M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 14:04:31 GMT 1
No właśnie nie były, sam tak myślałem i napisałem tak w temacie a potem zaglądam do regu a tam psikus że do północy w d0 Ja od Ciebie to info wziąłem i tak zapamiętałem:(
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 14:04:42 GMT 1
Twój stary, bo siedzi w norze wygodnie motylek z kolei kijowo się odniósł do zachowania przedlinczowego, tym tekstem "a na moją odpowiedzialność to nie klasyk?" gdy w ogóle o co innego się rozchodziło czy naprawdę chciał tego starego wyjebać czy to było zagranie na punkty, taki kontrast między postawą nieśmiałego gościa, co pyta się, czy może się odezwać, do typa co chce kogoś faktycznie zlinczować zdecydowanym wskazaniem, a potem głosu nie oddaje nawet może być tak, że nie dał, bo rick podłapał temat i mogło zrobić się tam gorąco? albo trzeba było docisnąć vita bo Grubol na nim siedział, żeby to był jednak zwycięski wagon? tu by się zgadzało z teorią papieską trochę No ale to mafijny grubol nie mógł zmienić głosu? Czemu zakładamy, że to inne mafie zmieniały głos? przecież też zakładamy jeśli chodzi ci o to, co rozpisałem to koncepcja jest taka, że mafijny grubol siedzi na którymś z popularnych, potencjalnie zwycięskich wagonów (w tym przypadku vito) a reszta składu mafii dociąża w razie potrzeby, żeby mafijny grubol nie wyglądał zbyt przypałowo ze zmianami, tylko na takiego, co "przecież tam już stał od dawna, nie motał"
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 14:05:09 GMT 1
Tu jeszcze jeden post od szefa, mnie to przekonuje. Trzeba się tej dwójce lepiej przyjrzeć. Misio Kaku to teraz mi powiedz, skoro uważasz post za istotny na tyle że go nawet zacytowałeś, a szef tu pisze że trzyma na Ricku uniewinnienie, to dlaczego w swojej liście podsumowującej piszesz, że szef uważał go za mafię i na tej podstawie opierasz swój odczyt? Szef nie jest nieomylny, bo pomylił się przynajmniej co do dwóch swoich typów. Ale ten cytowany post był dobry i na nim oparłem swoje typy.
|
|
|
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 14:05:19 GMT 1
No właśnie nie były, sam tak myślałem i napisałem tak w temacie a potem zaglądam do regu a tam psikus że do północy w d0 Ja od Ciebie to info wziąłem i tak zapamiętałem:( też myślałem, że losowane, po tym jak Rick tak napisał i myślałem, że Dużysz zrobił townslipa, że myślał, że wybierane xD a jednak nie
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:06:24 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 14:06:24 GMT 1
Misio Kaku to teraz mi powiedz, skoro uważasz post za istotny na tyle że go nawet zacytowałeś, a szef tu pisze że trzyma na Ricku uniewinnienie, to dlaczego w swojej liście podsumowującej piszesz, że szef uważał go za mafię i na tej podstawie opierasz swój odczyt? Szef nie jest nieomylny, bo pomylił się przynajmniej co do dwóch swoich typów. Ale ten cytowany post był dobry i na nim oparłem swoje typy. No ale rozumiesz, że on w tym poście pisze, że Rick niewinny? Więc jakim chujem opierasz na nim odczyt winnego Ricka?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:07:41 GMT 1
via mobile
Post by Grzegorz Grubraun on Sept 28, 2024 14:07:41 GMT 1
Ej w sumie dzg ma rację, ten grubollo nikogo kurwa nie interesuje, ani nikt go nie broni, ani specjalnie ataków nie dostaje No idealny kurwidolek Niech mi ktoś coś o nim powie nie wiem. mam wrażenie, że go można rozczytać później, jak jest poszturchany, że emocje się załączają. na teraz raczej ciężko przynależność rozczytać, chociaż ten post do Wróżbity faktycznie spoko, jakby chłop się autentycznie wkurwił na mędrka kujona i chciał go ustawić do pionu
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 14:12:47 GMT 1
Ten Kaku się mota tak, że chyba będzie niewinny. Bardziej dopracowane by to miał z tym mną i Rickiem, gdyby był w mafii. Plus mam wrażenie, że on mnie szczerze podejrzewa/nie ufa mi i wszystko, co piszę traktuje z dużą dozą ostrożności. Bo na przykład pisze tak do Dużysza: no mi się wydaje, że to był za dobry wagon dla mafijnego grubola. Zbyt duży, żeby go odpuścić i zapowiadało się na to cały dzień. Dlatego mam teorię, że mafijny grubol dał na Corleone wcześnie, bo spodziewał się dużego wagonu. Gruboku jest moim typem. Dobry post A jak ja przez kilka postów rozkminiam, że trzeba szukać mafijnego grubola i na Vito siedzi mafia, to mi pisze takie coś: To może inaczej. Jak czujesz, siedzi na Tobie jakaś mafia w głosach? Uważasz, że mafiozi chcieli Cię wczoraj wywalić? Moim zdaniem na Vito siedzi minimum 2 czerwonych, ale raczej nie więcej niż 3, więc linczowanie w tym gronie nie skończy się tym, że serią "zaczną padać bezrolne mafioki", bo jednak więcej tam niewinnych niż winnych, ale też to jedyna sensowna droga, żeby nie zawężać mafii drogi do zielonego grubola. I zwróć uwagę, że też jestem w gronie osób siedzących na Vito, więc potencjalnie kręcę też bicz na własne dupsko. Ja to widzę kociaku, ale jak mi to mówisz wprost, to mi się wydaje, ze ty bardzo chcesz, żebym to zobaczył. Na moje oko to mafia miała komfortowo i mogła sobie rozproszyć głosy, choć historia pokazuje, że wtedy mafia głosuje totalnie randomowo. Jednak jest kilka przesłanek: 1. Głosy na Vito są ryzykowne, bo miasto tam będzie szukać mafii, to nie jest rocket science, żeby przewidzieć, co miasto zrobi, a już na pewno nie jest to trudne jak myśli nad tym 5 osób 2. Historia pokazuje, że ja jestem lepem co najwyżej na zielonych pięknoduchów. Mafia prędzej odnajduje się jako mój wybawiciel, a tu pasuje rola Mietka. 3. Głosy mafijne w bok mogą dać iluzoryczny pogląd miasta, że zielony grubol jest bezpieczny, bo dużo osób poszło w bok, gdy w rzeczywistości 5 mafii w bok to 5 osób potencjalnie rolnych mniej. Z tych przesłanek wynika, że najprawdopodobniej mafia waliła w bok. Jakbym miał obstawiać, to na mnie jest jedna mafia, na Vito jest jedna mafia, a pozostałe 3 mafie waliły w bok. Ale piszę to teraz nie pamiętając kto jak głosował, więc może to stać w sprzeczności z tabelką, którą wrzucałem chwilę temu. To jego podejście jest z mojej perspektywy dość irytujące (bo mnie nie słucha i próbuje z definicji podważyć moje teorie), ale naprawdę miejskie.
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 14:12:47 GMT 1
Ej kurwa przecież jak rolę były rozdawane to chyba ktoś by się w tej mafii z chujem na głowy pozamieniał gdyby grubol mafijny był jakimś za przeproszeniem kurwa goku Tym bardziej jak to potencjalnie dużo lepsza rola niż fałszerz, którego przydatność dzisiaj się kończy Dla mnie to jest całkiem naturalne że grubola dostałby jeden z najlepszych graczy, zależy od składu, może być taki wybieg jak w świątecznej z rolami jeszcze Ale kurwa no proszę was ten goku tam nie pasuje A idąc tym tropem się zastanawiam czy w ogóle pasuje do mafii nawet w charakterze tłumu To jakby druga myśl luźno związana z pierwszą, pierwszej jestem pewien tu możemy rozmawiać czy to głosowanie w wykonaniu goku go przypadkiem nie uniewinnia Tym bardziej jak popatrzymy na resztę towarzystwa, w sensie chciałem tam wrzucić jeszcze jakiś drugi nick i postawić tezę o niewinnej dwójce, no ale ci pozostali są co najmniej na „no od biedy mógłby wziąć rolę” Ten goku jest tam kurewsko out of place imo Dlaczego miałby nie pasować? Sam głos go uniewinnia? Czemu szeregowy mafiozo miałby nie stać na Vito, możesz to wytłumaczyć? I jak oceniasz Gruboku z gry, bez tego głosu? Bo mnie on śmierdział na samym starcie, moim zdaniem miał wejście na takiego średniego mafiaka. No w sensie ja myślę tak można się ze mną nie zgadzać na polu przyjętych założeń ale im więcej głosów mafii poza linczowanym tym chyba lepiej dla mafii bo a) łatwiej im szukać grubola miejskiego bo zawężone mają od startu a miasto o tym nie wie (znaczy tu mam na myśli jakiś efekt posiadania większej wiedzy niż miasto, bo wiadomo że głosy mafii gdziekolwiek na to nie wpływają bezpośrednio) b) pewnie można się domyślać że będzie szukane teraz po linczujących, więc no wolisz tam mieć chyba 2 mafiozów niż 4, nie, w końcu jak trafimy bezrolnego mafioze to uważając że mafijny grubol jest na vito nie przestaniemy szukać więc no nie wiem, nie twierdzę że mam rację, ale no zobacz podziel graczy na tiery i zobacz że goku jest jedynym ze swojego tieru z linczujących jest misio kaku jeszcze ok ale on był kontrkandydatem po prostu a sam goku to nie wiem teraz, wczoraj go miałem za niewinnego przez to że tak głupio-naiwnie wchodził w utarczki z tymi co go podejrzewali, ale to nie jest jakiś super mocny read
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 14:15:19 GMT 1
Szef nie jest nieomylny, bo pomylił się przynajmniej co do dwóch swoich typów. Ale ten cytowany post był dobry i na nim oparłem swoje typy. No ale rozumiesz, że on w tym poście pisze, że Rick niewinny? Więc jakim chujem opierasz na nim odczyt winnego Ricka? On pisał, że jeszcze pozostaje za jego niewinnością, choć go świeżbi, żeby ją zdjąć. Tak zrozumiałem jego posting. Dodałem do tego filtr, że już dwa razy się pomylił i mi wyszło, że Rick winny, co wynika z dedukcji szefa. Skrótowo napisałem i teraz się przyjebałeś tak jakbyśmy mieli 2013.
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:15:48 GMT 1
A tego Giuseppe to nie wiem, z jednej strony mi wczoraj trochę pośmierdywał jak nadrabiałem grę, jak czytałem jego posty na bieżąco (i z jedno/dwa zdania z nim zamieniłem), to już mniej, ale jak tak teraz pomyślę, to taki miękki się wydawał wtedy E: Giuseppe Grubollo daj znać jak będziesz statua chcesz zobaczyć jaki jestem twardy?
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 14:17:04 GMT 1
Mmm, pokaż
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:17:51 GMT 1
przesadziłem dzisiaj dwa pojebane duże japońskie drzewa a jak wróciłem miałem aż 5 notyfikacji, myślałem że jakaś zadyma a mnie jamniczki gryzą po kostkach
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 14:18:28 GMT 1
Ten Kaku się mota tak, że chyba będzie niewinny. Bardziej dopracowane by to miał z tym mną i Rickiem, gdyby był w mafii. Plus mam wrażenie, że on mnie szczerze podejrzewa/nie ufa mi i wszystko, co piszę traktuje z dużą dozą ostrożności. Bo na przykład pisze tak do Dużysza: A jak ja przez kilka postów rozkminiam, że trzeba szukać mafijnego grubola i na Vito siedzi mafia, to mi pisze takie coś: Ja to widzę kociaku, ale jak mi to mówisz wprost, to mi się wydaje, ze ty bardzo chcesz, żebym to zobaczył. Na moje oko to mafia miała komfortowo i mogła sobie rozproszyć głosy, choć historia pokazuje, że wtedy mafia głosuje totalnie randomowo. Jednak jest kilka przesłanek: 1. Głosy na Vito są ryzykowne, bo miasto tam będzie szukać mafii, to nie jest rocket science, żeby przewidzieć, co miasto zrobi, a już na pewno nie jest to trudne jak myśli nad tym 5 osób 2. Historia pokazuje, że ja jestem lepem co najwyżej na zielonych pięknoduchów. Mafia prędzej odnajduje się jako mój wybawiciel, a tu pasuje rola Mietka. 3. Głosy mafijne w bok mogą dać iluzoryczny pogląd miasta, że zielony grubol jest bezpieczny, bo dużo osób poszło w bok, gdy w rzeczywistości 5 mafii w bok to 5 osób potencjalnie rolnych mniej. Z tych przesłanek wynika, że najprawdopodobniej mafia waliła w bok. Jakbym miał obstawiać, to na mnie jest jedna mafia, na Vito jest jedna mafia, a pozostałe 3 mafie waliły w bok. Ale piszę to teraz nie pamiętając kto jak głosował, więc może to stać w sprzeczności z tabelką, którą wrzucałem chwilę temu. To jego podejście jest z mojej perspektywy dość irytujące (bo mnie nie słucha i próbuje z definicji podważyć moje teorie), ale naprawdę miejskie. No ale wy pisaliście o dwóch różnych rzeczach. Dużysz pisał o tym, że spory wagon powodował, że mafijny rolny siedział na Vito od dawna, a ty z kolei pisałeś, że na Vito siedziało sporo mafiozów, bo go dociążało.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 14:19:49 GMT 1
Dlaczego miałby nie pasować? Sam głos go uniewinnia? Czemu szeregowy mafiozo miałby nie stać na Vito, możesz to wytłumaczyć? I jak oceniasz Gruboku z gry, bez tego głosu? Bo mnie on śmierdział na samym starcie, moim zdaniem miał wejście na takiego średniego mafiaka. No w sensie ja myślę tak można się ze mną nie zgadzać na polu przyjętych założeń ale im więcej głosów mafii poza linczowanym tym chyba lepiej dla mafii bo a) łatwiej im szukać grubola miejskiego bo zawężone mają od startu a miasto o tym nie wie (znaczy tu mam na myśli jakiś efekt posiadania większej wiedzy niż miasto, bo wiadomo że głosy mafii gdziekolwiek na to nie wpływają bezpośrednio) b) pewnie można się domyślać że będzie szukane teraz po linczujących, więc no wolisz tam mieć chyba 2 mafiozów niż 4, nie, w końcu jak trafimy bezrolnego mafioze to uważając że mafijny grubol jest na vito nie przestaniemy szukać więc no nie wiem, nie twierdzę że mam rację, ale no zobacz podziel graczy na tiery i zobacz że goku jest jedynym ze swojego tieru z linczujących jest misio kaku jeszcze ok ale on był kontrkandydatem po prostu a sam goku to nie wiem teraz, wczoraj go miałem za niewinnego przez to że tak głupio-naiwnie wchodził w utarczki z tymi co go podejrzewali, ale to nie jest jakiś super mocny read Odgapiasz to co ja pisałem chwilę temu
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:19:56 GMT 1
dobry zły i gruby albo sie jeszcze raz zastanowisz i mnie przeprosiz albo wypierdole z kolumbryny pięciofuntowej w twierdzy kłodzko i będziesz dzisiaj walczył o życie nie żartuje mam w głowie posta który posadzi cie na dupie
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 14:20:04 GMT 1
Dlaczego miałby nie pasować? Sam głos go uniewinnia? Czemu szeregowy mafiozo miałby nie stać na Vito, możesz to wytłumaczyć? I jak oceniasz Gruboku z gry, bez tego głosu? Bo mnie on śmierdział na samym starcie, moim zdaniem miał wejście na takiego średniego mafiaka. No w sensie ja myślę tak można się ze mną nie zgadzać na polu przyjętych założeń ale im więcej głosów mafii poza linczowanym tym chyba lepiej dla mafii bo a) łatwiej im szukać grubola miejskiego bo zawężone mają od startu a miasto o tym nie wie (znaczy tu mam na myśli jakiś efekt posiadania większej wiedzy niż miasto, bo wiadomo że głosy mafii gdziekolwiek na to nie wpływają bezpośrednio)
b) pewnie można się domyślać że będzie szukane teraz po linczujących, więc no wolisz tam mieć chyba 2 mafiozów niż 4, nie, w końcu jak trafimy bezrolnego mafioze to uważając że mafijny grubol jest na vito nie przestaniemy szukać więc no nie wiem, nie twierdzę że mam rację, ale no zobacz podziel graczy na tiery i zobacz że goku jest jedynym ze swojego tieru z linczujących jest misio kaku jeszcze ok ale on był kontrkandydatem po prostu a sam goku to nie wiem teraz, wczoraj go miałem za niewinnego przez to że tak głupio-naiwnie wchodził w utarczki z tymi co go podejrzewali, ale to nie jest jakiś super mocny read KURDE RICKY TO SĄ DOBRE ROZKMINY AŻ ZA DOBRE. Z MAFIJNEGO TO WYCIĄGŁEŚ?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 14:21:29 GMT 1
No w sensie ja myślę tak można się ze mną nie zgadzać na polu przyjętych założeń ale im więcej głosów mafii poza linczowanym tym chyba lepiej dla mafii bo a) łatwiej im szukać grubola miejskiego bo zawężone mają od startu a miasto o tym nie wie (znaczy tu mam na myśli jakiś efekt posiadania większej wiedzy niż miasto, bo wiadomo że głosy mafii gdziekolwiek na to nie wpływają bezpośrednio) b) pewnie można się domyślać że będzie szukane teraz po linczujących, więc no wolisz tam mieć chyba 2 mafiozów niż 4, nie, w końcu jak trafimy bezrolnego mafioze to uważając że mafijny grubol jest na vito nie przestaniemy szukać więc no nie wiem, nie twierdzę że mam rację, ale no zobacz podziel graczy na tiery i zobacz że goku jest jedynym ze swojego tieru z linczujących jest misio kaku jeszcze ok ale on był kontrkandydatem po prostu a sam goku to nie wiem teraz, wczoraj go miałem za niewinnego przez to że tak głupio-naiwnie wchodził w utarczki z tymi co go podejrzewali, ale to nie jest jakiś super mocny read Odgapiasz to co ja pisałem chwilę temu A nie wiem Nie czytałem 🤠
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:21:58 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 14:21:58 GMT 1
Goku to jest do wyjebania za dzisiejszą grę (nie wiem, co DZG w nim widzi), nie za bycie Grubolem. Na Grubola mi w sumie całkiem pasuje Lepper, ale to tak dużo czutki w tym E: jednak zmieniam zdanie, sprawdziłem, Grubol to jednorazowy efekt do wykorzystaniu w nocy po linczu. Więc jak wjeżdża efekt grubasa, to od razu wiadomo, że to któryś z tych, kto dwa razy zagłosował na niewinnego. Więc czemu w sumie nie taki Goku? Jak po wykorzystaniu efektu Grubol jest praktycznie uwalony Jak ja nie lubię takich wstawek, jak masz mnie za mafię to mnie wyjeb i przestań pierdolić koło płota, trochę odwagi. XD Idź zagłosuj, bierz na siebie odpowiedzialność za wywalenie mnie. A nie kręcisz się koło mojej dupy czekając na wsparcie.
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 14:22:06 GMT 1
No w sensie ja myślę tak można się ze mną nie zgadzać na polu przyjętych założeń ale im więcej głosów mafii poza linczowanym tym chyba lepiej dla mafii bo a) łatwiej im szukać grubola miejskiego bo zawężone mają od startu a miasto o tym nie wie (znaczy tu mam na myśli jakiś efekt posiadania większej wiedzy niż miasto, bo wiadomo że głosy mafii gdziekolwiek na to nie wpływają bezpośrednio)
b) pewnie można się domyślać że będzie szukane teraz po linczujących, więc no wolisz tam mieć chyba 2 mafiozów niż 4, nie, w końcu jak trafimy bezrolnego mafioze to uważając że mafijny grubol jest na vito nie przestaniemy szukać więc no nie wiem, nie twierdzę że mam rację, ale no zobacz podziel graczy na tiery i zobacz że goku jest jedynym ze swojego tieru z linczujących jest misio kaku jeszcze ok ale on był kontrkandydatem po prostu a sam goku to nie wiem teraz, wczoraj go miałem za niewinnego przez to że tak głupio-naiwnie wchodził w utarczki z tymi co go podejrzewali, ale to nie jest jakiś super mocny read KURDE RICKY TO SĄ DOBRE ROZKMINY AŻ ZA DOBRE. Z MAFIJNEGO TO WYCIĄGŁEŚ? Z mojego posta to skopiował. To może inaczej. Jak czujesz, siedzi na Tobie jakaś mafia w głosach? Uważasz, że mafiozi chcieli Cię wczoraj wywalić? Moim zdaniem na Vito siedzi minimum 2 czerwonych, ale raczej nie więcej niż 3, więc linczowanie w tym gronie nie skończy się tym, że serią "zaczną padać bezrolne mafioki", bo jednak więcej tam niewinnych niż winnych, ale też to jedyna sensowna droga, żeby nie zawężać mafii drogi do zielonego grubola. I zwróć uwagę, że też jestem w gronie osób siedzących na Vito, więc potencjalnie kręcę też bicz na własne dupsko. Ja to widzę kociaku, ale jak mi to mówisz wprost, to mi się wydaje, ze ty bardzo chcesz, żebym to zobaczył. Na moje oko to mafia miała komfortowo i mogła sobie rozproszyć głosy, choć historia pokazuje, że wtedy mafia głosuje totalnie randomowo. Jednak jest kilka przesłanek: 1. Głosy na Vito są ryzykowne, bo miasto tam będzie szukać mafii, to nie jest rocket science, żeby przewidzieć, co miasto zrobi, a już na pewno nie jest to trudne jak myśli nad tym 5 osób 2. Historia pokazuje, że ja jestem lepem co najwyżej na zielonych pięknoduchów. Mafia prędzej odnajduje się jako mój wybawiciel, a tu pasuje rola Mietka. 3. Głosy mafijne w bok mogą dać iluzoryczny pogląd miasta, że zielony grubol jest bezpieczny, bo dużo osób poszło w bok, gdy w rzeczywistości 5 mafii w bok to 5 osób potencjalnie rolnych mniej.
Z tych przesłanek wynika, że najprawdopodobniej mafia waliła w bok. Jakbym miał obstawiać, to na mnie jest jedna mafia, na Vito jest jedna mafia, a pozostałe 3 mafie waliły w bok. Ale piszę to teraz nie pamiętając kto jak głosował, więc może to stać w sprzeczności z tabelką, którą wrzucałem chwilę temu.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:22:16 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 14:22:16 GMT 1
No ale rozumiesz, że on w tym poście pisze, że Rick niewinny? Więc jakim chujem opierasz na nim odczyt winnego Ricka? On pisał, że jeszcze pozostaje za jego niewinnością, choć go świeżbi, żeby ją zdjąć. Tak zrozumiałem jego posting. Dodałem do tego filtr, że już dwa razy się pomylił i mi wyszło, że Rick winny, co wynika z dedukcji szefa. Skrótowo napisałem i teraz się przyjebałeś tak jakbyśmy mieli 2013. Przestańcie mi z tym 2013 bo mnie pojebie, kolejny żyjący w przyszłości Posiłkowanie się legacy zmarłego tam gdzie ci pasuje, a czytanie go "przez filtry" tam gdzie już niespecjalnie, nie ma nic wspólnego 2013 No ale rzeczywiscie chyba naiwne w chuj byłoby zrobienie takiego fikoła i liczenie na to, ze nikt się nie jorgnie
|
|