Giuseppe jest w całości zielona, to będę bardzo zdziwiony. Moim zdaniem pójście w tę parę może ładnie nam poukładać pozostałe karty. Zgadzam się, moim zdaniem jest potencjał na duet mafijny. Do tego statua i ktoś z pary Rick/Papież.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 11:53:51 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek
moja lista od najbardziej do najmniej podejrzanych w tym gronie: 1. M. Otyłek - od początku zgrabnie prowadzona postać 2. Giuseppe Grubollo - typowa zapchajdziura mafijna, jest w temacie, gówno do niego wnosi 3. Misio Kaku (choć dziś mi częściowo plusuje, ale i tak pewnie trzeba go będzie w jakiś sposób sprawdzić) 4. Statua Grubości - w sumie nic do niego nie mam, po prostu nie zazielenił mi się jakoś szczególnie 5. Grubol-Papież - mam wrażenie, że za dużo bzdur w temacie pisze jak na swoją winną wersję 6. Andrzej Grubbol - powiedzmy ze kupuje mnie tym, ze jako jeden z nielicznych z tego grona wprost przyznaje, że trzeba w tym gronie mafii szukać 7. Mietek Baryła - a jak jest winny, to bardzo silny mafiozo 8. Gruboku - nie widzę u niego narzucania jakiejś agendy 9. Dobry, zły i gruby - jestem wyjątkowo niewinny i dobrze bo od mafiowania ostatnio mi się rzygać chciało
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 11:56:01 GMT 1
Co to jest za argument, że zgrabnie prowadzę postać? przecież ja mam kreację stworzoną na całą edycję, więc czemu mam tego nie robić xD
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 11:56:57 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 11:56:57 GMT 1
Gruboku moim zdaniem jest niewinny. Jeśli jest w mafii będę bardzo zdziwiony. Nie rozumiem dlaczego Grubraun chce go linczować. Dzisiejszy dzień to jak dla mnie ma chujowy, ale nie wiem, czy go już czytałeś oczywiście się nie zgadzam, ale z tobą akurat problemu nie mam. Imo popełnisz błąd jeśli zdecydujesz się linczować mnie tak wcześnie.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 11:56:58 GMT 1
Braun streść mi rozgrywkę a co ja streszczacz jem wrapa z jajecznica w McDonaldzie mam tłuste paluchy i mi się nie chce nwm se poczytaj EOD czy wczoraj było między dwoma niewinnymi? co sądzisz o tym jak motylek pchał starego, czy to było szczere jeszcze tego goku zajrzyj masz homework masz zaczepienie Moim zdaniem nie było między dwoma niewinnymi. Mam wrażenie, że bez serca go pchał i skończył finalnie na grubleone, na pewno mniej korzystnie wygląda w moich oczach po przeczytaniu tego pchania niż przed. Gruboku mi się nie podoba na pierwszy rzut oka, nie podoba mi się dziś w dyskusji z Tobą i Wróżką, i było coś jeszcze co Papież poruszył z czym się zgodziłem w myślach ale nie pamiętam co. Ja bym dzisiaj szukał w grupie Kaku, Gruboku, DZG, Otyłek. Ewentualnie jeśli chcecie walić wyżej to Tomka Zagadkę. Przy czym z tej piątki to Kaku najlepszy.
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 11:58:22 GMT 1
Co to jest za argument, że zgrabnie prowadzę postać? przecież ja mam kreację stworzoną na całą edycję, więc czemu mam tego nie robić xD czytając to co robisz w temacie mam wrażenie, że bardziej skupiasz się na budowaniu swojej pozycji (luźnym komentowaniu poczynań innych) niż na rozwiązaniu zagadki. Sorry ale takie przechodzenie przez grę jakie prezentujesz kojarzy mi się głównie z mafiozami.
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 11:58:47 GMT 1
No i jeszcze kwestia ról, czy w głosach na don vito znajduje się mafijny Grubol? Oceniam szanse na to bardzo wysoko. To była idealna okazja dla Grubola żeby się tam znaleźć
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 11:59:05 GMT 1
Wy weźcie przeczytajcie dzisiejsze posty, zanim się zabierzecie do wyrabiania jakichś głębszych sądów, bo chęć linczowania z grona głosów na Vita to już Braun wyraził, Andrzeja to nie zazielenia
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 11:59:06 GMT 1
ale dam Ci szansę Otyłek. Zrób taką listę jak ja. Oceń graczy wczoraj linczujących Vito
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 12:00:13 GMT 1
Wy weźcie przeczytajcie dzisiejsze posty, zanim się zabierzecie do wyrabiania jakichś głębszych sądów, bo chęć linczowania z grona głosów na Vita to już Braun wyraził, Andrzeja to nie zazielenia ale właśnie podbicie tego tematu sprawia, że jest u mnie bardziej zielony od Giuseppe czy Otyłka, którzy omijają tę kwestię (albo czegoś nie zauważyłem)
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 12:00:44 GMT 1
Co to jest za argument, że zgrabnie prowadzę postać? przecież ja mam kreację stworzoną na całą edycję, więc czemu mam tego nie robić xD czytając to co robisz w temacie mam wrażenie, że bardziej skupiasz się na budowaniu swojej pozycji (luźnym komentowaniu poczynań innych) niż na rozwiązaniu zagadki. Sorry ale takie przechodzenie przez grę jakie prezentujesz kojarzy mi się głównie z mafiozami. Ta , już to od Ciebie słyszałem. Za pierwszym razem myślałem, że to jakiś błąd odczytu, ale teraz widzę, że ty serio tak myślisz. Nie będę się z Tobą kłócił bo jest to raczej bezproduktywna czynność, zamiast tego po prostu pokażę Ci moją aktywnością, że się mylisz
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 12:01:05 GMT 1
a jeśli mamy pisać o pajacowaniu to to też jest zacne, kiedy ten duzysz niby na szefa wyglądał jak napisał moze z 5 postów z czego większość kreacyjna? Czym go odróżniasz choćby od warmianina xd No właśnie niczym Obaj wyglądali na luzaczkow którzy będą se wajbowali i na luzie płynęli przez temat A Dużysz dzisiaj wchodzi i te swoje spostrzeżenia rzuca tak mimochodem, nic odkrywczego, zawiódł mnie chłop O warmianine zapomniałem bo go nie ma 🤷🏼♂️ Masz zbyt duże oczekiwania wobec mnie
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 12:02:24 GMT 1
poza tym uważam, że Warmianin może być w mafii, wczoraj nie wiedział jak się zachować/zagłosować więc się zmył. No ale to temat nie na dzisiaj.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 12:02:41 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 12:02:41 GMT 1
Jak mam walczyć codziennie o swoją niewinność to już wolę paść w d1 i potem jako martwy się pośmiać w spokoju z tego co się dzieje. Town vibes. Czy rzeczywiście town vibes?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 12:03:18 GMT 1
Wy weźcie przeczytajcie dzisiejsze posty, zanim się zabierzecie do wyrabiania jakichś głębszych sądów, bo chęć linczowania z grona głosów na Vita to już Braun wyraził, Andrzeja to nie zazielenia ale właśnie podbicie tego tematu sprawia, że jest u mnie bardziej zielony od Giuseppe czy Otyłka, którzy omijają tę kwestię (albo czegoś nie zauważyłem) No dobra, bardziej to traktowałem jako powód do uniewinniania w kontekście gry, a nie w kontekście listy. A jestem biased, bo też nie podbijałem tego tematu (bo w sumie nie czułem potrzeby)
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 12:04:43 GMT 1
Sorka też Panowie, za moją małą aktywność. Myślałem, że tu będzie cywilizowane 24/24, a tutaj jakiś barbarzyński tryb weekendowy nadrobienie porządne wydaje mi się nierealistyczne z tej perspektywy.
Jak będzie mi się chciało to jeszcze coś poczytam, a jak nie to jebne sobie piątkę mafiaków z dupy, zobaczymy ile trafię: Miś, Grubdemort, Gruboku, DZG i albo Otylek albo ktoś bardziej z boku jak ten Rambo.
|
|