|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 12:05:14 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 12:05:14 GMT 1
poza tym uważam, że Warmianin może być w mafii, wczoraj nie wiedział jak się zachować/zagłosować więc się zmył. No ale to temat nie na dzisiaj. mnie się wydaje, że to jakiś niewinny, niezainteresowany rozgrywką, pewnie nagoniony przez MG na grę ze śmiesznymi obrazkami. nawet głosu nie oddał 🤷
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 12:05:36 GMT 1
Jeszcze jedno, wiecie dlaczego Adam Dużysz? bo nie Małysz
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 12:06:46 GMT 1
Kurwa Dużysz, już chyba czwarty raz piszesz o tym 24/24, jakbyś czas spędzony na pisanie ich poświęcił na czytanie rozgrywki, to już byś miał z dziesięć postów nadrobione
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 12:07:02 GMT 1
Gdybym był w mafii z Grubdemortem to byśmy się pewnie naparzali aż miło, a nie mamy tu żadnej interakcji. W sumie szkoda mi na niego zachodu, jak go mafia nie sprzątnie, to Grubol powinien to zrobić (hehe)
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 12:07:09 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek moja lista od najbardziej do najmniej podejrzanych w tym gronie: 1. M. Otyłek - od początku zgrabnie prowadzona postać 2. Giuseppe Grubollo - typowa zapchajdziura mafijna, jest w temacie, gówno do niego wnosi 3. Misio Kaku (choć dziś mi częściowo plusuje, ale i tak pewnie trzeba go będzie w jakiś sposób sprawdzić) 4. Statua Grubości - w sumie nic do niego nie mam, po prostu nie zazielenił mi się jakoś szczególnie 5. Grubol-Papież - mam wrażenie, że za dużo bzdur w temacie pisze jak na swoją winną wersję 6. Andrzej Grubbol - powiedzmy ze kupuje mnie tym, ze jako jeden z nielicznych z tego grona wprost przyznaje, że trzeba w tym gronie mafii szukać 7. Mietek Baryła - a jak jest winny, to bardzo silny mafiozo 8. Gruboku - nie widzę u niego narzucania jakiejś agendy 9. Dobry, zły i gruby - jestem wyjątkowo niewinny i dobrze bo od mafiowania ostatnio mi się rzygać chciało W jaki inny sposób niż w linczu planujesz mnie sprawdzić? Ja bym zrobił taką listę: 1. Statua 2. Giuseppe Grubollo 3. M. Otyłek 4. Grubol-Papież 5. Gruboku 6. Mietek Baryła 7. Dobry, zły i gruby 8. Andrzej Grubbol 9. Misio Kaku Argumenty dawałem w poprzednich postach, to nie będę ich powtarzał. Ale decyzję bym podejmował wśród pierwszej trójki.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 12:07:56 GMT 1
ale dam Ci szansę Otyłek. Zrób taką listę jak ja. Oceń graczy wczoraj linczujących Vito A proszę bardzo: Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek moja lista od najmniej do najbardziej podejrzanych w tym gronie: 1. M. Otyłek - Wzór miastowego 2. Mietek Baryła - Niewinny, dużo aktywności i pomysłów 3. Gruboku - nie widzę u niego narzucania jakiejś agendy - tak samo + wydaję mi się, że dobrze potrafię ocenić taki typ miastowego 4. Andrzej Grubbol -Trudny case, na ten moment bez pewności co do tożasamości daje jako niewinnego. Mocny atak w miastowego i przeszarżowanie 5. Dobry, zły i gruby - na twój temat już pisałem, ale pewnie jeszcze napiszę nie raz 6. Misio Kaku - pisałem wyżej dlaczego raczej niewinny 7. Grubol-Papież - Dużo ego wokół wyjaśniania własnej osoby, ale bardzo mało ataków względem innych - tak średnio 8. Statua Grubości - w sumie nic do niego nie mam, po prostu nie zazielenił mi się jakoś szczególnie - podtrzymuję twoje słowa 9. Giuseppe Grubollo - Nie zapamiętałem gościa praktycznie z żadnych aktywności
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 12:07:59 GMT 1
Kurwa Dużysz, już chyba czwarty raz piszesz o tym 24/24, jakbyś czas spędzony na pisanie ich poświęcił na czytanie rozgrywki, to już byś miał z dziesięć postów nadrobione no bo czuję się zrobiony w chuja
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 12:08:38 GMT 1
Nie no, to zafiksowanie Kaku na mnie to trochę absurd, ty rozważyłeś w ogóle opcję, że mogę być niewinny? M. Otyłek, wróciłeś z grzybów? Będziesz dziś czy n?
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 12:09:03 GMT 1
Don Vito Grubolone [9] – Grubol-Papież, Gruboku, Mietek Baryła, Giuseppe Grubollo, Statua Grubości, Andrzej Grubbol, Misio Kaku, Dobry zły i gruby, M. Otyłek moja lista od najbardziej do najmniej podejrzanych w tym gronie: 1. M. Otyłek - od początku zgrabnie prowadzona postać 2. Giuseppe Grubollo - typowa zapchajdziura mafijna, jest w temacie, gówno do niego wnosi 3. Misio Kaku (choć dziś mi częściowo plusuje, ale i tak pewnie trzeba go będzie w jakiś sposób sprawdzić) 4. Statua Grubości - w sumie nic do niego nie mam, po prostu nie zazielenił mi się jakoś szczególnie 5. Grubol-Papież - mam wrażenie, że za dużo bzdur w temacie pisze jak na swoją winną wersję 6. Andrzej Grubbol - powiedzmy ze kupuje mnie tym, ze jako jeden z nielicznych z tego grona wprost przyznaje, że trzeba w tym gronie mafii szukać 7. Mietek Baryła - a jak jest winny, to bardzo silny mafiozo 8. Gruboku - nie widzę u niego narzucania jakiejś agendy 9. Dobry, zły i gruby - jestem wyjątkowo niewinny i dobrze bo od mafiowania ostatnio mi się rzygać chciało W jaki inny sposób niż w linczu planujesz mnie sprawdzić? Ja bym zrobił taką listę: 1. Statua 2. Giuseppe Grubollo 3. M. Otyłek 4. Grubol-Papież 5. Gruboku 6. Mietek Baryła 7. Dobry, zły i gruby 8. Andrzej Grubbol 9. Misio Kaku Argumenty dawałem w poprzednich postach, to nie będę ich powtarzał. Ale decyzję bym podejmował wśród pierwszej trójki. no to do pierwszej trójki w zasadzie mamy zgodność (ja tam umieściłem Ciebie, ale bardziej dla zasady/uporządkowania gry)
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 12:09:18 GMT 1
poza tym uważam, że Warmianin może być w mafii, wczoraj nie wiedział jak się zachować/zagłosować więc się zmył. No ale to temat nie na dzisiaj. A Warmianin czymś się różni od Dużysza, Jabby, Twojego Starego i Grubej ryby? O wszystkich tych nie mam najmniejszego zdania, mimo że świeżo co czytałem wczorajszy wieczór. Żaden z nich nic ciekawego nie wymodził.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 12:12:06 GMT 1
Nie no, to zafiksowanie Kaku na mnie to trochę absurd, ty rozważyłeś w ogóle opcję, że mogę być niewinny? M. Otyłek , wróciłeś z grzybów? Będziesz dziś czy n? Rozważam. No to powiedz, dlaczego wczoraj zagłosowałeś jak zagłosowałeś, skoro ci tak nie pasowałem o 19?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 12:13:24 GMT 1
Nie no, to zafiksowanie Kaku na mnie to trochę absurd, ty rozważyłeś w ogóle opcję, że mogę być niewinny? M. Otyłek , wróciłeś z grzybów? Będziesz dziś czy n? Wróciłem, nawet coś nazbierałem
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 12:14:04 GMT 1
Gruba Ryba jak najbardziej może być w mafii, choć wyjątkowo odważne mi się wydało to, że dzisiaj wlazł i wprost zasugerował, że mafii będzie szukał w gronie, w którym prędzej trzeba szukać Grubola. Jabba liczę, że się odpali i będziemy w stanie go w jakiś sposób ocenić, ale tu taką a nie inną grę składam na karb ekscentryczności osoby stojącej za tą postacią, Twój Stary wchodzi w mafijne rewiry, nie podoba mi się od początku, sęk w tym, że jak ktoś często stoi nie tam gdzie powinien, to później często okazuje się zielony. Ale na teraz u mnie jest pomarańczowy ze wskazaniem bardziej na czerwony niż zielony. Większysz włazi i wkurwia ludzi marudzeniem na tryb gry. Nie wiem czy to jest jakaś skuteczna mafijna metoda przetrwania, więc bardziej pomarańczowy ze wskazaniem na zielony.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 12:14:31 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 12:14:31 GMT 1
Nie podoba mi się ten gracz i to mocno. Jego aktywność polega na podszczypywaniu glonów, głos w pustkę, jako jedyny napisał posta obronnego dla Vito czyli był obecny w trakcie godziny W a zagłosował na warmianina (?)
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 12:15:09 GMT 1
via mobile
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 12:15:09 GMT 1
Kurwa nie chce mi się
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 12:15:39 GMT 1
Bo mi Don Vito bardziej nie pasował?
Ty mi powiedz, czemu jedyne co "masz" na moją winę, to argumenty stworzone pod tezę? Piszesz, że argumenty podawałeś i nie będziesz się powtarzał, ale jedyne co zrobiłeś, to założyłeś sobie moją winę i wymyśliłeś na tej podstawie moje stany umysłowe. A to takie mafijne 101
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 12:17:01 GMT 1
poza tym uważam, że Warmianin może być w mafii, wczoraj nie wiedział jak się zachować/zagłosować więc się zmył. No ale to temat nie na dzisiaj. mnie się wydaje, że to jakiś niewinny, niezainteresowany rozgrywką, pewnie nagoniony przez MG na grę ze śmiesznymi obrazkami. nawet głosu nie oddał 🤷 no właśnie to nieoddanie głosu mi się najbardziej podejrzane wydaje, bo niewinny to by może dostał jakąś przypominajkę od MG o grze i ten głos byle jaki, nie myśląc o konsekwencjach oddał. A mafijny glonek już sobie może kombinować, że nie ma co dawać teraz jakiegos dziwnego głosu, bo jeszcze się znajdzie na świeczniku. No ale jeśli jest tak jak piszesz, to pewnie i tak padnie za nieaktywność.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 12:18:11 GMT 1
Nie no, właśnie wygląda jakby ta walizka przez te 3 dni jak jej nie było spadła na łeb Tobie, powodując trwałe uszkodzenia. Rick robi zjebane parowanie Papież-Voldemort. Voldemort zamiast zjebać Ricka zaczepia mnie, że mam mały wpływ na grę. Owszem, to prawda. Nawet się z tym nie kryję. Problem w tym, że Ty w sumie nie stawiasz żadnej tezy, za to znowu odnosisz się do mnie w sposób absurdalny (wcześniej domagając się analizy na Szefa oraz pisząc coś o uniewinnieniu, gdy anuluję życie prywatne) i za chuja nie wiem, po co to robisz, jaki masz w tym cel. Uważasz, że jestem winny, to nakręć na mnie lincz. Grubol papież dlaczego po raz kolejny robisz zarzut Rickowi z czegoś, co ja również robiłem, a mnie totalnie w tym pomijasz? Bo jego nienawidzę, a do Ciebie nic nie mam. Zresztą chyba też nie jest tak, że tutaj robię Rickowi jakiś zarzut, po prostu nazwałem to parowanie zjebanym. A Ciebie też zupełnie nie olałem, napisałem, że łamiesz mi serce, o tu: mafiacorner.boards.net/post/139265A co do powyższego jeszcze, to wymieniłem Ricka, bo wydaje mi się że Voldemort bardziej skłonny jest zjebać jego niż Ciebie.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 12:18:52 GMT 1
A tego Giuseppe to nie wiem, z jednej strony mi wczoraj trochę pośmierdywał jak nadrabiałem grę, jak czytałem jego posty na bieżąco (i z jedno/dwa zdania z nim zamieniłem), to już mniej, ale jak tak teraz pomyślę, to taki miękki się wydawał wtedy E: Giuseppe Grubollo daj znać jak będziesz
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 12:19:15 GMT 1
Gruba Ryba jak najbardziej może być w mafii, choć wyjątkowo odważne mi się wydało to, że dzisiaj wlazł i wprost zasugerował, że mafii będzie szukał w gronie, w którym prędzej trzeba szukać Grubola. Jabba liczę, że się odpali i będziemy w stanie go w jakiś sposób ocenić, ale tu taką a nie inną grę składam na karb ekscentryczności osoby stojącej za tą postacią, Twój Stary wchodzi w mafijne rewiry, nie podoba mi się od początku, sęk w tym, że jak ktoś często stoi nie tam gdzie powinien, to później często okazuje się zielony. Ale na teraz u mnie jest pomarańczowy ze wskazaniem bardziej na czerwony niż zielony. Większysz włazi i wkurwia ludzi marudzeniem na tryb gry. Nie wiem czy to jest jakaś skuteczna mafijna metoda przetrwania, więc bardziej pomarańczowy ze wskazaniem na zielony. Zgodziłbym się z tym komentarzem o Dużyszu. A mógłbyś coś więcej napisa o Twoim Starym? Dlaczego wchodzi w mafijne rewiry?
|
|