Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:14:53 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 13:14:53 GMT 1
dzg, ten gruboku no dla mnie słabo dziś wszedł, mafijnie. nie wiem, czemu piszesz, że nie ma agendy na moje to, że nie nadrabiał stron, to była ściema, przecież jak napisał, że wiedział, że go nie grillowałem, bo nie miał powiadomień, to się zaśmiałem aż no i ta odpowiedź na pytanie wróżbity czy wąska czy szeroka mapa gry jest mafijna też była kiepska, bo od razu się wskoczył podeprzeć metą, co jest wygodne, bo zawsze można mówić, że się widzi porównania, nawet gdy inni nie widzą Cokolwiek bym nie napisał to mafijne xd Z innej beczki, który według ciebie wygląda mafijniej - twój stary czy motylek? Musiałeś rozkminic ich obu
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 13:15:46 GMT 1
a ja Grubraunowi nie ufam wiem, razem nawet zwróciliśmy ku niemu uwagę, ale jak patrzę na grę Grubrauma, to widać, że czyta rozgrywke, wychwytuje smaczki, łapie za nieścisłości (np koniec dnia w moim wykonaniu) nie wchodzi w potyczki, a zwyczajnie je zlewa, jest skupiony na szukaniu materiału i dociskaniu miasta w analizy nieścisłosci. Jak to jest mafioza to naprawdę nieźle że mu się chce, ale to za dużo tutaj miastowych odgałęzieni na tyle czasu gry
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:16:17 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 13:16:17 GMT 1
A w sumie
Moja grupa zaufania na teraz - Rick - Braun - Lepper - Statua wolności
Jak bardzo kontrowersyjnie? 😎
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 13:16:41 GMT 1
ale czemu winę mam rozpatrywać pod kątem setupu, mam ograniczoną liczbę graczy którzy na pewno nie są miejskimi grubolami i patrzę kto mi najbardziej mafijnie wygląda, mam tę przewage, ze wiem ze jestem niewinny, ktos tam jak gruboku mi sie w sumie uniewinnil, jednym ufam bardziej drugim mniej, na koncu zostali Otyłek i Giuseppe. Prosta brzytwa. Mafii wcale nie musi mocno zależeć na tym, by mafijny grubol został szybko rozkminiony.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 13:19:01 GMT 1
W sumie sobie przemyślałem i ten Papieżak to nie wiem po chuj w ogóle rozważa to głosowanie z takiego dziwnego kąta. Dla mnie pytanie powinno brzmieć, ile tam siedzi mafii - i tyle. Dwie, nie więcej niż trzy (ale raczej nie), tak to widzę, eot. Misio Kaku Tak, chciałbym, żebyś zaktualizował swoją listę z rana. Ale co Ci kurwa przeszkadza, że ja sobie kminię to głosowanie pod kątem setupu? Uwiera Cię to? Coś Ci tym odbieram? Uważam, że mafia chce dostać dodatkowy mord, bo im się to opłaca. Uważam, że wczoraj była ku temu okazja, żeby się do tego przybliżyć, więc o tym piszę i rozkminiam, który z głosujących na Vito najlepiej pasuje. ZWŁASZCZA, ŻE I TAK TRZEBA W NAJBLIŻSZYM CZASIE LINCZOWAĆ W TYM GRONIE, ŻEBY NIE UJEBAĆ ZIELONEGO GRUBOLA LUB NIE ZAWĘZIĆ MAFII GRONA, W KTÓRE MUSZĄ CELOWAĆ, ŻEBY GO ZAMORDOWAĆ!
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 13:19:06 GMT 1
ja nawet zaryzykuję tezę, że jeśli skład mafii jest mocny to im ten dodatkowy mord za cenę ograniczenia potencjalnych mafijnych gruboli może bardziej zaszkodzic niz pomóc, bo raz że każdy mord to pytanie dlaczego ten mocny gracz nie polecial, a dwa to strata rolnego, bo to naturalne, ze miasto bedzie tam drazyc
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:20:09 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 13:20:09 GMT 1
dzg, ten gruboku no dla mnie słabo dziś wszedł, mafijnie. nie wiem, czemu piszesz, że nie ma agendy na moje to, że nie nadrabiał stron, to była ściema, przecież jak napisał, że wiedział, że go nie grillowałem, bo nie miał powiadomień, to się zaśmiałem aż no i ta odpowiedź na pytanie wróżbity czy wąska czy szeroka mapa gry jest mafijna też była kiepska, bo od razu się wskoczył podeprzeć metą, co jest wygodne, bo zawsze można mówić, że się widzi porównania, nawet gdy inni nie widzą Cokolwiek bym nie napisał to mafijne xd Z innej beczki, który według ciebie wygląda mafijniej - twój stary czy motylek? Musiałeś rozkminic ich obu Twój stary, bo siedzi w norze wygodnie motylek z kolei kijowo się odniósł do zachowania przedlinczowego, tym tekstem "a na moją odpowiedzialność to nie klasyk?" gdy w ogóle o co innego się rozchodziło czy naprawdę chciał tego starego wyjebać czy to było zagranie na punkty, taki kontrast między postawą nieśmiałego gościa, co pyta się, czy może się odezwać, do typa co chce kogoś faktycznie zlinczować zdecydowanym wskazaniem, a potem głosu nie oddaje nawet może być tak, że nie dał, bo rick podłapał temat i mogło zrobić się tam gorąco? albo trzeba było docisnąć vita bo Grubol na nim siedział, żeby to był jednak zwycięski wagon? tu by się zgadzało z teorią papieską trochę
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 13:21:57 GMT 1
A w sumie Moja grupa zaufania na teraz - Rick - Braun - Lepper - Statua wolności Jak bardzo kontrowersyjnie? 😎 Zamień Ricka na Mietka i w ogóle nie będzie kontrowersyjnie.
|
|
Gruba Ryba
EdycjaGruba#
Limit Postów: 104
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:23:44 GMT 1
via mobile
Post by Gruba Ryba on Sept 28, 2024 13:23:44 GMT 1
Jak istotna jest to sprawa w grand scheme of things, komisarzu Ryba? Kogo w sumie podejrzewasz o bycie w mafii? Ty, to z komisarzem to dobre jest Na razie niewiele istotna, ale nie będę powtarzał tego co inni piszą, więc sobie znalazłem mój własny element i sobie go sprawdzam. Może później się przyda. W tej chwili podejrzewam Motylka, Starego, jabbe, Misio Kasu i nie wiem kto piąty, może Ty?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 13:26:58 GMT 1
W sumie sobie przemyślałem i ten Papieżak to nie wiem po chuj w ogóle rozważa to głosowanie z takiego dziwnego kąta. Dla mnie pytanie powinno brzmieć, ile tam siedzi mafii - i tyle. Dwie, nie więcej niż trzy (ale raczej nie), tak to widzę, eot. Misio Kaku Tak, chciałbym, żebyś zaktualizował swoją listę z rana. Ale co Ci kurwa przeszkadza, że ja sobie kminię to głosowanie pod kątem setupu? Uwiera Cię to? Coś Ci tym odbieram? Uważam, że mafia chce dostać dodatkowy mord, bo im się to opłaca. Uważam, że wczoraj była ku temu okazja, żeby się do tego przybliżyć, więc o tym piszę i rozkminiam, który z głosujących na Vito najlepiej pasuje. ZWŁASZCZA, ŻE I TAK TRZEBA W NAJBLIŻSZYM CZASIE LINCZOWAĆ W TYM GRONIE, ŻEBY NIE UJEBAĆ ZIELONEGO GRUBOLA LUB NIE ZAWĘZIĆ MAFII GRONA, W KTÓRE MUSZĄ CELOWAĆ, ŻEBY GO ZAMORDOWAĆ!No przeszkadza mi, bo to rozważanie oparte na błędnych założeniach, z którego nic nie wynika i które tylko pozoruje aktywność (czy może bardziej długość). Pisałeś coś, że duża różnica w głosach jest stąd, że albo Kaku winny i mafia go broniła albo mafia walczyła o to, żeby padł Vito, bo był tam mafijny grubol (który jak dla mnie jest tam niemal na pewno). Ale trzecia opcja jest taka, że jest różnica, bo miastowi mieli Vito za mafię i chcieli sobie przy nim stanąć/chcieli dać miejskiemu grubolowi miejsce do ukrycia się. No i rozważyliśmy se to, i co? I chuj z tego wynika, wniosek, że są tam dwie/trzy mafie, nie więcej, to można wyciągać patrząc ile głosów tam było i wiedząc ile jest mafii w grze.
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 13:29:41 GMT 1
Cokolwiek bym nie napisał to mafijne xd Z innej beczki, który według ciebie wygląda mafijniej - twój stary czy motylek? Musiałeś rozkminic ich obu Twój stary, bo siedzi w norze wygodnie motylek z kolei kijowo się odniósł do zachowania przedlinczowego, tym tekstem "a na moją odpowiedzialność to nie klasyk?" gdy w ogóle o co innego się rozchodziło czy naprawdę chciał tego starego wyjebać czy to było zagranie na punkty, taki kontrast między postawą nieśmiałego gościa, co pyta się, czy może się odezwać, do typa co chce kogoś faktycznie zlinczować zdecydowanym wskazaniem, a potem głosu nie oddaje nawet może być tak, że nie dał, bo rick podłapał temat i mogło zrobić się tam gorąco? albo trzeba było docisnąć vita bo Grubol na nim siedział, żeby to był jednak zwycięski wagon? tu by się zgadzało z teorią papieską trochę To o co Ci się rozchodziło? bo mi się dokładnie o to rozchodziło Ty Braun sądzisz, ze głos jednego Ricka by tam coś zmieniało i dlatego odstawiłem ten pomysł na bok
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 13:29:53 GMT 1
KOLEJNY DEFENSYWNY POMOCNIK KOLEJNY DEFENSYWNY POMOCNIK Bo tak po prawdzie, to jednak mnie boli to dupsko, więc muszę napisać, że mnie nie boli STATUA DLACZEGO POMYŚLAŁEŚ ŻE TO O TOBIE I POSTANOWIŁEŚ SIĘ ODNIEŚĆ?
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:31:01 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 13:31:01 GMT 1
Cokolwiek bym nie napisał to mafijne xd Z innej beczki, który według ciebie wygląda mafijniej - twój stary czy motylek? Musiałeś rozkminic ich obu Twój stary, bo siedzi w norze wygodnie motylek z kolei kijowo się odniósł do zachowania przedlinczowego, tym tekstem "a na moją odpowiedzialność to nie klasyk?" gdy w ogóle o co innego się rozchodziło czy naprawdę chciał tego starego wyjebać czy to było zagranie na punkty, taki kontrast między postawą nieśmiałego gościa, co pyta się, czy może się odezwać, do typa co chce kogoś faktycznie zlinczować zdecydowanym wskazaniem, a potem głosu nie oddaje nawet może być tak, że nie dał, bo rick podłapał temat i mogło zrobić się tam gorąco? albo trzeba było docisnąć vita bo Grubol na nim siedział, żeby to był jednak zwycięski wagon? tu by się zgadzało z teorią papieską trochę Tu się raczej z tobą zgodzę, bo w kwestii linczu chyba myślami oscylujesz w podobnym miejscu. Jak dla mnie dziś powinniśmy uderzać w starego albo rzeczywiście w jedną z tych osób które głosowały na Vita.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:31:21 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 13:31:21 GMT 1
A w sumie Moja grupa zaufania na teraz - Rick - Braun - Lepper - Statua wolności Jak bardzo kontrowersyjnie? 😎 Zamień Ricka na Mietka i w ogóle nie będzie kontrowersyjnie. Problem w tym że Mietkowi niespecjalnie ufam, a Ricka mógłbym zatrudnić w roli mojego rzecznika prasowego Dlaczego ufasz Mietkowi?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 13:31:29 GMT 1
Bo mam tak wyjebane ego, że wszystko biorę do siebie. A myślałem, że chodziło o to, że po linczu się bronię (defensywa), że lincz nie Vito to nic takiego, dobrze jest etc.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 13:32:55 GMT 1
MISIO KAKU, DOBRY ZŁY, M.OTYŁEK ZMIENILI GŁOS DOSŁOWNIE W OSTATNIEJ CHWILI. KAŻDY Z NICH MÓGŁ MIEĆ W GŁOWIE ŻE W D2 BĘDZIE CIEPŁO I CIĘŻARY I TEGO D3 MOŻE NIE DOŻYĆ
A W SETUPIE JEST ZAPISANE:
- Grubol weźmie udział w dwóch linczach na Niewinnych ALBO - Grubol weźmie udział w trzech linczach na Niewinnych bądź Mafiozach.
DLATEGO W TEJ GRUPIE JEST DUŻA SZANSA NA MAFIJNEGO GRUBOLA
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:33:42 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 13:33:42 GMT 1
Jak istotna jest to sprawa w grand scheme of things, komisarzu Ryba? Kogo w sumie podejrzewasz o bycie w mafii? Ty, to z komisarzem to dobre jest Na razie niewiele istotna, ale nie będę powtarzał tego co inni piszą, więc sobie znalazłem mój własny element i sobie go sprawdzam. Może później się przyda. W tej chwili podejrzewam Motylka, Starego, jabbe, Misio Kasu i nie wiem kto piąty, może Ty? No nie wiem, może ja, to się pytasz kogo podejrzewasz? XD mogę ci na pewno powiedzieć że traciłbyś wtedy niepotrzebnie czas i siły intelektualne, no ale to twoja decyzja Ale w sumie ciekawe, jak ja ci się dodaję z misiem i starym Tak że jak sobie sprawdzisz ten swój element to nie zapomnij dać znać o wynikach dochodzenia
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 13:34:22 GMT 1
a dlaczego mafijny Grubol nie miałby siedziec w sumie w pozostałych typach?
Zresztą Kaku musiał, ja nie zmieniałem głosu, tylko sobie oddałem na koniec, a DZG jest raczej niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:35:26 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 13:35:26 GMT 1
MISIO KAKU, DOBRY ZŁY, M.OTYŁEK ZMIENILI GŁOS DOSŁOWNIE W OSTATNIEJ CHWILI. KAŻDY Z NICH MÓGŁ MIEĆ W GŁOWIE ŻE W D2 BĘDZIE CIEPŁO I CIĘŻARY I TEGO D3 MOŻE NIE DOŻYĆ A W SETUPIE JEST ZAPISANE: - Grubol weźmie udział w dwóch linczach na Niewinnych ALBO - Grubol weźmie udział w trzech linczach na Niewinnych bądź Mafiozach. DLATEGO W TEJ GRUPIE JEST DUŻA SZANSA NA MAFIJNEGO GRUBOLA No misiu bronił własnej dupy, więc to jest na dwoje babka wróżyła Ale pozostała dwójka brzmi sensownie Ja bym mógł tego motylka sprawdzić, on zawsze tak wzorowo rozsądnie brzmi, spokojnie dyskutuje, no syn koleżanki twojej starej
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 13:36:51 GMT 1
MISIO KAKU, DOBRY ZŁY, M.OTYŁEK ZMIENILI GŁOS DOSŁOWNIE W OSTATNIEJ CHWILI. KAŻDY Z NICH MÓGŁ MIEĆ W GŁOWIE ŻE W D2 BĘDZIE CIEPŁO I CIĘŻARY I TEGO D3 MOŻE NIE DOŻYĆ A W SETUPIE JEST ZAPISANE: - Grubol weźmie udział w dwóch linczach na Niewinnych ALBO - Grubol weźmie udział w trzech linczach na Niewinnych bądź Mafiozach. DLATEGO W TEJ GRUPIE JEST DUŻA SZANSA NA MAFIJNEGO GRUBOLA No misiu bronił własnej dupy, więc to jest na dwoje babka wróżyła Ale pozostała dwójka brzmi sensownie Ja bym mógł tego motylka sprawdzić, on zawsze tak wzorowo rozsądnie brzmi, spokojnie dyskutuje, no syn koleżanki twojej starej xD Chciałbym, żeby tak było gdzie ja tutaj kurwa skaczę raczej z kwiatka na kwiatek i mam mętlik w głowie
|
|