|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:56:06 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 19:56:06 GMT 1
Nie rozumiem. Stosujesz w tej kwestii punkt odniesienia "pozostali", widzisz gościa, który według ciebie gra pod prąd, sam się wyróżnia, i czytasz mu to na minus? A to nie tak, że mafiozi szczególnie w początkowych stadiach gry są wyczuleni na to, żeby jakoś głupio nie wpaść i wolą się nie wyróżniać? Szukałem odchyłu od normy. Nie liczyłem na natychmiastowy efekt. Miałem nadzieję że to jemu poślizgnie się nóżka dość szybko jako potencjalnemu mafiozie i dość głupio wpadnie. Na razie jego wyjście z tamtej pozy oceniam dość neutralnie. A co on takiego zrobił od tej pory, żeby od negatywnej oceny przejść do neutralnej?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 19:56:31 GMT 1
chujowe wejscia na razie notuja grubelone braunbol i fistley Któż to fistley? chyba o mnie chodzi, chociaż nie wiem czemu fistley
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 26, 2024 19:56:38 GMT 1
chujowe wejscia na razie notuja grubelone braunbol i fistley kto to fistley?
Grubelone na razie lubię, braunbola też.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:57:28 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 19:57:28 GMT 1
chujowe wejscia na razie notuja grubelone braunbol i fistley Któż to fistley? ten ktory nie opusci cie az do samego konca mojego lub jej rick grubbel
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:57:31 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 19:57:31 GMT 1
Szukałem odchyłu od normy. Nie liczyłem na natychmiastowy efekt. Miałem nadzieję że to jemu poślizgnie się nóżka dość szybko jako potencjalnemu mafiozie i dość głupio wpadnie. Na razie jego wyjście z tamtej pozy oceniam dość neutralnie. A co on takiego zrobił od tej pory, żeby od negatywnej oceny przejść do neutralnej? odpowiadam: gówno. Ale dalej nie wiem jaka była metoda klasyfikacji postów kreacyjnych :0
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:58:29 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 26, 2024 19:58:29 GMT 1
Panie grubdemort!
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:58:37 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 19:58:37 GMT 1
ze tez nikt nie wymyslil kreacji agata grubel slynna polska ciezarowka medalistka z sydney
|
|
|
Post by Potężny Warmianin on Sept 26, 2024 19:58:50 GMT 1
Od teraz ja tu rządzę jako szef największej najgrubszej mafii świata (Don Vito może klęknąć i ucałować mój pierścień), więc macie się mnie słuchać. Jak ktoś nie wie czemu to niech sobie wygugla dogmat o nieomylności papieża. Lecz jeśli który prorok odważy się mówić w moim imieniu to, czego mu nie rozkazałem, albo wystąpi w imieniu bogów obcych - taki prorok musi ponieść śmierć»
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 19:59:21 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 26, 2024 19:59:21 GMT 1
ona to miala kawal cialka do kochania jak sie dalo klapsa takiej to wchodzilo sie z trzecia fala hehehe
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 19:59:55 GMT 1
mietek mam jedno pytanie ważne zajebiście
oceniasz wrażenia artystyczne czy mafijność
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 26, 2024 20:00:22 GMT 1
ze tez nikt nie wymyslil kreacji agata grubel slynna polska ciezarowka medalistka z sydney Mnie strasznie boli dupa, że dopiero dzisiaj wymyśliłem Karola Grubczyka.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:00:22 GMT 1
ona to miala kawal cialka do kochania jak sie dalo klapsa takiej to wchodzilo sie z trzecia fala hehehe
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 26, 2024 20:02:13 GMT 1
Jestem szefem mafii. Mafii Grubolskiej. Każde nieposłuszeństwo wobec mnie będzie karane. Za bycie zdrajcą/sprzedawczykiem/czy cżłonkiem wrogiej rodziny jest kara śmierci. Mam nadzieję że zasady będą respektowane. sprawdźmy to wydaj fałszerza lub mafijnego grubola w grubellu nie podoba mi się, że gość pisze swój trzeci post, a ma w głowie mafijne role, tak jakby je przed chwilą wybierał.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 26, 2024 20:02:56 GMT 1
dobrze, że były losowane
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 26, 2024 20:03:16 GMT 1
A co on takiego zrobił od tej pory, żeby od negatywnej oceny przejść do neutralnej? odpowiadam: gówno. Ale dalej nie wiem jaka była metoda klasyfikacji postów kreacyjnych :0 Moim zdaniem problemem nie są posty kreacyjne, bo Ty miałeś taki tylko 1, lecz właśnie to, że szybciutko, ale słabiutko przeszedłeś do gry. Tym postem: taki don jak majster z mojej pierwszej roboty na niczym sie nie wyznawal ale zawsze naglosniej klapal dziobem co to nie on ano i po flaszke kazal ganiac zawsze po sniadaniu czemu mafijne wejscie mietku? Czy jeszcze sobie żartujemy kreacjami? trochę nieodczytanie nastrojów, nastawienia innych graczy. Jakby mafiozo szybko chciał pokazać się z merytorycznej strony. Stąd też nie dziwię się, że się do Ciebie dopierdalają co niektórzy. Edit: Adam słusznie zauważył, że podobną rzecz można zarzucić Rudemu: sprawdźmy to wydaj fałszerza lub mafijnego grubola w grubellu nie podoba mi się, że gość pisze swój trzeci post, a ma w głowie mafijne role, tak jakby je przed chwilą wybierał.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 26, 2024 20:03:25 GMT 1
Dzień dobry grubasy. Jestem fizykiem teoretykiem, a moim oczkiem w głowie są supermasywne czarne dziury.
|
|
|
Post by Twój Stary Grubol on Sept 26, 2024 20:03:40 GMT 1
sprawdźmy to wydaj fałszerza lub mafijnego grubola w grubellu nie podoba mi się, że gość pisze swój trzeci post, a ma w głowie mafijne role, tak jakby je przed chwilą wybierał. Polać mu.
|
|
|
Post by Don Vito Grubolone on Sept 26, 2024 20:04:04 GMT 1
Szukałem odchyłu od normy. Nie liczyłem na natychmiastowy efekt. Miałem nadzieję że to jemu poślizgnie się nóżka dość szybko jako potencjalnemu mafiozie i dość głupio wpadnie. Na razie jego wyjście z tamtej pozy oceniam dość neutralnie. A co on takiego zrobił od tej pory, żeby od negatywnej oceny przejść do neutralnej? Oczywiście liczyłem na to, że jego gra dalej będzie do określenia bardziej negatywnie. Nie brałem w ogóle pod uwagę czy to część kreacji czy nie lub czy część pressingu ( jak ty określiłeś jego początek). Samo wyjście z tej pozy oceniłem już neutralnie i dalej czekam czy on będzie po swojemu działał czy leciał w chuja.
|
|
|
Post by Lord Grubdemort on Sept 26, 2024 20:05:03 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Sept 26, 2024 20:05:41 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 26, 2024 20:05:41 GMT 1
sprawdźmy to wydaj fałszerza lub mafijnego grubola w grubellu nie podoba mi się, że gość pisze swój trzeci post, a ma w głowie mafijne role, tak jakby je przed chwilą wybierał. Największy z Polaków (tak, Papaj) ciekawe spostrzeżenie
|
|