|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 14:33:20 GMT 1
Przecież ja tam wtedy od razu zwróciłem uwagę na błędy w logice DZG
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:34:24 GMT 1
koleś najpierw wybiera sobie dwójkę spośród głosujących na miastowego której bardziej nie lubi potem wybiera z niej mnie potem smaży argument absolutnie nie pomagający rozwiązać mojej przynależności który wszyscy mają w piździe potem pisze że jestem w mafii bo nikt mnie przed tym nie broni
a statua po nim powtarza?
no kurwa wstyd
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:35:10 GMT 1
papież uważasz że jestem dobrym celem do linczu?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:35:21 GMT 1
kto tak w ogóle uważa, przyznawać się
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 14:36:03 GMT 1
Andrzej Lepper idzie w ślady Konfederacji Korony Polskiej, uważaj na Żydów JA JADAŁEM U SAMSONA A PAN MI TU Z ANTYSEMITYZMEM?
|
|
|
Post by Rick Gruboll on Sept 28, 2024 14:37:16 GMT 1
Kurde papież mam prośbę Bo nie do końca zrozumiałem co chciałeś przekazać w swoim poście a pisze z komórki i no jest jak jest
Zrób streszczenie na 3 zdania czy się zgadzasz czy nie zgadzasz i czy to wpływa na reada golu czy nie
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:40:46 GMT 1
Andrzej, czy Ty jesteś mi kamratem?
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:41:27 GMT 1
cholera jasna ja nie mam żadnych koneksji
|
|
|
Post by Statua Grubości on Sept 28, 2024 14:41:58 GMT 1
Jak to po potencjalnej mojej śmierci w linczu to coś da to oczywiście że będę dawał jak najwięcej odczytów. Jak terapia szokowa ma w czymś pomóc to w to wchodzę nie patrząc czy mi to zaszkodzi czy nie. Skąd ty wiesz że gracze mają dobry odczyt twojej postaci? A komu zwykle najbardziej zależy by był czytany jako niewinny? xD skoro jestem w mieście i piszą mi że fajnie wszedłem albo wyglądam niewinnie to znaczy że nie utrudniam odczytu swojej postaci. Albo utrudniam tym, którzy chcą mieć utrudnione Dobra, to drugie już trochę na poważniej (inb4 haha, dostał gongi na mordę i teraz udaje, że to był żarcik: no ale to był żarcik, nic nie poradzę xd): przed napisaniem tego posta bodaj dwie osoby ci powiedziały, że masz fajne wejście i to nie tak organicznie, tylko sam o to pytałeś. Czemu tak liczyłeś się ze zdaniem Brauna i tego drugiego (Macieja chyba), że aż to ze trzy razy podkreślałeś?
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 14:42:24 GMT 1
Andrzej, czy Ty jesteś mi kamratem? NIE WIEM CZY KAMRATEM BO JA DO CIEBIE Z SERCEM A TY MI CHUJA DO DUPY ALE NIE DZISIAJ NIE ZOSTANIESZ ZLINCZOWANY I MASZ MOJE WSPARCIE
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 14:42:46 GMT 1
Bawi mnie w chuj Giuseppe, ja bym go dzisiaj zostawił
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 14:43:47 GMT 1
Kurde doczytałem faktycznie pisałeś o tym wcześniej tylko jakim chujem mi z tego wychodzi, że goku może być niewinny po prostu z tego jak się Gierka ulozyla a ty piszesz że goku może być w mafii właśnie dlatego że tam zaglosowal kurwa na jaka mafia daje rolę goku konkretnie przecież sam piszesz ze tam może być max 1 mafia i to ma być goku liczący na to że dojedzie daleko a nie [wstaw kogoś kto przejedzie 2 lincze na samym nicku] Odpisze ci na to potem, bo muszę to przemyśleć, a wyszedłem na chwilę z domu, żeby głowę przewietrzyć
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 14:43:50 GMT 1
JEŚLI CHODZI O GLONY TO JABBA WYGLĄDA NAJGORZEJ - WYSZEDŁ Z PIERWSZYM POSTEM I OD RAZU DEFENSYWNYM, DODATKOWO SILENIE SIĘ NA MERYTORYKE I PISANIE ŻE DOPIERO W PONIEDZIAŁEK COŚ POKAŻE. CO TO MA BYĆ TWÓJ STARY - RÓWNIEŻ MOŻE BYĆ W MAFII Z TYM ŻE ROZSĄDNIEJ BYŁOBY MU GLONOWAĆ WCZORAJ A ON SIĘ WYCHYLA Z DZIWNYMI TYPAMI KIEDY NA ŚWIECZNIKU JEST NIEWINNY. NIEMĄDRE Z PERSPEKTYWY MAFII WARMIANIN - SIEDZI W KREACJI I CIĘZKO COŚ O NIM POWIEDZIEĆ W DODATKU NIE ODDAŁ GŁOSU I WYJEBANE MA CHYBA W GIERKE? BIG BALLS CZY MIASTO? CO SĄDZICIE O GLONUJĄCEJ TRÓJCE?
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Post by M. Otyłek on Sept 28, 2024 14:44:27 GMT 1
69
|
|
Gruboku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 349
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:45:00 GMT 1
via mobile
Post by Gruboku on Sept 28, 2024 14:45:00 GMT 1
No ale wy pisaliście o dwóch różnych rzeczach. Dużysz pisał o tym, że spory wagon powodował, że mafijny rolny siedział na Vito od dawna, a ty z kolei pisałeś, że na Vito siedziało sporo mafiozów, bo go dociążało. O tym, że grubol siedział tam od dawna też pisałem, była to jedna z moich teorii. A to, że tego nie zauważyłeś, tylko potwierdza moją teorię, żeś niewinny, ale zbiasowany na mnie. Może świadczyć na przykład o Twojej winie i że masz trudność z rozpisaniem podejrzeń/uniewinnień. Albo o tym, że jesteś w mieście, masz słaby przegląd pola i średnie zaangażowanie, dlatego nic bardziej sensownego nie wypisałeś. Jakbym wiedział, które z tych 2, to bym Cię uniewinnił lub w Ciebie napierdalał, ale niestety nie wiem. Na tę chwilę absolutnie nie jesteś gościem, którego bym uniewinnił. Linczować też Cię nie chcę, ale jest za dużo rzeczy budzi moje wątpliwości, żebym miał Cię pokolorować na zielono. Zgadzasz się ze mną, że mafijny grubol chciał stać przy Don Vito i żeby tenże Vito spadł, prawda? Czyli albo czerwony grubol stał tam od początku, albo dorzucił się pod koniec. Ale jeśli stał od początku, to gdy głosowanie się wahało powinien tam dołączyć kolejny mafiozo.
Dlatego oczekiwałbym głębszych przemyśleń na temat tego, kogo z tego grona należy dziś odjebać. Można oczywiście iść po linii najmniejszego oporu i sprawdzić Kaku, żeby mieć pewność, między jakimi frakcjami toczył się lincz, ale dla mnie to pójście na łatwiznę, a sam Kaku wydaje mi się bardziej niewinny niż winny. Załóżmy, że dostaje dziś immunitet, kogo byś odjebał i dlaczego? Daj 2 alternatywy, bo lincz musi być dziś zdywersyfikowany. Z przykrością muszę się zgodzić. ------------------------- No w sensie ja myślę tak można się ze mną nie zgadzać na polu przyjętych założeń ale im więcej głosów mafii poza linczowanym tym chyba lepiej dla mafii bo a) łatwiej im szukać grubola miejskiego bo zawężone mają od startu a miasto o tym nie wie (znaczy tu mam na myśli jakiś efekt posiadania większej wiedzy niż miasto, bo wiadomo że głosy mafii gdziekolwiek na to nie wpływają bezpośrednio) b) pewnie można się domyślać że będzie szukane teraz po linczujących, więc no wolisz tam mieć chyba 2 mafiozów niż 4, nie, w końcu jak trafimy bezrolnego mafioze to uważając że mafijny grubol jest na vito nie przestaniemy szukać więc no nie wiem, nie twierdzę że mam rację, ale no zobacz podziel graczy na tiery i zobacz że goku jest jedynym ze swojego tieru z linczujących jest misio kaku jeszcze ok ale on był kontrkandydatem po prostu a sam goku to nie wiem teraz, wczoraj go miałem za niewinnego przez to że tak głupio-naiwnie wchodził w utarczki z tymi co go podejrzewali, ale to nie jest jakiś super mocny read Zgadzam się z tym, że dla mafii lepiej jest, żeby jak najmniej ich było na Vito. Natomiast dalej uważam, że zależało im, żeby był tam czerwony grubol. Zwłaszcza, że to nie jest tak, że od razu koniecznie się dowiemy, że mafia ma dodatkowy mord, bo mogą go zbandlować z normalnym mordem i jebnąć w kogoś tak, żeby kamizelka nie zadziałała. Tak więc niekoniecznie zdradzą nam, że mafijny grubol spełnił założenia roli. A takie pewne odjebanie niewygodnego miastowego zawsze na propsie. Ale przy założeniu, że mafia rozdając role nie doczytała setupu, nie wiedziała, że mogą bandlować, to ja bym rolę grubola tym bardziej dał komuś z niższego tieru, bo potencjalnie właśnie ten dodatkowy mord taką osobę pali, a jeszcze wchodząc rozkminy, że skoro X ma rolę, to nie ma tam graczy mocniejszych niż X. Dlatego taki Gruboku wcale nie jest złym wyborem. Zresztą Statua już to rozkminiła: Goku to jest do wyjebania za dzisiejszą grę (nie wiem, co DZG w nim widzi), nie za bycie Grubolem. Na Grubola mi w sumie całkiem pasuje Lepper, ale to tak dużo czutki w tym E: jednak zmieniam zdanie, sprawdziłem, Grubol to jednorazowy efekt do wykorzystaniu w nocy po linczu. Więc jak wjeżdża efekt grubasa, to od razu wiadomo, że to któryś z tych, kto dwa razy zagłosował na niewinnego. Więc czemu w sumie nie taki Goku? Jak po wykorzystaniu efektu Grubol jest praktycznie uwalony Czyli raz, sugerujesz że statua ma rację że w mafii nie ma waszych top tierowcow, dlatego rolę przyznają mi po czym ja gram jak zawsze i nie dostosowuje się co potrafię robić mając rolę. Ok. Niech będzie. Ale dlaczego zakładasz że mafia chce wykorzystac rolę grubola od razu zamiast poczekać do późniejszego etapu gry żeby nie ułatwić miastu szukania kogokolwiek z mafii? Skoro masz rozkminiony setup na tyle że sugerujesz bandlowanie mordow to czemu zakładasz że mafijni lecą w jak najszybszy mord?
|
|
|
Rozgrywka
Sept 28, 2024 14:45:09 GMT 1
via mobile
Post by Wróżbita Grubciej on Sept 28, 2024 14:45:09 GMT 1
JEŚLI CHODZI O GLONY TO JABBA WYGLĄDA NAJGORZEJ - WYSZEDŁ Z PIERWSZYM POSTEM I OD RAZU DEFENSYWNYM, DODATKOWO SILENIE SIĘ NA MERYTORYKE I PISANIE ŻE DOPIERO W PONIEDZIAŁEK COŚ POKAŻE. CO TO MA BYĆ TWÓJ STARY - RÓWNIEŻ MOŻE BYĆ W MAFII Z TYM ŻE ROZSĄDNIEJ BYŁOBY MU GLONOWAĆ WCZORAJ A ON SIĘ WYCHYLA Z DZIWNYMI TYPAMI KIEDY NA ŚWIECZNIKU JEST NIEWINNY. NIEMĄDRE Z PERSPEKTYWY MAFII WARMIANIN - SIEDZI W KREACJI I CIĘZKO COŚ O NIM POWIEDZIEĆ W DODATKU NIE ODDAŁ GŁOSU I WYJEBANE MA CHYBA W GIERKE? BIG BALLS CZY MIASTO? CO SĄDZICIE O GLONUJĄCEJ TRÓJCE? Zapomniałeś o Gruambo
|
|
Misio Kaku
EdycjaGruba#
Limit Postów: 520
|
Post by Misio Kaku on Sept 28, 2024 14:46:04 GMT 1
No ale wy pisaliście o dwóch różnych rzeczach. Dużysz pisał o tym, że spory wagon powodował, że mafijny rolny siedział na Vito od dawna, a ty z kolei pisałeś, że na Vito siedziało sporo mafiozów, bo go dociążało. O tym, że grubol siedział tam od dawna też pisałem, była to jedna z moich teorii. A to, że tego nie zauważyłeś, tylko potwierdza moją teorię, żeś niewinny, ale zbiasowany na mnie. Może świadczyć na przykład o Twojej winie i że masz trudność z rozpisaniem podejrzeń/uniewinnień. Albo o tym, że jesteś w mieście, masz słaby przegląd pola i średnie zaangażowanie, dlatego nic bardziej sensownego nie wypisałeś. Jakbym wiedział, które z tych 2, to bym Cię uniewinnił lub w Ciebie napierdalał, ale niestety nie wiem. Na tę chwilę absolutnie nie jesteś gościem, którego bym uniewinnił. Linczować też Cię nie chcę, ale jest za dużo rzeczy budzi moje wątpliwości, żebym miał Cię pokolorować na zielono. Zgadzasz się ze mną, że mafijny grubol chciał stać przy Don Vito i żeby tenże Vito spadł, prawda? Czyli albo czerwony grubol stał tam od początku, albo dorzucił się pod koniec. Ale jeśli stał od początku, to gdy głosowanie się wahało powinien tam dołączyć kolejny mafiozo.
Dlatego oczekiwałbym głębszych przemyśleń na temat tego, kogo z tego grona należy dziś odjebać. Można oczywiście iść po linii najmniejszego oporu i sprawdzić Kaku, żeby mieć pewność, między jakimi frakcjami toczył się lincz, ale dla mnie to pójście na łatwiznę, a sam Kaku wydaje mi się bardziej niewinny niż winny. Załóżmy, że dostaje dziś immunitet, kogo byś odjebał i dlaczego? Daj 2 alternatywy, bo lincz musi być dziś zdywersyfikowany. Z przykrością muszę się zgodzić. Faktycznie pisałeś, nawet mocniej i celniej, zwracam honory i doda to przy okazji puzzla do mojej układanki. Dzięki. Skoro ci się zazieleniłem, to to powinno otworzyć ci nowe wrota w rozwikłaniu zagadki, bo wiesz, że wczoraj był lincz między dwoma niewinnymi. Czy coś to ci daje w dzisiejszym podejmowaniu decyzji?
|
|
|
Post by Grubol-Papież on Sept 28, 2024 14:46:04 GMT 1
papież uważasz że jestem dobrym celem do linczu? Uważam, że nie i dlatego dopytywałem DZG o argumenty. Były miałkie, więc tym bardziej zostaję przy poglądzie, że linczować Cię dziś nie należy. Kurde papież mam prośbę Bo nie do końca zrozumiałem co chciałeś przekazać w swoim poście a pisze z komórki i no jest jak jest Zrób streszczenie na 3 zdania czy się zgadzasz czy nie zgadzasz i czy to wpływa na reada golu czy nie Nie zgadzam się. Uważam, że Goku mógł dostać rolę i że z gry nic go nie uniewinnia.
|
|
|
Post by Andrzej Grubbol on Sept 28, 2024 14:46:35 GMT 1
O CZYMŚ TO ŚWIADCZY ALE ZAKAZ METY WIEC GRUAMBO W D3
|
|
|
Post by Giuseppe Grubollo on Sept 28, 2024 14:46:42 GMT 1
xD skoro jestem w mieście i piszą mi że fajnie wszedłem albo wyglądam niewinnie to znaczy że nie utrudniam odczytu swojej postaci. Albo utrudniam tym, którzy chcą mieć utrudnione Dobra, to drugie już trochę na poważniej (inb4 haha, dostał gongi na mordę i teraz udaje, że to był żarcik: no ale to był żarcik, nic nie poradzę xd): przed napisaniem tego posta bodaj dwie osoby ci powiedziały, że masz fajne wejście i to nie tak organicznie, tylko sam o to pytałeś. Czemu tak liczyłeś się ze zdaniem Brauna i tego drugiego (Macieja chyba), że aż to ze trzy razy podkreślałeś? prawdępowiedziawszy cenie sobie zdanie Macieja i Brauna jakbym miał brać ekipe gruboli do familiady to wziąłbym tą dwójkę, voldemorta i mistrza gry a nie podkreślałem tego trzy razy, tylko jako argument że jestem w grupie nie do rozczytania z glonami daje kontrargument, że jestem do rozczytania bo miałem niewinne wejście, między innymi, normalnie Statua trochę tak wokół mnie i wokół podejrzeń do mnie kluczysz. Wyciągasz mnie do rozmowy a wyciągasz bardzo dziwne tematy
|
|