|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 13:37:11 GMT 1
a dlaczego mafijny Grubol nie miałby siedziec w sumie w pozostałych typach? Zresztą Kaku musiał, ja nie zmieniałem głosu, tylko sobie oddałem na koniec, a DZG jest raczej niewinny TY W SUMIE NIE WIEM
ALE TROCHĘ NIE KUMAM JAK Z 6:6 NAGLE ZROBIŁO SIĘ 9:5
ROZUMIEM JAKBY TO BYŁO DOBIJANIE MAFIOZY ALE TO BYŁ NIEWINNY BEZROLNY
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 13:38:02 GMT 1
a dlaczego mafijny Grubol nie miałby siedziec w sumie w pozostałych typach? Zresztą Kaku musiał, ja nie zmieniałem głosu, tylko sobie oddałem na koniec, a DZG jest raczej niewinny TY W SUMIE NIE WIEM
ALE TROCHĘ NIE KUMAM JAK Z 6:6 NAGLE ZROBIŁO SIĘ 9:5
ROZUMIEM JAKBY TO BYŁO DOBIJANIE MAFIOZY ALE TO BYŁ NIEWINNY BEZROLNY
Ty pierwszy raz wazę wajchy na oczy widziałeś?
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 13:39:13 GMT 1
a dlaczego mafijny Grubol nie miałby siedziec w sumie w pozostałych typach?Zresztą Kaku musiał, ja nie zmieniałem głosu, tylko sobie oddałem na koniec, a DZG jest raczej niewinny no mi się wydaje, że to był za dobry wagon dla mafijnego grubola. Zbyt duży, żeby go odpuścić i zapowiadało się na to cały dzień. Dlatego mam teorię, że mafijny grubol dał na Corleone wcześnie, bo spodziewał się dużego wagonu. Gruboku jest moim typem.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 13:39:20 GMT 1
JA ŻYJE DLA FAZY WAJCHY
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 13:39:42 GMT 1
Ale w sumie ja już mam wyjebane w was, za dużo osób orbituje wokół mojej osoby na ten moment, a ja już wiem co to oznacza. Będziecie błędnie analizować każde moje słowa, więc odchodzę w cień, aby was nie kusiło znów popełnić tego samego błędu. Na spokojnie sobie poszukam mafijnej piątki
|
|
|
Post by Dobry, zły i gruby on Sept 28, 2024 13:40:27 GMT 1
Otyłek może być niewinny, a wtedy tym bardziej Giuseppe mafia ;p
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 13:40:43 GMT 1
to wczoraj gdzie byłeś jak podkuszałem ?
|
|
|
Post by Adam Dużysz on Sept 28, 2024 13:41:14 GMT 1
A w sumie Moja grupa zaufania na teraz - Rick - Braun - Lepper - Statua wolności Jak bardzo kontrowersyjnie? 😎 Zamień Ricka na Mietka i w ogóle nie będzie kontrowersyjnie. Mi się podoba ta czwórka, Mietka też mam level niżej. Z czwórki najmniej przekonany jestem o Lepperze. Większość jego postów omijam, ze względu na styl ich pisania, ale jak już czytam to mi się podobają.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:41:52 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 13:41:52 GMT 1
Otyłek może być niewinny, a wtedy tym bardziej Giuseppe mafia ;p No jasne że może być Ale ten jeden post cię przekonał?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 13:42:55 GMT 1
Ej w sumie dzg ma rację, ten grubollo nikogo kurwa nie interesuje, ani nikt go nie broni, ani specjalnie ataków nie dostaje No idealny kurwidolek
Niech mi ktoś coś o nim powie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:43:04 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 13:43:04 GMT 1
a dlaczego mafijny Grubol nie miałby siedziec w sumie w pozostałych typach?Zresztą Kaku musiał, ja nie zmieniałem głosu, tylko sobie oddałem na koniec, a DZG jest raczej niewinny no mi się wydaje, że to był za dobry wagon dla mafijnego grubola. Zbyt duży, żeby go odpuścić i zapowiadało się na to cały dzień. Dlatego mam teorię, że mafijny grubol dał na Corleone wcześnie, bo spodziewał się dużego wagonu. Gruboku jest moim typem. A np. Mietek który tego Vito chciał dopierdolić bez względu na wszystko?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 13:43:09 GMT 1
to wczoraj gdzie byłeś jak podkuszałem ? WCZORAJ MIAŁEM MISJE - ZLINCZOWAĆ MAFIOZE I ZGARNĄĆ LAURY
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:44:25 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 13:44:25 GMT 1
Ej w sumie dzg ma rację, ten grubollo nikogo kurwa nie interesuje, ani nikt go nie broni, ani specjalnie ataków nie dostaje No idealny kurwidolek Niech mi ktoś coś o nim powie No dał parę ostrych i celnych postów, jak tu Grubraun memem podsumował, ale chyba bym musiał go przeczytać od nowa żeby se jakąś opinię nt jego typów wyrobić xD
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 13:44:42 GMT 1
W sumie sobie przemyślałem i ten Papieżak to nie wiem po chuj w ogóle rozważa to głosowanie z takiego dziwnego kąta. Dla mnie pytanie powinno brzmieć, ile tam siedzi mafii - i tyle. Dwie, nie więcej niż trzy (ale raczej nie), tak to widzę, eot. Misio Kaku Tak, chciałbym, żebyś zaktualizował swoją listę z rana. 1. Lord Grubdemort - niewinny (wkurwia), 45 strona uniewinnia, bo szuka innych winnych 2. Grzegorz Grubraun - niewinny, właściwie to j.w. 3. Dobry, zły i gruby - niewinny, ma dobre rozkminy i podobne do mnie 5. Potężny Warmianin - neutral/niewinny, nie mam za bardzo zdania, bo chłop nie gra, ale wyjebka jest częściej miastowa niż mafijna 7. Wróżbita Grubciej - neutral, na początku mi wajbowo śmierdział, ale poza tym nic na niego nie mam 8. Giuseppe Grubollo - potencjalna mafia 9. Grubol-Papież - potencjalna mafia, wydaje się miastem, ale to taki zawodnik, który może to grać w mafii, a szef miał go za ewentualną mafię, jest wśród głosujących na Vito, potencjalnie może być czerwonym grubolem 10. Adam Dużysz - neutral/niewinny - chuj go wie, ale jakieś tam fochy, które prezentował to raczej miejskie (ale symulować to żaden problem) 11. Gruambo - neutral/roboczo niewinny, bo tam więcej ludzi go uniewinniało wczoraj 12. Andrzej Grubbol - neutral/roboczo niewinny, j.w. 13. Mietek Baryła - niewinny (póki co), ciekawy post zapisałem: mafiacorner.boards.net/post/138923/thread ; jakby nie padał w mordzie dłuższy czas to do sprawdzenia 14. Statua Grubości - mafia/neutral - jego wczorajsza gra bardziej spójna jest jako mafia niż jako miasto, ale słusznie zauważył, że argumenty silne nie są (ale nie muszą być) 15. Gruboku - nie mam zdania, kompletnie chłopa przeoczyłem w tej grze 16. M. Otyłek - potencjalna mafia - rozpisywałem, moim zdaniem zagrał wczorajszy dzień bardzo dobrze jako mafia lub słabo jako miastowy. 18. Jabba - nie mam zdania, chłop nie gra 19. Twój Stary Grubol - neutral/niewinny - mało zdania mogę o nim mieć, ale jak już coś wrzucał to mi to wyglądało ekscentrycznie, a przez to miastowo 20. Gruba Ryba - nie mam zdania, chłop nie gra lub go nie widziałem 21. Rick Gruboll - potencjalna mafia, szef o nim tak mówił. Sam swoich wniosków co do niego jeszcze nie mam.
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 13:46:02 GMT 1
Zamień Ricka na Mietka i w ogóle nie będzie kontrowersyjnie. Problem w tym że Mietkowi niespecjalnie ufam, a Ricka mógłbym zatrudnić w roli mojego rzecznika prasowego Dlaczego ufasz Mietkowi? Po pierwsze, bo komuś trzeba ufać, a on, obok Ciebie i Brauna, z tych aktywnych graczy, którzy wyglądają mi na mocnych wzbudza u mnie tego zaufania najwięcej. A co do samego Mietka, to podobało mi się jego wejście. Trochę kreacyjnych wstawek, ale też merytoryczna gra. Wydawało mi się to zupełnie niewymuszone, naturalne. Może dlatego że sam zagrałem podobnie (śmieszkowanie przemieszane z atakami i merytoryką), to wzbudził moje zaufanie. I to wrażenie już ze mną zostało do końca. Ten post, że blokuje spalonego Grubolone też mi się podobał. I potem ta kmina, że Grubolone i Lepper razem w mafii. Nie zgadzałem się, ale też czasem łapałem takie paranoje, że widziałem mafijne ustawki, więc mi się spodobało. Oraz ten post: kurde tak czytam tego papierzaka i czytam i w sumie nie wiem co o nim powiedziec bo ma w sumie otwarta furtke do zostania merytorycznym liderem a on sobie skrobie ze nie chce dawaj ostrej baraniny na grubym bo leci na orgie jednoczesnie jak go czytam to daje mocno nie zebym sie zgadzal ze wszystkim ale na pierwszy rzut oka robi dobre wrazenie sposob jego gry jest na pewno najbardziej wyczerpujacy no i pytanie po co mialby to robic w tym momencie gdzie kilkukrotnie punktowal to ze nie bedzie dawac az tyle ambitnej gry w sumie niewiele z niego wynika, wydaje mi się, że mafiozo, który chce mieć mocną pozycję, który jest ogarem i chce długo pograć, starałby się, żeby z tego posta wynikało albo lekkie oskarżenie, albo lekkie uniewinnienie. Akurat tutaj ten brak mięcha mi pasuje do niewinnego.
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:46:52 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 13:46:52 GMT 1
a dlaczego mafijny Grubol nie miałby siedziec w sumie w pozostałych typach?Zresztą Kaku musiał, ja nie zmieniałem głosu, tylko sobie oddałem na koniec, a DZG jest raczej niewinny no mi się wydaje, że to był za dobry wagon dla mafijnego grubola. Zbyt duży, żeby go odpuścić i zapowiadało się na to cały dzień. Dlatego mam teorię, że mafijny grubol dał na Corleone wcześnie, bo spodziewał się dużego wagonu. Gruboku jest moim typem. i według ciebie mafijny rolny grałby tak jak ja? Narażając się na lincze? Oszalałes chyba, albo wziąłeś pod uwagę głosowanie bez podjęcia sposobu grym mafijny rolny albo "cicho będzie, dalej zajedzie" albo pozycjonuje się na core.
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 13:48:49 GMT 1
Ej w sumie dzg ma rację, ten grubollo nikogo kurwa nie interesuje, ani nikt go nie broni, ani specjalnie ataków nie dostaje No idealny kurwidolek Niech mi ktoś coś o nim powie No ja zwykle preferuję przerzucanie się postami na żywo, niż pisanie o kimś, kogo nie ma
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:49:25 GMT 1
via mobile
Post by Mietek Baryła on Sept 28, 2024 13:49:25 GMT 1
skrollowalem bez wglebienia sie w tresc i dwie rzeczy olejcie spuszczanie sie nad setupem to nie jest imo rozgrywka gdzie rolny nam wygra gre moze troche pomoc ale zafiksowanie sie nad optymalizacja setupu pod katem glosowania odbiera nam orez racjonalnego posypania glosow
dwa to na jakiej podstawie mnie tak oczyszczacie ?? wajbiki ?? bo ja na przyklad dzisiaj dalem jednego takiego posta po ktorym zapalilaby mi sie lampka ostrzegawcza a nikt tego nie wywlekl
bede pozniej
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 13:50:25 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 13:50:25 GMT 1
Tu jeszcze jeden post od szefa, mnie to przekonuje. Trzeba się tej dwójce lepiej przyjrzeć. Ogólnie takie dyskusje jak ta Ricka z Papieżem chyba rzadko powstają udziałem 2 niewinnych, co chcą po prostu załatwić sprawę. Cofam uniewinnienie dla Papieża, dla Ricka mnie jeszcze kusi trzymać.
Misio Kaku to teraz mi powiedz, skoro uważasz post za istotny na tyle że go nawet zacytowałeś, a szef tu pisze że trzyma na Ricku uniewinnienie, to dlaczego w swojej liście podsumowującej piszesz, że szef uważał go za mafię i na tej podstawie opierasz swój odczyt?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 13:51:43 GMT 1
skrollowalem bez wglebienia sie w tresc i dwie rzeczy olejcie spuszczanie sie nad setupem to nie jest imo rozgrywka gdzie rolny nam wygra gre moze troche pomoc ale zafiksowanie sie nad optymalizacja setupu pod katem glosowania odbiera nam orez racjonalnego posypania glosow dwa to na jakiej podstawie mnie tak oczyszczacie ?? wajbiki ?? bo ja na przyklad dzisiaj dalem jednego takiego posta po ktorym zapalilaby mi sie lampka ostrzegawcza a nikt tego nie wywlekl bede pozniej Jebany jak się pucuje, dlaczego nie będzie padał w mordzie xD E: ale w sumie co do pierwszego to się nawet zgodzę, chociaż bardziej odbiera mi to zabawę, nie orendż
|
|